2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar iyi haftalar

ciddi anlamda uykuya dalmakla ilgili problem yaşayanlardanım bende . ölüyorum uykusuzluktan ama yatağa girince nedense dön dön dön saatler sonra uykuya dalabiliyorum

çalışabilir raporumu uzatmıştım 28 ine kadar ama sanırım o zamana kadar dayanamayacağım bu hafta son çalışma hafta olur diye düşünüyorum

patate gözün aydın canım , tebrik ederim , çok şükür heyecanlı kısmı atlattın geriye kaldı eğlenceli kısımlar inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli mutlu hayırlı ömürler versin bebişine inşallah

Kızlar dün gece heyecanli macera yaşadım akşamdan beri karnimda anı batma gibi sancılar oluyordu ayaklarım falan sizliyordu resmen yürüyemiyordum tuhaf bir ruh halim vardı mutsuz gibi mi desem hüzünlü mü desem değişik bir ruh haliydi acaba bebek mi geliyor ki dedim ama uyuya kalmışım gece 3de bir uyandım karnımın alt bölgesinde adet ağrısı gibi ağrı ama aşırı değil WC gittim geri gelip tekrar uyudum 2 saat geçmeden daha şiddetli şekilde ağrıyla uyandım ahanda bebek geliyor dedim hemen hooop duşa girdim çıktım yaglandim parfumlendim ne giyeceğime falan karar verdim ben hazırlanırken ağrı geçti gitti bekledim yok geri gelmedi ben de uyudum biraz önce kalktım resmen hayal kırıklığı :)) hatta gece buraya yazcaktim kizlar benimki geliyor diye iyiki yazıp rezil etmemişim kendimi :)))

4 gözle beklediğimiz için her ağrıda geliyor diyoruz :) tatbikat yapmış oldun işte canım fena mı :)

Ay kız maşallah o ağrıyla aklına onlar nasıl geldi.

Ben dusunuyorumda
Üstümü giyinip cüzdanimi nasıl alıpta merdivenlerden ineceğim

Sen duşa girip yağlanıp parfumlenip çıkmışsın valla helal olsunnn

Canim gozun aydin :)) Rabbim saglikli hayirli evlat etsin insallah :)
Guzel haberlerini bekliyorum. Yaz mutlaka :*
Çok teşekkür ederim canım benim darısı senin paşana hayırlı zamanda inşallah kızım hem bayram hemde babalar günü hediyesi olarak geldi Allahım tüm evlatları korusun inşallah. Amin.

Günaydın kızlar. Herkes iyidir umarım geriye dönemedim doğum yapan varsa gözleri aydı :) bayramda telefonumu hiç elime alamadım ilk gün sancılarla boğuştum diğer günlerde de son hazırlıklarımı tamamladım yarında temizliğim olacak her şey bitmiş olacak çok şükür. Yarın doktor randevumda var bakalım doktor ne diyecek bizim kız gelmeye meraklımı görelim :)

Ayy bayram bitti anca bakiyorum, icimdende illa doguran birileri olmustur derkeeeen okuya bildigim 3 kisi bebislere kavusmus yahuu harika cok sevindim adiniza, Allah anali babali buyutsun ins pitircik66 D Divane25 patate kizlar tebrik ediyorum darisi bekleyenlerin basina olsun, saglicakla bebisleri buyutun..

Guzel haberler alacagimiz bir hafta olsun ins hepinize kocaman sevgiler,musmutlu haftalar

Iyi gunler kizlar. Kizlar ilk gebeligim çok korkuyorum. Bu nişan dedikleri olay nedir beni aydinlatabilir misiniz? Adet sancinsi gibi agrili geliyor mu yoksa kanamam mi var anlayamadim

Ayyy ne güzel bi macera olmuş o heyecan müthiş olmalı

Günaydın kızlar :) Bugün 9a kadar uyumuşum mutluyum :)
Dünde aşırı gergindim nedense, durduk yere ağladım durdum, çok kötüyüm dedim ağladım, ufacık şeylere taktım ağladım, sıkıldım dedim ağladım eşim artık tepki vermedi bir süre sonra tamam hayatım sakin ol falan dedi sadece. Sonra bide ne saçma şeylere ağlıyorum diye düşünüyorum ama 1 saat sonra yine bi ağlama hissi geliyordu neden böyle duygusaldım bilemedim. Sıkıldım dediğimde adam dışarı çıkalım hadi dedi bu yağmurda mı dalga mı geçiyorsun diye bile ağladım

Bayramı yalnız geçirdim diye sanırım bu duygusallık. Neyse bugün iyiyim pozitif uyandım en azından :)
Seçimlerden sonra annem ve babam gelecekmiş doğum için çok sevindim ama bi yandan da erken mi diye düşünüyorum doğumdan sonra da kalıcaklar sonuçta ikiside çalışıyor benim için işlerinden kalıcaklar bide erken doğarsa iyi olur gelsinler diyorum. Kafam karma karışık. Sanırım bu aralar duygu düşünce karmaşası yaşıyorum

merhaba kızlar gece boyunca uyumadım 3 te uyandım 5,30da uykuya dalabildim bu halle kalktım işe geldim çok zor son haftalar daha 2,5 hafta calısacaz zaman nasıl gececek bilmiyorum
hastane cantamın herseyi hazır bir türlü biraraya getiremedim erindiğimden

ZK_ASK günaydın canım. Bende 12. Haftada da folik asiti bırakıp omega 3 ve geyno ferro takviyesi alıyorum. Doğuma kadar ikisini de kullanacaksın dedi doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…