- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #44.781
Aile sağlığı merkezinde bile dr yoksa oteki dr mirin kirinla bakıyor. Kadin dogum olunca kimse baska hamileyle ugrasmak istemiyor .Devlet hastanesinde boyle rekabet varmi cidden? Özel olsa para için neyse de valla eşimle sınır olduk adam oruçlu oruçlu kala kaldık öyleinşallah bu güzel seyler söyler.
Aa sahimi ama hep kisalir derlerBu üçüncü. İkinci ilkinden daha geç doğdu benim
Babamız bana almadı anneler gününde. 9 aydır taşıyorum halbuki:) Ben ona hiç düşünmüyorum. Oğluşum doğsun bakalım uykusuz kalsın biraz öğrensin fedakarlık yapmayı düşünürüm.
aynen aynen :) benim eşimde küçük de olsa bir şey almadı :) alsa güzel olurdu aslında , sen daha anne olmadın hamilesin dedi , o zaman o da henüz baba olmadı , olunca alırım
Eki Görüntüle 2156861 Eki Görüntüle 2156862
Forse @oinone27 kızlar kapıya kapı askılığı takıp kapı süsümü ona bağladım ben resimdeki gibi.
Dün gece onu düşündüm bende. Napsam bilemedim. Geçen bi saat göstermişti su geçirmez. Ama saatleri var zaten o şekil. Erkeğe hediye bulmak çok zor ya
Kız nolacak az yemişsin zaten. Hemen suratını düşürüp kendni strese sokuyorsun deli mi ne :)
4 cm den sonra daha hızlı açılma oluyor bildiğim kadarıyla...3 cm olunca mı doğum başlatılıyor acaba ? Kızlar ?
AynenSen ben ve @Efsane anne aynı günlerdeyiz bakalım neler olacak :)
Hemde hiç sancı yoktu 42 bitmesine rağmen suni sancı ile doğurdum, gözünüz korkmasın lütfen eninde sonunda doğacaklarAa sahimi ama hep kisalir derler
Olur mu olur valla =)Bende kendimi o haftalarda görüyorum, hata 4 ağustosta doğucağnı his ediyorum, evlilik yil dönümümde.
Hayırlısı olsun sağlık olsunda sezeryan normal farketmezBende cok yakinin size :) ama sezeryan olacak benimkisi
Zorunlu muBende cok yakinin size :) ama sezeryan olacak benimkisi
Naptın canım çıktın mı ?Devlet hastanesinde boyle rekabet varmi cidden? Özel olsa para için neyse de valla eşimle sınır olduk adam oruçlu oruçlu kala kaldık öyleinşallah bu güzel seyler söyler.
Canim hadi ilk zamanlar 10 dk ee bu bebek buyuyecek emekleyecek ,yuruyecek .Sen git mi diyecek her seferinde .Cok sacma .Cikma çocuğunun yanından .Ben ondan 1 dk bile kopamam yanımda rahat rahat sevin de .Hayir sen odadan cikinca çocuğa bisey mi yapcak.Yanaklarini mi sıkcak ,hoplatcak mi niye cekiniyor ?
Ahhahaha alemsinTeşekkürler canım:) aslında anne olarak görmedi değil de kutladı sadece mesajla hediye almadı. Bende onun kutlar geçerim. Zaten pek hediye alma konusunda düşünceli değildir. Ben zorlayıp trip atarım 2 ay önceden geçen yıl şöyle yaptın böyle yaptın başının etini yerim korkudan alır:)
Katılıyorum aynen öyleydim ama şartlar dibine kadar getirdi beni de :/En rahatı uzak olmak :) ben uzağım haftada bir alo diyorum yetiyor. :)
Yahu niye gizli gizli yiyosun. Kendi evinde kendi mutfaginda et kahvaltini. Sonucta hamile kadinsin. Kv orucu sana tutmuyo oruc agizla demedigini birakmiyo. Hatta yerinde olsam koyarim bi bardak sut ooooh ne guzelmis diye diye icerim.
Bende uzağım. Alo bile demiyorum
Tabiki veririm uyuz oldum zaten. Geldiğimde bekle dedi ayaktan sıra verecekmiş sonra asistan çıktı bayramdan sonra gelirsin dedi eşim fırçayı çekince bekle ozaman dedi suratsız. Dahada olmadi özele giderim napayim uğraşılmaz bunlarlaAh canım bu doktorlar birbirlerini curutmeyi ne kadar çok seviyorlar
Bakalım bu doktor ne diyecek ben de merak ettim haber ver canjm
Allah merhamet versin gül gibi meslekleri var birde zorlarına gidiyor uğraşmakAile sağlığı merkezinde bile dr yoksa oteki dr mirin kirinla bakıyor. Kadin dogum olunca kimse baska hamileyle ugrasmak istemiyor .
Yok kuzum öğle tatilinde bekliyorum halaNaptın canım çıktın mı ?
Herkes yerini kendi belirler canım benimmmmm. Balığım olacak okadarYa böyle deyince biri işkillenilir valla. Nerden bileyim belki ağzına bile tükürür, ona benzesin diye öyle bir adette varmış ben duyduğumda şok
Ahhahaha alemsin
Katılıyorum aynen öyleydim ama şartlar dibine kadar getirdi beni de :/
Aynen !! kadın sevmiyor gelini ama dibinden de ayrılmıyor yahu
@Pembegomlek lohusalıkda bunlara sakın müsade etme canısı..hadi hamileliği bi şekilde geçiriyosun
Ahahhahahhahaaayın!
Ilk dogumum sezeryan canim(erken dogum mecburen sezeryan oldu) arada 5 yas var belki normal olur umidim vardi ama kac dr la gorustuysem "o riske girmem" dedilerZorunlu mu
Canım geçmiş olsun tırnak kalkacak kadar sert mi vurdu ya kötü olmuş =(Ya esim üstünü giyerken yanlışlıkla ayağıma vurdu ayağı da46 numara bu arada. Bas parmagim kalktı derisinden baya kanadi . pansuman yaptı gitti ama nasıl agriyor zonkluyor ne iyi gelir kızlar ya. Bayram arefesi basıma gelen ya ayakkabı da giyemem sistik parmagim resmen parmagim yerinden çıktı ya off
Hay Allah.. geçmiş olsun görünmez kaza.Ya esim üstünü giyerken yanlışlıkla ayağıma vurdu ayağı da46 numara bu arada. Bas parmagim kalktı derisinden baya kanadi . pansuman yaptı gitti ama nasıl agriyor zonkluyor ne iyi gelir kızlar ya. Bayram arefesi basıma gelen ya ayakkabı da giyemem sistik parmagim resmen parmagim yerinden çıktı ya off
Devletteki doktorlar çok ters ve ilgisiz geliyor bana canım o yüzden hiç gitmedimTabiki veririm uyuz oldum zaten. Geldiğimde bekle dedi ayaktan sıra verecekmiş sonra asistan çıktı bayramdan sonra gelirsin dedi eşim fırçayı çekince bekle ozaman dedi suratsız. Dahada olmadi özele giderim napayim uğraşılmaz bunlarla
Allah merhamet versin gül gibi meslekleri var birde zorlarına gidiyor uğraşmak
Yok kuzum öğle tatilinde bekliyorum hala
Doktorlari anlamak cok zor canim ama iste heryerde rakabet isi var... olcum yanlıştır merak etme daha anne karninda zayiflayan bebek görülmedi. . Bu dr ne diyecek merak ettim bizede haber ver muhakkak ... canini da sıkma tamamen ölçümle yada cihazla alakalidirDoktora geldim herzaman göründüğüm dr hastaymış yan odaya yolladı mayısın 28i çıkan kilonun altında çıktı hafta olarakta geriymis. Ne sorduysam cevaplamadı kendi doktoruna danış dedi olsa zaten danışacağım. Neyse çıktık başka doktora geldim bakalım bunda ne çıkacak canımı sıktı yolladı. Her seferinde önden giden bebek gerinin gerisinde nasıl çıkar 2 haftada anlamadım yalnis olçse bukadarmı yanılma payı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?