2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ya ben yere comeldigimde bi sızı oluyor. Sanki jiletle hafifce acisiz sekilde yirtiliyor gibi. Sanki 5 dk oyle dursam yirtilma olacak gibi cok acayip bi sizi. Dikisim varda aciliyor gibi. Ne zormus ilk dogum . Yellensek dogum belirtisi saniyoruz

[/QUOTE][/QUOTE]
Oyle mi

İyi demiş, benim ismimi de koyan olmamış, nufus cuzdanımı alırken ordaki görevliye demişler bir isim koy diye oda firuze demiş. Bu gidişle bizde o duruma düşücez.
Canım çok güzel bir isim bence.diyanet işleri yüksek kurulunun danışma sayfası var,oraya danışmanı öneririm.benim de beğendiğim bir isim vardı ama tereddütlüydüm ve yazdım oraya 2/3 gün içinde de cevap verdiler

Aminn insallah canim

Kopek sorunu mi adam belali miHala oyle tipler mi varmis yaa komsuyu tehdit eden .Ysz geldi insan bunalir evi havalandırmak serin uyumak ister.Kendi eviniz mi?
Klima koyacaz yatak odasına canım temiz hava almak varken kimse ses edemiyor eşim şikayet edecem diyor ben bırak diyorum korkarım kaybedecek biseyi olmayan insanlardan
Evet ev bizim
Pısmayın. Arayin polisi isimsiz ihbarda bulunun. Çocuğumla her onunden geciste havliyor deyin mesela. Kopek eger saldirgan ve zararli ise zehir atanlar bile var. Adam orada mafya kuramaz koy mu orasi
Gece gündüz susmuyor inan ki şu anda bile havlıyor ben kapın pencere kapadım
Eşim şikayet edelim diyor isim falan verilirse uğraşmak istemiyorum öyle insanlarla komşularla kavga etmiş önceden musallat olmuş birine
Sezeryan olursa 7 normalse 10 kg gider diyor doktor. Öyleyse iyi ama ben 70 i görecek gibiyim. Allahtan bayramda memlekete gidemedik. Canim baklavalar sarmalar cekiyor ama ben bebe biakuvisi yiyorum cok zor cok
Benim ilk doğum sezeryan kuzum 10 gitti bende kişiden kişiye değişiyor demek ki :)
Kıyamam sana ya sen nerde yaşıyorsun ki canım yok mu orda baklava satıp ev yemekleri yapan bir yer yakınsa ben sana yolluyum burdan ?

:) cok stresliydim ev goturulmez yer cikar die allaha sukur oglumun sansina guzel yer cikti canim arkadasim kirikhanli cok guzel dio rahat edersin dio bakalim
Hayırlı olsun canım..
Bazen stresi çok önceden hissetmek bize zarar olarak dönüyor
Bak çok şükür sevinecegin bir yer çıkmış. Peşin hüküm verip stres olmasaydin kuzum sonuçta elinden gelen ve sana bağlı bişey değil.
Inşallah bu dedigimi bende uygulamaya koyabilirm..

Kızlar bugün a101 e bebek pikesi geliyor.
Hemde 9.95 ölçüsü 80*140
Bizim yatak 70 *130
Ben alcam sanirim

Ay allah razi olsun canim benim dusunmen yeter beykozdayim. Memlekete gidemedik. Aslinda doktorun biri git biri gitme demisti. Ama esim ailesi ile biraz problemli oldugu icin stres olmasindan korktu. Burada bi kac akrabam var ama hic iliskileri yok. Koyde buyudum ben cok ozluyorum o her misafirlikte sofra kurulan evleri samimiyeti. Burada ev sahibimize gidecegiz sonra daricaya gidecegiz nasipse. Esimin is arkadaslari vardi hepsi gidiyor memleketlere. Bu bayram boyle garibiz napalim hayirlisi ile kurbanda da aynisi olsa bile evladimizla vakit geçiririz

Kopek mevzusuna gelince isim vermek zorunda degilsiniz . Orada yasiyoruz demeyin oradan her geciste sorun oluyor hayvan saldırgan deyin

merhaba kızlar :) gaviscon şurup kullanan var mı? az önce aldım ama ne kadar kullanmam gerektiğini sormayı unuttum günde en fazla ne kadar kullanabiliyoruz?

Ben de bi ara yemedim bir ay ayni kiloda kaldım iki hafta önde giden bebegim haftasına geriledi ondan beri yiyorum valla kiloyu sinra da veririm dedim bol bol karpuz falan yesen fayda eder mi acaba ins sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Ben de bi ara yemedim bir ay ayni kiloda kaldım iki hafta önde giden bebegim haftasına geriledi ondan beri yiyorum valla kiloyu sinra da veririm dedim bol bol karpuz falan yesen fayda eder mi acaba ins sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

kızlar bir yakınım doğum yaptı yeni. annem telefonda her şeyimi onunla kıyaslıyo sinir oldum ya. işte o kişi doğuma çekçekli bavulla gitmiş seninki niye torba gibi her şey karışır, bebeğine reflü yatağı almış sen de al, ıslak mendil kullanmıyormuş pamuk ıslatıp kullanıyormuş suyu kaynatıp soğutup öyle kullanıyormuş sen de öyle yap, bebeğin kilo alsın diye şundan ye, bak o şu vitamini kullanıyormuş bilmem ne ya hu arkadaşım ben de eşim de sağlıkçıyız zaten her şeyi araştırıp edip gerekirse makale okuyup karar veriyorum. pamuk ıslatmak falan evet güzel de gelip yanımda iki hafta bile kalmayacak hiç kimsem yok 2 aylıkken de çalışmaya başlamak zorundayım nasıl yaparsın ne yaparsın diye soran eden yok patlicam. bebeğin kilosunu söyleyince zaten büyük bir sessizlik oluşuyor ben istiyorum ki normal karşılansın üstünde sohbet edebilelim şundan oldu bundan oldu yok çok büyük bir kusur ayıpmış gibi kapatılıyo resmen. ben büyürken de zayıfım diye yapılmayan eleştiri kalmamıştı etrafımdan artık susmicam kırıcam birilerinin kalbini
şimdi bayramda eşimin tarafla görüşcez sürekli orda da bu kilo mevzusu geçecek ve benim bebeği beseyemediğim üzerinde derin sohbetler dönecek. çünkü onlar bana şundan da ye bebeğin canı çeker dediklerinde inat edip ağzıma lokma koymuyorum öyle saçmalık olmaz diyerek. gel de sağlıktan bilimden bahset

Ben geçen geldiğinde almıştım yavru kartallı daha yıkamadım umarım rengi atmaz
merhaba kızlar :) gaviscon şurup kullanan var mı? az önce aldım ama ne kadar kullanmam gerektiğini sormayı unuttum günde en fazla ne kadar kullanabiliyoruz?
rennie duo kullanıyorum ben en fazla 4 yazıyor onunda prospektüsünde yazar canım bi bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…