- 11 Eylül 2017
- 1.882
- 2.534
- 133
- 31
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #45.201
O zaman hemen gider kiloların canım çok zayıf olanlar hemencecik veriyorlar
Ben hiç öyle çok zayıf olmadık inşallah bir gün olurum
Amin canım inşallah tabiki de onların sağlığı her şeyden önemli
O canım napmışsın sen maiallahın var artık dikkatli olmamız lazım. Bebişinde haklı tabi yoruldu bütün gün anne napton böyle diyordur sana :)Ben artık o kadar gezemiyorum bile malesef
Aynı haftalardayız canım aynı şeyleri bende yaşıyorum karnım çok sertleşiyor hareketleri çok can yakıyor artık. Bende ağrı bazen gaz sancısı gibi oluyor bazende çözümleyemediğim bir ağrı oluyor. Rabbim sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Canım benim bu ayeti oku istersen hep
Summes sebîle yesserahu.
Allah yardımcın olsun canım suni sancıya gerek kalmadan kolayca doğum yaparsın inşallah
Eşimde biliyor o da sağlıkçı.inşallah olmaz hiçbirimizin bende istemiyorum yaAçılmaya eşin nasıl bakıyor canım
Umarım olur açılma, bende suni sancıdan çok korkuyorum
Canim hic denemedim cunku sadece insan tv sesi degil matkapli ,duvara vurmali ,hoplamali ,zıplama li seslerKulak tıkacı denedin miAfilim92 ?
Sabahtan akşama kadar kısa kollu tek body giydiriyorum birde çorap, gece yatarken 5 li takimlardaki pantalon ve penye hirkalardan giydiriyorum. Bütün gün kollar bacaklar açıkta oluyor rahatlar ama evin ısısı şu an 29 derece.evin sıcakti bebekleri nasıl giydiriyorsun tek katmi giydiriyorsun
Çok benzerini ben de geçen hafta şiddetli bir şekilde yaşadım devlet hastanesi nst de bu Doğum sancısı deyip yatırmak istedi kaçtım oradan kendi doktorum yalancı sancı Doğumla alakası Yok dedi 3-4 gün sonra azalarak geçti inşallah sizin de öyle olur. Anladığıma göre hakiki Doğum sancısı belden geliyormuşKizlar herkese gunaydin,
Sabahtan beri gecmeyen kasik agrim var, sanki regli oldum olacam agrisi gibi. Birde buna Sirt agrisi eklendi. Endiselendim bende. Gitsemmi doktora beklesem mi bilemedim. Bende suan gece 12, yarin oglen randevum var, akil verin bana bilemedim
Çok benzerini ben de geçen hafta şiddetli bir şekilde yaşadım devlet hastanesi nst de bu Doğum sancısı deyip yatırmak istedi kaçtım oradan kendi doktorum yalancı sancı Doğumla alakası Yok dedi 3-4 gün sonra azalarak geçti inşallah sizin de öyle olur. Anladığıma göre hakiki Doğum sancısı belden geliyormuş
O kadar iyi anlıyorum ki Benim evim de aşırı gürültülü cadde üstü ve otoyola çok yakın arka ve ön cephede ilk tutarken dikkat etmemişim sonradan çok pişman oldum ama iş işten geçti sırf gürültü biraz azalır mı diye yatak odasına kalın perde taktım bana mısın demedi. Allahtan kiracıyım çıkarım istesem seneye ama taşınmak da artık o kadar gözümde büyüyor ki. İnsan taktı mı da takıyor o gürültüye sessiz bir yatak odasına hasret kaldım . Yaşadığım şehir aşırı sıcak bi aydır camları kapatıp klima açıyorum bi nebze azaldı gece gürültüsü. Ama klima da bana 2 aydır geçmeyen bi öksürük bıraktı sanırım umarım Doğum sonrası dikiş ağrılarını tetiklemez bu öksürükler .Canim hic denemedim cunku sadece insan tv sesi degil matkapli ,duvara vurmali ,hoplamali ,zıplama li sesler
Amin canım inşş biz böyle şeyler yapmayız, çocuğa normali olması gerekeni öğretmek lazım çocuk bu tabiki dokunarak elleyerek öğrenicek ama etrafa çevreye zarar vermeden ve şımarmadan..Ah ah oyle rahatsizim ki o konuda. Belediye otobusunde cocuk surekli dugmeye basiyor annesi de gülüyor. Yapma derse kisiligi bozulurmus. Sanki düzgün de bozulacak. Allah evladi yalnizca bizim millete vermis gibi davraniyorlar. 6 yasina kadar bebek arabasina binildigini ben yalnizca bu memlekette gordum. Bi gun tramvaydayiz esimle bebek arabali bi kadin kalabaliga oflye pufleye geldi bindi. Cocuk araba durunca eliyle arabanin tekerlerini sildi guzelce. Ayaga bi kalkti kocaman cocuk. Tahminen ya 6 ya 7 yasinda. Cocukbile arabayi yetiskin gibi kullanmaya baslamis :) durur durmaz hemen bakimini yaptı. Sonra misafirlikte asla dur denmez. Birsey kirarsa dokerse cocuktur yapar dersin ama yinede oyle surat asar ki annesi nerdeyse al bi kac bardak daha kir diyecek hale gelirsin. Almanyada markette muzu odemeden cocugum dayanamadi diye yediren bayani hâlâ unutamıyorum mesela. Allah kinamak yapmasın. Bizler insallah bu hatalara dusmeyiz
ooo sizin bey daha uzun ve zayıfmış benim eşimde aldı da en azından boyu ile eşit olsalar yaaaa :))))Benimki de 1.85 70 kiloydu .Hamilelik surecimde bana destek oldu 7 kilo aldi sagolsun
bünyesi sağlam allehtan. Sürekli tahlil yaptırıyoruz vitaminler multi düzeyde :))) kilo alma şansım yok yanında amaaaOyy o da çok zayifmis cnm ya. Gerçi bağışıklığı kuvvetliyse sıkıntı yok.
Aaa ilk defa duydum günah olduğunu çicek adı neden günah ki çok saçma. Bende kızıma line düşünülordum caiz değil koymak ama bi manası yok ben oyüzden koymadım çicek böcak adı olsa koyardım, yabancılarda melissa koyuyor o yüzden mi sakıncalı?Benimde en beğendiğim isim koymak isdiyorum ama günah diyor internetde, hata koyanlara cocuğnuzun ismini değişin diyorlar, yoksa kesin melisaydi.
Ahh kuzum vermen gereken kilo çok değil ki 63 sn şu an doğuma kadar en fazla 65 olursun eee doğumda 10 kg gitse zaten direk 55 oluyorsun o kiloyu korumak istersen tatlıya abanirsin çünkü emzirirken çok kg gidiyor:):) ay insallah hayirli bi kiloya düşebilirim ne diyim şimdi hepsini versem 47 de cok cok zayif oluyor azcik soyle 50 53 olabilir
Canim kilo için hiç dertlenme üzülme doğumdan sonra veririz hepsini emzirirken kilo vermek çok çok kolay oluyor spor yapmana bile gerek kalmıyor tabi spor yaparsan daha hızlı giderGünaydın Kızlar ben de söylemek bile istemeyeceğim kadar çok kilo aldım. Hamile kaldığımda hayatımın en zayıf ve fit dönemindeydim eski fotolarıma baktıkça çok özlüyorum o halimi herkes emzirme döneminde verildiğini söylüyor. Benim de tek endişem sezaryan olmak zorunda kalırsam ki kistlerden dolayı öyle gözüküyor çok uzun süre spor falan yapamayacağım tecrübeli anneler en az 6 ay diyor dikişlerin iyileşmesine falan. O dönemde en fazla yürüyüş yapılır herhalde bi de bebek ilk aylar 2 saatte bir beslenmek istiyormuş muhtemelen yürüyüşe fırsat kalmıyor lohusa anne bitki misali bebek doyurup fırsat bulduğunda uyuyoruz Doğumdan sonra hemen eski formuna girenler nasıl oluyor da başarıyor acaba
Benim ev de caddede .Cok kötü oluyor gervekten ama zamanla disaridan gelen sese duyarsizlastim .Yan dairelerden gelenler sinir ediyor beni .Hic hoslanmadigim bir tavır olmasina ragmen gece 3 te 4 te kalkip duvara vurdum kac kere sussunlar diye .Cunku uyuyamadikca geriliyorum.Bebek doğunca boyle devam ederlerse esim gidip konusacak .Ayni biz de kiraciyiz ama tasinmak gözümde büyüyor benim de .Bir de ev sabibimiz cok iyi 2 sene zam yapmadı. Gecenlerde zam yapti sonra bebek doğacak tek maas olcaz dedik 50 tl indirdi .O kadar iyi anlıyorum ki Benim evim de aşırı gürültülü cadde üstü ve otoyola çok yakın arka ve ön cephede ilk tutarken dikkat etmemişim sonradan çok pişman oldum ama iş işten geçti sırf gürültü biraz azalır mı diye yatak odasına kalın perde taktım bana mısın demedi. Allahtan kiracıyım çıkarım istesem seneye ama taşınmak da artık o kadar gözümde büyüyor ki. İnsan taktı mı da takıyor o gürültüye sessiz bir yatak odasına hasret kaldım . Yaşadığım şehir aşırı sıcak bi aydır camları kapatıp klima açıyorum bi nebze azaldı gece gürültüsü. Ama klima da bana 2 aydır geçmeyen bi öksürük bıraktı sanırım umarım Doğum sonrası dikiş ağrılarını tetiklemez bu öksürükler .
İnşallah ruyan hayırlara vesile olur da yengen hamile dır canımKizlar bir de bugun ruyamda erkek bebek gördüm ama benimki değildi. Bebegi halam diye seviyordum.Abimin bebegi olmuyor 10 senedir filan. Insallah ruyam gercek olur .Arefe gun yapilan dualar makbuldür siz de dua eder misiniz ?
Aminn insallah canimİnşallah ruyan hayırlara vesile olur da yengen hamile dır canım
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah bu bayramda abinler de çifte bayram yaşar o güzel haberi alırlar
Kızlar bu arada köpek konusunu çözemedim köpek besleyen adam çok belalı biriymiş komşular da rahatsız oluyor ama konuşamıyor muş eşime de sakın bulaşma size zarar verir size vermese arabanıza evinize zarar verir
Biz yine de haber yolladık adam tehditle geri dönüş yaptı sakın bulasmasinlar sonucuna katlanırlar diye
Dağ başında yaşıyoruz sanki terbiyesiz e bak..
Ben de eşime boşver bırak bişey deme yüz göz olmayalim kapı pencere kapatır uyuruz ne yapalım dedim..
Ahh kuzum vermen gereken kilo çok değil ki 63 sn şu an doğuma kadar en fazla 65 olursun eee doğumda 10 kg gitse zaten direk 55 oluyorsun o kiloyu korumak istersen tatlıya abanirsin çünkü emzirirken çok kg gidiyor:)
Ben de şu an 80 buçuk doğuma 82 ile girsem çıkınca 72 daha vermem gereken 10 kg olacak bana
Canim kilo için hiç dertlenme üzülme doğumdan sonra veririz hepsini emzirirken kilo vermek çok çok kolay oluyor spor yapmana bile gerek kalmıyor tabi spor yaparsan daha hızlı gider
İlk 4 ay spor yasak
Ama yürüyüş serbest
İlk 40 gun için de zaten bizim ne yürüyecek halimiz ne vaktimiz olacak
Çünkü bebisi gece gündüz 2 saatte bir emzirmek gerekiyor
Gece sürekli uykuların bölünecek gündüz her fırsatta dinlenmek gerek sütun olsun diye spora vakit zaten kalmayacak
40 tan sonra bebişlerin uykusu düzene girecek 4 6 saat emzirmesek de sorun olmaz bebişlerin de gece uykusu uzayacak o zaman yavaş yavaş kendimize çeki düzen verebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?