2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tm canım zaten doğum sonrası 40 gün dr ilişki olmaz diyor sağlık acısından zaten dinende yasak, hem bizde doğum sonrası adet gereği 40 gün annemlerde kalmam gerek.
Hem toparlanmış olursun işte bende 40ım çıkmadan annemle memlekete gideceğim inşallah. Dönünce yapılır ne gerekıyosa.

Ne acelesi varmiş canım, zaten insan 40 gün bile gecse doğum sonrası hazır olamıya biliyor bu duruma biraz anlayış şart.

Ah bi tamamen kurtulamadik ki neyseki bunada sukur, lazerden onceki halimi hatirlamak bile istemem..

Bu arada hayirlisiyla gidin cnm bayram gezmelerine.. Kendini yormadan yap isleri dinlene dinlene

Ayyy çok şekersin :) hergün konuş konuş bilinçaltına yerleşiyor insanın tabi. Rüyaya da yansıyor :) Bende kötü olduğm için geldm uzandım valla mayıştım uyumak uzereyım :))) havada bi kapalı yağmur yağdı bıraz ama hâlâ kapalı boğuk. Vantilatörü açtım püfür püfür :) Orda nasıl hava ?

O kismini bilmiyorum canim .Rahmin kendini toparlamasi icin de 40 gun onemli.
Kendi bildigini okuyacaksa neden soruyormus ki.Ne ilginç insanlar var.Doktor olur dese ne olmaz dese ne .

Ah bi tamamen kurtulamadik ki neyseki bunada sukur, lazerden onceki halimi hatirlamak bile istemem..

Bu arada hayirlisiyla gidin cnm bayram gezmelerine.. Kendini yormadan yap isleri dinlene dinlene
Hamile kalmadan 1 2 seans daha almis olsaydim belki hic kalmazdi .4 seansim kalmisti cunku .Neyse su an bacak koltuk alti rahatim .
Ay esimin 4 gomlegini utuledim.Dinleniyorum .Kendiminkilere gecemedim .

Jiletle temelli çoğaltacaksın heralde bu gidişle :/ bende doğumdan sonra lazer yaptıracağm kadın olmak zor bıktım kıldan tüyden
Cnm genital bolge lazerede gitsende tamamen bitmiyormus, birde zamaninda makineyle almisligim var, cok canim yaniyordu hatta kaniyor o bolgem hassas cok, tek cozum kaldi bana yani, lazerdeki kiz hamilelikte artar bilgin olsun demisti hakliymis, oglumda degilde, kizimda artti biraz, dogumdan sonra birkac seans giderim o bolge icin azalir yine bakalim

Kizlar valla bende bir sıkıldım ki oturdum is guc duruo yapmak icimden gelmio oglum hasta bayram gunu yola cikioruz valizler hazir deil ev tasincak offf offfff banaaa yardim edinnn cildircam

Allahım bu çocuk hep kasıkta ve sağ tarafta kıpraşıp duruyor göbeğimin sağ tarafı haritaya döndü bide iki gündür deli gibi kaşınıyorummmmmmmm çatlakların içide dolu dolu ya iyi yırtıldım ben

Hamile kalmadan 1 2 seans daha almis olsaydim belki hic kalmazdi .4 seansim kalmisti cunku .Neyse su an bacak koltuk alti rahatim .
Ay esimin 4 gomlegini utuledim.Dinleniyorum .Kendiminkilere gecemedim .
Valla cnm 1 sene gittim komple iyikide gitmisim diyorum, ama 6 seneyi gecti 2 hamilelikten sonra genital biraz artti oda normal mis hormonlardan, tekrar gidicem bende rahatlik cok

Bende spiral düşünüyorum canım ama bana sağlık ocağındaki ebe şimdiden konuş ketem takıyor falan dedi çok mu erken diye düşündüm.
Spiral ama hiç birine guvenemıyorum
Bende hiç birine güvenemiyorum ama en mantıklı bana da spiral geliyor ilaç değil en azından
Ben spılar taktırmayı düşünüyorum, ama ne zaman gitmem lazım bir fikrim yok, doğumdan sonra ben ne zaman gitmeliyim bilen varmi? Lohusa kanım kesildikden sonrami?
Kanama biter bitmez takılıyormuş diye biliyorum ama doktoruna sor canım
canım prezervatifle çok şükür istemediğim zaman hamile kalmadım spiral taktiramam iğne hapta zararlı yanetkileri var
Bizde önceden prezervatifle korunuyorduk, bazende geri çekilme ama hamile kaldım nasıl kaldım hangisinde kaldım bilmiyorum
Amin canım.

Düşünmüyorum. Benim zaten zor oldu, olacağı varsa olur 4 yıl sonra oldu 40 yasında :) ama yumurtam çok az o yüzden düşünmüyorum canım.
Belki ikinci olur kardeş kardeş büyürler canım :) tabi yaşta önemli ama ben iki çocuğa bakabilecekmişim gibi hissetmiyorum nedense
düşünmüyorum canım zaten 3.aşılamada oldu kuzum bi daha bu kadar beklersem psikolojim bozulur Rabbim verirse verir arkadaş gibi büyürler :)
Allah gönlüne göre versin canim belki hiç uğraştırmadan gelir ikincide :)

Kızlar nasılsınız? O kdr çok msj birikmiş ki okumamın imkanı yok. Başka doğuran arkadaş oldu mu? Biz kızlarla iyiyiz. :)
Çenemiz durmuyo ki :)) ben geride kaldığmda oturup okuyorum 2 saat çoluk yok çocuk yok bende , sen tabi okuyamazsın :)) doğuran yok şükür sancılar kasılmalar bol bi tek. Bayramın geçmesini bekliyoruz heyecanla. Haftaya kontrolü var çoğumuzun.

Allah iyiliğinizi daim kılsın canım ♡ nasıl kızlar ? Ağlaşıyolar mı :))

Valla cnm 1 sene gittim komple iyikide gitmisim diyorum, ama 6 seneyi gecti 2 hamilelikten sonra genital biraz artti oda normal mis hormonlardan, tekrar gidicem bende rahatlik cok
Evet agdaya surekli para vermektense tek sefer para verip daha uzun sureli gitmesi daha mantikli .6 sene iyi gitmis .Ben en son 1 sene once gitmistim 4.seansa .Sonra ayagim kirildi gidemedim .

Zaten bitirmişsin onuda halledersin benim ilk olacak daha hiç gtmedm. Hamılelıkte hormonlar zaten her türlü perişan etti bizi. Rabbm sağlık versin ne dym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…