2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar doğum yapanlar gözünüz Allah analı babalı büyütsün inşaAllah...
Çok darlaniyorum arada sizlere de oluyor mu bu durum resmen ruhum bedenime dar geliyor bunalıyorum
Fiziksel olarak hissetiğin bişey mi canım bu.
Yoksa duygusal olarak mi hissediyosun

Ben nstye girdiğimde aynen senin ki gibi hissettiğim anlar oluyordu.
Bu anlarda kağıttaki çizgiler daha sivri yani
Sanci olduğunu ordan anlamıştım ben.

Bayram sürprizi yapan 3. Bebisimizde hayırlı olsun :) ALLAH sağlıkla büyütmeyi nasip etsin şimdi nasılsınız?
Merhaba, sanırım siz de Darıca Farabi Hastanesi'nde doğum yapacaksiniz. Benim de gebelik tarihim tahmini olarak 24 temmuz. Yıldız hanımın takipli hastasiyim ama ilk doğumum olacağı için süreçle ilgili tereddütlerim ve bilgi eksikliklerim var. Sizin de ilk gebelik mi, bu hastanede doğum yapılır mı yani, ortalama devlet hastanesi'ne göre durumu nasıl. Bilgilerindirirseniz çok sevinirim.

Merhaba arkadaslar temmuz annesi olucaktm fakat apar topar sezeryana alindim 36 haftalik kizimi dogurdum. Albumin ve gebelik zehirlenmesi ile tansiyon 16yi bulunca ameliyata alindim. Ins sizler sag salim alirsiniz kucaginiza bebeklerinizi..
Cok gecmis olsun canim. İnsallah sen ve bebis iyisinizdir. Bi bayram sekeri daha geldi. Bizim temmuz sekerleri aceleci cikiyor.

Arkadaşlar doğum yapanlar gözünüz Allah analı babalı büyütsün inşaAllah...
Çok darlaniyorum arada sizlere de oluyor mu bu durum resmen ruhum bedenime dar geliyor bunalıyorum
evet bende de oluyor duygusallık da var bol miktarda..kafanızı dağıtacak iç karartıcı olmayan dizi film vs. seyredin, yürüyüş yapın.. şehirdışı seyehat de edemiyoruz artık bu haftadan sonra malesef.

Merhaba arkadaslar temmuz annesi olucaktm fakat apar topar sezeryana alindim 36 haftalik kizimi dogurdum. Albumin ve gebelik zehirlenmesi ile tansiyon 16yi bulunca ameliyata alindim. Ins sizler sag salim alirsiniz kucaginiza bebeklerinizi..
Canım hayırlı olsun. İnşallah sağlığınız iyidir?

kızlar bu süt sağma makinelerinden elektrikli olanların marka konusunda çok kararsız kaldım sizler hangi marka aldınız? çalışacağım için makine almak zorundayım ama karar veremiyorum her kafadan bir yorum çıkıyor googlda.

Hayırlı olsun Allah bağışlasın albümin bende de cıktı son hafta 18 tansiyonu görünce bende 36. Haftada doğum yaptım.

Ben ebebekten baby&plus marka çiftli aldım şimdilik memnunum baya güzel çekiyor çok pahalıda değildi. 189 tl ye aldım ben.

gözünaydın canım inşallah problem yoktur ikinizdede

Ben ebebekten baby&plus marka çiftli aldım şimdilik memnunum baya güzel çekiyor çok pahalıda değildi. 189 tl ye aldım ben.
avent övmüşler baya ama onun da fiyatı çok pahalı. kimileri de hepsi yalan hastane tipi kiralayın diyorlar. dopum yapacağım yerde kiralanıyor mu hiç bilmiyorum..

Ben pupp olmuşum karnım çok kötü 2 haftadır çatlakların içi su toplar gibi oldu domur domur ve aşırı kaşınıyo geçende yazdm karnım kıpkırmızı salıya randevuyu aldım doktora mutlaka gostereceğim gorsen halime acırsın inşallah daha fazla çoğalmaz Allahtan sabır diliyerek geçiyo son ayım

Yok canım ya ben sahur yapmadım hiç yemedim. Sabah kalkınca süt ceviz kabak çekirdeği ve birtane hurma yiyorum. Yarım veya 1 saat sonra kahvaltı yapıyorum. Geç kalkıyorum zaten öğlen anca yapıyorum kahvaltıyı. Akşam yemeği yemiyorum genelde. Çok şiş oluyorum. Bazen midem kazınırsa ekmek arası bişyler. Ramazanda da boyleydi duzenim hiç bozulmadı. Nedenini bilmiyorum bakalım gorecez

Ay ben 32 de gitmiştim en son. 1 ay sonra gel dedi 25 inde daha randevu hala gitmedim bekliyorum. Sabrım kalmadı artık. Bu hafta cuma falan mı gitsem diyorum.
Bende 32de gitmiştim en son. Ayın 21inde gidecektim iki gün erken gitsem bişey olmaz dedim . Çatladım geçmiyor günler. Sende duramıyosan git valla nolacak... nst ye gireceksin dimi

Bende 32de gitmiştim en son. Ayın 21inde gidecektim iki gün erken gitsem bişey olmaz dedim . Çatladım geçmiyor günler. Sende duramıyosan git valla nolacak... nst ye gireceksin dimi
Bilmiyorum ki canım nst ye hiç sokmadı bu sefer ne der nst çeker mi gidince görcem perşembeye aldım randevumu 21 ine 25 ini bekleyemicem bende. Sonra zaten 3 haftaya doğum olacak ya daha sık çağırır muhtemelen. Doğumun yöntemini zamanını konuşuruz.

Kiyamam allah yardimcin olsun ben 5.ayda mi 6 da mi ne baktim o 200 liralik yaglara ragmen derin derin catliyor mavi kapak nivea kullanmaya basladim. Allaha sukur suan olan çatlaklar bile kayboldu cok şaşırtıcı ama masallah simdilik sorun yok. Bende de boyun agrisi basladi dolgularim patir patir dökülüyor napcam bilmiyorum. Hersey doktorun ne diyecegine bakiyor simdi

Hay allah ben 30 ramazan sahura kalktım hep de birseyler yedim eşimle karpuzu cok yedik ona bagladim. Saliya ne kaldi surda rabbim sabir versin hayirli haberler almani nasip etsin

Hakikaten bir sürü şey üstüste geldi. Bizim evde tadilat, dolap işleri var, bir de bizde doğumgünü anneler günü vs en azından hediye ile kutlanır ve bütün o günler Nisan Mayıs Hazirana toplanmış durumda, onlar bile stres yarattı bu sefer. Allahtan bizde tayin falan yok. Allah sabır versin hepimize

Bedenen hissettiğim bisey zaman zaman oluyor başka şeylerle meşgul olmaya çalışıyorum.Dinleneyim diye yatip uzanmaya kaliyorum ama nafile sigamiyorum sanki biryerlere 3.gebeligum diğer ikisi hiç böyle olmamıştı sanki yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…