2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın cnm 2 gün o ağrıyı çektim hem ayak parmaklarımda hemde el parmaklarımda eşim sürekli masaj yaptı bugün daha iyiyim. Ins seninde geçer.
Benim sadece elimde oluyor canım Umarım geçer benimde
[/QUOTE][/QUOTE]
Aslında benimde temizlikten olabilir, bu aralar hergün bi yerleri sileyim diyorum ama kendimi yormamaya çalışıyorum. Bigün 2-3 kapı siliyorum, bigün dolapların içini, mutfağım baya büyük dolapları 2 günde sildim mesela, yorulmuyorum aslında ama parmaklarım ondan sızlıyor olabilir

Benim sadece elimde oluyor canım Umarım geçer benimde
[/QUOTE]
Aslında benimde temizlikten olabilir, bu aralar hergün bi yerleri sileyim diyorum ama kendimi yormamaya çalışıyorum. Bigün 2-3 kapı siliyorum, bigün dolapların içini, mutfağım baya büyük dolapları 2 günde sildim mesela, yorulmuyorum aslında ama parmaklarım ondan sızlıyor olabilir[/QUOTE]

Ondan canım büyük ihtimal..
Bende kendime sasirmistim .
Dün oturduğum yerden besigi citiledim resmen. Kaynanamla beraber 4 sefer sildik o öyle üstten sildi ama ben bebek konusunda hassasım diğer yerleri olmadığı kadar bu eşyaya özenip sildim her parçasını.

B Bugunneselibirgun
Ben heryeri ince ince silmeye çalışıyorum canım belkide farketmeden yoruluyorum yatak odasındaki bazanın dolabın çekmecelerin içlerini tek tek sildim, kapıları sildim, banyo dolabını iç dış iyice sildim fayansları, mutfak dolapları bitti, evi süpürmek zor geliyor 2-3 günde anca süpürüyorum ama bunları yapasım var saçma bi şekilde. Buzdolabı, petekler ve koltuklar kaldı onlarıda bir hafyaya bitiririm yavaş yavaş. Birisini tutmayı düşündüm ama dolapları falan hep üstten siliyormuş, toz alır gibi ee ben onu zaten hep yapıyorum diye kendim yapayım dedim. Sanırım biraz abarttım

serenity16 güzel haberlerle gel canım...

Günaydın herkese. Kahvaltımı yaptım bebek hareketi saymaya çalışıyorum ama beceremiyorum ufak dokunuşları saycaz mi yaa bı de nstde bebek hareket etmeyince ebe hemşire tutup karnımı sarsiyodu. O zaman uyaniyodu bebek öyle mi yapsam

Ya evet canım kendi evlerine gösterdikleri özeni gostermiyorlar bence. Daha yeni sildirdim mutfak dolaplarıni ama hala elime gelen yağ lekeleri var bir de aspirstoru silerken çizmişler mesela... Kendin yapabiliyorsan yap ama zamana yay bak senin doğuma daha var. Hepsini bir güne yığma. Ellerin ondan uyuşuyor olabilir

Canım muhtemelen hepsini ben silmeye kalksaydim bende öyle isin içinden çıkamazdım sanirim
Ya hep ya hiç modu var bende çünkü.

Bir yerinde bişey olsun çıkıncaya kadar çok hırpalarım kendimi

O yüzden kendim yapıyorum birazda, geçen yıl bahar temizliğinde birisini yardım için almıştım, kadından çok ben yoruldum, o üstten siliyordu ben üstünden kalan yerleri geçiyordum :)
Bakalım haftaya kadar bitiririm umarım sonra yan gelip yatıcam mümkünse :)
Canım muhtemelen hepsini ben silmeye kalksaydim bende öyle isin içinden çıkamazdım sanirim
Ya hep ya hiç modu var bende çünkü.

Bir yerinde bişey olsun çıkıncaya kadar çok hırpalarım kendimi
Bende de öyle bi mod var sanırım canım , bi leke olsun bezle çıkmazsa tırnağımla kazımaya çalışıyorum, çıkmıyor deyip geçemiyorum. Neyse bayramda memlekete gidemiyoruz evdeyiz. Eşime yağ çekersem koltukları yada petekleri belki o halleder bana kolaylık olur biraz :)

Halleder inşallah canım..
Benim koltuklar silindi
3 koltuğu ben 3 koltuğu görümcem sildi ama kokusu gitti.
Ben tekrar silcem

Kızlar mesajları takip edemiyorum ama kilodan konuşulmuş. Ben 80 ile hamile kaldım 105 ile doğuma girdim, 93 ile doğumdan çıktım ve bugün 11.gün 84 kiloyum. Ödem gitti ve dr.un dedigdediği gibi ben aslında kilo bile almamışım. Adam nasıl anladı 25 kilo fazlam varken sen 4,5 kilo falan aldın diyordu.

Yaa adamın bir bildiği var demek ki :) ama birazcık da vermissindir hem çok kan kaybettin hem de bu 11 günün nasıl geçti kimbilir

maşallah canım ne güzel 4 kilon kalmis emzirirken dahada verirsin

Halleder inşallah canım..
Benim koltuklar silindi
3 koltuğu ben 3 koltuğu görümcem sildi ama kokusu gitti.
Ben tekrar silcem
Bizim burda hiç akrabamız yok canım,2 yıldır burdayım arkadaşlarım var sadece. Onlar yardım ederiz dediler ama herşeyi onlara yaptıramam, camları silecekler onlarda bana yeter o bile. Sende kendini yormadan sil koltukları baya koltuğun varmış, benim 2 tane koltuk 2 tane berjer sadece.
Canım bizim nasıl 11-12 kilo almamız normalse senin iki bebekle 20 kilo normal demek ki ona göre su plesanta bebek kilosu düşüyor 20 üzeri sana kalmış onuda çok rahat verirsin emzirirken.

Evet cnm çok malesef
Ben ikisini tekrar silcem sadece

O kemik ciddi ciddi batiyor ya

Ezberledim hemen inşallah bakalım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…