2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım benimki 7 kiloluk ben daha az atarım o zaman

Öyle yapayım dediğin gibi çok teşekkür ederim
Ilk yıkamalarda 30 derece de yıkansa yeter mi

Şekeri düşene tabiki verilir canım ama bizimkinin dusmemisti o anda sadece meme başına süt geliyormuş gibi kansin diye mama damlatiyorduk bir alışkanlık olmuş bu annelerimizde gerekli gereksiz veriyorlar
NasilYarDiyeyim canım gözün aydınn Allah analı babalı büyütmek nasip etsin İnşallah.Nasıl belirtilerin oldu canım
Kasılmalar uzun sürüyordu ve alt tarafa bebeğin çıkacağı yere sancı veriyordu o anda. Ama bu birkaç haftadır böyleydi zaten şiddeti gün gün arttı. Bir de makat tarafta iğne batar tarzında acılar oluyordu o da acilmanin işareti imiş farketmedim. Gece uyuyamadım hiç huzursuzluk vardı. Mide bulantısı oldu bir de durup dururken en çok o rahatsız etti ondan gittik acile. Bebeğin hareketleri falan her şey normaldi aslında hatta o sabah hickiriyordu içerde özellikle hareketlerini sayiyordum 10 dan fazla çıktı diye içim rahatti.
Teşekkür ederim kizlar

Canım peki makineye ne kadar atılıyor sabun tozundan

Kalıntı kalıyor diyorlar
sen kaç derece de kaç devirde yıkıyorsun

Tecrübelerini benle paylaşırsan çok sevinirim

Bu arada makinayı full doldurmadım, üçte ikisi boş kalmıştır. Elde yıkama programına baktım şimdi 30 derecede 1000 devir ayarlı

merhaba herkese iyi bayramlar. benim bebeğim bayram şekeri oldu bayram sabahı. şimdi koltukta uyuyor. Alah sizlere de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Kızlar hayırlı olsun Allah analı babalı, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Çok sevindim sizin adınıza, darısı bizlere artık

Merhaba arkadaslar temmuz annesi olucaktm fakat apar topar sezeryana alindim 36 haftalik kizimi dogurdum. Albumin ve gebelik zehirlenmesi ile tansiyon 16yi bulunca ameliyata alindim. Ins sizler sag salim alirsiniz kucaginiza bebeklerinizi..
Şimdi nasılsınız peki Rabbim analı babalı büyütsün gozunuz aydın

Merhaba arkadaslar temmuz annesi olucaktm fakat apar topar sezeryana alindim 36 haftalik kizimi dogurdum. Albumin ve gebelik zehirlenmesi ile tansiyon 16yi bulunca ameliyata alindim. Ins sizler sag salim alirsiniz kucaginiza bebeklerinizi..
Bayram sürprizi yapan 3. Bebisimizde hayırlı olsun :) ALLAH sağlıkla büyütmeyi nasip etsin şimdi nasılsınız?

Bende bir kaç gün önce eve doktorun yollamıştı sındı bı anda sancılarım başladı suyum fazlaydı araştırdılar bı sıkıntı çıkmadı ana hala fazla eve gıt bir şey olursa geldedı sabahtan berı sancı cekıyprum karnımm semsert senle gunletımız yakın kaç kg doğdu acaba bebegın senın sağlığı nasıl?

Aaa ğeçmiş olsun inşş ikinizde iyisinizdir, hayırlı uğurlu olsun bebişiniz inşş sağlıkla büyütün

Ay maşallah, analı babalı sağlıkla güle güle büyütün bebeğinizi.

Bayramın 3.bebeği de doğdu..artık sırayla başladık doğumlara sırası gelen geliyor. Allah yardımcımız olsun hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…