2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Omega3 için geç kalmadım mı sen ne zamandan berı kullanıyosun ? Ya doktor yazmasada kendim mi alsam fiyatı çok pahalı mı ? Magnezyumu da kasılma oldukça mı içiyosun

En son bugun yapacaktım bende dediğin gibi yarını yarına atıyorum bugun halledym dedm baktm sıcak aksam serinlikte yaparım dedm şuan yatıyorum tabikide hiç bişeye elimi sürmedim yarın yapacağım ( inşallah ) eşim hazır izinliyken çalıştrym onu. Çantamı hazrlamadm daha sen onu hallettn mi

Omega3 için geç kalmadım mı sen ne zamandan berı kullanıyosun ? Ya doktor yazmasada kendim mi alsam fiyatı çok pahalı mı ? Magnezyumu da kasılma oldukça mı içiyosun

Gec degil bence ben 16.haftadan beri iciyorum. Imom zaten devlet ödemiyor 30 tl 30 adet var icinde. Magnezyumun da bendekini devlet odemedi oda 40 tl yine 30 tane ama ben kasilma veya agri varsa iciyorum allaha sukur hemen rahatlatıyor

Bende saatte 4 kez kasıldığımı biliyorum bugun sabahtan akşama kadar 9 kez kasıldım dıye seviniyodum, az oldu dıye herkesın bedeni farklı tabi.. bendeee kesinlikle ev hali olarak asla hazır değilim
Anacım bu kasılma nasıl bişey acaba acayip merak ediyorum acaba bende yaşıyormuyum bilmiyorum yanlız aşağı itiyo bebek çok canım acıyo yarın kontrolüm sezaryen günü verecekler artık inşallah daha doğurmam 38 i bi görseydim iyiydi

Kızlar gruptan değil ama bir temmuz bebeği daha erken geliyor ... Sosyal medyada gördüm doğum için ab rh - acil kan lazım diye nadir bulunan kan sonuçta eşimde o kan grubunda hadi gidiyoruz kan vermeye dedim sağolsun gittik 34 haftalıkmış oda erken doğum olacakmış sezeryanla Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin herkesin inşallah .. Artık korkmaya başladım valla bizimkide erken gelir diye...

Günaydın
Nöbetçi anne var mı benim gibi?
Bayram çok yorucu geçti gerçekten. Kasılma ağrılar şükür dün azdı ziyaretinin bitti çok şükür. Bir dahaki bayramda bebislerimizle inşallah.
Bu hafta tüm hazirligimi bitirme kanaatindeyim Rabbimin izniyle.

Günaydın sabah erken kalkıcam diye uyuyamıyorum ya var mı böyle birşey dayanamadım dönüp durmaya kalkayım bari dedim

Son iki hafta ha gayret...

Bence valiz almakla iyi etmişsin en azından daha derli toplu olur :) ben de her gördüğüm şoka baktım hep büyük beden var başka bedeni gelmiyor mu ki acaba
Bilmiyorum ki en azindan cantada hazir dursun diye aldim .Olmazsa duruma göre hastanedeyken alinir .Fazla fazla yığmak istemiyorum .

Günaydın kizlar gece adet agrisi gibi agrilarim oldu yine .Sonra uyumusum .Kontrol persembe insallah bir daha olmaz .

Şükür et canım konuşan olmasın her şeyin üstünde kolayca gelirsin.

Cnm sona yaklaşıyoruz vücut sinyal veriyor hazırlanıyor. Ama insan yinede tedirgin oluyor inşallah tekrarlamaz

Günaydın kızlar umarım herkes iyidir

Bende şimdi hastaneye gidiyorum hem çalışamaz raporumu alıcam hem de muayene olucam bakalım ne diyecek doktor
Grubun en caliskan annelerinden birisin masallah .Dinlenmeyi coktan hak ettin .Bebisin de iyidir insallah canim.
Cnm sona yaklaşıyoruz vücut sinyal veriyor hazırlanıyor. Ama insan yinede tedirgin oluyor inşallah tekrarlamaz
Evet insan tedirgin oluyor .Kendime gelince camasir atmam lazim .Sonra eşyaları bavula koyarim artik .Eve tatil dönüşü de insan cok yoruluyor .Ama yuklenmeyecegim .Oglumdan onemli degil. Zaten annem dokunma bir seye ben doğumdan once evi tepeden tirnaga temizleyeceğim dedi sağolsun .

Günaydın kızlar,

Bu hafta sonu seçimden sonra annem gelecek, dört göz onu bekliyorum. Temizliğe birini çağırsam mı yoksa yapabilir miyiz beraber ona göre bakıcam. Bu arada bebiş de artık kasılma arttı aşağıdan vurma arttı. E büyüdü içerde artık duramıyor. Eşim bir an önce gelsin istiyor ben 15 gün daha en azından 38.haftayı görsün istiyorum, ama oldukça hareketli bu sıralar.
10-15 gün daha dayanırız umarım.
Perşembe haftalık kontrol var, bakalım belki sezeryan için gün alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…