- 17 Nisan 2016
- 338
- 581
- 53
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #44.881
Kesinlikle katılıyorum canım bir kere gebelik olduktan sonra bebek hemen oluyor:)))Bende polikistik over var hamıle kalmak bi yana adeti zar zor oluyordum. İlaçlarla vs hamıle kalmaya calısıyordum o hormon ilaçlarının tek faydası adetım zamanında gelmeye baslamıstı :)) ne zaman ki zar zor hamile kaldım kürtaj oldum, ondan sonra korunmayı bıraktığım ilk ay hamıle kaldım. Rahim bebeği gorunce hamıle kalmak hiç zor olmuyor sonrasında. Bence ışığı gören gelir. Dikkat etmek lazım artık :))))
Öyle tabi ki canım kadındaki de büyük cesaretNe acelesi varmiş canım, zaten insan 40 gün bile gecse doğum sonrası hazır olamıya biliyor bu duruma biraz anlayış şart.
Evet bilinçaltına yerleşiyor:))Ayyy çok şekersin :) hergün konuş konuş bilinçaltına yerleşiyor insanın tabi. Rüyaya da yansıyor :) Bende kötü olduğm için geldm uzandım valla mayıştım uyumak uzereyım :))) havada bi kapalı yağmur yağdı bıraz ama hâlâ kapalı boğuk. Vantilatörü açtım püfür püfür :) Orda nasıl hava ?
Aynen kadın bildiğini yapmıştır büyük ihtimalleO kismini bilmiyorum canim .Rahmin kendini toparlamasi icin de 40 gun onemli.
Kendi bildigini okuyacaksa neden soruyormus ki.Ne ilginç insanlar var.Doktor olur dese ne olmaz dese ne .
İyi olmanıza çok sevindim canım:)Kızlar nasılsınız? O kdr çok msj birikmiş ki okumamın imkanı yok. Başka doğuran arkadaş oldu mu? Biz kızlarla iyiyiz. :)
Maşallah size gelsin kuzucuklarimiz sağlıcakla:)Sanirim ben temmuzu gormicem doktr dedi 20 hazirandan sonra dogar buyuk ihtimalle :) 37+2 de 3040 gr olmusuz teyzeleri
Doktorun ağzını yoklayabilirsin aslında canım erken se sana erken der ama spiral için adetin 3. Günü falan gitmek gerekiyor sanırımBende spiral düşünüyorum canım ama bana sağlık ocağındaki ebe şimdiden konuş ketem takıyor falan dedi çok mu erken diye düşündüm.
Bende hiç birine güvenemiyorum ama en mantıklı bana da spiral geliyor ilaç değil en azından
Kanama biter bitmez takılıyormuş diye biliyorum ama doktoruna sor canım
Bizde önceden prezervatifle korunuyorduk, bazende geri çekilme ama hamile kaldım nasıl kaldım hangisinde kaldım bilmiyorum
Belki ikinci olur kardeş kardeş büyürler canım :) tabi yaşta önemli ama ben iki çocuğa bakabilecekmişim gibi hissetmiyorum nedense
Allah gönlüne göre versin canim belki hiç uğraştırmadan gelir ikincide :)
Kuzum yumurta az .Buna şükür, eğer olursa da oğluma kardeş olur ikinci bakarım napayım. :)Öyle düşünme canım ya benim de ilki çok zor oldu tedavi ile falan bayağı uğraştık
Ama ikincisi ilk denemede oldu ☺☺
Hatta ben daha tam hazır değildim bu da bizi 1 yıl uğraştırsa kızım 4 yaşında olur doğana kadar 5i bulur falan diyordum ama kısmet işte prensesim hemencecik tutundu annesine :))❤
Bende polikistik over var hamıle kalmak bi yana adeti zar zor oluyordum. İlaçlarla vs hamıle kalmaya calısıyordum o hormon ilaçlarının tek faydası adetım zamanında gelmeye baslamıstı :)) ne zaman ki zar zor hamile kaldım kürtaj oldum, ondan sonra korunmayı bıraktığım ilk ay hamıle kaldım. Rahim bebeği gorunce hamıle kalmak hiç zor olmuyor sonrasında. Bence ışığı gören gelir. Dikkat etmek lazım artık :))))
Kızlar nasılsınız? O kdr çok msj birikmiş ki okumamın imkanı yok. Başka doğuran arkadaş oldu mu? Biz kızlarla iyiyiz. :)
Bende spiral düşünüyorum canım ama bana sağlık ocağındaki ebe şimdiden konuş ketem takıyor falan dedi çok mu erken diye düşündüm.
Bende hiç birine güvenemiyorum ama en mantıklı bana da spiral geliyor ilaç değil en azından
Bizde önceden prezervatifle korunuyorduk, bazende geri çekilme ama hamile kaldım nasıl kaldım hangisinde kaldım bilmiyorum
Belki ikinci olur kardeş kardeş büyürler canım :) tabi yaşta önemli ama ben iki çocuğa bakabilecekmişim gibi hissetmiyorum nedense
Instagram cinarcik kolonyalarindan malzemeleri aldim .Bayramdan sonra yapcam.Kızlar Bebek kolonyasını yada süs dolap magnetlerini hangi siteden aldınız ?
Kızlar Bebek kolonyasını yada süs dolap magnetlerini hangi siteden aldınız ?
canım geri çekilme doğru bir yöntem değilBende spiral düşünüyorum canım ama bana sağlık ocağındaki ebe şimdiden konuş ketem takıyor falan dedi çok mu erken diye düşündüm.
Kesinlikle katiliyorm cnm,yinede tek derdimiz bu olsun valla, bebisler saglicakla gelsinlerde kil,tuy halledilir..Evet agdaya surekli para vermektense tek sefer para verip daha uzun sureli gitmesi daha mantikli .6 sene iyi gitmis .Ben en son 1 sene once gitmistim 4.seansa .Sonra ayagim kirildi gidemedim .
Amin cnm aynen Allahim hepimize saglik versin, bebisler saglicakla gelsinde dogal dengeye donucez bir sure sonra, tabi birde lohusalik olayi var korkutmiim sizi, biraz depresif gecen bir donem ins onuda atlattikmi tamam dirZaten bitirmişsin onuda halledersin benim ilk olacak daha hiç gtmedm. Hamılelıkte hormonlar zaten her türlü perişan etti bizi. Rabbm sağlık versin ne dym
Canim doktorun ne diyor bu durumla ilgili?Kızlar doktordan geldik. Bebeğim hala ufak
37+0 olduk bu gün. 2300grcanım çok sıkılıyor bu duruma ya...
Nst ye girdim sancım 50,60lara çıktı arada korktum ben de. Doktor normal dedi. Karnımın bir tarafı şişiyor bebeğin poposu geliyor sanırım oraya ve geriniyor karnım o zaman sancı değerlerim arttı. Ee sancı bu mu oluyor yani?ağrı hissetmiyorum ama ben o zaman. Sadece karnım gerilmiş oluyor o rahatsız edici oluyor o kadar
Tecrübeli arkadaşlar sancı nasıl oluyor bilgi verebilir mi? Bidaha 39+3te çağırdı. Çok geç değil mi ya??
Canim sanci o durum sıklasmis ve agrili hali sanki karnini sıkıolarrr sonra birakiolar sonra bnnde sancim yoktu ilk bebiste yuksek doz suni sanci alinca tecrube ettim bi isede yaramadi amaKızlar doktordan geldik. Bebeğim hala ufak
Nst ye girdim sancım 50,60lara çıktı arada korktum ben de. Doktor normal dedi. Karnımın bir tarafı şişiyor bebeğin poposu geliyor sanırım oraya ve geriniyor karnım o zaman sancı değerlerim arttı. Ee sancı bu mu oluyor yani?ağrı hissetmiyorum ama ben o zaman. Sadece karnım gerilmiş oluyor o rahatsız edici oluyor o kadar
Tecrübeli arkadaşlar sancı nasıl oluyor bilgi verebilir mi? Bidaha 39+3te çağırdı. Çok geç değil mi ya??
evet canım bebeğin küçük ama sıkma canını sutunle çok güzel kilo alır sağlıklı olsunlar o yeter ben herhafta gidiyorum iki hafta banada çok geldiKızlar doktordan geldik. Bebeğim hala ufak
Aaa çok şaşırdım çerkeslerde böyle bi adet var ama dede değil anne baba büyüklerin yanında sevemez çoçuğu sevmezlerde, benim babam dedemin yannıda bizi sevmezdi annem çerkes. Dedesi her sevdiğinde sen odadan mı çıkcaksın ki çok saçma bencede, dedesi değil mi sevsin heryerde iştekızlar bir eş ailesi sorunsalı hakkında sizlerin fikirlerini almak istiyorum.. neymiş eşimin babası benim yanımda çocuğu sevemezmiş gelenekleri gereği ben de bu sebeple bebeği sevmesi için odadan çıkmalıymışım bunu duyunca çok sinirleniyorum. eşim de ne olacak canım bir 10 dakka ayrı dursan bebekten diyor. tabi ki gerekirse anne bebek ayrı durabilir sağlık söz konusu olur acil durum olur vs. ama böyle bir sebepten dolayı bana sen git bebeğin yanından dedesi biraz sevsin gibi bir talep aşırı derecede sinirlerimi zıplatıyor. hem ilk baştan müsade edersem sonradan işler daha da saçmalaşır gibime geliyor. kavga etmek istemiyorum ama sinirlenmeden asabileşmeden nasıl tepki verebilirim ? fikirlenirizi bekliyorum.
ben @aycaileelsanatlari ndan aldım kral tacı kolonya sisesiniKızlar Bebek kolonyasını yada süs dolap magnetlerini hangi siteden aldınız ?
Aslinda okadar kücük değil canim hem untrason gihazlarıda +-200 ola biliyor. Bende sancim sürekli tuvalete gitmek isdeyi gibi olmuşdu oyle hatırlıyorum kaşıklarda, belde karında ağri oluyor ama ben bile tam hatırlamıyorum.Kızlar doktordan geldik. Bebeğim hala ufak
Canım senin noldubenim de çatı muayenem var bugun bakalım bşz de ne olacak.senin için de hayırlısı olsun cnm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?