2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar karnım daha fazla sertleşio son zamanlarda rahatsz edici bir sertlesme ama baska bir agri vs yok. Sizde durumlar nasl

Kızlar karnım daha fazla sertleşio son zamanlarda rahatsz edici bir sertlesme ama baska bir agri vs yok. Sizde durumlar nasl
Gün gün bebek daha irilestigi için kasılmalar biraz daha can yakıyor canım. Benim de ilk zmnki gibi değil ilerleyen günlerde sahada acili olacak

Kızlar sımdı sızden ısım onerileri isticem ilk kızım ece naz. Ikıncıye ela öykü koycaktım ama sankı yakısmıyo gibi geldi. Ela nın yanına isim onerileri istiyorum

Gecmek bilmiyor son haftalar yahuuu artik iyice sabirsizlaniyorumda aslinda ama tabi saglicakla zamaninda gelsinler insallah

Geçmiş olsun cnm Rabbim şifa versin. Ben birde çok soğuk su iciyorum o da yapıyor sanırım dikkat etmek lazım son zamanlar haklisin cnm.
Tabi bu bebişlere söz gecirmek zor, ben dondurma yemediğim zaman sanki bama küsüp hareket etmiyordu, yediğim zaman bir coşuyordu içerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…