- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #45.941
Aynen canim cok heyecanlıyım ☺10 gün geri sayım başladı senin ve bebeğin için.
saglikla kavuşun inşallah.
Kuzum grubun son dakkaya kadar calisan annesi sen oldun vallahi, artik dinlenirsin bol bol hayirlisiyla vaktinde gelsin prensesKızlar merhaba çok şükür raporu aldım işyerine teslim ettim artık evdeyim şükürler olsun resmen gün saydınız benimle birlikte sizde hepinize ayrı ayrı tşk ederim
Bebişim gayet iyi şükür 3200 olmuş suyu da iyi ölçümlerde hep haftasına göre çıktı nst de sıkıntı Yok artık beklemedeyiz ne zaman gelmek isterse hanımefendi
Haftaya tekrar gidicem artık haftada 1 e düştü kontrol hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun
Miss Ness canım walla içine mi doğdu bileniyorum bekleyip görücez
Hadi güzel haberlerle gel canım hiç korkma her şey yolunda ❤Herkese merhaba.. çok şükür bayramı bitirdik. Doğum yapan arkadaşlar olmuş hayırlı uğurlu olsun..
Bugün kontrol günü bebegimi görmeye gidecem. Biraz da korkuyorum bu defa. Karnımda baya aşağı indi çok belli. doktor ne diyecek çok merak ediyorum
Ben de ayniyim .Alacaksam internetten mi alsam yoksa haftasonu magazaya mi baksam bilmiyorum.bende almayı düşünüyorum canım ama kararsız kaldım
Zaman zaman oluyor evde sutyen takmiyorum .Evet dua alinca 1 damla sut geliyor sag gogsumden .Soldan gelmiyor artik.Göğüs uçların sızlamaya başladı mı benim bazen sızlıyor iç çamaşırım değince falan. Senden sütte gelmişti sanırım yanlış hatrlamıyosam
Sanirim ayni su icinde kiraz çekirdeği olanlar.benim yan yatış yastigim var canim reflu yastigi dahami farkli
Bir arkadas da kesin almalisin dedi .Bilemedim .Her bebegin ihtiyaci farkli oluyor .Alip da bir kosede durcaksa almak istemiyorum.Ben aldm cnm daha yeni aldm hatta bi arkadaşım kullanıyor çok memnun kesinlkle almalısın dedi. O da sevi bebe kullanıyor bende sevibebe aldım bayramdan hemen önce civilden 69 liraya
avent kalkan yaralara karşı çok etkiliymiş kimle konuşsam mutlaka alın diyor ben de almayı düşünüyorum ama bi de yine aventin kelebek kalkan var 2 boyutta o anladığım kadarıyla meme ucu çıkmazsa bebeğe memeyi tutturmak içinmiş. hem normal kalkan hem kelebek kalkan almaya gerek var mı emin olamadım.Evet o ,kalkan da Avent .Sen bilirsin canim .Ben göğsü yara olup emziremeyen kisileri gorunce en basta onlem almak istedim .Korktum açıkçası.
Canım bn dun e bebeke gıttım ordakı calısanda anne yanı reflu yastıgını tavısye ettı bnmde halım yoktu zten alıp cıktımBen de ayniyim .Alacaksam internetten mi alsam yoksa haftasonu magazaya mi baksam bilmiyorum.
Zaman zaman oluyor evde sutyen takmiyorum .Evet dua alinca 1 damla sut geliyor sag gogsumden .Soldan gelmiyor artik.
Sanirim ayni su icinde kiraz çekirdeği olanlar.
Bir arkadas da kesin almalisin dedi .Bilemedim .Her bebegin ihtiyaci farkli oluyor .Alip da bir kosede durcaksa almak istemiyorum.
Canim 2 hafta gec degil mi artik kontroller 1 haftaya düştü .Uzulme toparlar daha son haftalar daha cok kilo alirmis bebisler .Kızlar bende kontrolden çıktım şimdi çalışamaz raporumu aldım şükür. Bebeğimin gelişimi 2 hafta geri çıktıhalbuki hamile kaldığımdan beri en iyi bu ara beslenmiştim. 2650 olmuş kilosu. Doktorum doğduğunda 2.500 ü geçmiş bütün bebekleri normal kabul ederiz bu şimdiden geçmiş zaten problem yaratacak bir geriliği yok dedi. İki hafta sonraya randevu verdi
Silikon uc kullanan annelerin bebekleri memeyi reddediyormuş bazen .Ben de korkuyorum sanki göğüs ucum var gibi yok gibi anlamiyorum ki .avent kalkan yaralara karşı çok etkiliymiş kimle konuşsam mutlaka alın diyor ben de almayı düşünüyorum ama bi de yine aventin kelebek kalkan var 2 boyutta o anladığım kadarıyla meme ucu çıkmazsa bebeğe memeyi tutturmak içinmiş. hem normal kalkan hem kelebek kalkan almaya gerek var mı emin olamadım.
Kizlar reflu yastığı aldiniz mi ? Ben Sevi Bebe marka almayi dusunuyorum .
Canım senin bebiş temmuzu zor edicek galiba içerde :)Kızlar şaka maka yine ağrım başladı ama değişik bir ağrı karnımın en alt bölgesinde hissediyorum hatta vajinanin hemen üstünden ama ağrıdan çok sanki bebek kafasıyla doğum kanalına girmeye çalışıyor gibi mi orayı oyuyor gibi mi arada orda kalp atışı gibi pıt pıtlar oluyor ha bire oynuyor karnimda ama hem alttan hem üstten kimildiyor gibi hafif hafif nasıl desem suda yüzüyor gibi ama sert hareketler yapmıyor arada biraz sert oluyor o da hemen geciyor ,dünden beri değişik değişik şeyler geliyor başıma hayrolsun inşallah
ben de bakınca var gibi ama geçen bir görsel gördüm süt dolan memede uç kaybolmuş gibiydi tecrübeli anneler daha iyi fikir verir belkiCanim 2 hafta gec degil mi artik kontroller 1 haftaya düştü .Uzulme toparlar daha son haftalar daha cok kilo alirmis bebisler .
Silikon uc kullanan annelerin bebekleri memeyi reddediyormuş bazen .Ben de korkuyorum sanki göğüs ucum var gibi yok gibi anlamiyorum ki .
Galiba öyle olcak canım şimdi daha da sert hareketler yapmaya başladı hiç durmuyor ay heyecanlanmaya başladım eşimi aradım her an hazırlıklı ol dedim :)) arada bir de batma gibi sanci oluyor ay noluyor acaba çok merak ettim :) bu arada bugün tam 37 haftalık olduk yarın 38e başlıyorum inşallahCanım senin bebiş temmuzu zor edicek galiba içerde :)
O daha farkli ve daha pahali sanirim.Ne kadara aldin ?Canım bn dun e bebeke gıttım ordakı calısanda anne yanı reflu yastıgını tavısye ettı bnmde halım yoktu zten alıp cıktım
Ben de bakayim olmadi alışveriş yaptığım bir yer var oradan alirim.Ben aldım canım. Kiraz çekirdekli olanı. Arkadaşım kullanıyor çok memnun. İlla reflüsü olanlar kullanacak diye bişey yok çünkü bebeğin baş kısmı normalde biraz yüksek olmalı zaten. Yastık koyamayacağımza göre bu yastık çok mantıklı geldi bana. Ayrıca gaz ağrısı için de kiraz çekirdekleri çok kullanışlı olmuş arkadaşıma. Onun bebeğinin de reflüsü yok ama nerdeyse 7,8aylık oldu bebeği hala kullanıyor. Bulunduğun odaya götürmek de sallamak istersen ayağına koymak da daha kolay diyor. Direk beşiğine koyucam ben yastığı hep onda yatırcam canım.
Normalde aile sagliginda ebeler bakiyormus yonlendirme yapiyormus ama ben sadece aşı icin gittim cok ilgisizlerdi .Bazen göğüs ucum içe çöküyor.ben de bakınca var gibi ama geçen bir görsel gördüm süt dolan memede uç kaybolmuş gibiydi tecrübeli anneler daha iyi fikir verir belki
Efa mom da vitamin dimi canım ?Canim benim dr takviyeye cok karsi suan sadece gyno-tardyferon kullandiriyor birde ecopirin(bunu da 1aydir kullaniyorum heralde)
Gerisi yok ondan sordum hep gerek yok dedi ama baska dr a sordum mutlaka kullan dedi imom ve efa-mom onerdiler icima efa-mom sindi onu aldim kullaniyorum... ikisininde icinde folik asit oldugundan 1gun gyno kullaniyorum diger gun efa-mom kullaniyorum...
179 du canım hem babynest hem reflu olarak gecıor ıkılı yanıO daha farkli ve daha pahali sanirim.Ne kadara aldin ?
Ben de bakayim olmadi alışveriş yaptığım bir yer var oradan alirim.
Normalde aile sagliginda ebeler bakiyormus yonlendirme yapiyormus ama ben sadece aşı icin gittim cok ilgisizlerdi .Bazen göğüs ucum içe çöküyor.
3arkadsim kullandı çok memnun kaldılar iç kısımları delikli olduğu için gece faln kussa bile bogulmaya engel oluyo ilk aldigim seyler arasinda cok pratik geldi bana.yan yatisada destek oluyo bence çok kullanisliKizlar reflu yastığı aldiniz mi ? Ben Sevi Bebe marka almayi dusunuyorum .
Bendede şafak 40.Aynen canim cok heyecanlıyım ☺
Şafak sayıyorum işte çarşamba günü kontrol um var bakalım bebiş ne kadar olmuş
Darısı başınıza inşallah canım bana az kaldı benden sonra sıra sizde ❤❤❤
Bende o gün gidecektim dayanamadımmm :)) benm yaralar kızarıklık ve çatlak eşliğinde belime doğru yol almış sabah bi ağlama geldi eşim yanımda olmaya çalışıyo falan oyle bunaldım ki bi süre ben yokmuşum gibi davran dedm kahvaltı bile yapamadım ağlamaktan. Karnım okadar acıyo ki. Etlerim acıyo iğneler saplanıyo sankiAyni merak bende de var vallahi perşembe bizimde. Zaten persembe bi 10 kisi var galiba kontrolu olan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?