2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar
Kasık ağrısı, kalça ağrısı gibi şeylere alıştım ama benim baya baya el parmaklarım sızlıyor ve sabah uyandığımda uyuşuk gibi hissediyorum sadece sızı oluyor. Normal mi bu durum'?

Açılmaya eşin nasıl bakıyor canım
Umarım olur açılma, bende suni sancıdan çok korkuyorum

Hayırlı haberlerle gel canım
Bebeğin toparlamıştır muhtemelen stres yapma kendine

esım dıyokı bu gıdısle ben nufusa gıdınce ılk aklıma gelen ismi yazdırcam
İyi demiş, benim ismimi de koyan olmamış, nufus cuzdanımı alırken ordaki görevliye demişler bir isim koy diye oda firuze demiş. Bu gidişle bizde o duruma düşücez.

Ben karakuru geziyorum 22 sene boyle gezdim azcik ta bu kariyere etli butlu iri yari ikilemleri ile devam edecegim napayim :)
O zaman hemen gider kiloların canım çok zayıf olanlar hemencecik veriyorlar
Ben hiç öyle çok zayıf olmadık inşallah bir gün olurum
Aman nerde herkes fit olucam içimizde can taşıyoruz elhamdülillah. Sağlıklı olsunlar vaktinde dogsunlar kafi.
Amin canım inşallah tabiki de onların sağlığı her şeyden önemli

Benimde en beğendiğim isim koymak isdiyorum ama günah diyor internetde, hata koyanlara cocuğnuzun ismini değişin diyorlar, yoksa kesin melisaydi.
Internetteki her bilgiye güvenme canım. Eğer dini açıdan merak ediyorsan güvendiğin bi hocaya danış. Internette bi sayfada yazan diğerini tutmuyor.

Agrim henuz yok canim ama 1kez yasadim gecen hafta biliyorum neden bahsettigini... su bebegin hareketi bendede var hemde sık sık oluyortopugunu (tahminime gore) dayiyor karnimin ust tarafina (onceden dokunjnca çekerdi) cekmiyor da baya can acıtıyor bu da

Kizlar herkese gunaydin,
Sabahtan beri gecmeyen kasik agrim var, sanki regli oldum olacam agrisi gibi. Birde buna Sirt agrisi eklendi. Endiselendim bende. Gitsemmi doktora beklesem mi bilemedim. Bende suan gece 12, yarin oglen randevum var, akil verin bana bilemedim

Canim bu haftalarda doguma hazirlik kasilmalari olabiliyor panik yapma. Kanama su gelmesi gibi bir sikayetin yoksa kasipmalar gittikce siddetlenmiyosa bi soda ic ilik dus al uzan bakalim gececek mi

Canim bu haftalarda doguma hazirlik kasilmalari olabiliyor panik yapma. Kanama su gelmesi gibi bir sikayetin yoksa kasipmalar gittikce siddetlenmiyosa bi soda ic ilik dus al uzan bakalim gececek mi

Kasik agrisi sabahtan beri sabit ayni, oyle siddetli felan degil ama varligi baki :)
Bende normal dusunuyordum da sirt da basliyinca acaba oldum.
Sükür su, kanama Yok. Ama akinti fazlalasti, o da normal tabi.
Bekleyeyim o zman. Sagolasin

Amin canım

Öyle canikm yiyecek içecek konusunda.
Asla çorba içmez.
Reçel yaptım ayıptır söylemesi asla yemez .
Alışmamış çünkü.
Ondan denemeye açık değil
Evde keciboynuzu pkmzi bal vs var.
Asla yemiyor mesela.
M

Bu haftalarda genelde oluyor cnm bu tip ağrılar bende de adet sancısı gibi ağrı oluyordu, sırt ağrısı yoktu ama karin kasılması çok oluyordu. Eğer gecmezse doktora gidersin için rahatlar cnm.

Günaydın cnm 2 gün o ağrıyı çektim hem ayak parmaklarımda hemde el parmaklarımda eşim sürekli masaj yaptı bugün daha iyiyim. Ins seninde geçer.

Bu haftalarda genelde oluyor cnm bu tip ağrılar bende de adet sancısı gibi ağrı oluyordu, sırt ağrısı yoktu ama karin kasılması çok oluyordu. Eğer gecmezse doktora gidersin için rahatlar cnm.

Normal oldugunu aslinda biliyorum, ama , ama iste,
Ah bu paniklik, ehvamlik ne olcak onu bilemiyorum.
Cok sey okumaktan mi boyle oluyo insan acaba, cok arastirmak, bilmekte iyi degil Gercekten. Hele ki negatif hikayeler! Rabbim sabir versin tum ben gibi ehvamlilara

Cok sagolasin destek icin.

Canım boyle durumlarda aslında cinsel ilişki öneriyorlar.
Göğsün uyarılması vs.
Tetikliyormus .

Oluyor canım ama ben onu temizlik yaptığım için oluyor diye düşünüyorum
Çünkü gündüzde oluyor yorulunca
Sanki kapanmayacsk gibi oluyor elim

Canım haziran annelerini de okuyorum.
Şancı 5 dk da bir olmadan
Suyun veya nisan gelmeden doktora gitmeyi onermiyolar .[/QUOTE][/QUOTE]

Internette fazla şeyler okuma bazıları gerçekten bilgi kirliliği, kafan karismasin doktoruna güven gerisini boşver. Rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…