2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Deepend şoktan aldım ben canım varmış bilmiyodum gorunce aldım. Süt arttırıcı çaylarıda aktardan alırım ben. Bol kahve almakta lazımdır sanırım hastane vermiyor
Humana alcaktim .Ya burda şok da yok 1 tane var uzak. Memlekete gidince alayim bayramda.
Çok iyi yapmışsın dinlenmekle.
Bize de beşik kurmaya geldiler.
Kendimi çok yorgun hissediyorum.
Kaynana da geldi. Hala gitmedi.
Kahvaltı yapamadım.
Canim bu vakte kadar ac mi durdun ye biseyler. Benimki acıkınca tekmeliyor valla yataktan nasil kalkıyorum hemen.

Ay canım doğum duyunca beni heyecan basıyo. Her karnım ağırdığında ay nasıl doğurcam diye korkuyorum panikliyorum bi an. Bebeğinin kilosu gayet iyi canım. Hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah.

Hayatımda duyduğum en saçma şeylerden biride bu. Hadi kaynbabamın yanında çocuğumu sevemem desen seni anlarım utanır çekinir derim ama sen çıkacaksın o herif bebeği sevecek amaç ? Gelenek bu mu yani ? O çocuğu nasıl yaptığınızı biliyo senin 9 ay nerende olduğunu biliyo ama sevmeye gelince yalnız sevecem niye ? ayıp(!) Bi bıraksınlar şu işleri ya. Seven yanında sevsin. O ağızlarıyla lavabo pompası gibi öpmelerine izin vermeyeceğini bildikleri için böyle diyolardır. Ne demek sen git bebek sevecez. Valla benm kp yok ama olsada oyle bi durum olsaydı rahatça sevsin diye başbaşa bile bırakır çıkardım ama boyle bişeyi alenen açıkça soyleyınce bi işkillenir inadına çıkmazdım. Gelinlere kötü diyolar bu kv kp familyası ama kötü yapan sizsiniz be. Saçma sapan adetler saçma sapan istekler. İnsanları böyle böyle delirtiyolar demek.

3 cm olunca mı doğum başlatılıyor acaba ? Kızlar ?

aynen aynen :) benim eşimde küçük de olsa bir şey almadı :) alsa güzel olurdu aslında , sen daha anne olmadın hamilesin dedi , o zaman o da henüz baba olmadı , olunca alırım
Rahmine düştüğü ilk an anne oldun demektir.

O bakış açısında, doğurmayan anne olmuyosa evlat edinenler anne değil o zaman onlarında anneler günü kutlanmasın

Eve

Evet
Canım karnım çok acıktı
Şeftali yiyorum gizli gizli.
Yahu niye gizli gizli yiyosun. Kendi evinde kendi mutfaginda et kahvaltini. Sonucta hamile kadinsin. Kv orucu sana tutmuyo oruc agizla demedigini birakmiyo. Hatta yerinde olsam koyarim bi bardak sut ooooh ne guzelmis diye diye icerim.

Doktora geldim herzaman göründüğüm dr hastaymış yan odaya yolladı mayısın 28i çıkan kilonun altında çıktı hafta olarakta geriymis. Ne sorduysam cevaplamadı kendi doktoruna danış dedi olsa zaten danışacağım. Neyse çıktık başka doktora geldim bakalım bunda ne çıkacak canımı sıktı yolladı. Her seferinde önden giden bebek gerinin gerisinde nasıl çıkar 2 haftada anlamadım yalnis olçse bukadarmı yanılma payı olur

Mesai arkadasi olan dr lar birbirlerinin hastasini düşman gibu görüyor. Kac kez sahit oldum .Sen bu doktorun ne diyeceğine bak .Salla otekini .

Mesai arkadasi olan dr lar birbirlerinin hastasini düşman gibu görüyor. Kac kez sahit oldum .Sen bu doktorun ne diyeceğine bak .Salla otekini .
Devlet hastanesinde boyle rekabet varmi cidden? Özel olsa para için neyse de valla eşimle sınır olduk adam oruçlu oruçlu kala kaldık öyle inşallah bu güzel seyler söyler.

Ah canım bu doktorlar birbirlerini curutmeyi ne kadar çok seviyorlar
Bakalım bu doktor ne diyecek ben de merak ettim haber ver canjm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…