2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm benimde 19 haziranda var cati muayenem o zaman 38+2 olucam.bisey duydum cati muayenesi normal dogumu twtikliyormus baslamasina sebep oluyormus dogru mu ? Acikligin olup olmadigini sen hissettin mi
Hayır ben hissetmedim ama muayeneden sonra batar tarzda sancı yaptı ve hala devam ediyo evet doğumu tetikleyebiliyor bu yüzden geç bakıyorlar doktorlar..bende sorun çkmadı normal yapabiliyomuşum doğumu.korkma acıyo ama kendini kasmazsan acımaz ve hemen bitiyo

Cnm benimde 19 haziranda var cati muayenem o zaman 38+2 olucam.bisey duydum cati muayenesi normal dogumu twtikliyormus baslamasina sebep oluyormus dogru mu ? Acikligin olup olmadigini sen hissettin mi
Arkadadım 37.haftasnda çatı muayenesi olduğunda dediğin gbi tetiklemiş doğuma almışlar bende ondan çekiniyorum ama zaten 37.haftalarda olacağz çokta erken sayılmaz ve hazırlıklı olacağız o zamanlar artık. Hem başkasında olan bizde olacak dıye kural yok. şartlandırmayacağız kendimizi. Bizim doğum hikayemiz bize özel olacak çünkü :)

D Divane25 canım ne yaptın merak ettim seni ?
Teşekkür ederim cnm bugün gittik doktora aynı şeyi söyledi suyun az bebek hareketlerini takip etmelisin durabildiği kadar dursun bebek 38. Hafta olmasada 37 yi görelim 3 güne bir nst çektir acilde bana yolla haftaya da kontrole gel mutlaka dedi.

Ay inş alır benim bebeğim de canım. Kaşar muz pekmez işini ben de yapıyorum. Ama neden kilosu hala zayıf bilmiyorum ya. Devam edeyim yine ben dikkat etmeye inş son güne kadar alır biraz daha.

C cigdemmm26 banu çiftçinin videosu var güzel anlatmış kasılmaları ağrıyı falan, herkeste farklı yerden vurabilirmiş ağrı istersen izle birak çok aydınlatıcı oldu banim için

Bakayım hemen canım çok sağol. Yaşamayınca insan nasıl bişey olacağını bilemiyor doğrusu.

Bir de tahin ye o da kilo aldiriyormus .

Canım benim yıllarca olmadı. Denemediğim şey kalmadı. En son ilaçlarla hamıle kaldım oda dış gebelik oldu. Kürtajı iğnesi kanaması derken bitti kurtuldum dedm. Korunuyordum. Seninde dediğin gbi düşündüm. Yıllarca hamıle kalmamışım, kaldığımda da dış olmuş, benim tüpler tıkalı kesin, nereye hamile kalacağım deyip sadece 1 kere korunmadım. Oda adete yakın. Onunda pıhtılaşmadan dolayı kalbi durunca 6 ay sağlam korundum.
Korunmayı bıraktığm ay tek ilişkiyle hamile kaldm yumurtladığım günü biliyordum çünkü. 14 kasımın meyvesini taşıyorum şuan:)) düşün senede bi kaç kez adet olan ben, adetimin ne zaman geleceğini bilmeyen ben, yumurtladığmı anlayıp planlı ilişki yaşadım. Allahın izniyle hepsi oluyor. Herseyin vakti var. O vakit gelene kadar Rabbim önümüze birkaç engel çıkarıyor ama biz kullar sabırsızız biraz okadar. Eşine keçiboynuzu özü ve çakşır kökünü kaynatıp içirmeni tavsiye ederm. Ama ben hamile kalmayacağını falan düşünmüyorum. Eşinin ameliyat olmasına gerek yok bence amelıyatlık dediği zaman hamile kalmışsın zaten. İkincide de gerek kalmayacak inşallah.

Eşime diyorum sen korunacaksın diye o da ne korunması hemen ikinciyi yapcaz diyo Eşimi zorlarım bu konuda ben ilaç kullanmak istemiyorum hiç de korunmadım o kadar zor geliyor ki
Aynen nasılsa olmuyor diye hiç korunmadım bunye alışık değil banada zor gelecek spiral taktırsam bile hep acaba olur

[/QUOTE]
Aylik igneler var ne kadar güvenilir bilmiyorum.
prezervatif gayet güvenli %99. Siz neden kendi vücudunuza hormın alacaksınız ki? O iğne hap hep hormon. Spiraller de hormonlu şimdi. Kusura bakmasın eşim beden benim bedenim onun için hormon alamam paşa paşa kullanacak kondom.

Şimdilik daha çok uyuyorlar ama tabi aynı soruyu bir kaç hafta sonra tekrar sormak lazım

Hem berki benim kız gibi 41 birde doğucağnı anladı rejim yapıyor ki 41 haftada 3 kilo olurum diye.

Kizlar sagolun hepiniz destekleriniz için tek tek alintilayamadim. 2. Gittiğim devlet doktoru baktı önemli birşey değil ama eski ölçümü ben almadigim icin yeniyle karsilastiramam haftaya tekrar bakalim dedi. Karin çevresi biraz geri dedi haftaya tekrar çağırdı. Eşim ikna olmadi bende rahatlamadım özele gittik herşey yolunda gerilik vs yok sadece karin çevresi 1 gün geriymis. Tansiyonun düşük kendinde zayıfsın iyi beslenmiyorsun belli dedi gerçektende ramazanda bende saldım kendimi eskisi gibi yemiyorum hatta 1 gr bile almamışım 1 aydır aynı kiloda çıktım. Biraz azarladı yemene dikkat et bundan sonra alacak daha diye yolladı bakalım. Birde esimin çenesi sussa rahatlayacağım sabahtan konuşuyor yemiyorsun diye onada pay çıktı resmen

Sende uzunca bir süreçten geçmişsin canım yavrun için...

Bilemiyorum canım şimdi doktor ameliyat önerdi.
Ilk gittiğimiz doktor tüp bebek olmadan sizin çocuğunuz olmaz dedi.
Sperm sayısı çok azmış ve varikosel tanısı konuldu en son gittiği araştırma hastanesinde..
Bu bebekte bizim için mucize gibi oldu

Eşim öyle yiyip içmeye pek yanaşmıyor canım biraz burnunun dikine gitmeyi sever..
Bakalım artık ikinci çocuğu istersek öyle denerim..

Öyle ama :))

Bence ikinci hemen olacak bak görürsün bana kalırsa bi kaç korun bile :))
Ben çürütebilirim bu tezini kizim ilk aydan oldu hatta bebek istiyoruz dedik 3hafta sonra (basim dönüp bayilinca dr test yapti) hic ihtimal vermesekte hamole oldugumu ogrendim :) hatta hep gun hesaplamasi yaptim 2.ne zaman olsun die .... ama oyle olmadi maalesef (prezervatifle korunup hic hormon almamama ragmen) bu bebis icin tam 2yil ugrastik... sukur oldu... bin şükür. .. ama surec cok yipratti... belli olmuyor yani.... kaldiki bu iki yilda kac dr gorsuyse olmamasi icin hic bir sebep bulamadilar :) hatta biri esime dediki ceketini at ustune hamile kalir dedi.... ama ugrastirdi işte. .

Niye yiyemiyosun canım yaa kilon aynı mı hâlâ
Kalp çarpıntısı mide yanması oluyor canım bazen bulantı da oluyor hiç bişey den zevk almıyorum ağzımda tat kalıyor bir meyve kesiyor beni
Dün tartildim 80.4 çıktım
Canim sadece geri çekilme ile değil prezervatif de kullandık hatta onu daha çok kullandık ama kk da hamile kalanları görünce bayağı korktum bir arkadaş da onunla hamile kaldı
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın canm gerçekten çok zor dönemler o zaman insan zor sahip olunca anlıyor bazı şeylerin değerini boğazım düğümlenir hatırlayınca o günleri
Bazi Doktorlar çok acımasız oluyor o konularda moral vermek yerine olmaz diyorlar ya...
Tek derdimiz gerçekten korunmak olsun canım Çok şükür bugüne..
Ben bir tane bile olmayacağını düşünürken ikinciyi alacam kucagima inşallah..
Anladım kuzum zaten 37 e bişey kalmamış dediği gibi sen bebek hareketlerini sürekli kontrol et canm biliyorum şu an korku içindesin seni çok iyi anlıyorum ama az kaldı sen bu süreçte havuç suyu ic bol bol su tüket bakalım

Şu an tam olarak kaç haftalık canm ?
Zor evet canım

Bir-kac yöntem daha var ama onları ilişki ama abi kullanılacak için biraz insanın üşenmesi gelebilir.
Kadın kondomu
Spermisit
Diyafram
Vs.
Bayağı bir yöntem varmış

prezervatif gayet güvenli %99. Siz neden kendi vücudunuza hormın alacaksınız ki? O iğne hap hep hormon. Spiraller de hormonlu şimdi. Kusura bakmasın eşim beden benim bedenim onun için hormon alamam paşa paşa kullanacak kondom.[/QUOTE]
Canim cok da güvenli değil prezervatif ile hamile kalan çok kadın var
Ben de hormon almak istemiyorum vücudu alt üst ediyor
Sprial de hormon var mı bilmiyorum ama o da tam olarak korumuyor
Arkadaşın dediği gibi dış gebelik riski ara kanamalar vs oluyor

C cisse0932
Biz de o yontemle devam edecegiz .Baska alternatif var mi ki yazdigi icin ona cevaben yazdim. Zaten dogum ,hamilelik hormonlar değişip duruyor. Bir de bunun icin vucudumu yipratamam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…