- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #45.141
Kondom ve geri çekilme yontemi bana gore değil başka bi yöntem bulmak lazım ama doğumdan sonra en az 2ay rahatım ben o zaman düşünürümSpiral de sıkıntılı canım herkesin bünyesi kabul etmiyormuş pek çok kişi çıkartmak zorunda kaldı yakın arkadaşım da spiral kaydığı icin hamile kaldı o yüzden ben onu pek düşünmüyorum
İlk bebeği zor olanlardan bahsetmiştim ben, kendimde dahil :) sende öyle olmamış. Ama doğanın kanunu değil sonuçta. Allahın işine karışılmaz. Benimki çevremde gördüğüm , duyduğum ve yaşadığımdan dolayı %90 öyle.. %10 senin güzel hatrın :)))Ben çürütebilirim bu tezinikizim ilk aydan oldu hatta bebek istiyoruz dedik 3hafta sonra (basim dönüp bayilinca dr test yapti) hic ihtimal vermesekte hamole oldugumu ogrendim :) hatta hep gun hesaplamasi yaptim 2.ne zaman olsun die .... ama oyle olmadi maalesef (prezervatifle korunup hic hormon almamama ragmen) bu bebis icin tam 2yil ugrastik... sukur oldu... bin şükür. .. ama surec cok yipratti... belli olmuyor yani.... kaldiki bu iki yilda kac dr gorsuyse olmamasi icin hic bir sebep bulamadilar :) hatta biri esime dediki ceketini at ustune hamile kalir dedi.... ama ugrastirdi işte. .
Abimde var varikosel ama bekar o henüz. O soyledıklerım çok faydalı. Eşin neden gıdıyor ki burnunun dikine ? Ben daha tedaviye başlamadan eşim hiç bi test yaptırmadan başlamıştım eşimi yedirip içirmeye. Bu ne demez alır içerdi. Görüyorum halini sen neler yapıyorsun derdi. Sende eşini inşallah ikna edebilirsin Allahın izniyle çok faydası var. Hele bu minnoşunuzu kucağınıza alın da nasip kısmet. Olacağı varsa seni beni dinlemez olur. Rabbim hayırlı sağlıklı salih evlat nasip etsin ♡♡♡Sende uzunca bir süreçten geçmişsin canım yavrun için...
Bilemiyorum canım şimdi doktor ameliyat önerdi.
Ilk gittiğimiz doktor tüp bebek olmadan sizin çocuğunuz olmaz dedi.
Sperm sayısı çok azmış ve varikosel tanısı konuldu en son gittiği araştırma hastanesinde..
Bu bebekte bizim için mucize gibi oldu
Eşim öyle yiyip içmeye pek yanaşmıyor canım biraz burnunun dikine gitmeyi sever..
Bakalım artık ikinci çocuğu istersek öyle denerim..
İy geceler herkese kilolardan konuşulmuş ben de 70 le basladim 84 olmuşum sabah baktım173 boyum var Allah tan biraz tolore ediyor eşim de kilo aldı doğum sonrası beraber diyet yaparız artık
Ben depend i Şok marketten aldım kızlar.Kac tane farkli markete baktim yoktu can bebenin vardi sanirim .Ama iyi mi degil mi bilmedigim icin almadim .Son olarak eczaneye bakcam .Bulamazsam internetten alcam.
biz niye kilo alamiyoruz ya esimde zayifladi bende kilo alamiyoeum 58le hamile kaldim hala 67.7yim boyum 1.70 anlamiyorum ya yesemde almiyorum yemesemde hatta bu hafta bebus bile tek 100 gr almis sanirim sttentten dolayi cok canim skkin cooookkk kendi kendimi yedim resmenİy geceler herkese kilolardan konuşulmuş ben de 70 le basladim 84 olmuşum sabah baktım173 boyum var Allah tan biraz tolore ediyor eşim de kilo aldı doğum sonrası beraber diyet yaparız artık
Oyy o da çok zayifmis cnm ya. Gerçi bağışıklığı kuvvetliyse sıkıntı yok.Ay benim eşimde bana zayıf geliyo kilo al demekten bıktım 1.77 boy 74 kilo en kilolu hali bi ara 69 oldu. Balık yağı içiriyorum alsın diye :)))) şuan aynıyız
Allah hepimize zayıflama azmi ve sağlıklı sütler nasip etsinde zayıflayalımYok mu arttırann
Varrr
170 boyum 92 ile hamile kaldım şuan 108 im
Bende kontrolden geldim 1 saat kadar önce bebişin pozisyonu değişti sanıyordum değişmemiş hala baş geliş çok şükür içim ferahladı bundan sonra doğuma kadar hastaneye gitmesemde olur
Canım AC değeri yaş, hafta konusunda bilgi vermekten ziyade fetüsün boyutları ve kilosu hakkında bilgi verirmiş, öyle okudum ben babymed diye İngilizce bir sitede. Doktorların da minyon vs diye yorum yapmaları bundan muhtemelen.37+0 ım ben de bugün. AC değeri 303 karşısında da 34 w 1d yazıyor. bir de bu geri kalma gittikçe artıyor düzelmiyor yani ama az da olsa kilo aldığı için tutuyor dr. internette de bir şey bulamadım bununla ilgili mecbur doktora guveniyoruz. bir de şöyle düşünüyorum haftasi iyi olmasına rağmen bunca zayıf doğan bebek var onların da ac değeri düşüktü sonuçta onlara bir şey olmamışbaşka doktora mı gitsek
Kulak tıkacı denedin miOhh miss bosver uyumussun ya yemek de halledilir .Ben de çıt çıksa uyanıyorum. Sirf bu yuzden gunduzleri uyuyamiyorum.Yatak odam yan tarafin oturma odası cok gürültülüler .
İnşallah bebeğin suyu kilosu boyu herşeyi istediğin gibidir canım.Allah yardımcın olsunKilo konusunda herkesin derdi ayrı. Ben ayda 1-2 kilo gibi alıyordum. 32. haftada enfeksiyon geçirip 4-5 gün yemeden içmeden kesilince 2 kilo verdim. 162 boy, 58,5 ile hamile kalmıştım şimdi 65 küsür. Hala o iki kiloyu geri almadım tam olarak. Kaybettiğim bir yana kilo alımı da durdu. Üstelik tatlı falan da yerim çok. Bebiş içerde ne alemde çok merak ediyorum doğrusu.Dün doktor randevum vardı, arabaya bindim bir baktım çalışmıyor, öylece kaldım. Bütün gün tamir işi falan derken randevu yandı. Bugün gideceğim durumu öğrenmek için. Dua edin de gelişmesi normal olsun
Canım benim ilk cocukta merdiven inip çıktım günde 6 7 hurma yedim yürüyüş yaptım açılma olsun diye ama bana misin demedi 10 saat suni sancı yedim .. inş seninki kolay olurBu arada benim açıklık 2 cm açılmasını kolaylaştıran bişiler varmı ?? Dün 2 ydi egzersiz yaptım bugün eşim bakacak artmışmı diye bi yöntemi varsa denimde bebeğime kavuşayım yoksa açılma olmazsa suni sancı falan yakacaklar beni
O canım napmışsın sen maiallahın var artık dikkatli olmamız lazım. Bebişinde haklı tabi yoruldu bütün gün anne napton böyle diyordur sana :)Ben artık o kadar gezemiyorum bile malesefAcıtıyo acıtıyo. Ben bide manyak ben naptım ? Arkadas gelmşti malum eşler gorevde. Yemekten sonra gezelim diye çıktık pazar kurulmuş içine giriş var çıkış yok resmen , arkadas bi bakalım dedi gördüğümüzü aldık ağzına kadarda doluydu karnıma çarpan mı dersin üstüne üstüne yürüyen mi ... aşırı yorgunum bu saatte uyuyacağım bebişte resmen bikini bölgemde fıkırdıyo yine :)
Aynı haftalardayız canım aynı şeyleri bende yaşıyorum karnım çok sertleşiyor hareketleri çok can yakıyor artık. Bende ağrı bazen gaz sancısı gibi oluyor bazende çözümleyemediğim bir ağrı oluyor. Rabbim sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallahEn son 8 inde gitmistim doktor 2 hafta sonra gel dedi ama beni surekli yoklayan agri ve karnimim bir anda sanki icinde toprak dolu tas dolu gibo sepsert olmasi arttı. 18 ine yer bulursam alayim bari randevu. 34 haftaliklar sizde de ar mi bu durup durup giren karin sertleşmesi ve agri. Agriyi tarif edeyim sanki ishalmis de tuvalete acil gitmek gerekiyor gibi. Birde bebegin hareketi cok acıtıyor artik. Bazen ust tarafta bir kemik çıkarıyor neresi bilmiyorum ama artik dokunsak da kacmiyor (sanirim kacamiyor) o kemigini çıkardığı yerde damarlarim cikiyor yesil yeşil oksaya oksaya konusa konusa 2 3dakikada cektiriyorum sonra damar hafifce kayboluyor
Canım benim bu ayeti oku istersen hepBu arada benim açıklık 2 cm açılmasını kolaylaştıran bişiler varmı ?? Dün 2 ydi egzersiz yaptım bugün eşim bakacak artmışmı diye bi yöntemi varsa denimde bebeğime kavuşayım yoksa açılma olmazsa suni sancı falan yakacaklar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?