- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #45.261
1 paket yeter canım. Zaten ilk gün ebeler altına birşey koyuyomuş sonra da azalıyormuş kanama. Arkadaşlarıma 1 paket yetti bende 1 paket aldım.Kızlar depend i kaç paket aldınız ben dün 1 paket aldim ama bir paket daha almalimiyim
Canım buna benzer bi konu gecenlerde haberlere çıktı adam köpek besliyo falan ama çok havlıyo millet bişe diyemiyo adama adam da en son karışan bu adamı öldürüyodu aman dikkat edin deli dolu etrafKızlar bu arada köpek konusunu çözemedim köpek besleyen adam çok belalı biriymiş komşular da rahatsız oluyor ama konuşamıyor muş eşime de sakın bulaşma size zarar verir size vermese arabanıza evinize zarar verir
Biz yine de haber yolladık adam tehditle geri dönüş yaptı sakın bulasmasinlar sonucuna katlanırlar diye
Dağ başında yaşıyoruz sanki terbiyesiz e bak..
Ben de eşime boşver bırak bişey deme yüz göz olmayalim kapı pencere kapatır uyuruz ne yapalım dedim..
Birden sistiyse tansiyonu kontroö etmekte fayda varKizlar gunaydin bugune kadar elim ayagim sismemisti ama gece uyandim ellerim uyusmus kapatamiyorum .Parmaklarim elma dilim patates gibi.Ayaklarim da uyusuk zor bastim .Ödemde bu uyusma surekli mi oluyor ya
evet kesinlikle bu konularda kimseye laf anlatılmıyo düzgünce asla sohbet edilmiyo. herkes her şeyin en iyisini biliyo. geçen gün bir tanıdığım doğum tarihiyle ilgili tartıştı bnle. senin doktorun nasıl doktormuş erkek bebek 9 ay 9 günde doğar ve sana nasıl olur da bu zamana kadar sezaryen ya da normal doğum demez 8 aylıkken soylemesi lazımdı diyo. yaşça da çok büyük sinirden kızardım kayınpeder yanımda dilimi ısırdım kavga etmeyeyim diyeNasilYarDiyeyim sakin ol canim annelerin genel huyu gozlemlediklerini naklen anlatip sen de boylr yap demek .Tamam de gec bi de senin bebeğinin kilosu niye sohbet konusu oluyor. Biz de ilk esimin koyune gitcez.Gitmeden konuşacağım seyler var esimle .
1 Bebegin kilosu
2 Bebegin dogum tarihi (tarihi kimse bilsin istemiyorum)
3 Dogum sekli.
1 paket aldım kimisi sadece 2-3 tane kullandım içinden diyo. alma boşuna bitmeye yakın daha kullanırım ben bundan kanamam çok dersen eşini gönderir aldırırsın. pahalı ve başka kullanım alanı olmayan bir şey sonuçtaKızlar depend i kaç paket aldınız ben dün 1 paket aldim ama bir paket daha almalimiyim
Rabbim sağlıkla nasıp etsin de gerisi hallolur diye dusunuyorum ama jelibon da çok zararlı birkac tane ye bari:) benim de 20 olacak gibi gorunuyor verme durumunu buradan takip edeceğiz :) size guncek durumları soylerim . Benim dusman icerde ondan boyle oluyor . Gene bi suru jelibon almis
Rabbim sağlıkla nasıp etsin de gerisi hallolur diye dusunuyorum ama jelibon da çok zararlı birkac tane ye bari
MasallahKızlar mesajları takip edemiyorum ama kilodan konuşulmuş. Ben 80 ile hamile kaldım 105 ile doğuma girdim, 93 ile doğumdan çıktım ve bugün 11.gün 84 kiloyum. Ödem gitti ve dr.un dedigdediği gibi ben aslında kilo bile almamışım. Adam nasıl anladı 25 kilo fazlam varken sen 4,5 kilo falan aldın diyordu.
Al benden deco kadar... bacaklarimda- ellerimde hic sisme yoktu.. son 4-5 gundur şişmeye basladi... dr birsürü test yapti sukur sadece gebelik ödemi cikti... tansiyonunu bi olctur tedbir amacli ve dr una sor bi istersen ... telaslandirmayayim yinedr son zamanlarda normal diyorlarKizlar gunaydin bugune kadar elim ayagim sismemisti ama gece uyandim ellerim uyusmus kapatamiyorum .Parmaklarim elma dilim patates gibi.Ayaklarim da uyusuk zor bastim .Ödemde bu uyusma surekli mi oluyor ya
Bu depend "emici kulot" olarak geciyor dimi? Yanlis almadim umarimKızlar depend i kaç paket aldınız ben dün 1 paket aldim ama bir paket daha almalimiyim
Gece sismis aslinda birden degil ama bir gecede .Aksam yatmadan hafif sislik vardi .Birden sistiyse tansiyonu kontroö etmekte fayda var
Onlara laf anlatmakda zor he canim he gülüm diyip geçeceğiz. Ben görüşeceğim kisi sayisini en aza indirmeye calisiyorum. Kitap filan götürcem odadan cikmiycam.evet kesinlikle bu konularda kimseye laf anlatılmıyo düzgünce asla sohbet edilmiyo. herkes her şeyin en iyisini biliyo. geçen gün bir tanıdığım doğum tarihiyle ilgili tartıştı bnle. senin doktorun nasıl doktormuş erkek bebek 9 ay 9 günde doğar ve sana nasıl olur da bu zamana kadar sezaryen ya da normal doğum demez 8 aylıkken soylemesi lazımdı diyo. yaşça da çok büyük sinirden kızardım kayınpeder yanımda dilimi ısırdım kavga etmeyeyim diyezor bir bayram olacak daha çok konuşuruz bu konuları ve kayınvalideleri...
O kadar sicak ki belki aksam üstü olctururum.Hareket edince sisler gecti .Ama cok kotu gorunuyordu .Al benden deco kadar... bacaklarimda- ellerimde hic sisme yoktu.. son 4-5 gundur şişmeye basladi... dr birsürü test yapti sukur sadece gebelik ödemi cikti... tansiyonunu bi olctur tedbir amacli ve dr una sor bi istersen ... telaslandirmayayim yinedr son zamanlarda normal diyorlar
Çok şükür canım gerçekten oğlunun şansına ❤:) cok stresliydim ev goturulmez yer cikar die allaha sukur oglumun sansina guzel yer cikti canim arkadasim kirikhanli cok guzel dio rahat edersin dio bakalim
Bu haftalarda memleket uzak ise risk almaya değmez canım Allah korusun acil bişey okur hiç tanımadığın bir doktora gitmek zorunda kalırsınAy allah razi olsun canim benim dusunmen yeterbeykozdayim. Memlekete gidemedik. Aslinda doktorun biri git biri gitme demisti. Ama esim ailesi ile biraz problemli oldugu icin stres olmasindan korktu. Burada bi kac akrabam var ama hic iliskileri yok. Koyde buyudum ben cok ozluyorum o her misafirlikte sofra kurulan evleri samimiyeti. Burada ev sahibimize gidecegiz sonra daricaya gidecegiz nasipse. Esimin is arkadaslari vardi hepsi gidiyor memleketlere. Bu bayram boyle garibiz napalim hayirlisi ile kurbanda da aynisi olsa bile evladimizla vakit geçiririz
Kopek mevzusuna gelince isim vermek zorunda degilsiniz . Orada yasiyoruz demeyin oradan her geciste sorun oluyor hayvan saldırgan deyin
Canim doktorum bana günde 3 defa alabilirsin demiştimerhaba kızlar :) gaviscon şurup kullanan var mı? az önce aldım ama ne kadar kullanmam gerektiğini sormayı unuttumgünde en fazla ne kadar kullanabiliyoruz?
Bu adam da öyle biri canım o yüzden korktum çocuklarıma eşime bana musallat olur allah korusun bunlar dönüşü olmayan şeyler düşününce tüylerim ürperiyor en iyisi duymamazliktan gelmekCanım buna benzer bi konu gecenlerde haberlere çıktı adam köpek besliyo falan ama çok havlıyo millet bişe diyemiyo adama adam da en son karışan bu adamı öldürüyodu aman dikkat edin deli dolu etraf
genci yaşlısı hepsi aynı gerkesiz.32 haftalık karın ağzıma giricek kadın dioki hiç belli değil.içimdenler neler saydırdım sorma gitsin.dah ne kadar belli olabilir acaba.eşime diyorum bu belli değil mi şimdi.onun oruç kafasına vurmuş dioGece sismis aslinda birden degil ama bir gecede .Aksam yatmadan hafif sislik vardi .
Onlara laf anlatmakda zor he canim he gülüm diyip geçeceğiz. Ben görüşeceğim kisi sayisini en aza indirmeye calisiyorum. Kitap filan götürcem odadan cikmiycam.
O kadar sicak ki belki aksam üstü olctururum.Hareket edince sisler gecti .Ama cok kotu gorunuyordu .
Evet sağlıkçı . bnde korkuyorum malesef egzerszleri falan var ama çok zorlanıyorum yaparken .kolay olmuyor malesefEşin sağlıkçı falan mı canım nasıl bakacak.
Ay inşallah suni sancıya gerek kalmadan kolayca doğurursun. Ben korkuyorum suni sancıdan.
Böyle pislik insanlar var canım dikkat edin boşver bol bol okuyun gitsinlerBu adam da öyle biri canım o yüzden korktum çocuklarıma eşime bana musallat olur allah korusun bunlar dönüşü olmayan şeyler düşününce tüylerim ürperiyor en iyisi duymamazliktan gelmek
Geçen de bu adamın eşi komşum ile tartismis komşumu tehdit etmiş kes sesini sen benim kim olduğumu biliyor musun falan diye korkunç insanlar
Kız erken gelir erkek genelde gününü tamamlar diye hep diyorlar nedense bana da çok diyorlar erken doğar seninki diye ama benim 2 arkadaşım daha bu ay 38 haftalık erkek doğurdu bi arkadaşımda kızını 41 haftada doğurdu. Ama bunlar onların tezini çürütmez muhtemelen insanlar ve doktorlar yanlış hesaplıyor millet doğrusunu biliyor.evet kesinlikle bu konularda kimseye laf anlatılmıyo düzgünce asla sohbet edilmiyo. herkes her şeyin en iyisini biliyo. geçen gün bir tanıdığım doğum tarihiyle ilgili tartıştı bnle. senin doktorun nasıl doktormuş erkek bebek 9 ay 9 günde doğar ve sana nasıl olur da bu zamana kadar sezaryen ya da normal doğum demez 8 aylıkken soylemesi lazımdı diyo. yaşça da çok büyük sinirden kızardım kayınpeder yanımda dilimi ısırdım kavga etmeyeyim diyezor bir bayram olacak daha çok konuşuruz bu konuları ve kayınvalideleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?