2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaslar temmuz annesi olucaktm fakat apar topar sezeryana alindim 36 haftalik kizimi dogurdum. Albumin ve gebelik zehirlenmesi ile tansiyon 16yi bulunca ameliyata alindim. Ins sizler sag salim alirsiniz kucaginiza bebeklerinizi..
Gözün aydın canım, sağlıkla büyüt inşallah

Yaa maşallah benimde geçer mi acaba çok fena iz kalacak gibi duruyor tek isteğim bebeğin sağlıklı olması ♡ gerçekten son aylar geçmek bilmiyormuş. Sanırım şikayetler çoğaldığı için öyle oluyor. Dolgular niye dökülüyo acaba dediğin gibi doktorun ağzının içine bakacağız senin kullandığın vitamin falan var mı

Bana doktorum nst başlycak demişti. bu hafta gittğmde girerim sanırım. Sonra her hafta görecem seni dedi. Muhtemelen sende de öyle olur. Bakalım sırayla güzel haberler yazarız buraya inşallah.

Imom diye bi ilacim var omega3 ve tum vitaminler var birde arada demir ilaci iciyorum ama nadiren. B12 ignesi vermisti doktor 5 tane onun da bi tane kaldi bayram sonrasi yaptıracağım. Arada bir ampul de d vitamini iciyorum. D vitamini en buyuk ihtiyac e bende kapalıyım birde hic güneşi sevmem kacarim hemen. Insallah gececek canim sende nivea surmeye basla su teneke kutulu olanlar. Kotu bi tisort bul kendine baya yogurt gibi sur emince tisortu giy. Insallah sende de fayd eder. Dolgular hamileliktenmis. Dis sagligi en cok etkilenenmis malesef

patate canim gozun aydin Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin .
Bazi annelerimiz cifte bayram yaşadı. Hic bir seyi takmayın kizlar .Oyle ya da boyle bebisleriniz dogdu ve sizinle .Uyum surecinde bazi sorunlar olabiliyor. Ama uzulmeye degmez .Siz kuzucuklarinizi koklayin bol bol .

kızlar ishalim mide ağrım bulantim var akintimda fazla sizce bunlar doğum habercisi olabilirmi

Üç gün girmedim doğum yapanlar olmuş. Allah analı babalı büyütsün. Temmuz bebekleri aceleci . Bende vücudumu dinliyorum sürekli ne zaman gelecek kime benzeyecek kafamda deli sorular. Çok tatlı telaşlar heyecanlar

Merhaba. Evet canım bende yıldız hanımın hastasiyim zaten başkada iyi dr yok o hastanede. Farabide yıldız altan fatihte zekeriya saçma bey dışında tavsiye edeceğim dr yok. Hastane olarak devlette kararıysan farabiye devam et en azından yeni dogan yoğun bakimi var egitim arastirma adi aldi daha kapsamli yani. Birde hic gittinmi bilmiyorum acil dogumhaneside ozeli aratmayacak cinsten iyi bir ebeye denk gelirsen ki genelde ebeleri iyi gece dogum yapman durumunda rahat edersin.Benim 2. Doğumum ve sezeryan olacağım kesin ilkimde sezeryandi. Nezaman alacagina gun vermedi sadece 39da alicam dedi.

Selam kızlar bir kaç gündür giremedim cok birikmis hepsini okuyamadim son sayfalara goz attim doğuran arkadaşlar olmuş Allah analı babalı buyutmeyi nasip etsin darısı benim gibi bekleyenlere benim de iki gündür baş ağrım geçmiyor birde ayaklarım davul gibi oldu ne denediysem inmedi bu kadar şişmesi normal mi sizde durumlar nasıl

Canım bende de son ayda oldu el ayak şişmesi. Bazen yanıyor böyle.sende de öyle mi?Ödem son ayda oluyomuş genelde zaten.

Merhaba arkadaslar temmuz annesi olucaktm fakat apar topar sezeryana alindim 36 haftalik kizimi dogurdum. Albumin ve gebelik zehirlenmesi ile tansiyon 16yi bulunca ameliyata alindim. Ins sizler sag salim alirsiniz kucaginiza bebeklerinizi..

Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün. Sanada geçmiş olsun

kızlar ishalim mide ağrım bulantim var akintimda fazla sizce bunlar doğum habercisi olabilirmi
Canım ağrı sancı kanama su falan yoksa sanmıyorum. Ama herkesin bünyesi farklı biraz dinlen şikayetlerin devam ederse veya için rahat etmezse bir acile gidersin.
Benim de normalde günde bir iki kez kasılmam olurdu bugün 9-10 kez tekrarladı ve saat 7den beri adet olacakmışım gibi bir his var. Ben de acaba ne oluyor diye endişe ettim ama şu an beklemedeyim. Ne bedenen ne ev hali olarak hiç hazır değilim

Ben de diş sıkıntısı çekenlerdenim. Sağlı sollu iki azı dişlerimin yarısı kırıldı yemek yerken çok zorlanıyorum ve dişçiler asla dokunmam çok riskli deyip kabul etmiyorlar Doğum sonrasını bekliyorum tabi o zaman da dişçiye gitmeye fırsat bulabilecek miyim Allah bilir

Aynı durumdayım dişim ağrıyor karanfil yagi sürdüm uyustu biraz geçmiş olsun size de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…