2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın:) Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeğini:) neguzel bayram bitmeden bebekler gelmeğe basladi
Benimde 180e çıkıp makineyi oturdu kaç kez. Çok panikledim hemşire hareket ettiği için öyle dedi serum bile takılmadı birak dogumdan soz etmegi..ondan sonraki nstler iyi cikti ama benim hala aklima takiliyor
Bunu büyüklere söylesek kucağa alıştırma derler muhtemelen :) şimdiden herkez kucağa alıştırma sakın diyor sanki onlara neyse bende inada bebegim ne isterse onu yapacağım kucagada alışır yanımda da uyur diyorum sesleri kesiliyor

@Kizilcik123 fazla stres yapma canim en fazla 3-4gun daha sürer sonra ayaklanır toparlanır kendin kendi doğrularınla ilgilenirsin bebeğinle sen süt gelmesi icin uğraş sadece. Ama şekerli su normal değil ona izin verme birdaha. Ben annem dahi olsa karıştırmayı düşünmüyorum eşime sıkı sıkı tembihledim ne hastaneye ne eve kimseyi kabul etmeyeceğim ilk 1 ay. Emzirme bakım hepsini ikimiz yapacağız annemede gelme dedim.. ikizlerimi hep kendim buyuttum eşimden başka kimse yoktu 2 tane olmasına rağmen ıyiki kimse karışmamış diyorum. Sende kendin ilgilenmeye başlayınca rahatlicaksin merak etme

ZK_ASK canim yemene dikkat et benim kilo almadığım ayda bebekte çok az almıştı. Ondan önce hep önden gidiyordu haftası şimdi haftasıyla uyumlu gidiyor. Ben yeniden kendimi yemeğe verdim eski düzenimi oturtturdum bakalım hafta ici kontrolde belli olur

Benim o kilo veren. Bugun 200 gram alarak uyandim ama. Kontrol persembe . Gecen 6 gunde 430 gram alan bebek bkalim bu sefer ne kadar alabildi. Insallah ona zarari dokunmamistir bu oynamanin

canım gözünaydın Rabbim analı babalı büyütsün inşallah

Güle güle büyütün bebeğinizi. Ankara'da yaşıyorsunuz sanırım. Hangi hastanede bu kadar acil doğum yaptınız?

@_FenikS_ çok rahatladım doğru karar vermişim gerçekten kendi doktorum yoktu başka dr kendi drumla konuşmuş bu kararı almışlar “hemen alalım” az kalsın bebeğimin erken doğumunu onaylayacaktım sezeryanla

Ben hastalanıp kilo vermiştim canım ama o arada bebiş güzel kilo almıştı. Endişe etme

Merhaba kızlar Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı.
Bi sorum olacak, ben dün misafirlikte bi kase çorba içtim içinde aş otu yani kişniş vardı. Nette de hamilelikte kullanılmaz yazıyor. Okuyunca içim kötülendi bir şey olmamıştır di mi

@Kizilcik123 @crescent01
Kızlar çok sevindim hayırlı olsun...
Bebeklerinize kavuştunuz çok şükür..
Darısı başımıza..

Bende bebisimi çok özledim.
Bu aralar sancim çok fazla var....
Ama geçiyor dinlenince.
Dün 1 yaşındaki kardeşimi biraz hoplatip ziplattim
Hemen ağrı girdi. Yürürken bile zorlandım.

Annemde beni çok zor doğurmuş. Babam anlattı kuvozde kalmışım.
Eşime suyu gelirse illa muayeneye gittiğiniz hastane değil hangisi en yakınsa oraya gidin dedi.

Bende çanta için elzem olan şeyleri artık detaya girmeden bitirmek istiyorum.
Göğüs pedi göğüs ucu vs artık ihtiyac duyulursa alınır napayım...

Bugün biraz evi toparlayacağım. Camasir falan yıkadım. Sonra bebeğe takı yastığı yapacaktım. Evdeki malzemelerle yapayım olmadi. Dışarı çıkamadık bir türlü zaten alışveriş için..

O süslü geceliklerinizi ne zaman giyceksiniz evde mi hastane de mi

@crescent01 @Kizilcik123 kızlarrrrr gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Sağlıklı hayırlı güzel ömür diliyorum Allahtan size ve bebişlerinize. sağsalim kavuştuğunuz için çok sevindim darısı bizlerin başına. İlk günlerin zorluğu çabuk gecer, yaralarınız hemen iyileşir inşallah yerim o bayram şekerlerini :))

@crescent01 @Kizilcik123 kızlar gözünüz aydın güle güle büyütün yavrularınızı kızlar şekerli su evet yasak ama ben kendi yiğenmde yaşadığımız bi olayı anlatmak istyrm. Kardeşimn sezaryenle bebeği oldu 2 yıl önce gelinimizn hiç sütü gelmedi ama memesine alıyordu bebeği emiyor sanıyordu herhalde. Eve geldi hala emziriyor ama meğer süt hiç yokmuş ve bebek aç kalıp kan şeker düşmüş ve bebek bayılmış.. hatta annesi bebeği öyle hareketsiz görünce öldü sanıp feryatt figan ağlamaya başlamış. Annemde kalıyorlardı ozaman annem bebeğin şekerinin düştüğünü hissedince ağzına bir damla şekerli su vermiş ve hemen hastaneye yola çıkmışlar. Daha hastneye gelmeden bebek kendine gelmş. Ama sarılık değeri yüksek çıkınca bebeği yoğunbakıma almışlardı. Meğer beslenemeyince hem sarılık olmuş hem kan şekeri düşüp bayılmış. O yüzden ben okadar katı kuralcı olamayacağım mama konusnda.. ha şekeri vermem ama bu raddeye gelincede bebeğin şekerinin yükselmesi için yapmak gerekeblr herkesn kendi tercihi..

kızlar ya bayramda memlekette bi ora bi bura gezmek eğlenmek süper bi bayramdı benim için ama ayaklarım çok fena şişti yürürken acıyor çok yoruldugum ve çok yediğim için sanırım.Bugün uzandım artık dinlenicem.aşırı şişliğin bi zararo yoktur demi.ben bilmiyorum

Benim o kilo veren. Bugun 200 gram alarak uyandim ama. Kontrol persembe . Gecen 6 gunde 430 gram alan bebek bkalim bu sefer ne kadar alabildi. Insallah ona zarari dokunmamistir bu oynamanin
Ben ayın 1inde gttm salı gunu gideceğim epey oldu inşallah iyilerdir bizden giden ödem sanırım. İki günde 1buçuk kilo vemem imkansız çünkü

Bu hafta hepimiz doktor yolcusuyuz sanırım. Güzel haberler alalım inşallah ♡

Kıyamam ya şimdi yemeye başladın ama dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…