2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Devlet hastanesinde boyle rekabet varmi cidden? Özel olsa para için neyse de valla eşimle sınır olduk adam oruçlu oruçlu kala kaldık öyle inşallah bu güzel seyler söyler.
Aile sağlığı merkezinde bile dr yoksa oteki dr mirin kirinla bakıyor. Kadin dogum olunca kimse baska hamileyle ugrasmak istemiyor .

Hımm niye almamış ayıp etmiş,:) anne olmasak da hediye almak güzeldir yahu :) benimki de almadı ama benimki başka zamanlarda alır bazen sürpriz yapar. Çiçek veya başka bir şey.

aynen aynen :) benim eşimde küçük de olsa bir şey almadı :) alsa güzel olurdu aslında , sen daha anne olmadın hamilesin dedi , o zaman o da henüz baba olmadı , olunca alırım

Seninki de ayıp etmiş :) Bi daha affetme :))

Eki Görüntüle 2156861 Eki Görüntüle 2156862
Forse @oinone27 kızlar kapıya kapı askılığı takıp kapı süsümü ona bağladım ben resimdeki gibi.

Ya valla süpersin ! Hay aklınla bin yaşa.. hemen askılık alayım :)
Dün gece onu düşündüm bende. Napsam bilemedim. Geçen bi saat göstermişti su geçirmez. Ama saatleri var zaten o şekil. Erkeğe hediye bulmak çok zor ya

Akıllı saat aldım ben laf aramızda telefonlarımı görmüyor bazen iş yerinde.. Saati titretiversin :) Bi de alarmı titretsin sabah işe kalkacakken çocuğumuzu uyandırmasın

Kız nolacak az yemişsin zaten. Hemen suratını düşürüp kendni strese sokuyorsun deli mi ne :)

Ben hep böyleyim, nasıl unuturum afrası bu kendime yapıyorum işte :/

Ya böyle deyince biri işkillenilir valla. Nerden bileyim belki ağzına bile tükürür, ona benzesin diye öyle bir adette varmış ben duyduğumda şok
Ahhahaha alemsin
En rahatı uzak olmak :) ben uzağım haftada bir alo diyorum yetiyor. :)
Katılıyorum aynen öyleydim ama şartlar dibine kadar getirdi beni de :/
Yahu niye gizli gizli yiyosun. Kendi evinde kendi mutfaginda et kahvaltini. Sonucta hamile kadinsin. Kv orucu sana tutmuyo oruc agizla demedigini birakmiyo. Hatta yerinde olsam koyarim bi bardak sut ooooh ne guzelmis diye diye icerim.

Aynen !! kadın sevmiyor gelini ama dibinden de ayrılmıyor yahu
@Pembegomlek lohusalıkda bunlara sakın müsade etme canısı..hadi hamileliği bi şekilde geçiriyosun

Bende uzağım. Alo bile demiyorum

Ahahhahahha haaayın!

Ah canım bu doktorlar birbirlerini curutmeyi ne kadar çok seviyorlar
Bakalım bu doktor ne diyecek ben de merak ettim haber ver canjm
Tabiki veririm uyuz oldum zaten. Geldiğimde bekle dedi ayaktan sıra verecekmiş sonra asistan çıktı bayramdan sonra gelirsin dedi eşim fırçayı çekince bekle ozaman dedi suratsız. Dahada olmadi özele giderim napayim uğraşılmaz bunlarla
Aile sağlığı merkezinde bile dr yoksa oteki dr mirin kirinla bakıyor. Kadin dogum olunca kimse baska hamileyle ugrasmak istemiyor .
Allah merhamet versin gül gibi meslekleri var birde zorlarına gidiyor uğraşmak
Naptın canım çıktın mı ?
Yok kuzum öğle tatilinde bekliyorum hala

Herkes yerini kendi belirler canım benimmmmm. Balığım olacak okadar samimiyetsiz samimiyetlere gelemiyorum hiç. Yalandan canım cicim diyor kendine yedirip. Ben yapamıyorum işte. En iyisi tamamen uzak durmak

Ya esim üstünü giyerken yanlışlıkla ayağıma vurdu ayağı da46 numara bu arada. Bas parmagim kalktı derisinden baya kanadi . pansuman yaptı gitti ama nasıl agriyor zonkluyor ne iyi gelir kızlar ya. Bayram arefesi basıma gelen ya ayakkabı da giyemem sistik parmagim resmen parmagim yerinden çıktı ya off

Canım geçmiş olsun tırnak kalkacak kadar sert mi vurdu ya kötü olmuş =(

Hay Allah.. geçmiş olsun görünmez kaza.
Soğuk kompres iyi gelebilir kanı durduysa ağrıyı şişliği alır. O kadar kötü mü ayakkabı giyemeyecek kadar , geçer inşallah kısa zamanda.

Devletteki doktorlar çok ters ve ilgisiz geliyor bana canım o yüzden hiç gitmedim
Keşke özele gitseydin direk

Doktorlari anlamak cok zor canim ama iste heryerde rakabet isi var... olcum yanlıştır merak etme daha anne karninda zayiflayan bebek görülmedi. . Bu dr ne diyecek merak ettim bizede haber ver muhakkak ... canini da sıkma tamamen ölçümle yada cihazla alakalidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…