- 14 Temmuz 2016
- 1.626
- 1.495
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #45.841
Canımmm anneler dün benimde bayram şekerim geldi çok şükür devlet hastanesi taburcu etmişti özeldeki diğer doktoruma gittim 2 gün daha bu su yeter ama siz bilirsiniz keşke bugün bebeği doğum yapsaydık demeyin bebek çok riske girmiş dedi sezaryenle doğum yaptım çok şükür.
Göğüs ucum çok küçük ve süt henüz inmedi sarı bi su geliyor yavaş yavaş mama veriyoruz şırıngayla şu an. Allahım sizlerede sağlıcakla kucaklarınıza almayı masip etsin inşallah
Yanma da vardı ama bu aralar yok şimdi şişlik var ve ayaklarimin üstü acıyor sabah kalkınca da zor basiyorumCanım bende de son ayda oldu el ayak şişmesi. Bazen yanıyor böyle.sende de öyle mi?Ödem son ayda oluyomuş genelde zaten.
Canım herşeyi hazırla bence artık. Sen ilk çocuğun gibi geç gelir diye düşünüyorsun ama her hamilelik farklı oluyor. Bunun erken gelmiyeceğinin garantisi yok. Sonuçta aramızda 27 haftalık bile doğum yapan oldu. Kıyafetleri yıkamışsın çok tatlılar, bence yarında mutlaka çantayı hazırla ne olur ne olmaz.Ay daha benim daha cantamda yok, evdeki canta bavul gibileti kp rusyaya giderken götürdü, ay iyi hatırlatdın ben daha canta bulucam of, allahtan bebek cantam var ama benim yok.
Canım seninde bayram süprizi olmuş. Umarım iyisinizdir. Allah analı babalı büyütsün inşallah :)Merhaba arkadaslar temmuz annesi olucaktm fakat apar topar sezeryana alindim 36 haftalik kizimi dogurdum. Albumin ve gebelik zehirlenmesi ile tansiyon 16yi bulunca ameliyata alindim. Ins sizler sag salim alirsiniz kucaginiza bebeklerinizi..
Aynen öyle benm şükür dişte sorun yok ama diş etlerim sarktı bildiğin yerinden oynuyo alt dişlerimin etleri ve sürekli kanıyor muz ısırsam bile kanda kalıyo. Allah yardımcın olsun diş çekilir gibi değil...Imom diye bi ilacim var omega3 ve tum vitaminler var birde arada demir ilaci iciyorum ama nadiren. B12 ignesi vermisti doktor 5 tane onun da bi tane kaldi bayram sonrasi yaptıracağım. Arada bir ampul de d vitamini iciyorum. D vitamini en buyuk ihtiyac e bende kapalıyım birde hic güneşi sevmem kacarim hemen. Insallah gececek canim sende nivea surmeye basla su teneke kutulu olanlar. Kotu bi tisort bul kendine baya yogurt gibi sur emince tisortu giy. Insallah sende de fayd eder. Dolgular hamileliktenmis. Dis sagligi en cok etkilenenmis malesef
Canım haklisin bu rahatlık ne anlamıyorum,bugun yıkadım yarında ütlerim, benim hastaneye götüreceğim coğu şey hazır ama canta hazırlayıp koymadım artık başladım. doğumlar başlıyınca tırstım biraz gözüm acıldı uyandım sankı. Keşke tam ne zaman doğucağnı bilsem, ama bunun heyacanıda cok başka. Ne zaman gelicek beli değil.Canım herşeyi hazırla bence artık. Sen ilk çocuğun gibi geç gelir diye düşünüyorsun ama her hamilelik farklı oluyor. Bunun erken gelmiyeceğinin garantisi yok. Sonuçta aramızda 27 haftalık bile doğum yapan oldu. Kıyafetleri yıkamışsın çok tatlılar, bence yarında mutlaka çantayı hazırla ne olur ne olmaz.
Canım seninde bayram süprizi olmuş. Umarım iyisinizdir. Allah analı babalı büyütsün inşallah :)
Bende saatte 4 kez kasıldığımı biliyorum bugun sabahtan akşama kadar 9 kez kasıldım dıye seviniyodum, az oldu dıyeCanım ağrı sancı kanama su falan yoksa sanmıyorum. Ama herkesin bünyesi farklı biraz dinlen şikayetlerin devam ederse veya için rahat etmezse bir acile gidersin.
Benim de normalde günde bir iki kez kasılmam olurdu bugün 9-10 kez tekrarladı ve saat 7den beri adet olacakmışım gibi bir his var. Ben de acaba ne oluyor diye endişe ettim ama şu an beklemedeyim. Ne bedenen ne ev hali olarak hiç hazır değilim
Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebeğini inşallah canım. Ondan sonrası gelir zaten. Biz dünyaya anne olmak için gelmişiz ki zaten, küçükken evcilik oynardık, bebeklerimiz olurdu. Bu içgüdüsel bişey. Kendin bile hayret edeceksin böyle iyi anne olduğuna. Hiç telaş etme, her zaman sakin kalmaya çalış.
Canim başinda konuşan olmasın cok kolay, ozelikle doğumun normalse hiç kimseye ihtiyacın yok, ama butun evin yükü üsdündeyse ev için bir yardımcı tuta bilirsin, sadıce bebek bakmak kolay en cokda kendi annesine, başkasnın bebeğne dokunamayan biri bebeğini o kadar uzman gibi büyütur hiç anlamaz bile, ama konuşan ve senin yapdığın her şeyi hatalı bulan biri oldumu hayırdan cok zarar edersın.
kızlar bu süt sağma makinelerinden elektrikli olanların marka konusunda çok kararsız kaldım sizler hangi marka aldınız? çalışacağım için makine almak zorundayım ama karar veremiyorum her kafadan bir yorum çıkıyor googlda.
Benimde tam o tarihte bygün 37+5 oldumtemmuzun 3-4 gibi inşallah
Aynen öyle benm şükür dişte sorun yok ama diş etlerim sarktı bildiğin yerinden oynuyo alt dişlerimin etleri ve sürekli kanıyor muz ısırsam bile kanda kalıyo. Allah yardımcın olsun diş çekilir gibi değil...
Ne çok vitamin kullanıyorsun ben bi gynoferron kullanıyorum oda kan ilacı sanırım. Birde D vitamini ama onuda unutuyorum haftada bir belki yani...
Senin bu kadar kullanman neden ki kan tahlilinde mi çıktı bu B12 vs eksiklik mi varda kullanıyorsun ?
Nıveayı doktor mu soyledi canım acaba sende o çıkan şeyler benmkiyle aynı mıydı acaba oyleyse hemen alıp sürym okadar yağladım çatlamasın diye eşim belki vucuduna onlar alerji yaptı diyo bilmiyorum ki
Doktora geçen ay soyledğmde çok ilaç yazma taraftarı değilm demiştii bu gittğmde kan tahlili yapacak buyuk ihtimal. Onda bakar artk. Yoksada kaydettim takvime. Soylycem böyle böyle diye canım çok sağol tavsiyelerin için valla, Allah razı olsun♡♡♡♡♡Yok kuzum doktor ne kullaniyirsan bravo hic catlak yok dedi. Bana nivea iyi geldi ne kremler yaglar aldik ama olmadi. Aslinda tek ilacim var oda imom gunde 1 ama b12 kanda cikti. D vitamini de cok eksik degil ama ben onun cok grekli hir vitamin oldugunu tecrube ettigim icin ayda 1 veya 2 ayda bir esimde bende 1 tup iceriz. Demirde kanda cikti ama unutuyorum onu hep. Demir seninkinden pembe
Benim bu imom bebege cok yaradi hatta bi cok kisiye onerdim. 16.haftadan itibaren bebegin omega 3 e cok ihtiyaci var sende omega 3 kullan bence canim doktoruna sor istersen
Bebişler teker teker gelmeye başladılarrr acaba bizlerinki nezaman gelicekkk heyecan yaptım onlar geldikçe
Basladim canim ve bebek normal kilo alimina döndü sukur ama o aradaki hafta eksik kaldi isteKıyamam ya şimdi yemeye başladın ama dimi
Her akşam yarın şu şu işleri halledeceğim diyorum sabah olunca amaaaan yarın yaparım diyorumBende saatte 4 kez kasıldığımı biliyorum bugun sabahtan akşama kadar 9 kez kasıldım dıye seviniyodum, az oldu dıyeherkesın bedeni farklı tabi.. bendeee kesinlikle ev hali olarak asla hazır değilim
Bence valiz almakla iyi etmişsin en azından daha derli toplu olur :) ben de her gördüğüm şoka baktım hep büyük beden var başka bedeni gelmiyor mu ki acabaKizlar yorucu 3 gun sonunda nihayet evime gelebildim kilometrelerce yol yaptik .Kasılmalarım oldu hep korktum dogurcam diye .Ama cok sukur evime gelebildim .Gelirken depent aldim şoktan buyuk beden .Baska yoktu .Sizinti filan yapmaz demi vücudu sariyor?? Ayri iki canta yapmistim ama kabin boy valiz aldik .Ona aktarmayi düşünüyorum esyalari.Bebeginki düzenliydo keselerde ama benimki tiklim tikis görünüyordu .Icimize sinmedi.
Doktora geçen ay soyledğmde çok ilaç yazma taraftarı değilm demiştii bu gittğmde kan tahlili yapacak buyuk ihtimal. Onda bakar artk. Yoksada kaydettim takvime. Soylycem böyle böyle diye canım çok sağol tavsiyelerin için valla, Allah razı olsun♡♡♡♡♡
canım ara ara hafif sancı giriyor ama tabi şiddetli değil yarın druma gideceğim bakalım durumlar nasılCanım ağrı sancı kanama su falan yoksa sanmıyorum. Ama herkesin bünyesi farklı biraz dinlen şikayetlerin devam ederse veya için rahat etmezse bir acile gidersin.
Benim de normalde günde bir iki kez kasılmam olurdu bugün 9-10 kez tekrarladı ve saat 7den beri adet olacakmışım gibi bir his var. Ben de acaba ne oluyor diye endişe ettim ama şu an beklemedeyim. Ne bedenen ne ev hali olarak hiç hazır değilim
sana 39 dami gün verdi ben 36 yim suanBenimde tam o tarihte bygün 37+5 oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?