2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım inşallah. Benimde bel ağrım vardı korktum doğum sancısı mı diye uyumuşum şimdi kalktım geçmiş yürüdükçe tekrar başlıyor ama doğum sancısı olsa uyuyamazdım heralde dimi

Canım benimki görücü usulü oldu.
Kendisi buldu beni.
Evlenmek istemedim ben .
Genelde susmayi tercih ediyorum
Ama bu aralar bişey derse cevap veriyorum
Ona rağmen bu kadına yetişemiyorum

Eşim karışmıyor.
Yüz ifadesi asılıyor sadece o da pek konuşmaz.

Eşimde pişman değilim dedi sordum ona da..

Dün akşam 6da tv karşısında uyuyup kalmıştım, eşim bişey lazım mı diye aradığında uyandım o yarım saat yetmişti. Eşime bu uykunun gece uykusundan daha dinlendirici olduğunu söylemiştim. Bugün yine aynı saatlerde uyumuşum, uyuyor olabilirim diye mesaj atmış aramamış gelmiş kulaklıkla telefonundan video izliyor. Bi uyandım saat 8.30 nasıl güzel uyumuşum
Yemekte yapamadım tabi eşime neden uyandırmadın aç kaldık dedim, gece zor uyuyorsun dinlen biraz dedi :) ama ciddi ciddi aç kaldık şimdi dışardan bişeyler sipariş verdik bekliyoruz bakalım :)

Amin canım inşallah. Benimde bel ağrım vardı korktum doğum sancısı mı diye uyumuşum şimdi kalktım geçmiş yürüdükçe tekrar başlıyor ama doğum sancısı olsa uyuyamazdım heralde dimi
Bilmiyorum ki herhalde uyuyamazdin şiddetinden.
Kızlar haziran annelerinde doğurmayan çok az kalmış temmuz 14 itibariyle bu grupta da çoğu kişi doğurmuş mu olacak
Ayy evet oyle olcak.Bebelerin sorunlarını paylasiriz artik doğum hikayelerimizle .
Canim Allah buyuk insallah bebegin yuvanıza huzur getirir.

Aynen canım çok düşkün valla yicem onun rahatını :) bu ara çok zorlanıyorum ama kasılmalarım oldu geçti şimdi bel ağrım var
Bende kasilma yok simdilik erken sanirim :) ama ozellikle yemeklerden sonra sirtimin sol tarafi cok agriyor .. baya agirlastik artik hayirlisiyla gelselerdi

Kiyamam ya kadın dogumcular anlamıyor aslında normal değerler. Ben değeri sağlık ocağına dedim gayet iyi diyet yapma dedi iyikide yapmadım. Olsun toparlar canım üzülme
Iyiki yapmamissin bebekler etkileniyor çünkü... toparlar insallah bu hafta guzel aldi ümidim var artik

Kavun karpuz yemedim ama diğerlerini yiyorum olmadı bi karpuz alsın eşim. Bi de onu deneyeyim. İnş şu son haftalarda güzelce toparlar Bebişlerimiz:)
Insallah vallahi ben hepsinden yiyorum canim hangisi yaradi bilmiyorum ama bu hafta aldi şükür kilo bakalim bayramdan sonra da kontrolum var o zaman ne olacak... sende bir dene belki karpuzdadir keramet

Kızlar siz mi kilolusunuzz ben 1,60 boyundayım ama 87 kiloyum şuan üstelik son 6 haftadır aynı kilodayım nasıl vercem bu kiloları bilmiyorum.Bana büyük azim lazım
Bende ayniyim canim 78 le hamile kaldim simdi 85im boyumda 163 hayatimda hic gormedigim kilolardayım napacagim endisem buyuk ama hayirlisi dogumdan sonra dusunecegiz artik

Ohh miss bosver uyumussun ya yemek de halledilir .Ben de çıt çıksa uyanıyorum. Sirf bu yuzden gunduzleri uyuyamiyorum.Yatak odam yan tarafin oturma odası cok gürültülüler .

Bilmiyorum ki herhalde uyuyamazdin şiddetinden.

Ayy evet oyle olcak.Bebelerin sorunlarını paylasiriz artik doğum hikayelerimizle .

Canim Allah buyuk insallah bebegin yuvanıza huzur getirir.
Tecrübeli biri görürde yazar belki canım ayakta durunca ağrıyor sadece kasılmalarım geçti çok şükür
Bende kasilma yok simdilik erken sanirim :) ama ozellikle yemeklerden sonra sirtimin sol tarafi cok agriyor .. baya agirlastik artik hayirlisiyla gelselerdi
Benimde bir haftadır var kasılmalarım canım takvimine baktımda 1 hafta varmış aramızda belki seninde haftaya başlar ama başlamasın korkuyor insan :) aynı şekilde benimde sol kısmı ağrıyor canım baskıdan mı acaba diyorum hareketlerini çok sert hissediyorum çünkü artık. Ay amin valla bütün hafaalar geçti de 30 lar çok yavaş geçiyor sanki

Bende şok marketin mis dondurmasi var birde magnum ikisini gorunce elim ayagim titriyor ama malum yaz ve bizim ev markete uzak erir diye alamadim 1 aydir. Ramazan bitsin hele bi yiyip bi daha alcam sokun kapisinda oturcam :)

Ayy canim ne güldürdün beni ya
Ben de sandım ki boyun 1.50 falan gayet iyisin canım ben nerelere gideyim 1.65 boyla 80 kiloyum

Ben karakuru geziyorum 22 sene boyle gezdim azcik ta bu kariyere etli butlu iri yari ikilemleri ile devam edecegim napayim :)

Bende şok marketin mis dondurmasi var birde magnum ikisini gorunce elim ayagim titriyor ama malum yaz ve bizim ev markete uzak erir diye alamadim 1 aydir. Ramazan bitsin hele bi yiyip bi daha alcam sokun kapisinda oturcam :)
Ay kiyamam sana misin keçi sutlusu mu? Diğerleri kopuk gibi çünkü keçi sütlü olan güzel oluyor. Birde yeni gördüm kalpli var o da şahane tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…