2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun canim cektirme isine bisey diyemem ama bi goster istersen? Kirik cikik olmasin? Acik yara da tehlike suan allah korusun enfeksiyon riski var? Dr belki rahatlatacak biseyler verir?
Saol cnm. Kirik çıkık değil çok şükür olsa anlarim olay tirnagim biraz uzundu sert vurunca etimden kalktı tırnak. İkinci darbede tam kalktı. Antibiyotikli krem surdum uzandim. Esim gelsin bir göstereceği bakalım ne diyecek.

Ahahahhaha ha ilahi canım alemsin çok güldürdün beni
Amam boşver doğumdan sonra verirsin hepsini buna rağmen kilon yine çok değil
Boyun kaç

İlkin idiyse nu da iri olur cnm. Çünkü bu tahminin bebeği iyi beslediğini gösterir. Muhtemel ölçüm duruştan dolayı yanlış olmuştur ve son zmnlar çok kilo aliyorlar
Canim bana 28.haftada sekerin var dediler ondan sonra 2hafta diyet uyguladim bebek toplamda 2haftada 30gr aldi o zamana kadar bir sikintimiz yoktu hatta ilerideydi yine bebek .... simdi karin cevresi 1hafta geriden geliyor... diyeti uygulamayi biraktigimdan beri her hafta alması gereken kiloyu aliyor zaten ama o aradaki 2hafta mahvetti bebegimi.... insallah bundan sonra alir. :)

Ya supersin kahkaha atarak okudum resmen

benzetme süper walla

Ahahahhaha ha ilahi canım alemsin çok güldürdün beni
Amam boşver doğumdan sonra verirsin hepsini buna rağmen kilon yine çok değil
Boyun kaç

Boyum 160. Dun esim diyor ki yatakta bacagini cek. Dedim kala kala 15 cm bacagim kaldi oda gözüne mi batti hafta hafta foto cekiliyorum gobek indikce boyum ufaliyor sanki cok komik

Kacti ki .şekerin babada var dedi Dr um. Seker hastası kaç kişiye sordum çok güzel dedi bende diyet yapmadım hic yoksa yapsaydim aynisi olurdu benimde. Benim sabah 90/yüz arası AC aksam bir saatlik tok yuzyirmi yuzotuz arası çıkıyor. Nadiren aksam yükselir yuzkirk olur o da tatlıyı. Fazla kacirirsam

Benimkide capraz ne sagima ne soluma yaslanabiliyorum canim aciyor ya sirt ustu yatcam yada oklava yutmus gibi oturacagim
Aynen canım birde sırt üstü yattığım zaman kalkmakta zor oluyor birde bazen hanımefendi rahatsız oluyor sırt üstünden yiyorum tekmeyi sola yatıyorum ayaklarıyla ittiriyo oturcaz heralde bütün gün biz
Aynen canım eşlerine yazık valla ya

Aynen canım yapabileceğimiz bişey varsa yapalım diyorum ben de. Yoksa bebeğin kendisi o kadar alıyorsa elimizden bişey gelmez. Artık doğduktan sonra sütümüz de gelirse bol bol emziririz kilo aldırırız bebişlere inş:)

Yok cnm çok tatlıya yuklenmezsen almaz verirsin. İlk zmnlar zaten ödemin vs de gidecek. Takma kafani sen.

Ben hic kilo alamazdim meger tiroid varmis. O gecti simdi alabiliyorum ama tatliyla aram yok. Karbonhidtat asigiyim ekmek bulgur cok severim. Bi tepsi baklava koy en fazla 2 dilim yiyebilirim. Bence de veririm gibi emzirirken ama veremezsem de 55 olarak kalsam bile cok kotu durmuyor

Anladım canım hayırlısı olsun inşallah riskli haftaları atlattik çok şükür ne kadar dursa kar tabi ama durmazsa da sorun değil
Evet canım doktorların hepside aynı fikirde ilk muayene olduğum hariç o hemen doğum dedi elim ayağıma dolaşmıştı ama ne kadar kalırsa o kadar iyi

Hep mi iki hafta geriydi yoksa son zmnlar mi geriye dustu
İlk zamanlar 5.aya kadar öndeydi son 2 hafta önce de tam günündeydi 2 haftadır grip başladı ve 150 gr almış topu topu bu sürede nazar mı oldu dedim acaba suyuda çok iyiydi karnımda hareketlerini herkes görüyordu belli oluyordu bakıyorlardı arkadaşlar dokunuyorlardı falan içimden maaşallah deyip duruyordum bir anda oldu valla canım anlamadım bende

3 kiloda da değil canım 2850 gram. Maşallah gayetde sağlıklıydı. İnşallah senin bebeğinde saglikli bir şekilde dünyaya gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…