2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Boy oranı ile ayni sayılırız cnm bosveeerr illa ki gidecek kilolarda. Olmadı toplu diyet grubu kurariz

Zayıflama topiğine katıldıktan bi hafta sonra hamile kaldığımı öğrendim diyet başladığı gibi bitti Doğumdan sonra bize yeni bi grup lazım

utandım yazamadım bende sendenim 168 im 97yim şuan 100ü geçmicem söz verdim doktora

100ü geçen bi ben varım sanırım

Kızlar sımdı sızden ısım onerileri isticem ilk kızım ece naz. Ikıncıye ela öykü koycaktım ama sankı yakısmıyo gibi geldi. Ela nın yanına isim onerileri istiyorum
Kelin ilacı olsa başna surer benden hayır yok, sen bana önersen güzel olur, kizimin adı milana, hiç bir ismi beğenemiyorum.

Kızlar bugün depend için şok markete gittim sadece büyük boyu vardı o da bana büyük mü olur acaba dedim 42-50 beden yazıyordu üzerinde. Bol olursa işe yaramaz diye düşündüm ve yine alamadım internetten sipariş edeceğim bu gidişle

Ay benim eşimde bana zayıf geliyo kilo al demekten bıktım 1.77 boy 74 kilo en kilolu hali bi ara 69 oldu. Balık yağı içiriyorum alsın diye :)))) şuan aynıyız

Arkadaslar bu korseyi cok oneriyorlar hic denk geldiniz mi? Kullananiniz var mi yada cevrenizde kullanan biri? Korse almak istiyorum ama hangisi olduguna karar veremedim?

Yaa çocuklara o kadar yüz verip şımartmayı doğru bulmyorum ben yarın bigün biz bile başaçıkamayız sonra, her şeyin normali iyidir :)))

Yaa çocuklara o kadar yüz verip şımartmayı doğru bulmyorum ben yarın bigün biz bile başaçıkamayız sonra, her şeyin normali iyidir :)))

Ah ah oyle rahatsizim ki o konuda. Belediye otobusunde cocuk surekli dugmeye basiyor annesi de gülüyor. Yapma derse kisiligi bozulurmus. Sanki düzgün de bozulacak. Allah evladi yalnizca bizim millete vermis gibi davraniyorlar. 6 yasina kadar bebek arabasina binildigini ben yalnizca bu memlekette gordum. Bi gun tramvaydayiz esimle bebek arabali bi kadin kalabaliga oflye pufleye geldi bindi. Cocuk araba durunca eliyle arabanin tekerlerini sildi guzelce. Ayaga bi kalkti kocaman cocuk. Tahminen ya 6 ya 7 yasinda. Cocukbile arabayi yetiskin gibi kullanmaya baslamis :) durur durmaz hemen bakimini yaptı. Sonra misafirlikte asla dur denmez. Birsey kirarsa dokerse cocuktur yapar dersin ama yinede oyle surat asar ki annesi nerdeyse al bi kac bardak daha kir diyecek hale gelirsin. Almanyada markette muzu odemeden cocugum dayanamadi diye yediren bayani hâlâ unutamıyorum mesela. Allah kinamak yapmasın. Bizler insallah bu hatalara dusmeyiz

Bebeğinin gelişimi yavaşlayan Ve kilosu az artan arkadaşlarım etiketleyemedşm sizi.ben de aynı dertten muzdariptim hatırlarsınız.32. Haftada dr almak istemişti hatta.sizlerin maşallah haftaları da iyi.Allaha şükür 2 haftadr benim sıpa maşallah kilo almaya başladı.ne yaptım derseniz
Tatlı yemeye başladım.ben hiç yememiştim tatlı 7 ay boyunca.şimdi ise ne kadar midemi yakarsa yaksın tatlı,şekerli meyvalar karpuz kiraz kavun gibi yemeye başladım.Birde omega3 ve folik asit dışında vitamin kullanmıyordum.ekstra elevit de içmeye başladım.sanırım bunların faydası oldu.
Bunlar dışında zaten yumurta,süt,köfte,badem,kaşar,muz hep yiyordum ama bunları yerken kilo almadı bebeğim.bunlara hala devam ediyorum.

Benimki yine resmen çapraz yatıyor canım sülalesi rahat artık hareketleri canımı acıtıyor valla :)
Acıtıyo acıtıyo. Ben bide manyak ben naptım ? Arkadas gelmşti malum eşler gorevde. Yemekten sonra gezelim diye çıktık pazar kurulmuş içine giriş var çıkış yok resmen , arkadas bi bakalım dedi gördüğümüzü aldık ağzına kadarda doluydu karnıma çarpan mı dersin üstüne üstüne yürüyen mi ... aşırı yorgunum bu saatte uyuyacağım bebişte resmen bikini bölgemde fıkırdıyo yine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…