2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Onunda göbeği var benimde var canım bir farkımız yok ki
Boylarımızda yakin

O zaman sana esime sisman oldugunu nasil kabul ettirdigimi soyleyeyim. Mesela birsey yenecek diyelim tatli. Ona az koyun o zaten kilo almaya meyilli iyice sismanlar diyeceksin. Sonra mesela poset tasidi diyelim ayy tikandin biraz otur koca gobekle yorar insani diyeceksin. Yana onun kilosuna hep üzül oda otomatik olarak üzülmeye ve ya ben kotu durumdayim demeye başlıyor :)

Ay benimki de yuzseksenuc cm yüz oniki kilo. Adam iri ben yaninda yavru kalıyorum ama o da beni zayıf seviyor. Doğumdan sonra beni bakıma sokacakmis 35 bin bakimi :)

Onunda 120 bin bakimi gelmis o ne olacak :) benimki de bana birsey olmaz birsey olmaz ne sismanlar var sen iyisin diyor hep ama bakalim cocuk bedenden cikinca fikri ne olacak :)

Onunda 120 bin bakimi gelmis o ne olacak :) benimki de bana birsey olmaz birsey olmaz ne sismanlar var sen iyisin diyor hep ama bakalim cocuk bedenden cikinca fikri ne olacak :)
Sorma diyorum zaten bir ara artik ben 58 kiloya düştüm diyet yaptım spor yaptım bu da kilo alıyordu. Seni bosayip üst modelini alicam derdim yinede gücüne gidip zayıflamadı ya. Canları sağolsun ben onu şişko göbekli de seviyorum ama tek derdim sağlığı için ilerisi için vermesi.

Magnum banada pahali geliyor ya. 6lilari indirime girince aliyorum. Onun harici bir minnacik seye 4 lira çok. Dolap donsurma doluydu mide yandikca yedim yedim bitti simdi bayrami bekliyorum. Mis market olan yerlerde gezeceğim hep :)

Oyyy allah kolaylik versin oglanlari siralamissin masallah tebarekallah :)
Aynen öyle oldu valla bu sefer kiz olsun diye yum öncesi kestik ilişkiyi ama Rabbim yine erkek nasip etti. Sağlıklı hayırlı evlat istedik demek ki hayırlısı erkekmis yine. 3 erkek annesi olmak da ayrı bir duygu .

Kızlar sımdı sızden ısım onerileri isticem ilk kızım ece naz. Ikıncıye ela öykü koycaktım ama sankı yakısmıyo gibi geldi. Ela nın yanına isim onerileri istiyorum
Ela ismi bana itici geliyor .Ogretmen oldugum icin Ela ve Lale'den biktim ondan olabilir
Sadece Öykü diyorum

Valla daha bugun liste hazirladim. Sgqlik ocagina gidip yaptıracağız o kan testlerini. Babasi seker hastasi zaten boyle hizli alirsa seker olacak diye korkuyorum. Insulin direncine de bakılsın bakalim belki de ondandir diye onuda yazdim. Tamam gidelim dedi insallah caymaz

En güzeli cnm temkinli olmakta fayda var. Bende 6 ayda bir baktiriyorum seker, uç yalın seker,TSH. Karaciğer enzimi, tamkan,demir,dvit, ferritin,kolesterol. Çok şükür iyi simdilik ama kilo herşeyi etkiliyor birde benimki gece geç uyur 2/3 de ve gece çok tikinir. Yok dondon yok meyve ne bulursa yer

Aynen öyle oldu valla bu sefer kiz olsun diye yum öncesi kestik ilişkiyi ama Rabbim yine erkek nasip etti. Sağlıklı hayırlı evlat istedik demek ki hayırlısı erkekmis yine. 3 erkek annesi olmak da ayrı bir duygu .

Eskiden teselli olarak denirdi ki yarin onlar hazir büyümüş 3 kiz getirir kızında olur. Ama simdiki gelinler icin aynısı denemez gecen instagram da bi cocuk doktoru yazmis ki" bugun niloya isimli bi kiz tedavi ettim adi niye boyle deyince ablasi niloya koymazsanız sevmem onu asla dedi bizde mecbur koyduk demisler. Erkek olursa oda tosbik olacakmış. Simdi bunun gelin halini düşünsene

Bende şekerleri tsh yazdim 3 aylik şekeri yazdim tamkan tam idrar vitamin b12 d. Ama diger eksikleri de yazayim. Saglik ocaginda kaci yapiliyor bilmiyorum da gerci

Ay Rabbim bilir ama gerçek su ki gelinden tek beklentim oğlumu mutlu etmesi mutlu bir yuvaları olmaları. Bu konu yüzünden çok tartisiriz esimle. Rabbim hayırlı insanlarla karsilastorsin. Gelin değil de kız torun sevmek nasip olur bize inşallah.

Bende şekerleri tsh yazdim 3 aylik şekeri yazdim tamkan tam idrar vitamin b12 d. Ama diger eksikleri de yazayim. Saglik ocaginda kaci yapiliyor bilmiyorum da gerci
Bak yaazdiklarimin hepsi var. En önemlisi kilo olduğu için karaciğer enzimi ve karaciğer yağ oranı, kolesterol, 3 aylık seker,tsh bunları da ekle cnm

Rabbim hep hayirli insanlarla karsilastirsin hem evlatlari hem bizi. Benimde tek istediğim huzurlu ortamlar olsun hayirlisi insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…