- 3 Mayıs 2008
- 3.712
- 7.516
- 358
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #45.161
Açılmaya eşin nasıl bakıyor canımBu arada benim açıklık 2 cm açılmasını kolaylaştıran bişiler varmı ?? Dün 2 ydi egzersiz yaptım bugün eşim bakacak artmışmı diye bi yöntemi varsa denimde bebeğime kavuşayım yoksa açılma olmazsa suni sancı falan yakacaklar beni
Hayırlı haberlerle gel canımKilo konusunda herkesin derdi ayrı. Ben ayda 1-2 kilo gibi alıyordum. 32. haftada enfeksiyon geçirip 4-5 gün yemeden içmeden kesilince 2 kilo verdim. 162 boy, 58,5 ile hamile kalmıştım şimdi 65 küsür. Hala o iki kiloyu geri almadım tam olarak. Kaybettiğim bir yana kilo alımı da durdu. Üstelik tatlı falan da yerim çok. Bebiş içerde ne alemde çok merak ediyorum doğrusu.Dün doktor randevum vardı, arabaya bindim bir baktım çalışmıyor, öylece kaldım. Bütün gün tamir işi falan derken randevu yandı. Bugün gideceğim durumu öğrenmek için. Dua edin de gelişmesi normal olsun
Benimde en beğendiğim isim koymak isdiyorum ama günah diyor internetde, hata koyanlara cocuğnuzun ismini değişin diyorlar, yoksa kesin melisaydi.Melisa ismi gayet güzel bence peygamber çiçeği diye biliyorum kardeşimin de adı, çok da güzel bi kız
İyi demiş, benim ismimi de koyan olmamış, nufus cuzdanımı alırken ordaki görevliye demişler bir isim koy diye oda firuze demiş. Bu gidişle bizde o duruma düşücez.esım dıyokı bu gıdısle ben nufusa gıdınce ılk aklıma gelen ismi yazdırcam
O zaman hemen gider kiloların canım çok zayıf olanlar hemencecik veriyorlarBen karakuru geziyorum 22 sene boyle gezdim azcik ta bu kariyere etli butlu iri yari ikilemleri ile devam edecegim napayim :)
Amin canım inşallah tabiki de onların sağlığı her şeyden önemliAman nerde herkes fit olucam içimizde can taşıyoruz elhamdülillah. Sağlıklı olsunlar vaktinde dogsunlar kafi.
Internetteki her bilgiye güvenme canım. Eğer dini açıdan merak ediyorsan güvendiğin bi hocaya danış. Internette bi sayfada yazan diğerini tutmuyor.Benimde en beğendiğim isim koymak isdiyorum ama günah diyor internetde, hata koyanlara cocuğnuzun ismini değişin diyorlar, yoksa kesin melisaydi.
Agrim henuz yok canim ama 1kez yasadim gecen hafta biliyorum neden bahsettigini... su bebegin hareketi bendede var hemde sık sık oluyorEn son 8 inde gitmistim doktor 2 hafta sonra gel dedi ama beni surekli yoklayan agri ve karnimim bir anda sanki icinde toprak dolu tas dolu gibo sepsert olmasi arttı. 18 ine yer bulursam alayim bari randevu. 34 haftaliklar sizde de ar mi bu durup durup giren karin sertleşmesi ve agri. Agriyi tarif edeyim sanki ishalmis de tuvalete acil gitmek gerekiyor gibi. Birde bebegin hareketi cok acıtıyor artik. Bazen ust tarafta bir kemik çıkarıyor neresi bilmiyorum ama artik dokunsak da kacmiyor (sanirim kacamiyor) o kemigini çıkardığı yerde damarlarim cikiyor yesil yeşil oksaya oksaya konusa konusa 2 3dakikada cektiriyorum sonra damar hafifce kayboluyor
Canim bu haftalarda doguma hazirlik kasilmalari olabiliyor panik yapma. Kanama su gelmesi gibi bir sikayetin yoksa kasipmalar gittikce siddetlenmiyosa bi soda ic ilik dus al uzan bakalim gececek miKizlar herkese gunaydin,
Sabahtan beri gecmeyen kasik agrim var, sanki regli oldum olacam agrisi gibi. Birde buna Sirt agrisi eklendi. Endiselendim bende. Gitsemmi doktora beklesem mi bilemedim. Bende suan gece 12, yarin oglen randevum var, akil verin bana bilemedim
Canim bu haftalarda doguma hazirlik kasilmalari olabiliyor panik yapma. Kanama su gelmesi gibi bir sikayetin yoksa kasipmalar gittikce siddetlenmiyosa bi soda ic ilik dus al uzan bakalim gececek mi
Abimde var varikosel ama bekar o henüz. O soyledıklerım çok faydalı. Eşin neden gıdıyor ki burnunun dikine ? Ben daha tedaviye başlamadan eşim hiç bi test yaptırmadan başlamıştım eşimi yedirip içirmeye. Bu ne demez alır içerdi. Görüyorum halini sen neler yapıyorsun derdi. Sende eşini inşallah ikna edebilirsin Allahın izniyle çok faydası var. Hele bu minnoşunuzu kucağınıza alın da nasip kısmet. Olacağı varsa seni beni dinlemez olur. Rabbim hayırlı sağlıklı salih evlat nasip etsin ♡♡♡
Bu haftalarda genelde oluyor cnm bu tip ağrılar bende de adet sancısı gibi ağrı oluyordu, sırt ağrısı yoktu ama karin kasılması çok oluyordu. Eğer gecmezse doktora gidersin için rahatlar cnm.Kizlar herkese gunaydin,
Sabahtan beri gecmeyen kasik agrim var, sanki regli oldum olacam agrisi gibi. Birde buna Sirt agrisi eklendi. Endiselendim bende. Gitsemmi doktora beklesem mi bilemedim. Bende suan gece 12, yarin oglen randevum var, akil verin bana bilemedim
Günaydın cnm 2 gün o ağrıyı çektim hem ayak parmaklarımda hemde el parmaklarımda eşim sürekli masaj yaptı bugün daha iyiyim. Ins seninde geçer.Günaydın kızlar
Kasık ağrısı, kalça ağrısı gibi şeylere alıştım ama benim baya baya el parmaklarım sızlıyor ve sabah uyandığımda uyuşuk gibi hissediyorum sadece sızı oluyor. Normal mi bu durum'?
Bu haftalarda genelde oluyor cnm bu tip ağrılar bende de adet sancısı gibi ağrı oluyordu, sırt ağrısı yoktu ama karin kasılması çok oluyordu. Eğer gecmezse doktora gidersin için rahatlar cnm.
Canım boyle durumlarda aslında cinsel ilişki öneriyorlar.Bu arada benim açıklık 2 cm açılmasını kolaylaştıran bişiler varmı ?? Dün 2 ydi egzersiz yaptım bugün eşim bakacak artmışmı diye bi yöntemi varsa denimde bebeğime kavuşayım yoksa açılma olmazsa suni sancı falan yakacaklar beni
Oluyor canım ama ben onu temizlik yaptığım için oluyor diye düşünüyorumGünaydın kızlar
Kasık ağrısı, kalça ağrısı gibi şeylere alıştım ama benim baya baya el parmaklarım sızlıyor ve sabah uyandığımda uyuşuk gibi hissediyorum sadece sızı oluyor. Normal mi bu durum'?
Kizlar herkese gunaydin,
Internette fazla şeyler okuma bazıları gerçekten bilgi kirliliği, kafan karismasin doktoruna güven gerisini boşver. Rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin cnm.Normal oldugunu aslinda biliyorum, ama , ama iste,
Ah bu paniklik, ehvamlik ne olcak onu bilemiyorum.
Cok sey okumaktan mi boyle oluyo insan acaba, cok arastirmak, bilmekte iyi degil Gercekten. Hele ki negatif hikayeler! Rabbim sabir versin tum ben gibi ehvamlilara
Cok sagolasin destek icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?