2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

giderken zaten onun yerine kendimi koydum hala tüylerim diken diken olur aklıma geldikçe karşıdaki insanın bi Allah razı olsun demesi bile yetiyor. Rabbim darda zorda olana yardım etsin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı...

Bana da öyle geliyor hiç bişey için geç değil bence de. Eczacıya omega3 diyoruz dimi D vitaminimi de aksatmayım artık :/ sen kullanıyor musun ? İlk aylarda doktorumun yazdığı eczaneden aldığm vitamin 3 damla içiyordum kokusu baskındı vitaminin. Geçen ay sağlık ocağından istedim başka kutuda olan D vitamini verdi oda 9 damla içiliyor. Kokusu falanda yok. Gynoferronda öyle ilki ve şuanki kullandığm değişik. Hep mi böyle bunlar ? Omega3 ün ismi cismi var mı peki

4 gözle beklediğimiz için her ağrıda geliyor diyoruz :) tatbikat yapmış oldun işte canım fena mı :)
Bu ikinci tatbikat oldu :) evet her ağrıyı bebek geliyor diye yorumluyorum sonumuz hayır olsun insallah :)

Dayanılmayacak kadar değildi canım daha da şiddetlenmeden hazırlanmak istedim hem diyorlar ya sancin gelir gelmez gitmeyin hemen diye sancinin bir kısmını evde çekin hastanede stres oluyor insan sancı daha şiddetliymiş gibi oluyor o yüzden acele etmek istemedim ben de ama ben hazırlığa dalarken farkında olmadan geçmişti zaten ağrım :)

Ayyy ne güzel bi macera olmuş o heyecan müthiş olmalı
Hem heyecan hem mutluluk hem korku karmaşık bir duyguydu :)

Canim seninki tatbikat olmus biraz .Gercek sancida daha pratik davranabilirsin .Yaramaz annesini heyecanlandirmak istemis
Bizimki yalancı çoban hikayesine dönmesin de :)) sağlıkla gelseler de diken üstünde oturmaktan kurtulsak inşallah

Nasılda oynatıyo seni :))) yerim yaa
Daha doğmadan hem de :))

Haklısın hazır olmak lazım ama işte bi saldım kendimi benimki de 7 temmuz görünüyor bakalım
Omega3 için geç kalmadım mı sen ne zamandan berı kullanıyosun ? Ya doktor yazmasada kendim mi alsam fiyatı çok pahalı mı ? Magnezyumu da kasılma oldukça mı içiyosun

Canım bana doktorum omega3 ü son 3 Ayda öneriyoruz demişti ramazan başlamadan birkaç gün önce verdi bana. Bir de ben magnezyum kullanıyordum 37 den sonra kullanma doğumu geciktirir dedi. Ben de 35 te ilacım bitince bir daha almadım. Aklında olsun. Biz bu işleri nasıl yapacağız ya
Kizlar reflu yastığı aldiniz mi ? Ben Sevi Bebe marka almayi dusunuyorum .
Ben özel olarak reflü yastığı almadım canım. Anne yanı beşiği reflüsü olan bebekler için baş kısmı yükselebiliyor. Hem de başka yastıkla destekleyebilirim diye düşündüm. Belki de hiç ihtiyacın olmayabilir ona her çocuk kusmuyor çünkü. Bence Doğumdan sonra ihtiyacın olursa alabilirsin

Canim benim dr takviyeye cok karsi suan sadece gyno-tardyferon kullandiriyor birde ecopirin(bunu da 1aydir kullaniyorum heralde)
Gerisi yok ondan sordum hep gerek yok dedi ama baska dr a sordum mutlaka kullan dedi imom ve efa-mom onerdiler icima efa-mom sindi onu aldim kullaniyorum... ikisininde icinde folik asit oldugundan 1gun gyno kullaniyorum diger gun efa-mom kullaniyorum...

kızlar benim biraz odemim var kasintimda var sizdede varmi acaba odemdenmi kasiniyor anlamadim bacaklarim hep yara oldu kasimaktan

Kızlar bende kontrolden çıktım şimdi çalışamaz raporumu aldım şükür. Bebeğimin gelişimi 2 hafta geri çıktı halbuki hamile kaldığımdan beri en iyi bu ara beslenmiştim. 2650 olmuş kilosu. Doktorum doğduğunda 2.500 ü geçmiş bütün bebekleri normal kabul ederiz bu şimdiden geçmiş zaten problem yaratacak bir geriliği yok dedi. İki hafta sonraya randevu verdi

kızlar benim biraz odemim var kasintimda var sizdede varmi acaba odemdenmi kasiniyor anlamadim bacaklarim hep yara oldu kasimaktan
Cnm bende odem var ayaklarm ellerim sisti ayakkabi giyemiyorum rahatsiz ediyor ve yuzukler vs olmuyor birde gece asiri ayak el yanmasi var, kasinti icin dr a danis istersen cnm daha iyi bilir

Ayni merak bende de var vallahi perşembe bizimde. Zaten persembe bi 10 kisi var galiba kontrolu olan :)

Kızlar merhaba çok şükür raporu aldım işyerine teslim ettim artık evdeyim şükürler olsun resmen gün saydınız benimle birlikte sizde hepinize ayrı ayrı tşk ederim

Bebişim gayet iyi şükür 3200 olmuş suyu da iyi ölçümlerde hep haftasına göre çıktı nst de sıkıntı Yok artık beklemedeyiz ne zaman gelmek isterse hanımefendi

Haftaya tekrar gidicem artık haftada 1 e düştü kontrol hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun

Miss Ness canım walla içine mi doğdu bileniyorum bekleyip görücez

maşallah fıstığa.. . Darısı başıma ve çalışanlara inşallah doğurmazsam 2 hafta sonra bende evdeyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…