- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #44.861
Hem toparlanmış olursun işte bende 40ım çıkmadan annemle memlekete gideceğim inşallah. Dönünce yapılır ne gerekıyosa.Tm canım zaten doğum sonrası 40 gün dr ilişki olmaz diyor sağlık acısından zaten dinende yasak, hem bizde doğum sonrası adet gereği 40 gün annemlerde kalmam gerek.
düşünmüyorum canım zaten 3.aşılamada oldu kuzum bi daha bu kadar beklersem psikolojim bozulur Rabbim verirse verir arkadaş gibi büyürler :)Kızlar doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz
Ne acelesi varmiş canım, zaten insan 40 gün bile gecse doğum sonrası hazır olamıya biliyor bu duruma biraz anlayış şart.Canim bazı erkekler bu konuda çok anlayışsız
Şu an bişey anlatacam inanamicaksin yeni doğum yapmıştım kontrol um vardı
Doktor telefon da kavga ediyordu hasta ile
Hasta diyordu ki doktor bey 10 gün oldu doğum yapalım ama ben eşimi artık ikna edemiyorum ilişki istiyor sorun okur mu doktor 40 çıkana kadar kesinlikle olmaz diyor kadın pazarlık yapıyor doktorla
Doktor çok sinirlendi bağırıyor falan kadına kadın 2 3 gün daha oyalarim ama 40 gun olmaz diyor doktora ben şok olmuştum
Ah bi tamamen kurtulamadik ki neyseki bunada sukur, lazerden onceki halimi hatirlamak bile istemem..@Whiteandblue gecmis olsun canim.
@Forse agzina mi tukuruyorlarmis bebegin .
Miss Ness canim ben de lazere gidiyordum .Dedigin gibi eskisi gibi değil ama illa ki almak lazim .Ben de dun jiletle aynayla ugrastim cokca .Bir de ayak tirnaklarimi cok zor kestim
Kizlar yarin bayram icin valizi hazirlayacagim Oturduğum yerden ütü yapiyorum bitmedi kan ter icinde kaldim.
Ayyy çok şekersin :) hergün konuş konuş bilinçaltına yerleşiyor insanın tabi. Rüyaya da yansıyor :) Bende kötü olduğm için geldm uzandım valla mayıştım uyumak uzereyım :))) havada bi kapalı yağmur yağdı bıraz ama hâlâ kapalı boğuk. Vantilatörü açtım püfür püfür :) Orda nasıl hava ?Kahvaltıdan sonra çok kötü oluyorum yazmıştım ya canım bugün de öyle oldu ama bugün daha kötüydü bayılacam sandım kalp atışlarım çok hızlandı tansiyon şeker her şey normal ben de yatak odasına geçip uzandım uyumuşum
1 gün boyunca foruma girmiyormussun ben de diyorum ki ya Zehra niye girmedi acaba nerde sesi çıkmıyor falan ☺☺
Rüyamda artık hep sizleri görüyorum
O kismini bilmiyorum canim .Rahmin kendini toparlamasi icin de 40 gun onemli.Ben bunu bilmiyordum peki o zaman 40 günden once kan kesilirse, namaz kila biliyormuyuz yoksa 40 gün kılmıyormuyuz. Ben kanama ne zaman kesilirse lohusalıkda o zaman bitiyor diye biliyordum. Biraz acık sacık soruyorum ama cahiliğme verin.
Kendi bildigini okuyacaksa neden soruyormus ki.Ne ilginç insanlar var.Doktor olur dese ne olmaz dese ne .Canim bazı erkekler bu konuda çok anlayışsız
Şu an bişey anlatacam inanamicaksin yeni doğum yapmıştım kontrol um vardı
Doktor telefon da kavga ediyordu hasta ile
Hasta diyordu ki doktor bey 10 gün oldu doğum yapalım ama ben eşimi artık ikna edemiyorum ilişki istiyor sorun okur mu doktor 40 çıkana kadar kesinlikle olmaz diyor kadın pazarlık yapıyor doktorla
Doktor çok sinirlendi bağırıyor falan kadına kadın 2 3 gün daha oyalarim ama 40 gun olmaz diyor doktora ben şok olmuştum
Hayır ya sancı olmaması zor doğuma işaret olabilirmiş.ama sancı çekmişsin yoksa açılman olmazdı dedi.ilk gebelik diye ayırt edememişim demekkinstde sancı çıktımı
Hamile kalmadan 1 2 seans daha almis olsaydim belki hic kalmazdi .4 seansim kalmisti cunku .Neyse su an bacak koltuk alti rahatim .Ah bi tamamen kurtulamadik ki neyseki bunada sukur, lazerden onceki halimi hatirlamak bile istemem..
Bu arada hayirlisiyla gidin cnm bayram gezmelerine.. Kendini yormadan yap isleri dinlene dinlene
Ciddi misin :) o zaman seni burdan mayıs annelerine göndeririz desene :)) doğumun normal olacaksa yapıştır gtsn zaten.düşünmüyorum canım zaten 3.aşılamada oldu kuzum bi daha bu kadar beklersem psikolojim bozulur Rabbim verirse verir arkadaş gibi büyürler :)
Cnm genital bolge lazerede gitsende tamamen bitmiyormus, birde zamaninda makineyle almisligim var, cok canim yaniyordu hatta kaniyor o bolgem hassas cok, tek cozum kaldi bana yani, lazerdeki kiz hamilelikte artar bilgin olsun demisti hakliymis, oglumda degilde, kizimda artti biraz, dogumdan sonra birkac seans giderim o bolge icin azalir yine bakalimJiletle temelli çoğaltacaksın heralde bu gidişle :/ bende doğumdan sonra lazer yaptıracağm kadın olmak zor bıktım kıldan tüyden
Valla cnm 1 sene gittim komple iyikide gitmisim diyorum, ama 6 seneyi gecti 2 hamilelikten sonra genital biraz artti oda normal mis hormonlardan, tekrar gidicem bende rahatlik cokHamile kalmadan 1 2 seans daha almis olsaydim belki hic kalmazdi .4 seansim kalmisti cunku .Neyse su an bacak koltuk alti rahatim .
Ay esimin 4 gomlegini utuledim.Dinleniyorum .Kendiminkilere gecemedim .
Hayırlısı olsun sağlıkla al kucağına, vaktin gelmiş zaten 10 günü de doldurması şart değil Allah yardımcın olsun :)Sanirim ben temmuzu gormicem doktr dedi 20 hazirandan sonra dogar buyuk ihtimalle :) 37+2 de 3040 gr olmusuz teyzeleri
Bende spiral düşünüyorum canım ama bana sağlık ocağındaki ebe şimdiden konuş ketem takıyor falan dedi çok mu erken diye düşündüm.Çok kararsızım nasıl korunacagim konusunda ama iyi bir korunma yöntemi olmalı risk almak istemiyorum
Spiral düşünüyordum o da tam korumuyormus ilaç kullanamam zaten
Prezervatif de pek güvenilir değil
Başka ne var bilmiyorum
Doğumdan sonra doktorumla konuşacam
Bende hiç birine güvenemiyorum ama en mantıklı bana da spiral geliyor ilaç değil en azındanSpiral ama hiç birine guvenemıyorum
Kanama biter bitmez takılıyormuş diye biliyorum ama doktoruna sor canımBen spılar taktırmayı düşünüyorum, ama ne zaman gitmem lazım bir fikrim yok, doğumdan sonra ben ne zaman gitmeliyim bilen varmi? Lohusa kanım kesildikden sonrami?
Bizde önceden prezervatifle korunuyorduk, bazende geri çekilme ama hamile kaldım nasıl kaldım hangisinde kaldım bilmiyorumcanım prezervatifle çok şükür istemediğim zaman hamile kalmadım spiral taktiramam iğne hapta zararlı yanetkileri var
Belki ikinci olur kardeş kardeş büyürler canım :) tabi yaşta önemli ama ben iki çocuğa bakabilecekmişim gibi hissetmiyorum nedenseAmin canım.
Düşünmüyorum. Benim zaten zor oldu, olacağı varsa olur 4 yıl sonra oldu 40 yasında :) ama yumurtam çok az o yüzden düşünmüyorum canım.
Allah gönlüne göre versin canim belki hiç uğraştırmadan gelir ikincide :)düşünmüyorum canım zaten 3.aşılamada oldu kuzum bi daha bu kadar beklersem psikolojim bozulur Rabbim verirse verir arkadaş gibi büyürler :)
Çenemiz durmuyo ki :)) ben geride kaldığmda oturup okuyorum 2 saat çoluk yok çocuk yok bende , sen tabi okuyamazsın :)) doğuran yok şükür sancılar kasılmalar bol bi tek. Bayramın geçmesini bekliyoruz heyecanla. Haftaya kontrolü var çoğumuzun.Kızlar nasılsınız? O kdr çok msj birikmiş ki okumamın imkanı yok. Başka doğuran arkadaş oldu mu? Biz kızlarla iyiyiz. :)
Evet agdaya surekli para vermektense tek sefer para verip daha uzun sureli gitmesi daha mantikli .6 sene iyi gitmis .Ben en son 1 sene once gitmistim 4.seansa .Sonra ayagim kirildi gidemedim .Valla cnm 1 sene gittim komple iyikide gitmisim diyorum, ama 6 seneyi gecti 2 hamilelikten sonra genital biraz artti oda normal mis hormonlardan, tekrar gidicem bende rahatlik cok
Zaten bitirmişsin onuda halledersin benim ilk olacak daha hiç gtmedm. Hamılelıkte hormonlar zaten her türlü perişan etti bizi. Rabbm sağlık versin ne dymCnm genital bolge lazerede gitsende tamamen bitmiyormus, birde zamaninda makineyle almisligim var, cok canim yaniyordu hatta kaniyor o bolgem hassas cok, tek cozum kaldi bana yani, lazerdeki kiz hamilelikte artar bilgin olsun demisti hakliymis, oglumda degilde, kizimda artti biraz, dogumdan sonra birkac seans giderim o bolge icin azalir yine bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?