- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #45.241
Aynı bende öyleyim valla veririz inşallah sağlık olsunHamile kaldıktan sonra hiç kısıtlamadım kendimi zaten yemeyi seviyorum hamilelik de bahanem oldu
Saol canim evet ev gitrulmeyen yer skntı iste en cok ondan korkuodum bide bize 4 yil nasil yapicaktim 4 yil iki cocukla ayri Allaha cok sukur ustumden bi yuk kalkti sanki ole rahatladim cnimGünaydın kızlar.
Realmomy gözün aydın canım. Çok sevindim. Bizde seneye tayinciyiz. Aile götürülemeyen yeri ben 2 sene yaşadım. 2 sene ayrı kaldık
çok sevindim canım eşten ayrılmak hele de çocuklu biri için çok zor olurdu gerçekten Allah yardım etmiş. hataya gitmedim ama hiç de kötü bir şey duymadım orayla ilgili mutlu mesut yaşarsınız inşallahSaol canim evet ev gitrulmeyen yer skntı iste en cok ondan korkuodum bide bize 4 yil nasil yapicaktim 4 yil iki cocukla ayri Allaha cok sukur ustumden bi yuk kalkti sanki ole rahatladim cnim
Ben geçen geldiğinde almıştım yavru kartallı daha yıkamadım umarım rengi atmaz
rennie duo kullanıyorum ben en fazla 4 yazıyor onunda prospektüsünde yazar canım bi bak istersen
Amin cnmmm insaaallhhhçok sevindim canım eşten ayrılmak hele de çocuklu biri için çok zor olurdu gerçekten Allah yardım etmiş. hataya gitmedim ama hiç de kötü bir şey duymadım orayla ilgili mutlu mesut yaşarsınız inşallah
Seni anlıyorum cnm ben de küçüklüğüm boyunca hep zayıftım ve bu herkese dert olmuş canımı sıkıyorlardı, kimseye kulak asma diyeceğim ama bu birax zor, sonuçta herkesin bünyesi genetiği farklı sağlıklı mısın olay bittmiştir, bebeğin kilosu her şeyi yerli yerinde, doktorum olumsuz bir şey demiyor bu gibi kıyaslamalar doğru değilmiş diyorum. sağlıkla dogsun yeter diyorum,bu konularda.siz bebeğinizi güzel güzel beklemeye devam edin,dünyaya gelen büyüyor diyin:)kızlar bir yakınım doğum yaptı yeni. annem telefonda her şeyimi onunla kıyaslıyo sinir oldum ya. işte o kişi doğuma çekçekli bavulla gitmiş seninki niye torba gibi her şey karışır, bebeğine reflü yatağı almış sen de al, ıslak mendil kullanmıyormuş pamuk ıslatıp kullanıyormuş suyu kaynatıp soğutup öyle kullanıyormuş sen de öyle yap, bebeğin kilo alsın diye şundan ye, bak o şu vitamini kullanıyormuş bilmem neya hu arkadaşım ben de eşim de sağlıkçıyız zaten her şeyi araştırıp edip gerekirse makale okuyup karar veriyorum. pamuk ıslatmak falan evet güzel de gelip yanımda iki hafta bile kalmayacak hiç kimsem yok 2 aylıkken de çalışmaya başlamak zorundayım nasıl yaparsın ne yaparsın diye soran eden yok patlicam. bebeğin kilosunu söyleyince zaten büyük bir sessizlik oluşuyor ben istiyorum ki normal karşılansın üstünde sohbet edebilelim şundan oldu bundan oldu yok çok büyük bir kusur ayıpmış gibi kapatılıyo resmen. ben büyürken de zayıfım diye yapılmayan eleştiri kalmamıştı etrafımdan artık susmicam kırıcam birilerinin kalbini
şimdi bayramda eşimin tarafla görüşcez sürekli orda da bu kilo mevzusu geçecek ve benim bebeği beseyemediğim üzerinde derin sohbetler dönecek. çünkü onlar bana şundan da ye bebeğin canı çeker dediklerinde inat edip ağzıma lokma koymuyorum öyle saçmalık olmaz diyerek. gel de sağlıktan bilimden bahset
Boşver kendin ye bari size kan olsun can olsun :)Amin canım
Öyle canikm yiyecek içecek konusunda.
Asla çorba içmez.
Reçel yaptım ayıptır söylemesi asla yemez .
Alışmamış çünkü.
Ondan denemeye açık değil
Evde keciboynuzu pkmzi bal vs var.
Asla yemiyor mesela.
M
Kizceler iyisinizdir ins, valla ben iyiden iyiye agirlastim, oglumda kipir kipirdim, ayiptir soylemesi genital temizligi yapmada epey zorlandim karnim 2 kat daha buyuk ayna bile bi ise yaramadi daha 1 aydan fazla var ben netcem bilmiyom
Yürümeye mecalim yoktu nasıl çıktım anlamadım ama gercekten iki adımda yoruluyo insan şimdi yattığm yerde zor nefes alıyorum 1 ay kaldı Allahın izniyle sağ salim kavuşaydık...O canım napmışsın sen maiallahın var artık dikkatli olmamız lazım. Bebişinde haklı tabi yoruldu bütün gün anne napton böyle diyordur sana :)Ben artık o kadar gezemiyorum bile malesef
Aynı haftalardayız canım aynı şeyleri bende yaşıyorum karnım çok sertleşiyor hareketleri çok can yakıyor artık. Bende ağrı bazen gaz sancısı gibi oluyor bazende çözümleyemediğim bir ağrı oluyor. Rabbim sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Canım benim bu ayeti oku istersen hep
Summes sebîle yesserahu.
Allah yardımcın olsun canım suni sancıya gerek kalmadan kolayca doğum yaparsın inşallah
Bu arada benim açıklık 2 cm açılmasını kolaylaştıran bişiler varmı ?? Dün 2 ydi egzersiz yaptım bugün eşim bakacak artmışmı diye bi yöntemi varsa denimde bebeğime kavuşayım yoksa açılma olmazsa suni sancı falan yakacaklar beni
Ayy yorumlarıni kahkahalarla okuyorum cok yaşa emi:) ins doğum sonrası hizla veririz ben kizimda 20 aldım 6 ay sonra 15 i gitmisti bile
Boşver kendin ye bari size kan olsun can olsun :)
pikeyi göremedim ben baktim amaHayırlı olsun canım..
Bazen stresi çok önceden hissetmek bize zarar olarak dönüyor
Bak çok şükür sevinecegin bir yer çıkmış. Peşin hüküm verip stres olmasaydin kuzum sonuçta elinden gelen ve sana bağlı bişey değil.
Inşallah bu dedigimi bende uygulamaya koyabilirm..
Kızlar bugün a101 e bebek pikesi geliyor.
Hemde 9.95 ölçüsü 80*140
Bizim yatak 70 *130
Ben alcam sanirim
Kızlar mesajları takip edemiyorum ama kilodan konuşulmuş. Ben 80 ile hamile kaldım 105 ile doğuma girdim, 93 ile doğumdan çıktım ve bugün 11.gün 84 kiloyum. Ödem gitti ve dr.un dedigdediği gibi ben aslında kilo bile almamışım. Adam nasıl anladı 25 kilo fazlam varken sen 4,5 kilo falan aldın diyordu.
pikeyi göremedim ben baktim ama
Kızlar doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?