- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #45.921
Dogumdan once kullanilmaya baslanmali canim .Ben de bugun baslayacagim .Krem alıp koyacağım çantaya. Yara olmaz inşallah. Eczanelerde de satılıyodur dimi hiç bakmadım. Acil durum olursa eşim gider alır diye düşünüyorum..
giderken zaten onun yerine kendimi koydum hala tüylerim diken diken olur aklıma geldikçe karşıdaki insanın bi Allah razı olsun demesi bile yetiyor. Rabbim darda zorda olana yardım etsin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı...Allah razı olsun sizden canım. Rabbim de sizi darda zorda koymaz hızırını yetiştirir inşallah.. o kızda sağ salim kavuşsun bebişine. dualarım bu durumda olan herkesle... Rabbim vaktiyle nasip etsin bizlere de. Amin..
Bana da öyle geliyor hiç bişey için geç değil bence de. Eczacıya omega3 diyoruz dimi D vitaminimi de aksatmayım artık :/ sen kullanıyor musun ? İlk aylarda doktorumun yazdığı eczaneden aldığm vitamin 3 damla içiyordum kokusu baskındı vitaminin. Geçen ay sağlık ocağından istedim başka kutuda olan D vitamini verdi oda 9 damla içiliyor. Kokusu falanda yok. Gynoferronda öyle ilki ve şuanki kullandığm değişik. Hep mi böyle bunlar ? Omega3 ün ismi cismi var mı pekiCanim benimde boyle bir vitamini kullanabilecegimden haberim yoktu... gecen hafta gittim aldim eczaneden... tanidik bi dr a sordum kesinlikle kullanmalisin dedi... ama benim dr umun haberi yok çünkü hamileligin normal bir surec oldugunu ve hicbirseye ihtiyacimiz olmadığını düşünüyor. . Vitamin olunca haber vermeden kullandim isin alsi ve sadece 1haftadir kullaniyorumevet bencede gec ama zararin neresinden donulurse kardir diye düşünüyorum. . Sadece benim fikrim etkilemek de istemem
bende almayı düşünüyorum canım ama kararsız kaldımKizlar reflu yastığı aldiniz mi ? Ben Sevi Bebe marka almayi dusunuyorum .
Göğüs uçların sızlamaya başladı mı benim bazen sızlıyor iç çamaşırım değince falan. Senden sütte gelmişti sanırım yanlış hatrlamıyosamDogumdan once kullanilmaya baslanmali canim .Ben de bugun baslayacagim .
Bu ikinci tatbikat oldu :) evet her ağrıyı bebek geliyor diye yorumluyorum sonumuz hayır olsun insallah :)4 gözle beklediğimiz için her ağrıda geliyor diyoruz :) tatbikat yapmış oldun işte canım fena mı :)
Dayanılmayacak kadar değildi canım daha da şiddetlenmeden hazırlanmak istedim hem diyorlar ya sancin gelir gelmez gitmeyin hemen diye sancinin bir kısmını evde çekin hastanede stres oluyor insan sancı daha şiddetliymiş gibi oluyor o yüzden acele etmek istemedim ben de ama ben hazırlığa dalarken farkında olmadan geçmişti zaten ağrım :)Ay kız maşallah o ağrıyla aklına onlar nasıl geldi.
Ben dusunuyorumda
Üstümü giyinip cüzdanimi nasıl alıpta merdivenlerden ineceğim
Sen duşa girip yağlanıp parfumlenip çıkmışsın valla helal olsunnn
Hem heyecan hem mutluluk hem korku karmaşık bir duyguydu :)Ayyy ne güzel bi macera olmuş o heyecan müthiş olmalı
Bizimki yalancı çoban hikayesine dönmesin de :)) sağlıkla gelseler de diken üstünde oturmaktan kurtulsak inşallahCanim seninki tatbikat olmus biraz .Gercek sancida daha pratik davranabilirsin .Yaramaz annesini heyecanlandirmak istemis
Daha doğmadan hem de :))Nasılda oynatıyo seni :))) yerim yaa
benim yan yatış yastigim var canim reflu yastigi dahami farkliKizlar reflu yastığı aldiniz mi ? Ben Sevi Bebe marka almayi dusunuyorum .
Gyno-tardyferon bende kullaniyorum canimyaninda omega 3 diye ne kullaniyorsun?ZK_ASK günaydın canım. Bende 12. Haftada da folik asiti bırakıp omega 3 ve geyno ferro takviyesi alıyorum. Doğuma kadar ikisini de kullanacaksın dedi doktorum.
Ben aldm cnm daha yeni aldm hatta bi arkadaşım kullanıyor çok memnun kesinlkle almalısın dedi. O da sevi bebe kullanıyor bende sevibebe aldım bayramdan hemen önce civilden 69 lirayaKizlar reflu yastığı aldiniz mi ? Ben Sevi Bebe marka almayi dusunuyorum .
Haklısın hazır olmak lazım ama işte bi saldım kendimi benimki de 7 temmuz görünüyor bakalımcanım ara ara hafif sancı giriyor ama tabi şiddetli değil yarın druma gideceğim bakalım durumlar nasıl
bence yavaş yavaş hazır olsan iyi olur bende yarın halıları yikamaya verip temizlige başlayacağım doğumum temmuzun 3 u daha erken gelmezse tabi
Omega3 için geç kalmadım mısen ne zamandan berı kullanıyosun ? Ya doktor yazmasada kendim mi alsam fiyatı çok pahalı mı ? Magnezyumu da kasılma oldukça mı içiyosun
Canım bana doktorum omega3 ü son 3 Ayda öneriyoruz demişti ramazan başlamadan birkaç gün önce verdi bana. Bir de ben magnezyum kullanıyordum 37 den sonra kullanma doğumu geciktirir dedi. Ben de 35 te ilacım bitince bir daha almadım. Aklında olsun. Biz bu işleri nasıl yapacağız yaEn son bugun yapacaktım bende dediğin gibi yarını yarına atıyorum bugun halledym dedm baktm sıcak aksam serinlikte yaparım dedm şuan yatıyorum tabikide hiç bişeye elimi sürmedimyarın yapacağım ( inşallah ) eşim hazır izinliyken çalıştrym onu. Çantamı hazrlamadm daha sen onu hallettn mi
Ben özel olarak reflü yastığı almadım canım. Anne yanı beşiği reflüsü olan bebekler için baş kısmı yükselebiliyor. Hem de başka yastıkla destekleyebilirim diye düşündüm. Belki de hiç ihtiyacın olmayabilir ona her çocuk kusmuyor çünkü. Bence Doğumdan sonra ihtiyacın olursa alabilirsinKizlar reflu yastığı aldiniz mi ? Ben Sevi Bebe marka almayi dusunuyorum .
Canim benim dr takviyeye cok karsi suan sadece gyno-tardyferon kullandiriyor birde ecopirin(bunu da 1aydir kullaniyorum heralde)Bana da öyle geliyor hiç bişey için geç değil bence de. Eczacıya omega3 diyoruz dimi D vitaminimi de aksatmayım artık :/ sen kullanıyor musun ? İlk aylarda doktorumun yazdığı eczaneden aldığm vitamin 3 damla içiyordum kokusu baskındı vitaminin. Geçen ay sağlık ocağından istedim başka kutuda olan D vitamini verdi oda 9 damla içiliyor. Kokusu falanda yok. Gynoferronda öyle ilki ve şuanki kullandığm değişik. Hep mi böyle bunlar ? Omega3 ün ismi cismi var mı peki
Ay yanlis etiketlemisimcanım pitircik değil kizilcik123 doğum yapti
Cnm bende odem var ayaklarm ellerim sisti ayakkabi giyemiyorum rahatsiz ediyor ve yuzukler vs olmuyor birde gece asiri ayak el yanmasi var, kasinti icin dr a danis istersen cnm daha iyi bilirkızlar benim biraz odemim var kasintimda var sizdede varmi acaba odemdenmi kasiniyor anlamadim bacaklarim hep yara oldu kasimaktan
Sağol canım hiç bilmiyordum ben bunu. Doktorumda söylemedi. Yarın direteceğim. Vermezse kendim alırım. Geçen ay gittğmde Balık yemiyorum balık yağı alsam dedm, çok ilaç yazmak istemiyorum ceviz de de var aynı vitamin diyor :) sütümü cevizimi eksik etmedim şükür. Acaba kaç kilo oldu çok merak ediyorum :)
maşallah fıstığa.. . Darısı başıma ve çalışanlara inşallah doğurmazsam 2 hafta sonra bende evdeyim :)Kızlar merhaba çok şükür raporu aldım işyerine teslim ettim artık evdeyim şükürler olsun resmen gün saydınız benimle birlikte sizde hepinize ayrı ayrı tşk ederim
Bebişim gayet iyi şükür 3200 olmuş suyu da iyi ölçümlerde hep haftasına göre çıktı nst de sıkıntı Yok artık beklemedeyiz ne zaman gelmek isterse hanımefendi
Haftaya tekrar gidicem artık haftada 1 e düştü kontrol hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun
Miss Ness canım walla içine mi doğdu bileniyorum bekleyip görücez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?