2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah razı olsun sizden canım. Rabbim de sizi darda zorda koymaz hızırını yetiştirir inşallah.. o kızda sağ salim kavuşsun bebişine. dualarım bu durumda olan herkesle... Rabbim vaktiyle nasip etsin bizlere de. Amin..

Canim seninki tatbikat olmus biraz .Gercek sancida daha pratik davranabilirsin .Yaramaz annesini heyecanlandirmak istemis

Şurda ne kaldı canım bi kaç hafta daha sık dişini inşallah sorunsuz atlatırsın. Karnım yamuk yumuk oluyo nefesimi kesiyo kasılma olayı bu işte çok rahatsız edici bişey :) kimisi yaşar farketmes kimisi de böyle sürekli yaşar

Iyi gunler kizlar. Kizlar ilk gebeligim çok korkuyorum. Bu nişan dedikleri olay nedir beni aydinlatabilir misiniz? Adet sancinsi gibi agrili geliyor mu yoksa kanamam mi var anlayamadim
Kanlı bi akıntı olarak dışarı atılan bi sıvıdır.hızlı ve yüksek miktarda bi andada gelebilir sızıntı şeklindede gelebilir.geldikten sonra doğum hemen başlayabilir yada günler sonrada başlayabilir.yani nişan geldi hemen doğurucam diye bişi olmayabiliyor.ve gebelerin hepsinde nişan atılımı olmaz kişiye göre değişir.nişanın görevi ise rahim ağzını tıkar bebeği enfeksiyondan korur.

Gec degil bence ben 16.haftadan beri iciyorum. Imom zaten devlet ödemiyor 30 tl 30 adet var icinde. Magnezyumun da bendekini devlet odemedi oda 40 tl yine 30 tane ama ben kasilma veya agri varsa iciyorum allaha sukur hemen rahatlatıyor
Sağol canım hiç bilmiyordum ben bunu. Doktorumda söylemedi. Yarın direteceğim. Vermezse kendim alırım. Geçen ay gittğmde Balık yemiyorum balık yağı alsam dedm, çok ilaç yazmak istemiyorum ceviz de de var aynı vitamin diyor :) sütümü cevizimi eksik etmedim şükür. Acaba kaç kilo oldu çok merak ediyorum :)

canım pitircik değil kizilcik123 doğum yapti

Nasılda oynatıyo seni :))) yerim yaa

Kızlar göğüsleri inen oldumu sanki benimkiler küçüldü yumuşadı gibi geliyor birde sık wcye çıkan var mı büyük olana bebiş hareket ettikçe ben wcdeyim günde 4 5 kere hemde :/

Çok tesekkur ederim. Adet kanamasina benzedigi icin korkttum bi an. Adet agrisina benzer agrida olunca kimseye soramadim.Bu gun zaten ogleden sonra doktor kontrolum vardi.

Kremi almadım lansinoh alacaktım, o dimi ? Kalkanda almadım o konuyu hiç bilmiyorum alsam mı almasam mı kararszım.
Evet o ,kalkan da Avent .Sen bilirsin canim .Ben göğsü yara olup emziremeyen kisileri gorunce en basta onlem almak istedim .Korktum açıkçası.

Omega3 için geç kalmadım mı sen ne zamandan berı kullanıyosun ? Ya doktor yazmasada kendim mi alsam fiyatı çok pahalı mı ? Magnezyumu da kasılma oldukça mı içiyosun
Canim benimde boyle bir vitamini kullanabilecegimden haberim yoktu... gecen hafta gittim aldim eczaneden... tanidik bi dr a sordum kesinlikle kullanmalisin dedi... ama benim dr umun haberi yok çünkü hamileligin normal bir surec oldugunu ve hicbirseye ihtiyacimiz olmadığını düşünüyor. . Vitamin olunca haber vermeden kullandim isin alsi ve sadece 1haftadir kullaniyorum evet bencede gec ama zararin neresinden donulurse kardir diye düşünüyorum. . Sadece benim fikrim etkilemek de istemem

Evet o ,kalkan da Avent .Sen bilirsin canim .Ben göğsü yara olup emziremeyen kisileri gorunce en basta onlem almak istedim .Korktum açıkçası.
Krem alıp koyacağım çantaya. Yara olmaz inşallah. Eczanelerde de satılıyodur dimi hiç bakmadım. Acil durum olursa eşim gider alır diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…