- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
- 108
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #45.761
Ay daha benim daha cantamda yok, evdeki canta bavul gibileti kp rusyaya giderken götürdü, ay iyi hatırlatdın ben daha canta bulucam of, allahtan bebek cantam var ama benim yok.Bu halinle hiç elimde yıkicam diye uğraşma bence. Ben Hacı Şakir’in sabun tozunu aldım, makinanın elde yıkama programı var onda yıkadım. Mis gibi oldu. Doğuma götüreceğim kıyafet çantasını da yıkicam, sonra kıyafetleri ütüleyip hazırlicam çantayı nasip olursa.
Ben ayın 1inde gttm salı gunu gideceğim epey oldu inşallah iyilerdir bizden giden ödem sanırım. İki günde 1buçuk kilo vemem imkansız çünkü
Niye o kadar ara var ki? Ben 33+2 de gittim, bundan sonra 10 günde bir geleceksin, her gelişinde nstye gireceksin dedi Dr, ki bence de normali bu. Ben olsam beklemezdim onun dediği tarihi.Ay ben 32 de gitmiştim en son. 1 ay sonra gel dedi 25 inde daha randevu hala gitmedim bekliyorum. Sabrım kalmadı artık. Bu hafta cuma falan mı gitsem diyorum.
İbretlik örneğimAy daha benim daha cantamda yok, evdeki canta bavul gibileti kp rusyaya giderken götürdü, ay iyi hatırlatdın ben daha canta bulucam of, allahtan bebek cantam var ama benim yok.
Demin baktım karnım aşağı iyi inmiş bariz belli.
Benimde indi 33 te geri ciktisanirimki acayip biriyim. Ya tabi gene bi karis giriyor gogus ve buyyk gobek arasina nama ilk dustugu gun resmen sarkikti sonra hafif toplandi. Bebek pozisyonu da etkiliyormus. En guzeli fotograf cekmek. Her sabah cek bakalım
Herşey normal diye sadece işte bana kanama su gelmesi hareket azalması gibi durumlarda gel dedi onu da yaşamayınca ben de bekledim. Doktoruma çok güveniyorum ama meraktan duramıyorum aslında. Yarın sağlık ocağı son kontrollerimi yaptıracağım tahlil ebe falan sonra gideceğim bende . Zaten doğcak kontrolden sonra:)Niye o kadar ara var ki? Ben 33+2 de gittim, bundan sonra 10 günde bir geleceksin, her gelişinde nstye gireceksin dedi Dr, ki bence de normali bu. Ben olsam beklemezdim onun dediği tarihi.
Ya çok şükür benim de herşey normal şu anda ( ya da Dr beni kekliyor :) ), ama kadının rutini bu heralde. Seninkinin de bir bildiği vardır elbet ama için rahat etmiyorsa erken gidebilirsin bence.Herşey normal diye sadece işte baba kanama su gelmesi hareket azalması gibi durumlarda gel dedi onu da yaşamayınca ben de bekledim. Doktoruma çok güveniyorum ama meraktan duramıyorum aslında. Yarın sağlık ocağı son kontrollerimi yaptıracağım tahlil eve falan sonra gideceğim bende . Zaten doğcak kontrolden sonra:)
Bazen doktorlar biranda olsun bitsin e getiriyorlar onlarida anlamıyorum artik. Iyi olanı yapmissin ama cok kafana takiliyorsa birdaha nst çektir hala düzeniyse sorun olmaz dahada insallah@_FenikS_ çok rahatladım doğru karar vermişim gerçekten kendi doktorum yoktu başka dr kendi drumla konuşmuş bu kararı almışlar “hemen alalım” az kalsın bebeğimin erken doğumunu onaylayacaktım sezeryanla
O otu ben çok severim çokta tükettim ilk haftalardan beri hiçbirşey olmadi canim. O çorbaya konservesi koyuluyor sanirim ben taze taze yedim hemde birsürü korkmaMerhaba kızlar Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı.
Bi sorum olacak, ben dün misafirlikte bi kase çorba içtim içinde aş otu yani kişniş vardı. Nette de hamilelikte kullanılmaz yazıyor. Okuyunca içim kötülendi bir şey olmamıştır di mi
Ben coraspini 35.haftada bıraktım. Kan sulandırıcı iğneyi sadece sezaryen günü kullanmayacağım. Operasyon sonrasıda 10 gün iğneye devam edeceğim. Korkma o yüzden birşey olmaz Allahın izniyleoylemk cnm .doktorum acikcasi cok bilgili degil bence bu konuda kucuk bi ilcenin ozel hastanesi.bi gun onceden keselim igneyi dedi okadar cok tedrgnm
Ya birde öyle bir zaman denk geldi ki son zamanlarımız,doğumlarımız. Tam tayin sınav bayram karışmışken birde seçim çıktı. Bu hafta bayram tatiliydi pazar seçim karmaşası zaten doğum 2. Tur seçime geliyor Oy kullanmasan bir dert ailelerimiz hep uzakta gelmeleri zaman alıyor. Doktorlar resmi tatillerde izinli oluyor falan inş sağ salim atlatalım hepimiz. Ben de bu hafta giderim 25ini beklemem. İnsan merak ediyor yaa.Ya çok şükür benim de herşey normal şu anda ( ya da Dr beni kekliyor :) ), ama kadının rutini bu heralde. Seninkinin de bir bildiği vardır elbet ama için rahat etmiyorsa erken gidebilirsin bence.
Benim karnim hep asagida yani elimle baktigimda ortalama 5 6 parmak var gogus kafesiyle arada ama makat gelis ona bagliyorum simdilik makat gelisler hep ayni mi acaba
Canım bişey soracağımBu halinle hiç elimde yıkicam diye uğraşma bence. Ben Hacı Şakir’in sabun tozunu aldım, makinanın elde yıkama programı var onda yıkadım. Mis gibi oldu. Doğuma götüreceğim kıyafet çantasını da yıkicam, sonra kıyafetleri ütüleyip hazırlicam çantayı nasip olursa.
Canım ben dalan roxy sabun tozu aldım herşeyi yıkadım hatta kendi beyazlarımı ve perdeleri de onunla yıkıyorum artık bembeyaz yapıyor. Organik bitkisel. Annemler de yıllarca kullanmış makinamızı da hala kullanıyor 35 yıldır. Sadece deterjan gözüne değil de çamaşırların üzerine atabilirsin deterjan kanalına birikmesin diye birde çok fazla atmaman lazım köpürmemesi için çok da güzel kokuyor. Ben tavsiye ederim.Canım benim baş geliş
Doğum pozisyonuhnu almış demişti doktor.
Ilk zamanlar göğsümün hemen altinda gobegim bariz cikintiliydi.
Sonra senin dediğin gibi beş parmak daha aşağıda.
He sen nasıl anladın dersen sutyenden o yüzden rahatsız oluyodum artık olmuyorum öyle.
Canım bişey soracağım
Sabun tozu da güvenilir mi
Cevremde çocuk sahibi olanlar sabun tozuyla yıka diyorlar. Ama ben sanirim tam bilmiyorum birde makineye zarar verir diyolar.
Burda da görüyorum hep sıvı bebek deterjaniyla yıkıyorlar.
Ama sabun tozu alsam daha uygun olcak ve daha ulaşılabilir olcak benim icin
Canım ben kan sulandırıcı iğneyi bir gün kala bıraktım coraspinide 2 gün kala bırakmıştım olası doğum planı için ama planladığımızdan 1 hafta önce doğum oldu o yüzden kanamam fazla oldu diye biliyorum. Kan sulandırıcıya dogumdan itibaren 3 hafta devam edeceğim. Pıhtı atma ihtimaline karşın dedi dr. Bende aşırı ödem olmuştu ödemden dolayı ani pıhtı ile ölüm riski varmış Allah korusun ama her adımda ayrı bir risk var.dogumdan sonra bende kullanacagim sanırım cnm... dogumdan 1 gun once kes dedi bana hayirlisisag salim aliriz umarim kucaklarimiza
Kullanmandaki amaç neydi cnm senin? Ben doğumdan sonra 6 hafta daha kullanacam maalesef.oylemk cnm .doktorum acikcasi cok bilgili degil bence bu konuda kucuk bi ilcenin ozel hastanesi.bi gun onceden keselim igneyi dedi okadar cok tedrgnm
Canım ben dalan roxy sabun tozu aldım herşeyi yıkadım hatta kendi beyazlarımı ve perdeleri de onunla yıkıyorum artık bembeyaz yapıyor. Organik bitkisel. Annemler de yıllarca kullanmış makinamızı da hala kullanıyor 35 yıldır. Sadece deterjan gözüne değil de çamaşırların üzerine atabilirsin deterjan kanalına birikmesin diye birde çok fazla atmaman lazım köpürmemesi için çok da güzel kokuyor. Ben tavsiye ederim.
Canım benim baş geliş
Doğum pozisyonuhnu almış demişti doktor.
Ilk zamanlar göğsümün hemen altinda gobegim bariz cikintiliydi.
Sonra senin dediğin gibi beş parmak daha aşağıda.
He sen nasıl anladın dersen sutyenden o yüzden rahatsız oluyodum artık olmuyorum öyle.
Canım bişey soracağım
Sabun tozu da güvenilir mi
Cevremde çocuk sahibi olanlar sabun tozuyla yıka diyorlar. Ama ben sanirim tam bilmiyorum birde makineye zarar verir diyolar.
Burda da görüyorum hep sıvı bebek deterjaniyla yıkıyorlar.
Ama sabun tozu alsam daha uygun olcak ve daha ulaşılabilir olcak benim icin
Canım bence sabun tozu sıvı deterjandan daha sağlıklı. Ben iki kızımın kıyafetlerini de 1 yaşlarına kadar kendi kıyafetlerimizden ayrı sabun tozuyla yıkadım. Ne makinaya zarar verdi ne bebişlerde alerjen bi durum oluştu. Tavsiye ederim
Çok teşekkürler yazdığınız için. Bi an baya tedirgin oldum maalesef. içim rahatladı sağolun. Biraz evhamlıyıl maalesef.Bazen doktorlar biranda olsun bitsin e getiriyorlar onlarida anlamıyorum artik. Iyi olanı yapmissin ama cok kafana takiliyorsa birdaha nst çektir hala düzeniyse sorun olmaz dahada insallah
O otu ben çok severim çokta tükettim ilk haftalardan beri hiçbirşey olmadi canim. O çorbaya konservesi koyuluyor sanirim ben taze taze yedim hemde birsürü korkma
Canım peki makineye ne kadar atılıyor sabun tozundan
Kalıntı kalıyor diyorlar
sen kaç derece de kaç devirde yıkıyorsun
Tecrübelerini benle paylaşırsan çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?