2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 1buçuk kilo vermişim neden bilmiyorum eşimde niye süzüldün böyle dedi ben normal dedm ama endişelendi burda kilo veren birileri daha vardı bebişin kilosu iyidir dimi ya akşam yemekleri yemiyorum pek. Ondan mı oldu ki naptı. Salı günü kontrole gideceğim merakla bekliyorum..

Canım kan sulandırıcı iğne kanama yapmıyor, için rahat olsun. Doktorunla konuşmadınmı bu konuyu? Bende kullanıyorum ve bir sorun yaratmayacağını söyledi bana doktorum. Aspirin kanama yapabilir doğumda. O yüzden doğuma beş gün kalana kadar içilebilirmiş.

Bende perşembe doğum yapicam hala kan sulandırıcı iğne kullanıyorum, hatta doktorum doğumdan sonrada biraz devam ediceksin dedi varislerim olduğu için. Allah buyuk aklına öyle şeyler getirme cnm.

Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebeğini inşallah canım. Ondan sonrası gelir zaten. Biz dünyaya anne olmak için gelmişiz ki zaten, küçükken evcilik oynardık, bebeklerimiz olurdu. Bu içgüdüsel bişey. Kendin bile hayret edeceksin böyle iyi anne olduğuna. Hiç telaş etme, her zaman sakin kalmaya çalış.

canım bende ödem vardı ödem gidince tartida eksilmistim ama bebek kilo alıyor endiselenme

Ay canım ne güzel haberler aliyoruz böyle çok sevindim senin adına beklememekle cok iyi yapmissin Rabbim bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin inşallah

Normal dogumun gerçekleşebilmesi icin aciklik olmasi lazim tatlim tabi bebehin kalp atislarinin hizli oldugu siralarda o aciklik olmazsa mecburen hemen sezaryen e aliyorlar birde hic acilma olmadan suni sanci takilmaz zaten ama aciklik olsa bile suni sanci sirasinda eger bebek de stres e girerse o sancidan kaynakli olarak o riske de girmiyorlar genelde sezaryen le aliyorlar

Çok geçmiş olsun canım. İlk sezeryan zor oluyor, ama tavsiyem sürekli yürü evin içinde. Ne kadar çok yürürsen o kadar çabuk toparlanırsın. Tecrübeyle sabit. Hem de gaz sorunun gider. Bebeğini sık sık emzirmeye çalış, ilk zamanlar zorlanırsın ama sonra hem dikiş yerin daha az ağrıdığı için hem de sık emzirmeden sütün ineceği için bebeğini sadece anne sütüyle beslemeye başlarsın. Stres yapma kuzum, muhakkak rutine döner emme olayı merak etme

canım evet okudukların bilgilerin bildiklerin var bebeğine yanlış şeyler yapiliyor diye düşünüyorsun ama çok endiselisin lütfen çok stres yapma depresyon seni daha çok zora sokar annende sarılık olmasın diye düşünüyor ama emir bol bol mamayida enjektorle verin tabi biberonun rahatligina alisirsa seni emmez yada memeni sagsanmi acaba sütun gelmesini sağlar bu birhafta bebegin anneye annenin bebege alışma süreci sıkıntılı geçer ama sonrası bal kaymak lütfen stres yapma olurmu

canım bende ödem vardı ödem gidince tartida eksilmistim ama bebek kilo alıyor endiselenme
Bende öyle düşündüm son ayımdayım belki ödem gitmiştir dedim. Eşim yüzümle oynardı tombul tombul diye şimdi dokunuyo içine çökmüyo yanaklar alışık değil tabi bidaha şişmeyiz heralde. Ödem var ama çok değil yani

Nasıl mutlu oldum anlatamam internette okuduklarım sezeryanı hemen kabul etmiş acaba hata mı yaptım dedim ama şimdi rhatladım önce iki serum verelim dinlendirelim seni düşmezse alırız akşama dedi sonra 2. Nstde kalp atışları düzene girmiş ama senin sancın var olsa da normal yapmazsın risk dediğinde kuşkulandım zorunluluklarda tabii ki sezeryan olunur ama ben normal isterken düzene girmiş kalp atışı hemen alalım ne demek kist alıyor sanki bebeğim 2 gün daha içerde kalsa kardır çok sinirlendik eşim de ben de bi takip edelim de en azından yok 5 saat aç kal hemen alalım diyince ben gidiyorum diyip başka hastaneye gittim tek nstyle verilecek karar değil bu aceleleri neymiş dedi bu vesileyle 37+1 de dr değiştirdim

canım ben ara ara sisiyorum bu ara yine ödem var heralde böyle bitiricem Allah hepimize kolaylik versin

Zaten sancılar düzensiz doğum yok ortada ama tek nstde yüksek çıktı kalp atışı diye sanki kist alır gibi hemen alalım demesi sinirimi bozdu ya bi gece kontrol altında tutalım bi bakalım gerekirse alalım dese tamam biraz bekletemez miyiz diyorum sen o riski alırsan olur diyo bana kaldı ki 2. Nstde düzene girmiş kalp atışları risk diyebilmek için onda da yüksek çıkmalıydı diye düşünüp bırakıp çıktım başka dra o da risk yok dedi ama insan endişeleniyor işte zaten başından beri eşime bu doktorlar son anda olmayan sıkıntılar yaratıp zorla sezeryana alcak beni diye şüpheleniyordum içime doğmuş bu vesileyle doktorumu değiştirdim

Rabbim sizlere bağışlasın sağlıklı sıhhatli büyütün canım hayırlı olsun evet çok güzel bir duygu

Hayirli ugurlu olsun canim anali babali buyusun insallah... huzurlu saglikli mutlu bir omru olsun

Canim ödem olabilir o gitmistir merak etme... yemene dikkat edersen bebekte alir kilo gic merak etme... ben kilo vermistim ama bana seker var diye diyet uyguladilar ondan verdim 2-2,5 kg verdim o hafta bebek de 30gr almisti ama ben ac gezdim resmen yani seninki gibi bisey degildi merak etme bebisin iyidir :)

z
canim gözün aydin Allah bagislasin .Meger bayram sekerimiz 2 taneymis senin mesajini sonra gordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…