- 13 Mart 2011
- 4.641
- 7.610
- 158
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #45.721
Gözün aydın:) Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeğini:) neguzel bayram bitmeden bebekler gelmeğe basladiCanımmm anneler dün benimde bayram şekerim geldi çok şükür devlet hastanesi taburcu etmişti özeldeki diğer doktoruma gittim 2 gün daha bu su yeter ama siz bilirsiniz keşke bugün bebeği doğum yapsaydık demeyin bebek çok riske girmiş dedi sezaryenle doğum yaptım çok şükür.
Göğüs ucum çok küçük ve süt henüz inmedi sarı bi su geliyor yavaş yavaş mama veriyoruz şırıngayla şu an. Allahım sizlerede sağlıcakla kucaklarınıza almayı masip etsin inşallah
Benimde 180e çıkıp makineyi oturdu kaç kez. Çok panikledim hemşire hareket ettiği için öyle dedi serum bile takılmadı birak dogumdan soz etmegi..ondan sonraki nstler iyi cikti ama benim hala aklima takiliyorBenim sorum arada kaldı bebeğin kalbi hızlı atıp sonrasında sıkıntısız normal doğum yapan duyduğunuz var mı
merhaba kızlar epeydir giremiyorum iyi bayramlar bugün beni neredeyse sezeryana alacaklardı haftalık nst kontrolüm vardı bebeğimin kalp atışları 180 civarında çıktı serum verip dinlen dedi düşmezse alalım dedi serumdan sonra düşmüş ama benim düzensiz sancılarım çıkmış açılmam yok yine de riske atmayalım normal doğuramazsın alalım dedi ben de resmen kaçtım başka hastaneye oradaki dr acil bir durum yok dedi ama yine de merak ediyorum böyle birşey başına gelen var mı bebek için endişelenmeli miyim içim içimi yiyor
Bunu büyüklere söylesek kucağa alıştırma derler muhtemelen :) şimdiden herkez kucağa alıştırma sakın diyor sanki onlara neyse bende inada bebegim ne isterse onu yapacağım kucagada alışır yanımda da uyur diyorum sesleri kesiliyorBenim erkek kardeşim hemşire, çok ameliyata girdi acil sorumlusu olarak çalıştı şu anda da 1. bölüm servis şefi. Dün geldi ziyaretime diyor ki, abla doğum yaptığında bebeği beşiğe asla koyma %99 seninle olacak bebek yanında veya göğsünde. %1 ise baba ve diğer akrabaların kucağında bunu sakın unutma abla dedi. Bol bol temas kızlar kucaktan indirmeyin bebeğinizi kokunuzdan başka bir şey bilmiyorlar çünkü
@Kizilcik123 @crescent01
Allah'ım bize de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Kızlar 1buçuk kilo vermişimneden bilmiyorum eşimde niye süzüldün böyle dedi ben normal dedm ama endişelendi burda kilo veren birileri daha vardı bebişin kilosu iyidir dimi ya akşam yemekleri yemiyorum pek. Ondan mı oldu ki naptı. Salı günü kontrole gideceğim merakla bekliyorum..
Geçen çarşamba nstde düzenli sancı çıkmıştı zaten, ben de hissediyordum bir süre düzenli olup geçiyordu bir iki saat sonra. Arefe günü size yazacaktım ben kesin bu bayram dogururum öyle hissediyorum diye. Arefe akşamı kendimi çok rahatsız huzursuz hissettim adlandiramadim ne oluyor diye gece hiç bir şekilde uyuyamadım. Sabah kayinpedere kahvaltıya gittik. Tabi bebek hareket ediyor sancı düzenli olmasa da giriyor ama bir mide bulantısı başladı. Sonra arefe gününden başlayan makata iğne batması tarzda acılar oluyordu ama hepsi kendimi dinleyince hissedebilecegim şeyler yani doğum bu diye aklıma gelmedi. Ben iyiyim aslında ama bebek strese girmiştir belki içimiz rahat olsun nst cekilelim sonra gezeriz dedik bayramlıklarimla sıfır hazirlikla hastaneye gittik. Nstde yine sancı çıktı ama çok da düzenli değildi. Sonra ebe hemşire hadi bı açıklığa bakalım dedi.
Yandaki kız rahatlıkla bu muayeneyi olabilirken ben maalesef bayıldım ve nişanim geldi ama öyle sümüksü falan değil kan aktı bacaklarimdan aşağı. Benim aci esigim inanılmaz düsuk sakın bana bakıp korkmayın çatı muayenesi bile değil sadece açıklığa bakmıştı yani. 4 cm açıklıkla yeni yemek yemiş olduğum için spinal anestezi ile doğum yaptım bir saat içinde. Eşim ben ameliyat olurken eve kadar bütün kuralları ihlal edip cezalar yiyip bavullari alıp geldi.neyse ki hiçbir başağrısı bel ağrısı yaşamadım anesteziden sonra ama sezaryen basit bir ameliyat değil bilginiz olsun. Gerisini kendi bebeğinizle tecrübe edeceksiniz zaten. Bütün dünyamız o oldu bir anda. Evcilik oda hazırlama süsleme yapma bitti gerçek hayata gecis yaptık resmen. Doğumdan sonrasını da bebeği bir saat emzirmeye uğraştıktan sonra yazayım
Tek tek alintilayamadim hepinize teşekkürler[/
Güle güle büyütün bebeğinizi. Hangi hastanede bu kadar acil doğum yaptınız?
canım gözünaydın Rabbim analı babalı büyütsün inşallahCanımmm anneler dün benimde bayram şekerim geldi çok şükür devlet hastanesi taburcu etmişti özeldeki diğer doktoruma gittim 2 gün daha bu su yeter ama siz bilirsiniz keşke bugün bebeği doğum yapsaydık demeyin bebek çok riske girmiş dedi sezaryenle doğum yaptım çok şükür.
Göğüs ucum çok küçük ve süt henüz inmedi sarı bi su geliyor yavaş yavaş mama veriyoruz şırıngayla şu an. Allahım sizlerede sağlıcakla kucaklarınıza almayı masip etsin inşallah
Güle güle büyütün bebeğinizi. Ankara'da yaşıyorsunuz sanırım. Hangi hastanede bu kadar acil doğum yaptınız?Geçen çarşamba nstde düzenli sancı çıkmıştı zaten, ben de hissediyordum bir süre düzenli olup geçiyordu bir iki saat sonra. Arefe günü size yazacaktım ben kesin bu bayram dogururum öyle hissediyorum diye. Arefe akşamı kendimi çok rahatsız huzursuz hissettim adlandiramadim ne oluyor diye gece hiç bir şekilde uyuyamadım. Sabah kayinpedere kahvaltıya gittik. Tabi bebek hareket ediyor sancı düzenli olmasa da giriyor ama bir mide bulantısı başladı. Sonra arefe gününden başlayan makata iğne batması tarzda acılar oluyordu ama hepsi kendimi dinleyince hissedebilecegim şeyler yani doğum bu diye aklıma gelmedi. Ben iyiyim aslında ama bebek strese girmiştir belki içimiz rahat olsun nst cekilelim sonra gezeriz dedik bayramlıklarimla sıfır hazirlikla hastaneye gittik. Nstde yine sancı çıktı ama çok da düzenli değildi. Sonra ebe hemşire hadi bı açıklığa bakalım dedi.
Yandaki kız rahatlıkla bu muayeneyi olabilirken ben maalesef bayıldım ve nişanim geldi ama öyle sümüksü falan değil kan aktı bacaklarimdan aşağı. Benim aci esigim inanılmaz düsuk sakın bana bakıp korkmayın çatı muayenesi bile değil sadece açıklığa bakmıştı yani. 4 cm açıklıkla yeni yemek yemiş olduğum için spinal anestezi ile doğum yaptım bir saat içinde. Eşim ben ameliyat olurken eve kadar bütün kuralları ihlal edip cezalar yiyip bavullari alıp geldi.neyse ki hiçbir başağrısı bel ağrısı yaşamadım anesteziden sonra ama sezaryen basit bir ameliyat değil bilginiz olsun. Gerisini kendi bebeğinizle tecrübe edeceksiniz zaten. Bütün dünyamız o oldu bir anda. Evcilik oda hazırlama süsleme yapma bitti gerçek hayata gecis yaptık resmen. Doğumdan sonrasını da bebeği bir saat emzirmeye uğraştıktan sonra yazayım
Tek tek alintilayamadim hepinize teşekkürler
Ben hastalanıp kilo vermiştim canım ama o arada bebiş güzel kilo almıştı. Endişe etmeKızlar 1buçuk kilo vermişimneden bilmiyorum eşimde niye süzüldün böyle dedi ben normal dedm ama endişelendi burda kilo veren birileri daha vardı bebişin kilosu iyidir dimi ya akşam yemekleri yemiyorum pek. Ondan mı oldu ki naptı. Salı günü kontrole gideceğim merakla bekliyorum..
Demin baktım karnım aşağı iyi inmiş bariz belli. Salı gununu iple çekiyorum bi merak ediyorum ki... sen nasılsın canım ?Ben hastalanıp kilo vermiştim canım ama o arada bebiş güzel kilo almıştı. Endişe etme
Ben ayın 1inde gttm salı gunu gideceğim epey oldu inşallah iyilerdir bizden giden ödem sanırım. İki günde 1buçuk kilo vemem imkansız çünküBenim o kilo veren. Bugun 200 gram alarak uyandim ama. Kontrol persembe . Gecen 6 gunde 430 gram alan bebek bkalim bu sefer ne kadar alabildi. Insallah ona zarari dokunmamistir bu oynamanin
Bu hafta hepimiz doktor yolcusuyuz sanırım. Güzel haberler alalım inşallah ♡ZK_ASK canim yemene dikkat et benim kilo almadığım ayda bebekte çok az almıştı. Ondan önce hep önden gidiyordu haftası şimdi haftasıyla uyumlu gidiyor. Ben yeniden kendimi yemeğe verdim eski düzenimi oturtturdum bakalım hafta ici kontrolde belli olur
Karnin asagi mi inmis ? Zayiflamayi kastetmediysen canim bi doktora git istersen cunku daha haftan erkenDemin baktım karnım aşağı iyi inmiş bariz belli. Salı gununu iple çekiyorum bi merak ediyorum ki... sen nasılsın canım ?
Kıyamam ya şimdi yemeye başladın ama dimiHayirli ugurlu olsun canim anali babali buyusun insallah... huzurlu saglikli mutlu bir omru olsun
Canim ödem olabilir o gitmistir merak etme... yemene dikkat edersen bebekte alir kilo gic merak etme... ben kilo vermistim ama bana seker var diye diyet uyguladilar ondan verdim 2-2,5 kg verdim o hafta bebek de 30gr almistiama ben ac gezdim resmen yani seninki gibi bisey degildi merak etme bebisin iyidir :)
Salı günü gideceğim zaten canım. Bütün bunları detaylı konuşacağım inşallah.Karnin asagi mi inmis ? Zayiflamayi kastetmediysen canim bi doktora git istersen cunku daha haftan erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?