2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar melisa ismi cok hoşuma gidiyor ama nete bi suru yazı var bu ismin caiz olup olmadığı konusunda, ama hangisı gercek hiç bir fikrim yok. Bazıları kızımın ismi melisa değişmelimiyim diye sormuş cavap olarak değişin demişler kafam cok karışdı.

Sonlara geldik artık eşinin anlayışlı olması lazım, benim eşimin ailesi avrupa yakası biz anadolu dayız ben gitmeyecegim mesela
3 gunde toplam 6 saat filan yol yapcam iki farkli yere gidilecek.Gozumde oyle büyüyor ki .Hayirlisiyla bayrami bi atlatsak .Hastaneye uzak olmak beni cok geriyor .

3 gunde toplam 6 saat filan yol yapcam iki farkli yere gidilecek.Gozumde oyle büyüyor ki .Hayirlisiyla bayrami bi atlatsak .Hastaneye uzak olmak beni cok geriyor .
Canım ne diyeyim ben gitmem, en başından beri süreci tek başıma yaşıyorum. Hamileliğin zorluğu erkeklere değilki benim birde tüp bebek en son kayınvalidenin evine geçen yıl kurban bayramında gitmiştim. Yani hamileliğin son haftası mevzusuda değil benimki en başından bu yana riskliydi. Eşimde bu konu hakkında tek kelime edemez bayramın birinci günü beni aileme bırakıp kendisi gidecek yetiversin bu zamana kadar benmi vardım sanki. İnşallah sende kazasız atlatırsın

Benim 1.30 saatlik yol bile gözümde büyüyor canım senin Allah yardımcın olsun ben Allahtan hastanemin olduğu yere gidiyorum ondan rahatım

Kiyamam ya kadın dogumcular anlamıyor aslında normal değerler. Ben değeri sağlık ocağına dedim gayet iyi diyet yapma dedi iyikide yapmadım. Olsun toparlar canım üzülme

İlla ki yediginin de etkisi var cnm meyve badem ceviz kasar peyniri muz bunlar bebeğe güzel kilo aldırır. Lakin bi taşıma kapasitesi var. Bende bir65 boyum ve bir kilo 250 gr doğmuşum. Hatta ilk oğluna hamileyken herkes dua ederdi inşallah sana benzemez diye eşim 3500 gr doğmuş. İki oğlumda bizden daha iri doğdu mesela. Esim bir83 cm yapılı evet ama sonuçta zayıf doğmuş ve 7 yaşı a kadar da çok minyonmus. Benim büyük 9 yasında sanarsin onbir oniki yasında iri hatta ufak ondan iri 3.5 yasında 5/6 yas giyiyor. Bende bu sefer minik olsun ufak bebe seçelim dedim ama mümkün olmayacak galiba

Insallah canim .Bu konuda anlaşamıyoruz maalesef.Benim annem babamla kendi dedesini bir tutuyor .Ailem burda olsa diretirim .Ama onlari ziyaret etmeden beni anneme de götürmez. Mecbur katlancam her bayram huzursuzluk çıkıyor sirf bu konu yüzünden. Hamile hamile gerilmek istemiyorum.
Benim 1.30 saatlik yol bile gözümde büyüyor canım senin Allah yardımcın olsun ben Allahtan hastanemin olduğu yere gidiyorum ondan rahatım
Ayy amin .Allah hayirlisiyla bayrami gecirmemizi nasip etsin.

Kiyamam nazardan olabilir cnm. Elletme karnını yabancı eli hisseder onlar. Her aksam oku karnını ve suya oku iç şifa olsun. Birde bol ceviz badem kasar peyniri muz ye

Durmaz tabi ki cnm. Ben de tam tersi tatlı seviyorum ama telkinliyorum. Hergun bir dondurma yiyiyorum yemezsem eksigim. Takıntılı olduğum bir dondurma var. Tatlı da şerbetli baklava hem de evde iki dilim yerim ama aklım onda kalır :)

Off baklava miii bayram olsun anneme gideyim de tepsinin dibine duseyim

Yapan varsa ne güzel cnm anam gurbette babannem de yanlarında bu bayram aileden kimsem yok burada. Bu da beni mutsuz ediyor ama alistim yalnızlığa aslında.
Bizde tatlicimiz var oradan alıyoruz.
Canınız ceksin istemiyorum ama konu açıldı. Annemin baklavasi meshur .Sirf o baklavayi yemek icin bayramlasilan kisiler bile gelirler tekrar :))

İstersen kendi doktoruna söyle kan idrar tahlili yapılsın diye canım. Sonuçta sağlığın önemli yani ve değerlerimiz bebeği de etkiliyor. Sen baya ilaç da içiyormuşsun aslında kilo alması gerek bebeğinde senin de. Bu doktoraları da anlamıyorum bazen. Birinin doğru dediğine diğeri yanlış diyor. Birinin verdiği ilacı diğeri vermiyor ya da sormuyor bile. Aslında ne kullanıyorsun ilaç olarak diye sorması gerek sana doktorun. Dediğin gibi haftaya cumartesi 10.gün olacak eşim de evde nasılsa gidelim doktora bence de. Kendimi iyi hissetmedim kontrole geldik der girerim.

Benimde oyle takıntı gibi bişey olmuşdu dondurma, k.v. doktoruma şikayet etdi dr yasakladı, bi yanım eksik gibiyim. Ama hasta olduğum için yasak artık.

Kavun karpuz yemedim ama diğerlerini yiyorum olmadı bi karpuz alsın eşim. Bi de onu deneyeyim. İnş şu son haftalarda güzelce toparlar Bebişlerimiz:)

Kızlar siz mi kilolusunuzz ben 1,60 boyundayım ama 87 kiloyum şuan üstelik son 6 haftadır aynı kilodayım nasıl vercem bu kiloları bilmiyorum.Bana büyük azim lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…