2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bir onceki kontrolun ne zamandi? Oncekinde bebek kac gr di? Yahu ne zormus bebege kilo aldirmak... bende de ayni sorunlar var maalesef seni cok iyi anliyorum ama sikma canini lutfen saglikli olsun da ... küçük dogan bebisler daha cabuk serpiliyor ayrica :)

Aynen nasılsa olmuyor diye hiç korunmadım bunye alışık değil banada zor gelecek spiral taktırsam bile hep acaba olur

Spiral de sıkıntılı canım herkesin bünyesi kabul etmiyormuş pek çok kişi çıkartmak zorunda kaldı yakın arkadaşım da spiral kaydığı icin hamile kaldı o yüzden ben onu pek düşünmüyorum

AdaisyLove Biz 6 yıldır prezervatifle korunduk ben hiç çocuk istememiştim ve denemesine izin bile vermedim eşimin. Sonra karar verdiğimiz ay tek denemede bebeğimiz oldu. Bu yüzden prezervatifin doğru kullanımla güvenli olduğunu düşünüyorum çoğu yöntemden ve kadın için sağlıklı.

Ay evet bi tanidigimin da oyle kayma yapmis kanamasi filan olmuştu .Kadin torun torba sahibi bir de Allah korusun .
Arkadaşım da benim doktorumda doğum yapti. 40 in cikmasina yakin hem son muayene icin hem de korunma yontemlerini anlatmak icin çağırmıştı .Güzel uygulama bir doktor tavsiyesi neden olmasin .

Nasıl bu kadar düşüncesiz eşler olabiliyor anlamıyorum ikna edemiyorum ne demek ya. Bende duydum böyle bir şey canım adam doktora demiş ben eşimin normal doğurması istemiyorum sonra ilişkiden zevk alamam sezeryan olsun demiş. Eşlerini ne olarak görüyor bunlar anlamıyorum ki

Bir de tahin ye o da kilo aldiriyormus .

Tahin pekmez karıştırıp yiyorum canım. Çok da severim zaten. İnş o da işe yarar da sonraki gidişimde güzel haberler alırım. Çok sağol canım

Hem berki benim kız gibi 41 birde doğucağnı anladı rejim yapıyor ki 41 haftada 3 kilo olurum diye.

Senin kız 41.haftada 3kilo mu doğdu canım?normalde peki 37,38.haftalarda 3kilo değil miydi?? Ayy inş benim oğlum da 3haftada bizi şaşırtıp güzelce kilo alır yaa..

Evet canım çok zormuş bebeğe kilo aldırmak. Senle yazışmıştık zaten hatırlıyorum.
Millet 3,5-4kilo bebek nasıl doğuruyor ne yiyip içiyor bilmiyorum valla.
Önceki randevum 34+3teydi. Bebek 2kg olmuştu. Şimdi 37+0 olduk bu gün. 2300 olmuş az almış maalesef neden bilmiyorum.sen ne durumdasın canım? Son gidişinde kaç haftalıktın bebiş nasıldı??

Benimki yine resmen çapraz yatıyor canım sülalesi rahat artık hareketleri canımı acıtıyor valla :)

aynı şekilde düşünüyorum, bir de bilindik markalar olmalı

evet canım hem muayene hem nst bende haftaya gitmesemmi acaba diyorum ama sonrada birsey olur belki diye korkuyorum her hafta gidince insanın gönlü rahat oluyor

prezervatif gayet güvenli %99. Siz neden kendi vücudunuza hormın alacaksınız ki? O iğne hap hep hormon. Spiraller de hormonlu şimdi. Kusura bakmasın eşim beden benim bedenim onun için hormon alamam paşa paşa kullanacak kondom.[/QUOTE]
Iğneyi malesef tecrübe ettim bütün düzenimi bozdu. 10 günde bir adet olmaya başlamıştım bence de kullanmayın.

Kızlar o kadar çok yazismissiniz ki kesin biri doğurdu tebrik mesajları bunlar dedim ama yok
Biz de kontroldeydik bugün karin devresi hala geri 3 hafta kadar kilo 2600 ölçtü. Biraz daha dursun haftaya kontrol edelim dedi ama durmayadabilir nstde sancim var bebeğin hareketlerini de say mutlaka dedi. sancı 60 larda düzenli gibi görünüyor. Ama uzun aralıklarla 15 dk gibi.
C cigdemmm26 canım benim Dr rahmin besleyebilme kapasitesi bu kadar o yüzden az alıyor dedi ama her hafta kontrole çağırıyor erken alabilir bebeği bu durum nedeniyle seni çok geç çağırmış ya

Canım bunlar tamam en genetik bence, oğullarım 4 kiloya yakın doğdu. Annem ablam vs de aynı şekilde ortalama 4 kiloya yakın doğum yapmışlar zamanında. Yani yemeden içmeden değil. Ben hepsinde oruçta tuttum öyle abartılı da yemiyorum bu hamileliğimde 8 kilo aldım henüz ama biraz kiloluyum. Bebeğin sağlığı açısından sorun yoksa küçük olmasını hiç kafaya takma. Doğduktan sonra büyür zaten diğer ablam da bazı sebeplerden erken doğum yaptı 36 haftalık 2600 civarıydı sanırım sonra tombul bir bebek oldu

Bi önceki mesajımda ablamın erken doğum yapma sebebi de buydu, karın çevresi 2*hafta geriden geliyor diye doğum yaptırdılar. Sanırım anne karnında sorun olabiliyormuş ama doğduktan sonra normale dönüyor

evet canım hem muayene hem nst bende haftaya gitmesemmi acaba diyorum ama sonrada birsey olur belki diye korkuyorum her hafta gidince insanın gönlü rahat oluyor

Of evet ya aklım bebekte kalıyor benim. 15gün duramam valla ben. Haftaya cumartesi 10.gün oluyor kontrole geldim ben der giderim. Kafam rahat eder en azından. Nst yi de bebeği de merak ederim 2 hafta duramam ben.

Ben de şuana kadar 8kilo aldım. 63üm şuanda. Aşırı iştahım yok ama. Eşim de kızıyor yemiyorsun diye. Ama canım istediğini yiyorum hapur hupur her şeyi de yiyecek değilim yiyemiyorum yani ben napayım. Bari 3 olsa ya da 3e yaklaşsa 3hafta içinde canım. Hayırlısı olsun hakkımızda inş.

ayyy ben dakika saymaya başladım artık yaaa....
uzun bir tatil beni bekliyor inşallah....

annem bugün bana ne dese kızlar; sanki dedi çarşamba günü doğum yapacaksın öyle içime doğuyor dedi... bende bayramı atlatayım ne zaman gelmek isterse gelsin kızım dedim... hayırlısı bakalım annemin tahmini tutacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…