2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Off benimde eşim bana ağırsın diyor açık açık.
Adamın üstüne bacagimi atsam birde kolumu atsam aynı anda hemen agirsin ezdin beni diyor
Benden daha ağır oysa

Erkegi sismanlatin. Bizimki 180 boy 100 kilo oldu. Bana diyor ki 60 bile olsan olur :)))) çünkü o şişman bende sisman olsam en fazla eşit oluruz

Ay kiyamam sana misin keçi sutlusu mu? Diğerleri kopuk gibi çünkü keçi sütlü olan güzel oluyor. Birde yeni gördüm kalpli var o da şahane tavsiye ederim

Misin magnum cakmasi bademli olani :) keci sutluyu denemedik daha onuda deneyeyim zaten batti balik artik yan yan gitsin :)

Canınız ceksin istemiyorum ama konu açıldı. Annemin baklavasi meshur .Sirf o baklavayi yemek icin bayramlasilan kisiler bile gelirler tekrar :))
Oh maşallah ellerine sağlık anneciginin. Artik can çekme faslı geçti bende. Takintim var iki uç şeye ama duyduğum gördüğüm canım istemiyor vallahi. Afiyet olsun cnm.

Ohh miss bosver uyumussun ya yemek de halledilir .Ben de çıt çıksa uyanıyorum. Sirf bu yuzden gunduzleri uyuyamiyorum.Yatak odam yan tarafin oturma odası cok gürültülüler .
Valla iyi oldu canım dinlenmişim, gece eşim kıpırdadıkca uyanıyorum yoksa sese çok duyarlı değilim horluyor ama duymuyorum kıpırdasın sıçrıyorum, o yüzden gündüz uykusu iyi geldi :)
Misin magnum cakmasi bademli olani :) keci sutluyu denemedik daha onuda deneyeyim zaten batti balik artik yan yan gitsin :)
Bende o bademliye bayılıorum magnum pahalı geliyor onun yanında bide mis meyve şöleni dolapta illa olur arada çıkarır kasıklarım :)

Erkegi sismanlatin. Bizimki 180 boy 100 kilo oldu. Bana diyor ki 60 bile olsan olur :)))) çünkü o şişman bende sisman olsam en fazla eşit oluruz
Ay benimki de yuzseksenuc cm yüz oniki kilo. Adam iri ben yaninda yavru kalıyorum ama o da beni zayıf seviyor. Doğumdan sonra beni bakıma sokacakmis 35 bin bakimi :)

Ya benimde sabah kalkınca boğazlar agriyor ama dayanamiyom valla Dr a demedim tabi ama yiyiyorum yani
Canım fazla yeme yinede, ben ilk başta boğazım ağırdı yavaş yavaş artdi ve bu halddyim ciğerler tamamen üsütmüşüm en azında 1gün ye 1 gün yeme sonra hepten uzak durmak zorunda kalma.

Allah YARDIMCINIZ olsun cnm benim bu halde zor oluyor dur çalışmak. Ben on dk oturamiyorum sandalyede bile. Herhalde calisamazdim hic
Teşekkür ederim canım Allahtan sabah uyuyunca bide ramazanda çok yoğun değil işim o yüzden iyiyim hatta şuan TV izliyorum :) bayramdan sonra biraz zorlanıcam gibi
Kolay gelsin canım, 2 hafta sonra mı izine ayrılacaksın
evet canım bu haftayı saymazsak 2 hafta sonra inşallah haziran sonu çıkıcam

Canım fazla yeme yinede, ben ilk başta boğazım ağırdı yavaş yavaş artdi ve bu halddyim ciğerler tamamen üsütmüşüm en azında 1gün ye 1 gün yeme sonra hepten uzak durmak zorunda kalma.
Geçmiş olsun cnm Rabbim şifa versin. Ben birde çok soğuk su iciyorum o da yapıyor sanırım dikkat etmek lazım son zamanlar haklisin cnm.

Az kalmis canım Rabbim güç versin inşallah. Su gibi geçsin iki hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…