- 11 Eylül 2017
- 1.882
- 2.534
- 133
- 31
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #45.221
[/QUOTE][/QUOTE]Canım boyle durumlarda aslında cinsel ilişki öneriyorlar.
Göğsün uyarılması vs.
Tetikliyormus .
Oluyor canım ama ben onu temizlik yaptığım için oluyor diye düşünüyorum
Çünkü gündüzde oluyor yorulunca
Sanki kapanmayacsk gibi oluyor elim
Canım haziran annelerini de okuyorum.
Şancı 5 dk da bir olmadan
Suyun veya nisan gelmeden doktora gitmeyi onermiyolar .
Canım çok güzel bir isim bence.diyanet işleri yüksek kurulunun danışma sayfası var,oraya danışmanı öneririm.benim de beğendiğim bir isim vardı ama tereddütlüydüm ve yazdım oraya 2/3 gün içinde de cevap verdilerİyi demiş, benim ismimi de koyan olmamış, nufus cuzdanımı alırken ordaki görevliye demişler bir isim koy diye oda firuze demiş. Bu gidişle bizde o duruma düşücez.
Klima koyacaz yatak odasına canım temiz hava almak varken kimse ses edemiyor eşim şikayet edecem diyor ben bırak diyorum korkarım kaybedecek biseyi olmayan insanlardanAminn insallah canim
Kopek sorunu mi adam belali miHala oyle tipler mi varmis yaa komsuyu tehdit eden .Ysz geldi insan bunalir evi havalandırmak serin uyumak ister.Kendi eviniz mi?
Gece gündüz susmuyor inan ki şu anda bile havlıyor ben kapın pencere kapadımPısmayın. Arayin polisi isimsiz ihbarda bulunun. Çocuğumla her onunden geciste havliyor deyin mesela. Kopek eger saldirgan ve zararli ise zehir atanlar bile var. Adam orada mafya kuramaz koy mu orasi
Benim ilk doğum sezeryan kuzum 10 gitti bende kişiden kişiye değişiyor demek ki :)Sezeryan olursa 7 normalse 10 kg gider diyor doktor. Öyleyse iyi ama ben 70 i görecek gibiyim. Allahtan bayramda memlekete gidemedik. Canim baklavalar sarmalar cekiyor ama ben bebe biakuvisi yiyorum cok zor cok
Hoşgeldin memleketime canım:)))Kizlarrrr cokkk mutluyum tayinimiz hatayaaa cikti
Ay saol canim herkez ole dio kirikhan canimHoşgeldin memleketime canım:)))
Cennete düştünüz diyebilirimmmm çok sevindim ya
Neresi tam olarak
Hadi hayırlı olsun canımm bize uzaksınız 1 buçuk saat kadarAy saol canim herkez ole dio kirikhan canim
:) cok stresliydim ev goturulmez yer cikar die allaha sukur oglumun sansina guzel yer cikti canim arkadasim kirikhanli cok guzel dio rahat edersin dio bakalimHadi hayırlı olsun canımm bize uzaksınız 1 buçuk saat kadar
Hayırlı olsun canım..:) cok stresliydim ev goturulmez yer cikar die allaha sukur oglumun sansina guzel yer cikti canim arkadasim kirikhanli cok guzel dio rahat edersin dio bakalim
Klima koyacaz yatak odasına canım temiz hava almak varken kimse ses edemiyor eşim şikayet edecem diyor ben bırak diyorum korkarım kaybedecek biseyi olmayan insanlardan
Evet ev bizim
Gece gündüz susmuyor inan ki şu anda bile havlıyor ben kapın pencere kapadım
Eşim şikayet edelim diyor isim falan verilirse uğraşmak istemiyorum öyle insanlarla komşularla kavga etmiş önceden musallat olmuş birine
Benim ilk doğum sezeryan kuzum 10 gitti bende kişiden kişiye değişiyor demek ki :)
Kıyamam sana ya sen nerde yaşıyorsun ki canım yok mu orda baklava satıp ev yemekleri yapan bir yer yakınsa ben sana yolluyum burdan ?
Ayy yorumlarıni kahkahalarla okuyorum cok yaşa emi:) ins doğum sonrası hizla veririz ben kizimda 20 aldım 6 ay sonra 15 i gitmisti bileBoy herseyi değiştirir. Masallah boydan kazanıyorsun ne guzel. Biz buyuk aygaz tupune döndük
Ben de bi ara yemedim bir ay ayni kiloda kaldım iki hafta önde giden bebegim haftasına geriledi ondan beri yiyorum valla kiloyu sinra da veririm dedim bol bol karpuz falan yesen fayda eder mi acaba ins sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbimbiz niye kilo alamiyoruz ya esimde zayifladi bende kilo alamiyoeum 58le hamile kaldim hala 67.7yim boyum 1.70 anlamiyorum ya yesemde almiyorum yemesemde hatta bu hafta bebus bile tek 100 gr almis sanirim sttentten dolayi cok canim skkin cooookkk kendi kendimi yedim resmen
Ben de bi ara yemedim bir ay ayni kiloda kaldım iki hafta önde giden bebegim haftasına geriledi ondan beri yiyorum valla kiloyu sinra da veririm dedim bol bol karpuz falan yesen fayda eder mi acaba ins sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbimbiz niye kilo alamiyoruz ya esimde zayifladi bende kilo alamiyoeum 58le hamile kaldim hala 67.7yim boyum 1.70 anlamiyorum ya yesemde almiyorum yemesemde hatta bu hafta bebus bile tek 100 gr almis sanirim sttentten dolayi cok canim skkin cooookkk kendi kendimi yedim resmen
Ben geçen geldiğinde almıştım yavru kartallı daha yıkamadım umarım rengi atmazHayırlı olsun canım..
Bazen stresi çok önceden hissetmek bize zarar olarak dönüyor
Bak çok şükür sevinecegin bir yer çıkmış. Peşin hüküm verip stres olmasaydin kuzum sonuçta elinden gelen ve sana bağlı bişey değil.
Inşallah bu dedigimi bende uygulamaya koyabilirm..
Kızlar bugün a101 e bebek pikesi geliyor.
Hemde 9.95 ölçüsü 80*140
Bizim yatak 70 *130
Ben alcam sanirim
rennie duo kullanıyorum ben en fazla 4 yazıyor onunda prospektüsünde yazar canım bi bak istersenmerhaba kızlar :) gaviscon şurup kullanan var mı? az önce aldım ama ne kadar kullanmam gerektiğini sormayı unuttumgünde en fazla ne kadar kullanabiliyoruz?
Allah hepimize zayıflama azmi ve sağlıklı sütler nasip etsinde zayıflayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?