- 19 Şubat 2017
- 2.424
- 3.908
- 133
- 36
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #45.181
Benim sadece elimde oluyor canım Umarım geçer benimdeGünaydın cnm 2 gün o ağrıyı çektim hem ayak parmaklarımda hemde el parmaklarımda eşim sürekli masaj yaptı bugün daha iyiyim. Ins seninde geçer.
[/QUOTE][/QUOTE]Canım boyle durumlarda aslında cinsel ilişki öneriyorlar.
Göğsün uyarılması vs.
Tetikliyormus .
Oluyor canım ama ben onu temizlik yaptığım için oluyor diye düşünüyorum
Çünkü gündüzde oluyor yorulunca
Sanki kapanmayacsk gibi oluyor elim
Canım haziran annelerini de okuyorum.
Şancı 5 dk da bir olmadan
Suyun veya nisan gelmeden doktora gitmeyi onermiyolar .
[/QUOTE]Benim sadece elimde oluyor canım Umarım geçer benimde
Ya evet canım kendi evlerine gösterdikleri özeni gostermiyorlar bence. Daha yeni sildirdim mutfak dolaplarıni ama hala elime gelen yağ lekeleri var bir de aspirstoru silerken çizmişler mesela... Kendin yapabiliyorsan yap ama zamana yay bak senin doğuma daha var. Hepsini bir güne yığma. Ellerin ondan uyuşuyor olabilirB Bugunneselibirgun
Ben heryeri ince ince silmeye çalışıyorum canım belkide farketmeden yoruluyorumyatak odasındaki bazanın dolabın çekmecelerin içlerini tek tek sildim, kapıları sildim, banyo dolabını iç dış iyice sildim fayansları, mutfak dolapları bitti, evi süpürmek zor geliyor 2-3 günde anca süpürüyorum ama bunları yapasım var saçma bi şekilde. Buzdolabı, petekler ve koltuklar kaldı onlarıda bir hafyaya bitiririm yavaş yavaş. Birisini tutmayı düşündüm ama dolapları falan hep üstten siliyormuş, toz alır gibi ee ben onu zaten hep yapıyorum diye kendim yapayım dedim. Sanırım biraz abarttım
B Bugunneselibirgun
Ben heryeri ince ince silmeye çalışıyorum canım belkide farketmeden yoruluyorumyatak odasındaki bazanın dolabın çekmecelerin içlerini tek tek sildim, kapıları sildim, banyo dolabını iç dış iyice sildim fayansları, mutfak dolapları bitti, evi süpürmek zor geliyor 2-3 günde anca süpürüyorum ama bunları yapasım var saçma bi şekilde. Buzdolabı, petekler ve koltuklar kaldı onlarıda bir hafyaya bitiririm yavaş yavaş. Birisini tutmayı düşündüm ama dolapları falan hep üstten siliyormuş, toz alır gibi ee ben onu zaten hep yapıyorum diye kendim yapayım dedim. Sanırım biraz abarttım
O yüzden kendim yapıyorum birazda, geçen yıl bahar temizliğinde birisini yardım için almıştım, kadından çok ben yoruldum, o üstten siliyordu ben üstünden kalan yerleri geçiyordum :)Ya evet canım kendi evlerine gösterdikleri özeni gostermiyorlar bence. Daha yeni sildirdim mutfak dolaplarıni ama hala elime gelen yağ lekeleri var bir de aspirstoru silerken çizmişler mesela... Kendin yapabiliyorsan yap ama zamana yay bak senin doğuma daha var. Hepsini bir güne yığma. Ellerin ondan uyuşuyor olabilir
Bende de öyle bi mod var sanırım canım , bi leke olsun bezle çıkmazsa tırnağımla kazımaya çalışıyorum, çıkmıyor deyip geçemiyorum. Neyse bayramda memlekete gidemiyoruz evdeyiz. Eşime yağ çekersem koltukları yada petekleri belki o halleder bana kolaylık olur biraz :)Canım muhtemelen hepsini ben silmeye kalksaydim bende öyle isin içinden çıkamazdım sanirim
Ya hep ya hiç modu var bende çünkü.
Bir yerinde bişey olsun çıkıncaya kadar çok hırpalarım kendimi
O yüzden kendim yapıyorum birazda, geçen yıl bahar temizliğinde birisini yardım için almıştım, kadından çok ben yoruldum, o üstten siliyordu ben üstünden kalan yerleri geçiyordum :)
Bakalım haftaya kadar bitiririm umarım sonra yan gelip yatıcam mümkünse :)
Bende de öyle bi mod var sanırım canım , bi leke olsun bezle çıkmazsa tırnağımla kazımaya çalışıyorum, çıkmıyor deyip geçemiyorum. Neyse bayramda memlekete gidemiyoruz evdeyiz. Eşime yağ çekersem koltukları yada petekleri belki o halleder bana kolaylık olur biraz :)
Yaa adamın bir bildiği var demek ki :) ama birazcık da vermissindir hem çok kan kaybettin hem de bu 11 günün nasıl geçti kimbilirKızlar mesajları takip edemiyorum ama kilodan konuşulmuş. Ben 80 ile hamile kaldım 105 ile doğuma girdim, 93 ile doğumdan çıktım ve bugün 11.gün 84 kiloyum. Ödem gitti ve dr.un dedigdediği gibi ben aslında kilo bile almamışım. Adam nasıl anladı 25 kilo fazlam varken sen 4,5 kilo falan aldın diyordu.
maşallah canım ne güzel 4 kilon kalmis emzirirken dahada verirsinKızlar mesajları takip edemiyorum ama kilodan konuşulmuş. Ben 80 ile hamile kaldım 105 ile doğuma girdim, 93 ile doğumdan çıktım ve bugün 11.gün 84 kiloyum. Ödem gitti ve dr.un dedigdediği gibi ben aslında kilo bile almamışım. Adam nasıl anladı 25 kilo fazlam varken sen 4,5 kilo falan aldın diyordu.
Hiç sorma bu 11 gün daha 2 saat deliksiz uyumadım .Yaa adamın bir bildiği var demek ki :) ama birazcık da vermissindir hem çok kan kaybettin hem de bu 11 günün nasıl geçti kimbilir
Fazlası bile olabilir çünkü sıcaktan sırılsıklam terliyorum.maşallah canım ne güzel 4 kilon kalmis emzirirken dahada verirsin
evin sıcakti bebekleri nasıl giydiriyorsun tek katmi giydiriyorsunFazlası bile olabilir çünkü sıcaktan sırılsıklam terliyorum.
Bizim burda hiç akrabamız yok canım,2 yıldır burdayım arkadaşlarım var sadece. Onlar yardım ederiz dediler ama herşeyi onlara yaptıramam, camları silecekler onlarda bana yeter o bile. Sende kendini yormadan sil koltukları baya koltuğun varmış, benim 2 tane koltuk 2 tane berjer sadece.Halleder inşallah canım..
Benim koltuklar silindi
3 koltuğu ben 3 koltuğu görümcem sildi ama kokusu gitti.
Ben tekrar silcem
Canım bizim nasıl 11-12 kilo almamız normalse senin iki bebekle 20 kilo normal demek ki ona göre su plesanta bebek kilosu düşüyor 20 üzeri sana kalmış onuda çok rahat verirsin emzirirken.Kızlar mesajları takip edemiyorum ama kilodan konuşulmuş. Ben 80 ile hamile kaldım 105 ile doğuma girdim, 93 ile doğumdan çıktım ve bugün 11.gün 84 kiloyum. Ödem gitti ve dr.un dedigdediği gibi ben aslında kilo bile almamışım. Adam nasıl anladı 25 kilo fazlam varken sen 4,5 kilo falan aldın diyordu.
Bizim burda hiç akrabamız yok canım,2 yıldır burdayım arkadaşlarım var sadece. Onlar yardım ederiz dediler ama herşeyi onlara yaptıramam, camları silecekler onlarda bana yeter o bile. Sende kendini yormadan sil koltukları baya koltuğun varmış, benim 2 tane koltuk 2 tane berjer sadece.
Canım bizim nasıl 11-12 kilo almamız normalse senin iki bebekle 20 kilo normal demek ki ona göre su plesanta bebek kilosu düşüyor 20 üzeri sana kalmış onuda çok rahat verirsin emzirirken.
Agrim henuz yok canim ama 1kez yasadim gecen hafta biliyorum neden bahsettigini... su bebegin hareketi bendede var hemde sık sık oluyortopugunu (tahminime gore) dayiyor karnimin ust tarafina (onceden dokunjnca çekerdi) cekmiyor da baya can acıtıyor bu da
Hadi ya kurtuluşu yok mu yaniCanım benim ilk cocukta merdiven inip çıktım günde 6 7 hurma yedim yürüyüş yaptım açılma olsun diye ama bana misin demedi 10 saat suni sancı yedim .. inş seninki kolay olur
Ezberledim hemen inşallah bakalım yaO canım napmışsın sen maiallahın var artık dikkatli olmamız lazım. Bebişinde haklı tabi yoruldu bütün gün anne napton böyle diyordur sana :)Ben artık o kadar gezemiyorum bile malesef
Aynı haftalardayız canım aynı şeyleri bende yaşıyorum karnım çok sertleşiyor hareketleri çok can yakıyor artık. Bende ağrı bazen gaz sancısı gibi oluyor bazende çözümleyemediğim bir ağrı oluyor. Rabbim sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Canım benim bu ayeti oku istersen hep
Summes sebîle yesserahu.
Allah yardımcın olsun canım suni sancıya gerek kalmadan kolayca doğum yaparsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?