2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar herkes iyidir umarım
Benim oğluşlar geldi Nevrim döndü yeminle küçüğüm saolsun ben topladıkça o dağıtıyor sürekli ev topluyorum kalktığımdan beri 3 makina çamaşır yıkayıp astım 4. De yıkanıyor ama evime neşe geldi ses geldi Rabbim yokluklarını göstermesin

@Efsane anne canım hayırlı olsun çok sevindim halamın kızı uzun yıllar orda oturdu o yüzden çok gittim geldim güzel yer

Canım buna benzer bi konu gecenlerde haberlere çıktı adam köpek besliyo falan ama çok havlıyo millet bişe diyemiyo adama adam da en son karışan bu adamı öldürüyodu aman dikkat edin deli dolu etraf

Kizlar gunaydin bugune kadar elim ayagim sismemisti ama gece uyandim ellerim uyusmus kapatamiyorum .Parmaklarim elma dilim patates gibi.Ayaklarim da uyusuk zor bastim .Ödemde bu uyusma surekli mi oluyor ya
Birden sistiyse tansiyonu kontroö etmekte fayda var

evet kesinlikle bu konularda kimseye laf anlatılmıyo düzgünce asla sohbet edilmiyo. herkes her şeyin en iyisini biliyo. geçen gün bir tanıdığım doğum tarihiyle ilgili tartıştı bnle. senin doktorun nasıl doktormuş erkek bebek 9 ay 9 günde doğar ve sana nasıl olur da bu zamana kadar sezaryen ya da normal doğum demez 8 aylıkken soylemesi lazımdı diyo. yaşça da çok büyük sinirden kızardım kayınpeder yanımda dilimi ısırdım kavga etmeyeyim diye zor bir bayram olacak daha çok konuşuruz bu konuları ve kayınvalideleri...

Kızlar depend i kaç paket aldınız ben dün 1 paket aldim ama bir paket daha almalimiyim
1 paket aldım kimisi sadece 2-3 tane kullandım içinden diyo. alma boşuna bitmeye yakın daha kullanırım ben bundan kanamam çok dersen eşini gönderir aldırırsın. pahalı ve başka kullanım alanı olmayan bir şey sonuçta

:) benim de 20 olacak gibi gorunuyor verme durumunu buradan takip edeceğiz :) size guncek durumları soylerim . Benim dusman icerde ondan boyle oluyor . Gene bi suru jelibon almis
Rabbim sağlıkla nasıp etsin de gerisi hallolur diye dusunuyorum ama jelibon da çok zararlı birkac tane ye bari

Rabbim sağlıkla nasıp etsin de gerisi hallolur diye dusunuyorum ama jelibon da çok zararlı birkac tane ye bari

2 solucan yiyorum ancak. Cok asiri tatli geliyor. Alma diyorum aliyor. Hurma var dogal ne guzel kuru kayisi uzum var onlari yiyelim diyorum ama oruc basa vuruyor

Masallah bizdede boyle hizlica gider insallahhh 20 de gozum yok ilk etapta 6-7kg gitsin yeter

Kizlar gunaydin bugune kadar elim ayagim sismemisti ama gece uyandim ellerim uyusmus kapatamiyorum .Parmaklarim elma dilim patates gibi.Ayaklarim da uyusuk zor bastim .Ödemde bu uyusma surekli mi oluyor ya
Al benden deco kadar... bacaklarimda- ellerimde hic sisme yoktu.. son 4-5 gundur şişmeye basladi... dr birsürü test yapti sukur sadece gebelik ödemi cikti... tansiyonunu bi olctur tedbir amacli ve dr una sor bi istersen ... telaslandirmayayim yinedr son zamanlarda normal diyorlar

Birden sistiyse tansiyonu kontroö etmekte fayda var
Gece sismis aslinda birden degil ama bir gecede .Aksam yatmadan hafif sislik vardi .
Onlara laf anlatmakda zor he canim he gülüm diyip geçeceğiz. Ben görüşeceğim kisi sayisini en aza indirmeye calisiyorum. Kitap filan götürcem odadan cikmiycam.
O kadar sicak ki belki aksam üstü olctururum.Hareket edince sisler gecti .Ama cok kotu gorunuyordu .

:) cok stresliydim ev goturulmez yer cikar die allaha sukur oglumun sansina guzel yer cikti canim arkadasim kirikhanli cok guzel dio rahat edersin dio bakalim
Çok şükür canım gerçekten oğlunun şansına ❤
Çok güzel bir yer hiç pişman olmayacaksınız en önemlisi çok güvenli canım gerçi Kırıkhan ı çok bilmiyorum ama güzeldir orası da
Bu haftalarda memleket uzak ise risk almaya değmez canım Allah korusun acil bişey okur hiç tanımadığın bir doktora gitmek zorunda kalırsın
Havalar sıcak yol da yorar seni
Doğumdan sonra gidersin bebisini de alıp kurban bayramına gidersiniz bu sefer allah izin verirse acısını çıkarırsa
Ben hataydayim canım keşke yakın olsan baklava yapmayı bilmem ama burda çok güzel yapan pastaneler var
Sarmayı da birlikte sariverirdik:))❤❤
Bu olabilir canım söyleyin eşime öyle yapalım bakalım
merhaba kızlar :) gaviscon şurup kullanan var mı? az önce aldım ama ne kadar kullanmam gerektiğini sormayı unuttum günde en fazla ne kadar kullanabiliyoruz?
Canim doktorum bana günde 3 defa alabilirsin demişti

Canım buna benzer bi konu gecenlerde haberlere çıktı adam köpek besliyo falan ama çok havlıyo millet bişe diyemiyo adama adam da en son karışan bu adamı öldürüyodu aman dikkat edin deli dolu etraf
Bu adam da öyle biri canım o yüzden korktum çocuklarıma eşime bana musallat olur allah korusun bunlar dönüşü olmayan şeyler düşününce tüylerim ürperiyor en iyisi duymamazliktan gelmek
Geçen de bu adamın eşi komşum ile tartismis komşumu tehdit etmiş kes sesini sen benim kim olduğumu biliyor musun falan diye korkunç insanlar

genci yaşlısı hepsi aynı gerkesiz.32 haftalık karın ağzıma giricek kadın dioki hiç belli değil.içimdenler neler saydırdım sorma gitsin.dah ne kadar belli olabilir acaba.eşime diyorum bu belli değil mi şimdi.onun oruç kafasına vurmuş dio kaynanam yazdı geçen sezeryanmı normalmı kesin bişi dedilermi.. bende erken die birşwy demediler daha dedim.normal istiom dedim en iisi normal falan dedi.öff standart sorulardab kaçamıcazzzzzz

Böyle pislik insanlar var canım dikkat edin boşver bol bol okuyun gitsinler

Kız erken gelir erkek genelde gününü tamamlar diye hep diyorlar nedense bana da çok diyorlar erken doğar seninki diye ama benim 2 arkadaşım daha bu ay 38 haftalık erkek doğurdu bi arkadaşımda kızını 41 haftada doğurdu. Ama bunlar onların tezini çürütmez muhtemelen insanlar ve doktorlar yanlış hesaplıyor millet doğrusunu biliyor.

Bugun muayene vardı, ölçümleri yaptı bas geliş ama kanala girmemiş Catı muayenesi henüz düşünmüyorum dedi, kendimi o.muayeneye hazırlamıştım halbuki:) bu haftadan sonra her şeye hazırlıklı ol, normal doğum icin kararlı ol gibi şeyler söyledi, içim hem rahat hem rahat değil nedense, en azından bayramı normal gecirecegim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…