2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok teşekkürler kızlar. Alıntı yapamadim iki gündür mobilde bi sıkıntı var cozemedim neyse. Oglanlara yemek hazırlarken büyük oğlum da yanlışlıkla vurdu sabah pansuman yapmıştı eşim hava alsın diye çıkarmıştım. Yine kanamaya başladı. Soğuk kompres yapıyorum ama baya çıktı tırnak dibi tutuyor şuan sadece. Esim aksam acilde Çektirelim dedi ama gorumcem daha oncecektirmisti ve çok ağrılı olmuştu bir hafta üstüne basamadi. Ben basamasam halim harap çocuklar sefil olur kimse yok ki gelip bi kap yemek yapsın. Tek yemek de değil çamaşırı banyoları yatma saatleri oyun saati büyüğün ders saati. Sanki Ayağım morardi ya off çok cnm sıkkın

Bana sadece anne baba olarak siz de minyonsunuz bebek de ufak diyor. Karın çevresi hangi değer oluyor canım bakayım ben de kağıttan?onınla ilgili bişey demedi hiç doktor.
Nst de sancın 60larda mı çıktı peki? Benim de 50,60lara kadar çıktı. Normal dedi doktor. Sana bişey dedi mi sancı ile ilgili olarak?o sırada karnım gerginleşti bebek poposunu dayadı karnımın bi tarafına o anda sancılar yükseldi.

Tek tek alıntılayamadım kızlar.
Bende çoğu yöntemi araştırdım ama her yöntemde hamile kalan mutlaka oluyor. Hatta geçen burda bi konuda gördüm, aynı anda hem spiral hem prezervatifle korunan birisi hamile kalmıştı. Benim yengemde spiralle hamile kaldı, arkadaşım hap kullanırken hamile kaldı vs vs. En azından hormon yok diye spiral düşünüyordum ama kararsızımda.

kontrol süren var git bence canım ben bi iki kere erken gittim dra dedim içim rahat etmedi erken geldim dedim drum hoş karşıladı

Bende çok zor karar verdim canım hem güzel olsun istedim hem kolay olsun istedim sonra bu model gözüme güzel geldi yaptım 2-3 günde yavaş yavaş hallettim.

Canım kilosu fena değil bence. Doğunca daha cabuk toparlar emin ol. Sağlıkla kavuşum inşallah.

Bi önceki mesajımda ablamın erken doğum yapma sebebi de buydu, karın çevresi 2*hafta geriden geliyor diye doğum yaptırdılar. Sanırım anne karnında sorun olabiliyormuş ama doğduktan sonra normale dönüyor
Yaa iki hafta için mi erken doğum yaptırdılar... Standardı ne acaba bizimki tam üç hafta geriye düştü artık inşallah bir sorun oluşturmaz bebeğe

10 kilo ve altı kilo alanlar buraya aldigi kiloyu yazinca onune 1 koyarak okuyorum böylece moralim hic bozulmuyor
Ay alemsin cnm ya ben de oniki kilo aldım valla 77 kiloyum hic stres yapmıyorum çünkü emzirme serüveni sonrası cabuk kilo verebiliyorum. Sende takma boşver sağlıklı olsun bebisler kilo gecici

En son pazartesi gittim canim 33+2 idik ... 2050 gr dedi dr hatta sonra 1950 dedi .. 2kg kabul edelim duruşundan tam ölçemiyorum dedi ...hayirlisi bakalim iste ne yapsak bos kismette ne varsa o oluyor...ayni kisinin hamileligi bile birbirini tutmuyor ki baskasiyla ayni olsun? Benim ilk kizima iri bebek demişlerdi :) bunada minyon diyorlar inan farkli bisey yapmadim yapmiyorumda nasil oluyor bilmiyorum yani... saglikli olsunlarda gerisi çözülür insallah

Biz 9 senedir prezervakifle korunduk hic de kacak gocek olmadı. Hatta hep derdim ya nasıl oluyor milletten bu kacaklar. Diye. Olsaydı basım üstüne tabi. Esim de asla istemez iğne ilaç spiral vs. İki dk lık zevk için vucuduna yabancı madde hormon vermen çok saçma gerek yok der hep. İkinciden sonra spiral istemiştim. Kordon baglatayim dedim bu sefer neticede 3 oluck. Ona da razi değil ilerde bir tane daha yaparız belki dedi. Yandım ben..

Karın çevresi AC değeri oluyo hani hc bpd falan var ya onların altında, biz de minyonuz ben 155 eşim 165 kilom zaten 57 toplam 12 kilo aldım. Kasılma evet bahsettigin gibi karnın sertleşiyor değişik bir şekle bürünüyor sanki popo bı yerde diz ayak bı yerde ittiriyor gibi. Ayni anda bebeğin çıkacağı yere de baskı oluyor ağrı hissediyorum. Ateş basıp nefes alamıyorum. Bu şekilde hissettiklerim. Bir tane sancı çıktıysa çok önemli değil düzenli olması lazımmış doğum alameti sayılması icin

Tabi ki daha sağlıklı canım ben de bir süre onunla korundum sıkıntı yaşamadım ama istisnalar var tabi dedim.
Daha kalıcı bir çözüm istiyorum onunla uğraşmak da zor geliyor bana
Kadını cinsel obje olarak görüyorlar bir tek canım bu düşüncesizlik ordan geliyor
10 kilo ve altı kilo alanlar buraya aldigi kiloyu yazinca onune 1 koyarak okuyorum böylece moralim hic bozulmuyor
İlahi canım ya çok güldürdün beni kaç kg aldın ki sen toplamda

Bebegin küçük olması minyonlukla alakalı değil kizlatlr. Rahmin bebeği beslemesi ile alakalı. Mesela gorumcem güzelli kilo ile 3 kilo bebek doğurdu. Diğer oğlunda 3 kilo. Fazlası çıkmıyor. Ben 75 kiloyla ve 83 kiloyla 4 kilo bebek dogurdum 38 de sezeryanla. Dr demişti simdi de iri olacak diye. Rahim bebeği güzel beslerse son zmnlar çok kilo alıyor.

İlkin idiyse nu da iri olur cnm. Çünkü bu tahminin bebeği iyi beslediğini gösterir. Muhtemel ölçüm duruştan dolayı yanlış olmuştur ve son zmnlar çok kilo aliyorlar

46 47 kilo civarinda idim ilk ogrendigimde. 3.ay sonuna kadar gunde 1 patatesle yasadigim icin 43 lere indim. Sonra allah ye kulum dedi ve suan 63. 70 e kosuyorum. Gecen hafta 500 gram aldim 430 gram bebege gitmis. Yediğimi gorenler sok oluyor ama su icsem bile kaliyor vücudumda. Donmamis cimentoyla kaplanmış gibiyim. Biri karsidan bi tane ceviz atsa o bana yapisiyor ve 50 gram ekleniyor

Ay canım seni heyecan tamdı risk istemem ama annelerin dedogaricine hep vallaha. Sağlıkla dünyaya merhaba desin minik prenses inşallah.

Gecmis olsun canim cektirme isine bisey diyemem ama bi goster istersen? Kirik cikik olmasin? Acik yara da tehlike suan allah korusun enfeksiyon riski var? Dr belki rahatlatacak biseyler verir?

Allahım sesli guldum ne güzel anlattin yas

Ay alemsin cnm ya ben de oniki kilo aldım valla 77 kiloyum hic stres yapmıyorum çünkü emzirme serüveni sonrası cabuk kilo verebiliyorum. Sende takma boşver sağlıklı olsun bebisler kilo gecici

Taksam da artiyor takmasam da artiyor. Nefes alsam 250 gram aliyorum o yuzden takmiyorum canim napiyim. Allahtan uyuzum biraz yemek secerim. Sogum sonrasi da kv gelecek yemeklrini de sevmem bu bi avantaj su an bebekler iyi olsun da gerisi hallolur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…