- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #45.961
Hmm yok ondan görmüştüm e bebekte hatirladim. Bende iki besik var biri anne yani direk onun içine koyacağım .179 du canım hem babynest hem reflu olarak gecıor ıkılı yanı
Tesekkurler canim .3arkadsim kullandı çok memnun kaldılar iç kısımları delikli olduğu için gece faln kussa bile bogulmaya engel oluyo ilk aldigim seyler arasinda cok pratik geldi bana.yan yatisada destek oluyo bence çok kullanisli
Dr a git bi istersen canımKızlar şaka maka yine ağrım başladı ama değişik bir ağrı karnımın en alt bölgesinde hissediyorum hatta vajinanin hemen üstünden ama ağrıdan çok sanki bebek kafasıyla doğum kanalına girmeye çalışıyor gibi mi orayı oyuyor gibi mi arada orda kalp atışı gibi pıt pıtlar oluyor ha bire oynuyor karnimda ama hem alttan hem üstten kimildiyor gibi hafif hafif nasıl desem suda yüzüyor gibi ama sert hareketler yapmıyor arada biraz sert oluyor o da hemen geciyor ,dünden beri değişik değişik şeyler geliyor başıma hayrolsun inşallah
Normal olcak canmNiye çok mu kilo almış yada normal mş yapacaksın doğumu ondan mı
Bu ikinci tatbikat oldu :) evet her ağrıyı bebek geliyor diye yorumluyorum sonumuz hayır olsun insallah :)
Dayanılmayacak kadar değildi canım daha da şiddetlenmeden hazırlanmak istedim hem diyorlar ya sancin gelir gelmez gitmeyin hemen diye sancinin bir kısmını evde çekin hastanede stres oluyor insan sancı daha şiddetliymiş gibi oluyor o yüzden acele etmek istemedim ben de ama ben hazırlığa dalarken farkında olmadan geçmişti zaten ağrım :)
Hem heyecan hem mutluluk hem korku karmaşık bir duyguydu :)
Bizimki yalancı çoban hikayesine dönmesin de :)) sağlıkla gelseler de diken üstünde oturmaktan kurtulsak inşallah
Daha doğmadan hem de :))
Kizlar reflu yastığı aldiniz mi ? Ben Sevi Bebe marka almayi dusunuyorum .
Ben aldm cnm daha yeni aldm hatta bi arkadaşım kullanıyor çok memnun kesinlkle almalısın dedi. O da sevi bebe kullanıyor bende sevibebe aldım bayramdan hemen önce civilden 69 liraya
Efa mom da vitamin dimi canım ?
Evet canim resmini ekliyorum bakkEfa mom da vitamin dimi canım ?
En fazla 40 senin de cmm normal olacağı için belli olmaz bir bakarsın seninki de erkenci davranır gelmek ister sen hazırlıklı ol her daim :))Bendede şafak 40.
Daha heycan yok ama gün gecdikce heycan geliyor.
Babynest mi aldın reflü yastığı mı anlamadım ?179 du canım hem babynest hem reflu olarak gecıor ıkılı yanı
Sağol canım, Aç karna mı alıyosunEvet canim resmini ekliyorum bakk
Kendini hazır hissettiğin zaman gelsin çeksin bence.Selam kizlar. Hastane foto cekimiyle ilgili sorum var. Benim cok yakin bir arkadasim fotografci. Hamile, hastane, yenidogan cekimlerimizin hepsini o yapck ve hic ucret almiyo benim bebise hediyem bu diyo. Simdi sezeryan olunca hastanede 2 gun kaliniyor ya foto cekiminin hangi gun olmasi daha iyi?? İki gun ustuste gel diyemem ayip kiza da. Ameliyathaneye dr fotocu almiyor.
3 doğum arka arkaya olunca korktum bir an koşa koşa gidip kizimin kiyafetlerni yıkadım kurudu bu günde boş zaman bulursam utuluycem, 2-3 haftaya butun işi bitiririm inşallah. Ondan sonra 37-38 oluyum bir kizima ne zaman isdersen gel diycem korkuyorum bu seferde o gelmez diye.En fazla 40 senin de cmm normal olacağı için belli olmaz bir bakarsın seninki de erkenci davranır gelmek ister sen hazırlıklı ol her daim :))
Eline sağlık canım iyi yaptın geç bile kalmışsın ben iyi ki erken yikamisim şu an çok ağırlaştım yapamazdım herhalde diyorum3 doğum arka arkaya olunca korktum bir an koşa koşa gidip kizimin kiyafetlerni yıkadım kurudu bu günde boş zaman bulursam utuluycem, 2-3 haftaya butun işi bitiririm inşallah. Ondan sonra 37-38 oluyum bir kizima ne zaman isdersen gel diycem korkuyorum bu seferde o gelmez diye.
Aynen canım ben bile şu an gelse cok sorun olucağnı düşünmüyorum acıkcası, 34 sonra doğan bebeklerde küveze girmeyen bile var, ama yine zamanında gelmesi en iyisi.Eline sağlık canım iyi yaptın geç bile kalmışsın ben iyi ki erken yikamisim şu an çok ağırlaştım yapamazdım herhalde diyorum
Aynen 37.haftayo gördükten sonra bayağı bir rahatlıyor insan:))
Ha geldi ha gelecekler derken sonlara yaklaştık çok şükür artık gelseler de pek bir sorun olmaz
Bel ağrın sureklimi yoksa gelip gecip yinemi geliyor, benim ilk doğumumda sancı hakında hatırladığım tek şey tuvalete gitme isteki ama boşu boşuna. Sen isdersen ara canım.Herkese merhaba. 37 hafta içindeyim belim çok ağrıyor ve sürekli tuvalete çıkıyorum. Doktorumu arasam mı? O da her şeye normal diyor ama bilemedim. Benim gibi olan var mı?
Bel ağrım sürekli. Ama hareket edemeyeceğim kadar çok geliyor bazen. Gaz sancısı sanıp tuvalete koşuyorum sürekli. Sürekli arıyorum adamı pimpirikli gibi ne bileyim.Bel ağrın sureklimi yoksa gelip gecip yinemi geliyor, benim ilk doğumumda sancı hakında hatırladığım tek şey tuvalete gitme isteki ama boşu boşuna. Sen isdersen ara canım.
Bende o gün gidecektim dayanamadımmm :)) benm yaralar kızarıklık ve çatlak eşliğinde belime doğru yol almış sabah bi ağlama geldi eşim yanımda olmaya çalışıyo falan oyle bunaldım ki bi süre ben yokmuşum gibi davran dedm kahvaltı bile yapamadım ağlamaktan. Karnım okadar acıyo ki. Etlerim acıyo iğneler saplanıyo sankigece yine kaşıntıya uyandım iyice kaşıdım bu seferde yandım deli dana gibi döndüm durdum çok zor geçiyo günler çok zor
Aynen canim anne karnında kaldıkları bir gün bile çok önemli sağlıcakla zamanında gelsin minnoş larAynen canım ben bile şu an gelse cok sorun olucağnı düşünmüyorum acıkcası, 34 sonra doğan bebeklerde küveze girmeyen bile var, ama yine zamanında gelmesi en iyisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?