2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

179 du canım hem babynest hem reflu olarak gecıor ıkılı yanı
Hmm yok ondan görmüştüm e bebekte hatirladim. Bende iki besik var biri anne yani direk onun içine koyacağım .
3arkadsim kullandı çok memnun kaldılar iç kısımları delikli olduğu için gece faln kussa bile bogulmaya engel oluyo ilk aldigim seyler arasinda cok pratik geldi bana.yan yatisada destek oluyo bence çok kullanisli
Tesekkurler canim .

Dr a git bi istersen canım

Niye çok mu kilo almış yada normal mş yapacaksın doğumu ondan mı
Normal olcak canm
Dikissiz dogurma ihtimalim varmış.
O yüzden buu sansi kaybetmeyelikm dedi doktor.
3100 gram doğsa bile yeter dedi.

Valla süpersin canım.
Doğuma girmeden ne gibi uazirliklar yapılmalı as çok biseyler oluştu kafamda.

Kizlar reflu yastığı aldiniz mi ? Ben Sevi Bebe marka almayi dusunuyorum .

Ben aldm cnm daha yeni aldm hatta bi arkadaşım kullanıyor çok memnun kesinlkle almalısın dedi. O da sevi bebe kullanıyor bende sevibebe aldım bayramdan hemen önce civilden 69 liraya

Ben de çok yüksek olmayanını aldım civilden 70 TL ye. Hem çukur kafa destekli hem de gayet uzun ergonomik. Orkidem senle aynısını almışız herhalde indirimdeydi geçen ay..

Selam kizlar. Hastane foto cekimiyle ilgili sorum var. Benim cok yakin bir arkadasim fotografci. Hamile, hastane, yenidogan cekimlerimizin hepsini o yapck ve hic ucret almiyo benim bebise hediyem bu diyo. Simdi sezeryan olunca hastanede 2 gun kaliniyor ya foto cekiminin hangi gun olmasi daha iyi?? İki gun ustuste gel diyemem ayip kiza da. Ameliyathaneye dr fotocu almiyor.

Kendini hazır hissettiğin zaman gelsin çeksin bence.

En fazla 40 senin de cmm normal olacağı için belli olmaz bir bakarsın seninki de erkenci davranır gelmek ister sen hazırlıklı ol her daim :))
3 doğum arka arkaya olunca korktum bir an koşa koşa gidip kizimin kiyafetlerni yıkadım kurudu bu günde boş zaman bulursam utuluycem, 2-3 haftaya butun işi bitiririm inşallah. Ondan sonra 37-38 oluyum bir kizima ne zaman isdersen gel diycem korkuyorum bu seferde o gelmez diye.

Eline sağlık canım iyi yaptın geç bile kalmışsın ben iyi ki erken yikamisim şu an çok ağırlaştım yapamazdım herhalde diyorum
Aynen 37.haftayo gördükten sonra bayağı bir rahatlıyor insan:))
Ha geldi ha gelecekler derken sonlara yaklaştık çok şükür artık gelseler de pek bir sorun olmaz

Kendimi çok sis hissetmeye başladım kızlar
Yüzüm sivilce doldu ve şişti aynaya baktığımda başkası varmış gibi geliyor bana artik

Herkese merhaba. 37 hafta içindeyim belim çok ağrıyor ve sürekli tuvalete çıkıyorum. Doktorumu arasam mı? O da her şeye normal diyor ama bilemedim. Benim gibi olan var mı?

Aynen canım ben bile şu an gelse cok sorun olucağnı düşünmüyorum acıkcası, 34 sonra doğan bebeklerde küveze girmeyen bile var, ama yine zamanında gelmesi en iyisi.

Herkese merhaba. 37 hafta içindeyim belim çok ağrıyor ve sürekli tuvalete çıkıyorum. Doktorumu arasam mı? O da her şeye normal diyor ama bilemedim. Benim gibi olan var mı?
Bel ağrın sureklimi yoksa gelip gecip yinemi geliyor, benim ilk doğumumda sancı hakında hatırladığım tek şey tuvalete gitme isteki ama boşu boşuna. Sen isdersen ara canım.

Bel ağrın sureklimi yoksa gelip gecip yinemi geliyor, benim ilk doğumumda sancı hakında hatırladığım tek şey tuvalete gitme isteki ama boşu boşuna. Sen isdersen ara canım.
Bel ağrım sürekli. Ama hareket edemeyeceğim kadar çok geliyor bazen. Gaz sancısı sanıp tuvalete koşuyorum sürekli. Sürekli arıyorum adamı pimpirikli gibi ne bileyim.

Ya canım kıxarıklı su toplaması filan diyordun..bi şeye alerji yapmış olmasın vücudun doktora görğnseydin ya belki bir krem mi alerji yaptı kullanıyorsan, ya da deterjan mı..kaşınmaktansa bir doktora görünseydin daha iyi değil mi

Bebeğimi ilk kontrole götürdüler babası ve anneannesi. Ben tam yuruyemedigim için engel olmamak için gitmedim. Ama aklım oğlumda kaldı ya sağ salim bı gidip gelse kendimden başkasına güvenemiyorum. hadess nevesta81 kızlar mama verdiğinizde kaç CC veriyorsunuz? Hala sütüm gelmedi kolostrumu elimle sagip kaşıkla iciriyorum ama dişinin kovuguna yetmiyor tabi. Mamayı 30 CC veriyorum ama doymuyor sanki internette doğru düzgün bilgi yok bebek hep içmek istiyo ne kadar versem içecek.

Aynen canım ben bile şu an gelse cok sorun olucağnı düşünmüyorum acıkcası, 34 sonra doğan bebeklerde küveze girmeyen bile var, ama yine zamanında gelmesi en iyisi.
Aynen canim anne karnında kaldıkları bir gün bile çok önemli sağlıcakla zamanında gelsin minnoş lar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…