2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Onu doğum sancısı çekerken çok dayanılmaz olduğunda mı verıyorlar yoksa daha onceden ben epidural ıstıyorum dıye soylemek mı gerekıyor acaba
daha önce söylemek gerekir bence 5 i geçerse belki vermezler ilerleyince verilmiyor diye duymustum

Aynen cnm oglumda karnim kucuktu valla cok zorlanmadan yaptiydim ama bu sefer hic gorunmuyor el yordamiyla yapabildigim kadar, dr lar muayeneyede baslicak, Allah hepimize kolaylik versin

Amin canım.

Kızlar doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz

Düşünmüyorum. Benim zaten zor oldu, olacağı varsa olur 4 yıl sonra oldu 40 yasında :) ama yumurtam çok az o yüzden düşünmüyorum canım.

Yaaaaa hayırdır inşallah nasıl gördün çok merak ettm. Salonda duramadım yatak odasında uzanıyorum canım sen napıosn öğle uykusuna mı yatmıştın :)
Kahvaltıdan sonra çok kötü oluyorum yazmıştım ya canım bugün de öyle oldu ama bugün daha kötüydü bayılacam sandım kalp atışlarım çok hızlandı tansiyon şeker her şey normal ben de yatak odasına geçip uzandım uyumuşum
1 gün boyunca foruma girmiyormussun ben de diyorum ki ya Zehra niye girmedi acaba nerde sesi çıkmıyor falan ☺☺
Rüyamda artık hep sizleri görüyorum

Kizlar Tomris'in emzirme notlari diye pdf dosyaları var okumak isterseniz .

daha önce söylemek gerekir bence 5 i geçerse belki vermezler ilerleyince verilmiyor diye duymustum
Her kafadan bi ses çıkıyo normal doğum yapan arkadssım yaptırmış herseyi hıssettım hiçte ağrısız değildi canım çıkacaktı nerdeyse diyor gözüme baka baka. Vucudumuda tanımıyorum ki. Çatım dar mı geniş mi, açılmam iyi olacak mı vs vs. Allah bi yol gösterir deyip anı yaşayacağım...

Ya lohusalık o kadar surmezse? Gerci kizimda 40 günden fazla surdu ama ayni olmuycak, dün aklimdaydi aslında dr sorucakdım unutdum yine.
Kanaman olsun ya da olmasin 40 gun esinle birlikte olmaman lazim dini açıdan. O yuzden her türlü 40 gun lohusa sayiliyorsun.

Amin canım.

Düşünmüyorum. Benim zaten zor oldu, olacağı varsa olur 4 yıl sonra oldu 40 yasında :) ama yumurtam çok az o yüzden düşünmüyorum canım.

Öyle düşünme canım ya benim de ilki çok zor oldu tedavi ile falan bayağı uğraştık
Ama ikincisi ilk denemede oldu ☺☺
Hatta ben daha tam hazır değildim bu da bizi 1 yıl uğraştırsa kızım 4 yaşında olur doğana kadar 5i bulur falan diyordum ama kısmet işte prensesim hemencecik tutundu annesine :))❤

Ya lohusalık o kadar surmezse? Gerci kizimda 40 günden fazla surdu ama ayni olmuycak, dün aklimdaydi aslında dr sorucakdım unutdum yine.
Kanaman erken biterse 40 gün bekle. 40 gün geçmesine rağmen kanaman kesilmezse bittiği zaman gidersin. Hemen ilişki olacaksa hemen yaptır sen bilirsin doktorunla da görüşürsün aynen .

Kanaman olsun ya da olmasin 40 gun esinle birlikte olmaman lazim dini açıdan. O yuzden her türlü 40 gun lohusa sayiliyorsun.
Ben bunu bilmiyordum peki o zaman 40 günden once kan kesilirse, namaz kila biliyormuyuz yoksa 40 gün kılmıyormuyuz. Ben kanama ne zaman kesilirse lohusalıkda o zaman bitiyor diye biliyordum. Biraz acık sacık soruyorum ama cahiliğme verin.

Canim bazı erkekler bu konuda çok anlayışsız
Şu an bişey anlatacam inanamicaksin yeni doğum yapmıştım kontrol um vardı
Doktor telefon da kavga ediyordu hasta ile
Hasta diyordu ki doktor bey 10 gün oldu doğum yapalım ama ben eşimi artık ikna edemiyorum ilişki istiyor sorun okur mu doktor 40 çıkana kadar kesinlikle olmaz diyor kadın pazarlık yapıyor doktorla
Doktor çok sinirlendi bağırıyor falan kadına kadın 2 3 gün daha oyalarim ama 40 gun olmaz diyor doktora ben şok olmuştum

Bende polikistik over var hamıle kalmak bi yana adeti zar zor oluyordum. İlaçlarla vs hamıle kalmaya calısıyordum o hormon ilaçlarının tek faydası adetım zamanında gelmeye baslamıstı :)) ne zaman ki zar zor hamile kaldım kürtaj oldum, ondan sonra korunmayı bıraktığım ilk ay hamıle kaldım. Rahim bebeği gorunce hamıle kalmak hiç zor olmuyor sonrasında. Bence ışığı gören gelir. Dikkat etmek lazım artık :))))

Kanaman erken biterse 40 gün bekle. 40 gün geçmesine rağmen kanaman kesilmezse bittiği zaman gidersin. Hemen ilişki olacaksa hemen yaptır sen bilirsin doktorunla da görüşürsün aynen .
Tm canım zaten doğum sonrası 40 gün dr ilişki olmaz diyor sağlık acısından zaten dinende yasak, hem bizde doğum sonrası adet gereği 40 gün annemlerde kalmam gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…