- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #45.981
Yarın gideceğim inşallah bi çaresine bakılır hiç iyi değilimYa canım kıxarıklı su toplaması filan diyordun..bi şeye alerji yapmış olmasın vücudun doktora görğnseydin ya belki bir krem mi alerji yaptı kullanıyorsan, ya da deterjan mı..kaşınmaktansa bir doktora görünseydin daha iyi değil mi
Bende o gün gidecektim dayanamadımmm :)) benm yaralar kızarıklık ve çatlak eşliğinde belime doğru yol almış sabah bi ağlama geldi eşim yanımda olmaya çalışıyo falan oyle bunaldım ki bi süre ben yokmuşum gibi davran dedm kahvaltı bile yapamadım ağlamaktan. Karnım okadar acıyo ki. Etlerim acıyo iğneler saplanıyo sankigece yine kaşıntıya uyandım iyice kaşıdım bu seferde yandım deli dana gibi döndüm durdum çok zor geçiyo günler çok zor
Eczaci tok ve aksam onerdi canim bol su ile.... ama icinde sabah alinmali yaziyor... eczacim kendi de hamile ve suan kullaniyor dr u oyle tarif etmis bende oyle kullaniyorumSağol canım, Aç karna mı alıyosun
Aynı şişlik bende de var .Artık ayakların sabahtan şiş başlıyor güne geceye kadar şiş kalıyor. Alıştım artık. Ayakları yukarı kaldırsam da inmiyor, sadece rahatlık hissi oluyor o kadar.Kendimi çok sis hissetmeye başladım kızlar
Yüzüm sivilce doldu ve şişti aynaya baktığımda
başkası varmış gibi geliyor bana artik
Şuna bak ben bununla nasıl başa çıkacağım karnımı sardı iyiceYara varsa cildiye ye de gitsen mi ki ya tuh zehir oluyor gunlerin böyle
Ahh canim yaa insanin akli kalmaz mi 9 ay icinde taşıdın. Simdi evde olmayinca tuhaf hissetmen cok normal .Keske kalkip gidebilseydin .Ama her sey 4 4luk olmuyor maalesef sabir..Doktordan guzel haberlerle dönsünler insallah .Bebeğimi ilk kontrole götürdüler babası ve anneannesi. Ben tam yuruyemedigim için engel olmamak için gitmedim. Ama aklım oğlumda kaldı ya sağ salim bı gidip gelse kendimden başkasına güvenemiyorum. @hadess @nevesta81 kızlar mama verdiğinizde kaç CC veriyorsunuz? Hala sütüm gelmedi kolostrumu elimle sagip kaşıkla iciriyorum ama dişinin kovuguna yetmiyor tabi. Mamayı 30 CC veriyorum ama doymuyor sanki internette doğru düzgün bilgi yok bebek hep içmek istiyo ne kadar versem içecek.
İs programini bana gore ayarlayacagi onden net tarih soylemem lazim.Kendini hazır hissettiğin zaman gelsin çeksin bence.
Maalesef evim bol merdivenli yollar da sarsıyor ameliyat yeri acyor ayak bağı olacaktımAhh canim yaa insanin akli kalmaz mi 9 ay icinde taşıdın. Simdi evde olmayinca tuhaf hissetmen cok normal .Keske kalkip gidebilseydin .Ama her sey 4 4luk olmuyor maalesef sabir..Doktordan guzel haberlerle dönsünler insallah .
Yarın gideceğim inşallah bi çaresine bakılır hiç iyi değilim
Git canım hiç ihmal etme, su toplamış diyorsun ki görünüyor tahribat var. Acilden almazlar mı ? Sonuçta alerjik reaksiyon da olabilirŞuna bak ben bununla nasıl başa çıkacağım karnımı sardı iyicekan idrar tahlilinde çıkar mı nedeni
Eki Görüntüle 2158201
Bugun biraz iş yapıp yatmak istiyorum oturdukça ağlayasım geliyo yarın sabaha randevuyu aldım zaten canım duanı esirgemeGit canım hiç ihmal etme, su toplamış diyorsun ki görünüyor tahribat var. Acilden almazlar mı ? Sonuçta alerjik reaksiyon da olabilir
Canım bu çatlak değil mi? Çatlak acır yara olur kızarır böyle zaten. Görünüm çatlak yaniŞuna bak ben bununla nasıl başa çıkacağım karnımı sardı iyicekan idrar tahlilinde çıkar mı nedeni
Eki Görüntüle 2158201
Herkese teşekkür ederim alintilayamadim. Meme ucu vardı benim içe çökük falan da değildi ama bebek tutmakta çok zorlandı mecburen silikon uc aldim wee babynin. Ama o bana küçük geldiği için yara yaptı uçları. Bebek şimdi tutabiliyor hemen o silikomlari çöpe attım. Eğer yaralar devam ederse aventin büyük uçlarından alicam. Bir de nuk cam biberon almıştım kızlar ucu hemen bozuldu. Hortum gibi akıtıyor her şeyi çöp olduPrima pampers almıştım bebek bezini memnun kaldım. Depent de çok iyiydi ama yarısı bile bitmedi normal pede gectim. Pijama aldığıma çok pişmanım sezaryen olan bence almasın. Yaraya geliyor lastiği üst kısma ceksen gazdan ödemden karnin aciyor. Emzirme sütyeni falan da takamadim acıtıyor meme ucunu. Zaten evde her yeriniz açık dolaşıyorsunuz bebek sürekli arandığı için. Korse hala takamadim böyle iyileşmeye devam edersem yarın takmayı denicem. Yarım saatlik uykuyla duruyorum ama hiç önemli degil bebeğin gözleri açık huzurlu meraklı size baktığını görünce her şeyi unutuyorsunuz
Bugun biraz iş yapıp yatmak istiyorum oturdukça ağlayasım geliyo yarın sabaha randevuyu aldım zaten canım duanı esirgeme
Forse sağol canım. Lansinoh sürekli sürüyorum doğumdan önce de sürdüm ama çok acıyor uçlar ya kan topladı kenarları da hafif çatlamış. Bebiş süt gelmeyince çok sinirleniyor mama damlatarak emzirmeye çalışıyorum ama gözlerinde hafif sarılık başladı çok zorlamiyorum. Meme ucunu doğru kavramasına da çok dikkat ediyorum tümden ağzına almalı ama bu yaralar kader herhalde.
Şuna bak ben bununla nasıl başa çıkacağım karnımı sardı iyicekan idrar tahlilinde çıkar mı nedeni
Eki Görüntüle 2158201
Şuna bak ben bununla nasıl başa çıkacağım karnımı sardı iyicekan idrar tahlilinde çıkar mı nedeni
Eki Görüntüle 2158201
Onlar hastaneden gelene kadar uyuyabilsen enerji toplardin .Ama aklin bebiste kaldi biliyorum uyku tutmadi .Bunlar da geçecek her gun yeni bir tecrube kazanıyorsun ,bebegini taniyorsun .Ne guzel bir duygu. Insallah biz de tadacagiz yakinda.Maalesef evim bol merdivenli yollar da sarsıyor ameliyat yeri acyor ayak bağı olacaktımbebeğin bı doğsun yüzünü seyretmekten uyurken nefes alıyor mu diye kontrol etmekten yemek yemeyi uyumayı unutuyorsun resmen. Allah hepimizinkine sağlık versin zamanı gelince en güzel şekilde tadın bu duyguyu inşallah
Arıycaksın tabi canım senin stres endişe yaşamaman lazım.Bel ağrım sürekli. Ama hareket edemeyeceğim kadar çok geliyor bazen. Gaz sancısı sanıp tuvalete koşuyorum sürekli. Sürekli arıyorum adamı pimpirikli gibi ne bileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?