2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar.
Realmomy gözün aydın canım. Çok sevindim. Bizde seneye tayinciyiz. Aile götürülemeyen yeri ben 2 sene yaşadım. 2 sene ayrı kaldık
Saol canim evet ev gitrulmeyen yer skntı iste en cok ondan korkuodum bide bize 4 yil nasil yapicaktim 4 yil iki cocukla ayri Allaha cok sukur ustumden bi yuk kalkti sanki ole rahatladim cnim

Saol canim evet ev gitrulmeyen yer skntı iste en cok ondan korkuodum bide bize 4 yil nasil yapicaktim 4 yil iki cocukla ayri Allaha cok sukur ustumden bi yuk kalkti sanki ole rahatladim cnim
çok sevindim canım eşten ayrılmak hele de çocuklu biri için çok zor olurdu gerçekten Allah yardım etmiş. hataya gitmedim ama hiç de kötü bir şey duymadım orayla ilgili mutlu mesut yaşarsınız inşallah

Ben geçen geldiğinde almıştım yavru kartallı daha yıkamadım umarım rengi atmaz
rennie duo kullanıyorum ben en fazla 4 yazıyor onunda prospektüsünde yazar canım bi bak istersen

Canım ben uyku setini
Soğuk suda yumusaticiyla yıkadım
Bence sende yika soguk suyla makinede
Zaten direkt çocuğun tenine temas etmicek ama olsun

Seni anlıyorum cnm ben de küçüklüğüm boyunca hep zayıftım ve bu herkese dert olmuş canımı sıkıyorlardı, kimseye kulak asma diyeceğim ama bu birax zor, sonuçta herkesin bünyesi genetiği farklı sağlıklı mısın olay bittmiştir, bebeğin kilosu her şeyi yerli yerinde, doktorum olumsuz bir şey demiyor bu gibi kıyaslamalar doğru değilmiş diyorum. sağlıkla dogsun yeter diyorum,bu konularda.siz bebeğinizi güzel güzel beklemeye devam edin,dünyaya gelen büyüyor diyin:)

NasilYarDiyeyim sakin ol canim annelerin genel huyu gozlemlediklerini naklen anlatip sen de boylr yap demek .Tamam de gec bi de senin bebeğinin kilosu niye sohbet konusu oluyor. Biz de ilk esimin koyune gitcez.Gitmeden konuşacağım seyler var esimle .
1 Bebegin kilosu
2 Bebegin dogum tarihi (tarihi kimse bilsin istemiyorum)
3 Dogum sekli.

Kizceler iyisinizdir ins, valla ben iyiden iyiye agirlastim, oglumda kipir kipirdim, ayiptir soylemesi genital temizligi yapmada epey zorlandim karnim 2 kat daha buyuk ayna bile bi ise yaramadi daha 1 aydan fazla var ben netcem bilmiyom

Bende çok zorlanıyorum artık temizlik konusunda, ben kuaföre gittim valla utana sıkıla. Evime yakın bi güzellik merkezi, lazer epilasyon yapıyo kadın uzun yıllardır. Doğumdan önce bi kere daha gidicem hatta. Napiym göbüşümden göremiyorum

Yürümeye mecalim yoktu nasıl çıktım anlamadım ama gercekten iki adımda yoruluyo insan şimdi yattığm yerde zor nefes alıyorum 1 ay kaldı Allahın izniyle sağ salim kavuşaydık...

Eşin sağlıkçı falan mı canım nasıl bakacak.
Ay inşallah suni sancıya gerek kalmadan kolayca doğurursun. Ben korkuyorum suni sancıdan.

Ayy yorumlarıni kahkahalarla okuyorum cok yaşa emi:) ins doğum sonrası hizla veririz ben kizimda 20 aldım 6 ay sonra 15 i gitmisti bile

:) benim de 20 olacak gibi gorunuyor verme durumunu buradan takip edeceğiz :) size guncek durumları soylerim . Benim dusman icerde ondan boyle oluyor . Gene bi suru jelibon almis

pikeyi göremedim ben baktim ama

Ay maşallah ne güzel bizimde öyle olur inşallah ama senin ikizdi. bebeklerin ağırlığı suyu eşleri zaten en az 10 kilo canım. Ödemin de gidince nerdeyse eski haline dönmüşsün. İki bebekle uğraşmaya çalışırken daha da çok zayıflarsın darısı başımıza artık hayırlısıyla

Kızlar 2 arkadaşım sezeryan doğum yaptılar yakın zamanda ikisi de eve geldiklerinde 10 kilo gitmişti. Benim kuzenimde doğum yapıp emzirirken bütün fazla kilolarını verdi lisedeki haline döndü hatta bana da bebek yap emzir diyordu sürekli diyet yaparken ben. hemen verirsin diyordu. Ben zaten oldum olası kiloluyum hamilelikten önce 10 kilo verdim 85 ke hamile kaldım 97yim şuan 1.70 boyum. Artık yapacak birşey yok doğumu sağlıkla yapıp iyileşince düşüneceğiz sonrayı. Veririz bence. Birbirimizi motive ederiz.

merhaba kızlar hayırlı arefeler İnşallah hepniz iyisinizdir.bugün itibariyla sadece bayrama odaklandık dün temizlik işimiz alışveriş işimiz bitti şükürr. nasıl rahatlaadım anlatamam.Allah ım eşimden razı olsun ben stres oldukça ben halledicem dedi yorgun olsada kimseyw muhtaç olmadan bitrdik temizliğimizi cennetlik bi adam yemin ederim ya.tarif ettim yaptık çok şükür Allah ıma onunla karşılaştırdı beni..heryer tertemiz oldu bitti.beşiği yolda çantasıda yolda bayramdan sonra gelir artık yıkayıp ütüleyip klycam bayramdan gelince Allah izin verirse..bende durumlar böyle çkk şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…