- 22 Aralık 2017
- 2.099
- 1.695
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #45.041
Canım nası yüklenirki fotoKizlar kilodan bahsetmisken gobusler ne alemde atin bakalim
Dosya ekle yazior ya canin ordan yukleyebiliorsunCanım nası yüklenirki foto
Canım hergün iki muz ye. Bol süt yoğurt peynir tüket. Yiyemiyorsan multivitamin hap ve osteocare kalsiyum hapı iç.Kavun karpuz yemedim ama diğerlerini yiyorum olmadı bi karpuz alsın eşim. Bi de onu deneyeyim. İnş şu son haftalarda güzelce toparlar Bebişlerimiz:)
Amin canım inşallah. Benimde bel ağrım vardı korktum doğum sancısı mı diye uyumuşum şimdi kalktım geçmiş yürüdükçe tekrar başlıyor ama doğum sancısı olsa uyuyamazdım heralde dimiInsallah canim .Bu konuda anlaşamıyoruz maalesef.Benim annem babamla kendi dedesini bir tutuyor .Ailem burda olsa diretirim .Ama onlari ziyaret etmeden beni anneme de götürmez. Mecbur katlancam her bayram huzursuzluk çıkıyor sirf bu konu yüzünden. Hamile hamile gerilmek istemiyorum.
Ayy amin .Allah hayirlisiyla bayrami gecirmemizi nasip etsin.
canım peki kaynanana hiç bir şey söylemiyo musun? seni üzmesine hiç izin verme ne söylerse karşılığını ver geç. seni gelin olarak aldığına pişman olduğunu söylüyosa beni sen almadın oğlun aldı o da hiç pişman değil falan de. siz karı koca birbirinizden memnunsanız ona da afedersin ... düşer. benim kv de daha biz evlenmeden saçma sapan şeyler söylüyodu bana iki saat hiç susmadan konuşuyo sonra da oğluna söylemicekmişim söylersem kötü olurmuş falan. bu sefer benim moralim bozuk safım cahilim ağzımı açmıyorum eşim de üstüne alınıyo onunla kötü oluyoduk bu sefer. bir iki kere böyle oldu sonra ağzının payını vermeye başladım bi seneyi geçti evleneli hiç sorun yok ne görümce ne kv ağzını bile açamaz açsa bile benim de elim armut toplamıyoeşim de haklıysam kimseye ezdirmez zaten beni. canım sen sustukça daha çok tepene çıkarlar hiç çekme lafını haklıysan hiç susma hep onlar seni üzeceğine biraz da onlar üzülsün.
Bilmiyorum ki herhalde uyuyamazdin şiddetinden.Amin canım inşallah. Benimde bel ağrım vardı korktum doğum sancısı mı diye uyumuşum şimdi kalktım geçmiş yürüdükçe tekrar başlıyor ama doğum sancısı olsa uyuyamazdım heralde dimi
Ayy evet oyle olcak.Bebelerin sorunlarını paylasiriz artik doğum hikayelerimizle .Kızlar haziran annelerinde doğurmayan çok az kalmış temmuz 14 itibariyle bu grupta da çoğu kişi doğurmuş mu olacak
Canim Allah buyuk insallah bebegin yuvanıza huzur getirir.Canım benimki görücü usulü oldu.
Kendisi buldu beni.
Evlenmek istemedim ben .
Genelde susmayi tercih ediyorum
Ama bu aralar bişey derse cevap veriyorum
Ona rağmen bu kadına yetişemiyorum
Eşim karışmıyor.
Yüz ifadesi asılıyor sadece o da pek konuşmaz.
Eşimde pişman değilim dedi sordum ona da..
Haber veririm tabi, cok merak ediyorum ne olacak, nasıl olacakAnladım hayırlısı olsun canım yarın haber et bari sen iyi misin bebek iyi mi merak ederiz
Bende kasilma yok simdilik erken sanirim :) ama ozellikle yemeklerden sonra sirtimin sol tarafi cok agriyor .. baya agirlastik artik hayirlisiyla gelselerdiAynen canım çok düşkün valla yicem onun rahatını :) bu ara çok zorlanıyorum ama kasılmalarım oldu geçti şimdi bel ağrım var
Iyiki yapmamissin bebekler etkileniyor çünkü... toparlar insallah bu hafta guzel aldi ümidim var artikKiyamam ya kadın dogumcular anlamıyor aslında normal değerler. Ben değeri sağlık ocağına dedim gayet iyi diyet yapma dedi iyikide yapmadım. Olsun toparlar canım üzülme
InsallahKavun karpuz yemedim ama diğerlerini yiyorum olmadı bi karpuz alsın eşim. Bi de onu deneyeyim. İnş şu son haftalarda güzelce toparlar Bebişlerimiz:)
Bende ayniyim canim 78 le hamile kaldim simdi 85im boyumda 163Kızlar siz mi kilolusunuzz ben 1,60 boyundayım ama 87 kiloyum şuan üstelik son 6 haftadır aynı kilodayımnasıl vercem bu kiloları bilmiyorum.Bana büyük azim lazım
Ohh miss bosver uyumussun ya yemek de halledilir .Ben de çıt çıksa uyanıyorum. Sirf bu yuzden gunduzleri uyuyamiyorum.Yatak odam yan tarafin oturma odası cok gürültülüler .Dün akşam 6da tv karşısında uyuyup kalmıştım, eşim bişey lazım mı diye aradığında uyandım o yarım saat yetmişti. Eşime bu uykunun gece uykusundan daha dinlendirici olduğunu söylemiştim. Bugün yine aynı saatlerde uyumuşum, uyuyor olabilirim diye mesaj atmış aramamışgelmiş kulaklıkla telefonundan video izliyor. Bi uyandım saat 8.30 nasıl güzel uyumuşum
Yemekte yapamadım tabieşime neden uyandırmadın aç kaldık dedim, gece zor uyuyorsun dinlen biraz dedi :) ama ciddi ciddi aç kaldık şimdi dışardan bişeyler sipariş verdik bekliyoruz bakalım :)
Tecrübeli biri görürde yazar belki canım ayakta durunca ağrıyor sadece kasılmalarım geçti çok şükürBilmiyorum ki herhalde uyuyamazdin şiddetinden.
Ayy evet oyle olcak.Bebelerin sorunlarını paylasiriz artik doğum hikayelerimizle .
Canim Allah buyuk insallah bebegin yuvanıza huzur getirir.
Benimde bir haftadır var kasılmalarım canım takvimine baktımda 1 hafta varmış aramızda belki seninde haftaya başlar ama başlamasın korkuyor insan :) aynı şekilde benimde sol kısmı ağrıyor canım baskıdan mı acaba diyorum hareketlerini çok sert hissediyorum çünkü artık. Ay amin valla bütün hafaalar geçti de 30 lar çok yavaş geçiyor sankiBende kasilma yok simdilik erken sanirim :) ama ozellikle yemeklerden sonra sirtimin sol tarafi cok agriyor .. baya agirlastik artik hayirlisiyla gelselerdi
Olmuyo deniyorumdaDosya ekle yazior ya canin ordan yukleyebiliorsun
Durmaz tabi ki cnm. Ben de tam tersi tatlı seviyorum ama telkinliyorum. Hergun bir dondurma yiyiyorum yemezsem eksigim. Takıntılı olduğum bir dondurma var. Tatlı da şerbetli baklava hem de evde iki dilim yerim ama aklım onda kalır :)
Ayy canim ne güldürdün beni ya
Ben de sandım ki boyun 1.50 falan gayet iyisin canım ben nerelere gideyim 1.65 boyla 80 kiloyum
Ay kiyamam sana misin keçi sutlusu mu? Diğerleri kopuk gibi çünkü keçi sütlü olan güzel oluyor. Birde yeni gördüm kalpli var o da şahane tavsiye ederimBende şok marketin mis dondurmasi var birde magnum ikisini gorunce elim ayagim titriyorama malum yaz ve bizim ev markete uzak erir diye alamadim 1 aydir. Ramazan bitsin hele bi yiyip bi daha alcam sokun kapisinda oturcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?