2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kesinlikle katılıyorum canım bir kere gebelik olduktan sonra bebek hemen oluyor:)))
Ne acelesi varmiş canım, zaten insan 40 gün bile gecse doğum sonrası hazır olamıya biliyor bu duruma biraz anlayış şart.
Öyle tabi ki canım kadındaki de büyük cesaret
Evet bilinçaltına yerleşiyor:))
Ohhh iyi yaptın canım uyu dinlen biraz bebis de dinlenir uyur seninle birlikte.
Yağmur a bayılıyorum çok seviyorum
Bizde de hava kapalı canım ama bana çok sıcak geldi klimayi açtım ben de içim serinledi biraz
Kavun karpuz yedim yemek yiyemiyorum midem almıyor
O kismini bilmiyorum canim .Rahmin kendini toparlamasi icin de 40 gun onemli.

Kendi bildigini okuyacaksa neden soruyormus ki.Ne ilginç insanlar var.Doktor olur dese ne olmaz dese ne .
Aynen kadın bildiğini yapmıştır büyük ihtimalle
Kızlar nasılsınız? O kdr çok msj birikmiş ki okumamın imkanı yok. Başka doğuran arkadaş oldu mu? Biz kızlarla iyiyiz. :)
İyi olmanıza çok sevindim canım:)
Sanirim ben temmuzu gormicem doktr dedi 20 hazirandan sonra dogar buyuk ihtimalle :) 37+2 de 3040 gr olmusuz teyzeleri
Maşallah size gelsin kuzucuklarimiz sağlıcakla:)
Doktorun ağzını yoklayabilirsin aslında canım erken se sana erken der ama spiral için adetin 3. Günü falan gitmek gerekiyor sanırım

ayyy kızlar oğluşlarım geldi çok şükür evdeler şimdi.. bende akşam görücem Allahım nasıl heyecanlıyım yaaa...

korunmadan açılmış konu.. walla bende en çok bunu düşünüyorum... malum 3. hamileliğim ve artık daha dikkatli olmak gerekiyor ki bu sıpa Allahın bir sürprizi... ikinci çocuk için 4 sene bekledim olmadı bir türlü 4. senede hamile kaldım... ama bu yavrumu da hiç beklemediğim bi zamanda Rabbim nasip etti mucizem oldu... ama bununla kalmak istiyorum bizde geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk ama o da güvenli değilmiş... spiralle hamile kalan çok tanıdığım oldu sanırım ben iğne yoluna başvurucam çünkü prezervatife de güvenim yok nedense

Kuzum yumurta az .Buna şükür, eğer olursa da oğluma kardeş olur ikinci bakarım napayım. :)

Ay çok fenasın yaa
Işığı gören gelir iyimiş Ahahahha

Kızlar nasılsınız? O kdr çok msj birikmiş ki okumamın imkanı yok. Başka doğuran arkadaş oldu mu? Biz kızlarla iyiyiz. :)

Allah daha iyi etsin canım maşallah size. İyiyiz bizde her gün bazımız dokuz doğuruyor , sancı kasılma kv ler derken :)))

Yani tabi çocuk sorumluluk ama bu kadar zamandan sonra 2. Mucize de olursa hayır demem :)

Kızlar doktordan geldik. Bebeğim hala ufak
37+0 olduk bu gün. 2300gr canım çok sıkılıyor bu duruma ya...

Nst ye girdim sancım 50,60lara çıktı arada korktum ben de. Doktor normal dedi. Karnımın bir tarafı şişiyor bebeğin poposu geliyor sanırım oraya ve geriniyor karnım o zaman sancı değerlerim arttı. Ee sancı bu mu oluyor yani?ağrı hissetmiyorum ama ben o zaman. Sadece karnım gerilmiş oluyor o rahatsız edici oluyor o kadar

Tecrübeli arkadaşlar sancı nasıl oluyor bilgi verebilir mi? Bidaha 39+3te çağırdı. Çok geç değil mi ya??

canım geri çekilme doğru bir yöntem değil

Evet agdaya surekli para vermektense tek sefer para verip daha uzun sureli gitmesi daha mantikli .6 sene iyi gitmis .Ben en son 1 sene once gitmistim 4.seansa .Sonra ayagim kirildi gidemedim .
Kesinlikle katiliyorm cnm,yinede tek derdimiz bu olsun valla, bebisler saglicakla gelsinlerde kil,tuy halledilir..
Zaten bitirmişsin onuda halledersin benim ilk olacak daha hiç gtmedm. Hamılelıkte hormonlar zaten her türlü perişan etti bizi. Rabbm sağlık versin ne dym
Amin cnm aynen Allahim hepimize saglik versin, bebisler saglicakla gelsinde dogal dengeye donucez bir sure sonra, tabi birde lohusalik olayi var korkutmiim sizi, biraz depresif gecen bir donem ins onuda atlattikmi tamam dir

Canim doktorun ne diyor bu durumla ilgili?
Yanlış ölçüm yapıyor olabilir mi acaba
Başka doktora görünmeyi düşünür müsün
Evet bana da çok geç geldi

C cigdemmm26 kuzum sancıyı anlatmak çokta kolay değil ki... bende iki hamileliğimde de önce karın ağrısı gibi başlayıp sonra komple belde olan bi ağrı... bi anda gelip kıvrandırıp giden bir ağrı yani.... ayrıca 2.5 hafta sonrasına randevu vermiş bana da çok geldi arası...

bebişinde kilosuna takılma önemli olan sağlığı

Canim sanci o durum sıklasmis ve agrili hali sanki karnini sıkıolarrr sonra birakiolar sonra bnnde sancim yoktu ilk bebiste yuksek doz suni sanci alinca tecrube ettim bi isede yaramadi ama

="Afilim92, post: 56345608, member: 823363"]Kanaman olsun ya da olmasin 40 gun esinle birlikte olmaman lazim dini açıdan. O yuzden her türlü 40 gun lohusa sayiliyorsun.[/QUOTE]
Sadece dini açıdan değil rahim toparlanması 40 günü buluyor, bakteri enfeksiyon gibi durumlar yaşanmaması için doktorlar da yasaklıyor

evet canım bebeğin küçük ama sıkma canını sutunle çok güzel kilo alır sağlıklı olsunlar o yeter ben herhafta gidiyorum iki hafta banada çok geldi

Aaa çok şaşırdım çerkeslerde böyle bi adet var ama dede değil anne baba büyüklerin yanında sevemez çoçuğu sevmezlerde, benim babam dedemin yannıda bizi sevmezdi annem çerkes. Dedesi her sevdiğinde sen odadan mı çıkcaksın ki çok saçma bencede, dedesi değil mi sevsin heryerde işte

Aslinda okadar kücük değil canim hem untrason gihazlarıda +-200 ola biliyor. Bende sancim sürekli tuvalete gitmek isdeyi gibi olmuşdu oyle hatırlıyorum kaşıklarda, belde karında ağri oluyor ama ben bile tam hatırlamıyorum.
net hatırladığım sürekli kulozetde oturmak isdediğimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…