- 8 Ocak 2008
- 1.819
- 3.595
- 333
- 48
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #44.801
Herkes yerini kendi belirler canım benimmmmm. Balığım olacak okadarsamimiyetsiz samimiyetlere gelemiyorum hiç. Yalandan canım cicim diyor kendine yedirip. Ben yapamıyorum işte. En iyisi tamamen uzak durmak
Ayy c kirik mirik olmasin, dikkat et morarma sisme olursa git dr a hemen, buz koyabilirsen iyi gelir..Ya esim üstünü giyerken yanlışlıkla ayağıma vurdu ayağı da46 numara bu arada. Bas parmagim kalktı derisinden baya kanadi . pansuman yaptı gitti ama nasıl agriyor zonkluyor ne iyi gelir kızlar ya. Bayram arefesi basıma gelen ya ayakkabı da giyemem sistik parmagim resmen parmagim yerinden çıktı ya off
Bir kere devlet hastanesine gittim burda. Onda da bin pişman oldum muayene olamadan geri döndüm. Randevu alayım dedim 1 ay sonrasına veriyor falan. Vurası güneydoğuanadolu bölgesi normal deyip yadırgamıyorum artık. Özelde insan muamelesi görüyorsun oda paranla.Tabiki veririm uyuz oldum zaten. Geldiğimde bekle dedi ayaktan sıra verecekmiş sonra asistan çıktı bayramdan sonra gelirsin dedi eşim fırçayı çekince bekle ozaman dedi suratsız. Dahada olmadi özele giderim napayim uğraşılmaz bunlarla
Allah merhamet versin gül gibi meslekleri var birde zorlarına gidiyor uğraşmak
Yok kuzum öğle tatilinde bekliyorum hala
Canim normalde özelden daha ilgili bir doktor olduğı için devletteyim 6. Ayımdan beri. Bugün aksiliğe ugradim isteDevletteki doktorlar çok ters ve ilgisiz geliyor bana canım o yüzden hiç gitmedim
Keşke özele gitseydin direk
Tüh görünmez kazaya bak :/ geçmiş olsun canım bayramda zor olur ama bikaç güne düzelir inşallah. İçim acıdı sen böyle deynce sanki kendi parmağıma oldu öffffYa esim üstünü giyerken yanlışlıkla ayağıma vurdu ayağı da46 numara bu arada. Bas parmagim kalktı derisinden baya kanadi . pansuman yaptı gitti ama nasıl agriyor zonkluyor ne iyi gelir kızlar ya. Bayram arefesi basıma gelen ya ayakkabı da giyemem sistik parmagim resmen parmagim yerinden çıktı ya off
Nerdesin ki canım sen çok mu pahalı ücretlerCanim normalde özelden daha ilgili bir doktor olduğı için devletteyim 6. Ayımdan beri. Bugün aksiliğe ugradim istemalesef birda dogru duzgun ozel istiyorsan 200lu rakamlari gozden cikarman lazim
Insallah canim ya bakalim bi sira gelse rahatlasam bende. Haber veririm mutlakaDoktorlari anlamak cok zor canim ama iste heryerde rakabet isi var... olcum yanlıştır merak etme daha anne karninda zayiflayan bebek görülmedi. . Bu dr ne diyecek merak ettim bizede haber ver muhakkak ... canini da sıkma tamamen ölçümle yada cihazla alakalidir
Doğrudur canim bende 6 aya kadar özele gittim baktım devlet modunda takılıyor üzerimi giymeden başkasını alıyor içeriye her gidiste 2 saat sıra bekle. Oyuzden bıraktım anca medikal park ve konak hastanesi var özel gibi özel oda çok ucukBir kere devlet hastanesine gittim burda. Onda da bin pişman oldum muayene olamadan geri döndüm. Randevu alayım dedim 1 ay sonrasına veriyor falan. Vurası güneydoğuanadolu bölgesi normal deyip yadırgamıyorum artık. Özelde insan muamelesi görüyorsun oda paranla.
Maşallah bu halinle yinede iyi yapmışsın ben yine bi ağdaya giderim bi kaç haftaya..Kizceler iyisinizdir ins, valla ben iyiden iyiye agirlastim, oglumda kipir kipirdim, ayiptir soylemesi genital temizligi yapmada epey zorlandim karnim 2 kat daha buyuk ayna bile bi ise yaramadi daha 1 aydan fazla var ben netcem bilmiyom
Kocaeli gebzedeyim canim. Asistanı bilgi vermedi yan odaya geç dedi sonrada cikmis soramadım. Muhtemelen bayram sonrası olacak en erken onada ben sabredemem.Nerdesin ki canım sen çok mu pahalı ücretler
Doktorun ne kadar süre yok ki
4 cm den sonra aktif doğum sureci başliyor, o zamana kadar yavaş ve ağrısız kolay ireliyor.3 cm olunca mı doğum başlatılıyor acaba ? Kızlar ?
Aman kaynanan görmesin :)
Yahu niye gizli gizli yiyosun. Kendi evinde kendi mutfaginda et kahvaltini. Sonucta hamile kadinsin. Kv orucu sana tutmuyo oruc agizla demedigini birakmiyo. Hatta yerinde olsam koyarim bi bardak sut ooooh ne guzelmis diye diye icerim.
Ya böyle deyince biri işkillenilir valla. Nerden bileyim belki ağzına bile tükürür, ona benzesin diye öyle bir adette varmış ben duyduğumda şok
Ahhahaha alemsin
Katılıyorum aynen öyleydim ama şartlar dibine kadar getirdi beni de :/
Aynen !! kadın sevmiyor gelini ama dibinden de ayrılmıyor yahu
B Bugunneselibirgun lohusalıkda bunlara sakın müsade etme canısı..hadi hamileliği bi şekilde geçiriyosun
Ahahhahahhahaaayın!
Bayramın araya girmesi hepimiz için kötü oldu sanki ben de çok korkuyorum bayram zamanı acil bişey olur da doktora ulasamazsam diye sağ salim atlatsak şu günleriKocaeli gebzedeyim canim. Asistanı bilgi vermedi yan odaya geç dedi sonrada cikmis soramadım. Muhtemelen bayram sonrası olacak en erken onada ben sabredemem.
Ben hic agdaya falan gitmedim cnm, lazer yaptirdim cok sukur bacaklardan koltuk altindan rahatimda, genital eskisi kadar olmasada cikiyor hormonlardan sanirim, onlarida aynayla jiletle halletmeye calistim ama sen bana sor birde sekilden sekile girdim ciktim...Maşallah bu halinle yinede iyi yapmışsın ben yine bi ağdaya giderim bi kaç haftaya..
Bizde gidicez guneydoguyaaa allahim iyi yerler iyi insanlar cikarsin karsimizaaaBir kere devlet hastanesine gittim burda. Onda da bin pişman oldum muayene olamadan geri döndüm. Randevu alayım dedim 1 ay sonrasına veriyor falan. Vurası güneydoğuanadolu bölgesi normal deyip yadırgamıyorum artık. Özelde insan muamelesi görüyorsun oda paranla.
Inşallah canim aynen bi korku sarıyor anında birşey olur dr olmaz korkusu sarıyor. Bende seviniyordum tam bayram öncesi bakılır rahat geçer bayram diyeBayramın araya girmesi hepimiz için kötü oldu sanki ben de çok korkuyorum bayram zamanı acil bişey olur da doktora ulasamazsam diye sağ salim atlatsak şu günleri
Ya esim üstünü giyerken yanlışlıkla ayağıma vurdu ayağı da46 numara bu arada. Bas parmagim kalktı derisinden baya kanadi . pansuman yaptı gitti ama nasıl agriyor zonkluyor ne iyi gelir kızlar ya. Bayram arefesi basıma gelen ya ayakkabı da giyemem sistik parmagim resmen parmagim yerinden çıktı ya off
Bakalım bu doktor ne diyecek sıkma canını canımInşallah canim aynen bi korku sarıyor anında birşey olur dr olmaz korkusu sarıyor. Bende seviniyordum tam bayram öncesi bakılır rahat geçer bayram diye
canım 5 cm ile epidural veriliyorsa 3 cm ilede doğum başlar sanirim3 cm olunca mı doğum başlatılıyor acaba ? Kızlar ?
Kizceler iyisinizdir ins, valla ben iyiden iyiye agirlastim, oglumda kipir kipirdim, ayiptir soylemesi genital temizligi yapmada epey zorlandim karnim 2 kat daha buyuk ayna bile bi ise yaramadi daha 1 aydan fazla var ben netcem bilmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?