2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

:) ay insallah hayirli bi kiloya düşebilirim ne diyim şimdi hepsini versem 47 de cok cok zayif oluyor azcik soyle 50 53 olabilir

Amin canim insallah insan tedirgin oluyor iste. Birde bayram girecek araya gidemeyecegiz 3 gun insallah sorun yasamadan atlatiriz

Günaydın Kızlar ben de söylemek bile istemeyeceğim kadar çok kilo aldım. Hamile kaldığımda hayatımın en zayıf ve fit dönemindeydim eski fotolarıma baktıkça çok özlüyorum o halimi herkes emzirme döneminde verildiğini söylüyor. Benim de tek endişem sezaryan olmak zorunda kalırsam ki kistlerden dolayı öyle gözüküyor çok uzun süre spor falan yapamayacağım tecrübeli anneler en az 6 ay diyor dikişlerin iyileşmesine falan. O dönemde en fazla yürüyüş yapılır herhalde bi de bebek ilk aylar 2 saatte bir beslenmek istiyormuş muhtemelen yürüyüşe fırsat kalmıyor lohusa anne bitki misali bebek doyurup fırsat bulduğunda uyuyoruz Doğumdan sonra hemen eski formuna girenler nasıl oluyor da başarıyor acaba

Kizlar gunaydin bugune kadar elim ayagim sismemisti ama gece uyandim ellerim uyusmus kapatamiyorum .Parmaklarim elma dilim patates gibi.Ayaklarim da uyusuk zor bastim .Ödemde bu uyusma surekli mi oluyor ya

evin sıcakti bebekleri nasıl giydiriyorsun tek katmi giydiriyorsun
Sabahtan akşama kadar kısa kollu tek body giydiriyorum birde çorap, gece yatarken 5 li takimlardaki pantalon ve penye hirkalardan giydiriyorum. Bütün gün kollar bacaklar açıkta oluyor rahatlar ama evin ısısı şu an 29 derece.

Çok benzerini ben de geçen hafta şiddetli bir şekilde yaşadım devlet hastanesi nst de bu Doğum sancısı deyip yatırmak istedi kaçtım oradan kendi doktorum yalancı sancı Doğumla alakası Yok dedi 3-4 gün sonra azalarak geçti inşallah sizin de öyle olur. Anladığıma göre hakiki Doğum sancısı belden geliyormuş

Ah su devlet hastaneleri, tam bir sinav insanlar icin.
Allah dusurmesin bi daha.
Cok gecmis olsun size, tesekkur ederim ayrica

Canim hic denemedim cunku sadece insan tv sesi degil matkapli ,duvara vurmali ,hoplamali ,zıplama li sesler
O kadar iyi anlıyorum ki Benim evim de aşırı gürültülü cadde üstü ve otoyola çok yakın arka ve ön cephede ilk tutarken dikkat etmemişim sonradan çok pişman oldum ama iş işten geçti sırf gürültü biraz azalır mı diye yatak odasına kalın perde taktım bana mısın demedi. Allahtan kiracıyım çıkarım istesem seneye ama taşınmak da artık o kadar gözümde büyüyor ki. İnsan taktı mı da takıyor o gürültüye sessiz bir yatak odasına hasret kaldım . Yaşadığım şehir aşırı sıcak bi aydır camları kapatıp klima açıyorum bi nebze azaldı gece gürültüsü. Ama klima da bana 2 aydır geçmeyen bi öksürük bıraktı sanırım umarım Doğum sonrası dikiş ağrılarını tetiklemez bu öksürükler .

Amin canım inşş biz böyle şeyler yapmayız, çocuğa normali olması gerekeni öğretmek lazım çocuk bu tabiki dokunarak elleyerek öğrenicek ama etrafa çevreye zarar vermeden ve şımarmadan..
Benimki de 1.85 70 kiloydu .Hamilelik surecimde bana destek oldu 7 kilo aldi sagolsun
ooo sizin bey daha uzun ve zayıfmış benim eşimde aldı da en azından boyu ile eşit olsalar yaaaa :))))
Oyy o da çok zayifmis cnm ya. Gerçi bağışıklığı kuvvetliyse sıkıntı yok.
bünyesi sağlam allehtan. Sürekli tahlil yaptırıyoruz vitaminler multi düzeyde :))) kilo alma şansım yok yanında amaaa
Benimde en beğendiğim isim koymak isdiyorum ama günah diyor internetde, hata koyanlara cocuğnuzun ismini değişin diyorlar, yoksa kesin melisaydi.
Aaa ilk defa duydum günah olduğunu çicek adı neden günah ki çok saçma. Bende kızıma line düşünülordum caiz değil koymak ama bi manası yok ben oyüzden koymadım çicek böcak adı olsa koyardım, yabancılarda melissa koyuyor o yüzden mi sakıncalı?

:) ay insallah hayirli bi kiloya düşebilirim ne diyim şimdi hepsini versem 47 de cok cok zayif oluyor azcik soyle 50 53 olabilir
Ahh kuzum vermen gereken kilo çok değil ki 63 sn şu an doğuma kadar en fazla 65 olursun eee doğumda 10 kg gitse zaten direk 55 oluyorsun o kiloyu korumak istersen tatlıya abanirsin çünkü emzirirken çok kg gidiyor:)
Ben de şu an 80 buçuk doğuma 82 ile girsem çıkınca 72 daha vermem gereken 10 kg olacak bana
Canim kilo için hiç dertlenme üzülme doğumdan sonra veririz hepsini emzirirken kilo vermek çok çok kolay oluyor spor yapmana bile gerek kalmıyor tabi spor yaparsan daha hızlı gider
İlk 4 ay spor yasak
Ama yürüyüş serbest
İlk 40 gun için de zaten bizim ne yürüyecek halimiz ne vaktimiz olacak
Çünkü bebisi gece gündüz 2 saatte bir emzirmek gerekiyor
Gece sürekli uykuların bölünecek gündüz her fırsatta dinlenmek gerek sütun olsun diye spora vakit zaten kalmayacak
40 tan sonra bebişlerin uykusu düzene girecek 4 6 saat emzirmesek de sorun olmaz bebişlerin de gece uykusu uzayacak o zaman yavaş yavaş kendimize çeki düzen verebiliriz

Benim ev de caddede .Cok kötü oluyor gervekten ama zamanla disaridan gelen sese duyarsizlastim .Yan dairelerden gelenler sinir ediyor beni .Hic hoslanmadigim bir tavır olmasina ragmen gece 3 te 4 te kalkip duvara vurdum kac kere sussunlar diye .Cunku uyuyamadikca geriliyorum.Bebek doğunca boyle devam ederlerse esim gidip konusacak .Ayni biz de kiraciyiz ama tasinmak gözümde büyüyor benim de .Bir de ev sabibimiz cok iyi 2 sene zam yapmadı. Gecenlerde zam yapti sonra bebek doğacak tek maas olcaz dedik 50 tl indirdi .

Kizlar bir de bugun ruyamda erkek bebek gördüm ama benimki değildi. Bebegi halam diye seviyordum.Abimin bebegi olmuyor 10 senedir filan. Insallah ruyam gercek olur .Arefe gun yapilan dualar makbuldür siz de dua eder misiniz ?
İnşallah ruyan hayırlara vesile olur da yengen hamile dır canım
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah bu bayramda abinler de çifte bayram yaşar o güzel haberi alırlar

Kızlar bu arada köpek konusunu çözemedim köpek besleyen adam çok belalı biriymiş komşular da rahatsız oluyor ama konuşamıyor muş eşime de sakın bulaşma size zarar verir size vermese arabanıza evinize zarar verir
Biz yine de haber yolladık adam tehditle geri dönüş yaptı sakın bulasmasinlar sonucuna katlanırlar diye
Dağ başında yaşıyoruz sanki terbiyesiz e bak..
Ben de eşime boşver bırak bişey deme yüz göz olmayalim kapı pencere kapatır uyuruz ne yapalım dedim..

İnşallah ruyan hayırlara vesile olur da yengen hamile dır canım
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah bu bayramda abinler de çifte bayram yaşar o güzel haberi alırlar
Aminn insallah canim

Kopek sorunu mi adam belali miHala oyle tipler mi varmis yaa komsuyu tehdit eden .Ysz geldi insan bunalir evi havalandırmak serin uyumak ister.Kendi eviniz mi?

Pısmayın. Arayin polisi isimsiz ihbarda bulunun. Çocuğumla her onunden geciste havliyor deyin mesela. Kopek eger saldirgan ve zararli ise zehir atanlar bile var. Adam orada mafya kuramaz koy mu orasi

Sezeryan olursa 7 normalse 10 kg gider diyor doktor. Öyleyse iyi ama ben 70 i görecek gibiyim. Allahtan bayramda memlekete gidemedik. Canim baklavalar sarmalar cekiyor ama ben bebe biakuvisi yiyorum cok zor cok

Günaydın kızlar. Dün akşam iftar davetinden eve geldik durup dururken (tuvalete falan çıktıktan sonra değil yani) popomda ciddi bir acı hissettim. Ne olduğunu anlayamadım. Oturup kalkmak şöyle dursun nefes alırken ettiğim hareket bile canımı öyle çok acıtıyor ki. Gece ara ara ağlayarak sabahı ettim. Hamileliğin ilk dönemlerinde kabızlıktan dolayı bir tane hemoroid oluşmuştu. Doktor ilaç vermişti o dönemden şimdiye kadar bir sorun yoktu aslında. Şimdi baktım iki tane olmuşlar. Dayanılacak gibi değil. Doktora gideceğim birazdan. Müdahale mi edecekler ilaç mı verecekler bilmiyorum. Ama berbat birşeymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…