2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ilk dogumum sezeryan canim(erken dogum mecburen sezeryan oldu) arada 5 yas var belki normal olur umidim vardi ama kac dr la gorustuysem "o riske girmem" dediler
10 yıl olunca yapilabilirmis ama 5 yıl içinde riske girmezler o basincla dikislerin zarar görebilir Allah korusun

Inşallah canim aynen bi korku sarıyor anında birşey olur dr olmaz korkusu sarıyor. Bende seviniyordum tam bayram öncesi bakılır rahat geçer bayram diye

Hiç canınızı sıkmayın, farklı doktor farklı şeyler söylüyor kafa karıştırıyor. Bayram bitimi kendi doktorunuza görünürsünüz acil bir durum yoksa.
Bende bir haftadır kendi doktorumu bekliyorum, ameliyatları kontrolü öteledi...özel ama mecbur bekledim yarın gidicem bende.

Aynen cnm oglumda karnim kucuktu valla cok zorlanmadan yaptiydim ama bu sefer hic gorunmuyor el yordamiyla yapabildigim kadar, dr lar muayeneyede baslicak, Allah hepimize kolaylik versin

Bende devlete gidiyorum canım doktorum çok iyi özeldeki doktorumla farkı yok desem yeridir. Ama diğer doktorlar çok kötü o yüzden randevusuz hiç gitmedim, kendi doktorum yoksa 1-2 gün bekliyorum moral bozmaktan iyidir diye.
Inşallah yanlış ölçüm çıkarda için rahatlar.
Geçmiş olsun canım yapabileceğin pek bişey yok buz koy acısını ve şişini alır biraz

Jiletle temelli çoğaltacaksın heralde bu gidişle :/ bende doğumdan sonra lazer yaptıracağm kadın olmak zor bıktım kıldan tüyden

Kızlar doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz
Çok kararsızım nasıl korunacagim konusunda ama iyi bir korunma yöntemi olmalı risk almak istemiyorum
Spiral düşünüyordum o da tam korumuyormus ilaç kullanamam zaten
Prezervatif de pek güvenilir değil
Başka ne var bilmiyorum
Doğumdan sonra doktorumla konuşacam

Whiteandblue gecmis olsun canim.
Forse agzina mi tukuruyorlarmis bebegin .

Miss Ness canim ben de lazere gidiyordum .Dedigin gibi eskisi gibi değil ama illa ki almak lazim .Ben de dun jiletle aynayla ugrastim cokca .Bir de ayak tirnaklarimi cok zor kestim

Kizlar yarin bayram icin valizi hazirlayacagim Oturduğum yerden ütü yapiyorum bitmedi kan ter icinde kaldim.

Aylik igneler var ne kadar güvenilir bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…