- 11 Eylül 2017
- 1.882
- 2.534
- 133
- 31
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #44.981
Allahım sesli guldum ne güzel anlattin yas
Saol cnm. Kirik çıkık değil çok şükür olsa anlarim olay tirnagim biraz uzundu sert vurunca etimden kalktı tırnak. İkinci darbede tam kalktı. Antibiyotikli krem surdum uzandim. Esim gelsin bir göstereceği bakalım ne diyecek.Gecmis olsun canim cektirme isine bisey diyemem ama bi goster istersen? Kirik cikik olmasin? Acik yara da tehlike suan allah korusun enfeksiyon riski var? Dr belki rahatlatacak biseyler verir?
Evet sebep olarak onu gösterdiler risk almak istemediler sanırımYaa iki hafta için mi erken doğum yaptırdılar... Standardı ne acaba bizimki tam üç hafta geriye düştü artık inşallah bir sorun oluşturmaz bebeğe
Ahahahhaha ha ilahi canım alemsin çok güldürdün beni46 47 kilo civarinda idim ilk ogrendigimde. 3.ay sonuna kadar gunde 1 patatesle yasadigim icin 43 lere indim. Sonra allah ye kulum dedi ve suan 63. 70 e kosuyorum. Gecen hafta 500 gram aldim 430 gram bebege gitmis. Yediğimi gorenler sok oluyor ama su icsem bile kaliyor vücudumda. Donmamis cimentoyla kaplanmış gibiyim. Biri karsidan bi tane ceviz atsa o bana yapisiyor ve 50 gram ekleniyor
Gücüne gitmesin cnm bnm zamanla gidiyor emzirirken gidiyor doğumda gidiyor. BosverGücüme gidiyordu baslardi artik bende kendime gülmeye basladim
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah riskli haftaları atlattik çok şükür ne kadar dursa kar tabi ama durmazsa da sorun değilAdaisyLove şu an sat a göre 36+6 ama 34+6 hesaplıyorlar 2 hafta geriden canım
Hep mi iki hafta geriydi yoksa son zmnlar mi geriye dustuAdaisyLove şu an sat a göre 36+6 ama 34+6 hesaplıyorlar 2 hafta geriden canım
Canim bana 28.haftada sekerin var dediler ondan sonra 2hafta diyet uyguladim bebek toplamda 2haftada 30gr aldiİlkin idiyse nu da iri olur cnm. Çünkü bu tahminin bebeği iyi beslediğini gösterir. Muhtemel ölçüm duruştan dolayı yanlış olmuştur ve son zmnlar çok kilo aliyorlar
Ya supersin46 47 kilo civarinda idim ilk ogrendigimde. 3.ay sonuna kadar gunde 1 patatesle yasadigim icin 43 lere indim. Sonra allah ye kulum dedi ve suan 63. 70 e kosuyorum. Gecen hafta 500 gram aldim 430 gram bebege gitmis. Yediğimi gorenler sok oluyor ama su icsem bile kaliyor vücudumda. Donmamis cimentoyla kaplanmış gibiyim. Biri karsidan bi tane ceviz atsa o bana yapisiyor ve 50 gram ekleniyor
Gücüne gitmesin cnm bnm zamanla gidiyor emzirirken gidiyor doğumda gidiyor. Bosver
46 47 kilo civarinda idim ilk ogrendigimde. 3.ay sonuna kadar gunde 1 patatesle yasadigim icin 43 lere indim. Sonra allah ye kulum dedi ve suan 63. 70 e kosuyorum. Gecen hafta 500 gram aldim 430 gram bebege gitmis. Yediğimi gorenler sok oluyor ama su icsem bile kaliyor vücudumda. Donmamis cimentoyla kaplanmış gibiyim. Biri karsidan bi tane ceviz atsa o bana yapisiyor ve 50 gram ekleniyor
Ahahahhaha ha ilahi canım alemsin çok güldürdün beni
Amam boşver doğumdan sonra verirsin hepsini buna rağmen kilon yine çok değil
Boyun kaç
Kacti ki .şekerin babada var dedi Dr um. Seker hastası kaç kişiye sordum çok güzel dedi bende diyet yapmadım hic yoksa yapsaydim aynisi olurdu benimde. Benim sabah 90/yüz arası AC aksam bir saatlik tok yuzyirmi yuzotuz arası çıkıyor. Nadiren aksam yükselir yuzkirk olur o da tatlıyı. Fazla kacirirsamCanim bana 28.haftada sekerin var dediler ondan sonra 2hafta diyet uyguladim bebek toplamda 2haftada 30gr aldio zamana kadar bir sikintimiz yoktu hatta ilerideydi yine bebek .... simdi karin cevresi 1hafta geriden geliyor... diyeti uygulamayi biraktigimdan beri her hafta alması gereken kiloyu aliyor zaten ama o aradaki 2hafta mahvetti bebegimi.... insallah bundan sonra alir. :)
Aynen canım birde sırt üstü yattığım zaman kalkmakta zor oluyor birde bazen hanımefendi rahatsız oluyor sırt üstünden yiyorum tekmeyiBenimkide caprazne sagima ne soluma yaslanabiliyorum canim aciyor ya sirt ustu yatcam yada oklava yutmus gibi oturacagim
Aynen canım eşlerine yazık valla yaTabi ki daha sağlıklı canım ben de bir süre onunla korundum sıkıntı yaşamadım ama istisnalar var tabi dedim.
Daha kalıcı bir çözüm istiyorum onunla uğraşmak da zor geliyor bana
Kadını cinsel obje olarak görüyorlar bir tek canım bu düşüncesizlik ordan geliyor
İlahi canım ya çok güldürdün benikaç kg aldın ki sen toplamda
Yok cnm çok tatlıya yuklenmezsen almaz verirsin. İlk zmnlar zaten ödemin vs de gidecek. Takma kafani sen.Doğumda 12 kilo gidermis. Emzirirken cok alirsin diyorlar
En son pazartesi gittim canim 33+2 idik ... 2050 gr dedi dr hatta sonra 1950 dedi .. 2kg kabul edelim duruşundan tam ölçemiyorum dedi ...hayirlisi bakalim iste ne yapsak bos kismette ne varsa o oluyor...ayni kisinin hamileligi bile birbirini tutmuyor ki baskasiyla ayni olsun? Benim ilk kizima iri bebek demişlerdi :) bunada minyon diyorlarinan farkli bisey yapmadim yapmiyorumda nasil oluyor bilmiyorum yani... saglikli olsunlarda gerisi çözülür insallah
Yok cnm çok tatlıya yuklenmezsen almaz verirsin. İlk zmnlar zaten ödemin vs de gidecek. Takma kafani sen.
Evet canım doktorların hepside aynı fikirde ilk muayene olduğum hariç o hemen doğum dedi elim ayağıma dolaşmıştı ama ne kadar kalırsa o kadar iyiAnladım canım hayırlısı olsun inşallah riskli haftaları atlattik çok şükür ne kadar dursa kar tabi ama durmazsa da sorun değil
İlk zamanlar 5.aya kadar öndeydi son 2 hafta önce de tam günündeydi 2 haftadır grip başladı ve 150 gr almış topu topu bu sürede nazar mı oldu dedim acaba suyuda çok iyiydi karnımda hareketlerini herkes görüyordu belli oluyordu bakıyorlardı arkadaşlar dokunuyorlardı falan içimden maaşallah deyip duruyordum bir anda oldu valla canım anlamadım bendeHep mi iki hafta geriydi yoksa son zmnlar mi geriye dustu
3 kiloda da değil canım 2850 gram. Maşallah gayetde sağlıklıydı. İnşallah senin bebeğinde saglikli bir şekilde dünyaya gelir.Tahin pekmez karıştırıp yiyorum canım. Çok da severim zaten. İnş o da işe yarar da sonraki gidişimde güzel haberler alırım. Çok sağol canım
Senin kız 41.haftada 3kilo mu doğdu canım?normalde peki 37,38.haftalarda 3kilo değil miydi?? Ayy inş benim oğlum da 3haftada bizi şaşırtıp güzelce kilo alır yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?