2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Korkma canım, daha cok erken ama hazırlıklı olmakda fayda var, bende daha kızımın kıyefetlerni bile yıkamaya zaman ayıramıyorum, zavalı doğsa giyecek kıyafet yok, makınede yıkasam şimdiye coktan hazırdı ama elimde özenle yıkamak isdiyorum. Of ben baya geride kaldım ya inşallah 40 haftasından sonra gelir, benim planladığım gibi, yoksa cok hazırlıksızım daha dr 38 haftadan sonra görüşmeye gidicem. Siz siz olun sakın son ana burakmayın ne eksik var bitirin, ben erken diye diye sürekli erteledim.

Benim karnim hep asagida yani elimle baktigimda ortalama 5 6 parmak var gogus kafesiyle arada ama makat gelis ona bagliyorum simdilik makat gelisler hep ayni mi acaba
Benimki de asagida .Ilk bastan beri boyle. Dr oraya yerleşmiş bazi gebelerde sorun oluyor ama tek basina bir sorun değil demisti .O yuzden gorenler asagi mi inmismis filan muhabbeti yapiyor. Ben hep oyleydi diyorum .Ama durup durup esime soruyorum .Daha mi cok inmis acaba diye .Bebeğim de surekli dönüyor bas makat

Canim niye kendine eziyet edeceksin yika makinede gec .Once makineyi temizle sonra uygun programda misler gibi olur zaten .Bir cogumuz oyle yapti canim.

Canim gözünaydin allah analı babalı büyütsün:)
Canim cok sevindim gözünaydin sağlıkla büyüt inşallah ikiniz de iyisiniz dimi ❤
AdaisyLove doğum yaklaşıyorrr sen nasılsın :))
Hem heyecanlı hem de korkuluyumm canım ☺❤

Canim başinda konuşan olmasın cok kolay, ozelikle doğumun normalse hiç kimseye ihtiyacın yok, ama butun evin yükü üsdündeyse ev için bir yardımcı tuta bilirsin, sadıce bebek bakmak kolay en cokda kendi annesine, başkasnın bebeğne dokunamayan biri bebeğini o kadar uzman gibi büyütur hiç anlamaz bile, ama konuşan ve senin yapdığın her şeyi hatalı bulan biri oldumu hayırdan cok zarar edersın.

Bence iyi yapmışsın canım yanlış yönlendirmek istemem ama nstde bende de düşükde olsa sancı çıktı doktor ona da normal dedi, internetten baktığımda çoğu kişide kalp atışı yükselmesi ara ara olmuş anneyle ilgili de olabiliyormuş, yorgunluk susuzluk stres gibi nedenlerle. benim arkadaşımın 10 gün düzensiz sancısı çıktı doktor erken diyip diyip hergün çağırdı kızı önlem amaçlı nstye girdi sürekli yine de alalım demedi, geçen hafta doğum yaptı oda. Tek bi düzensiz sancıda bebeği almak bana mantıklı gelmiyor. Ama sen yine de yarın bi.git nstye gir hem sancılarına hem kalp atışına bakarsın.

cok tedirgin oluyor insan cnm . normal kolumdan kan aldklarinda bilr yarim saatte zor duruyor sizinti seklinde :/

oylemk cnm .doktorum acikcasi cok bilgili degil bence bu konuda kucuk bi ilcenin ozel hastanesi.bi gun onceden keselim igneyi dedi okadar cok tedrgnm

Bende perşembe doğum yapicam hala kan sulandırıcı iğne kullanıyorum, hatta doktorum doğumdan sonrada biraz devam ediceksin dedi varislerim olduğu için. Allah buyuk aklına öyle şeyler getirme cnm.
dogumdan sonra bende kullanacagim sanırım cnm... dogumdan 1 gun once kes dedi bana hayirlisi sag salim aliriz umarim kucaklarimiza

Canim niye kendine eziyet edeceksin yika makinede gec .Once makineyi temizle sonra uygun programda misler gibi olur zaten .Bir cogumuz oyle yapti canim.
2 güne yapamazsam mecbur makineye aticam en fazla 2 makine zaten, 2 cocuk olmasna rağmen ne giyicek yine emin olamıyorum sadice hastane için aldım o kadar hastaneden cıkdığımda ne gerekirse anneme yada kv yazıp vericem listeyi alırlar diye, benim kızım umarım aceleci olmaz cok.
sırf hiç bir hazırlık yapmıyorumki doğum yaklaştıkca insana söylüyolar ya ay sen doğuramadınmi e hazırlık yapıyodun hanı diye, bu yüzden kim sorsa kac aylik 7 diyorum. Yeni yeni 8 tamamlamasna az kaldı diyorum.

Demin baktım karnım aşağı iyi inmiş bariz belli. Salı gununu iple çekiyorum bi merak ediyorum ki... sen nasılsın canım ?
Ben iyiyim şu anda canım, hastalık geçeli epey oldu. Hastalık esnasında 2 kilo vermiştim, o evrede iki haftada bebek 500 gram kadar almıştı. Yani beslenecekse besleniyor bebişler, o yüzden endişelenme dedim .
Herseyin sağlıklı ve vakitlice olur inşallah. Dra gidince haber edersin son durumu.

Bu halinle hiç elimde yıkicam diye uğraşma bence. Ben Hacı Şakir’in sabun tozunu aldım, makinanın elde yıkama programı var onda yıkadım. Mis gibi oldu. Doğuma götüreceğim kıyafet çantasını da yıkicam, sonra kıyafetleri ütüleyip hazırlicam çantayı nasip olursa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…