2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yarın gideceğim inşallah bi çaresine bakılır hiç iyi değilim

Yara varsa cildiye ye de gitsen mi ki ya tuh zehir oluyor gunlerin böyle

Kendimi çok sis hissetmeye başladım kızlar
Yüzüm sivilce doldu ve şişti aynaya baktığımda
başkası varmış gibi geliyor bana artik
Aynı şişlik bende de var .Artık ayakların sabahtan şiş başlıyor güne geceye kadar şiş kalıyor. Alıştım artık. Ayakları yukarı kaldırsam da inmiyor, sadece rahatlık hissi oluyor o kadar.
Son haftalar baya etkiliyormuş insanı, bunların hepsi geçecek canım moralini bozma yalnız değilsin. Bende kendimi 10 yaş atmış gibi hissediyorum aynaya baktığımda saçlarımın beyazı da cabası...

Ahh canim yaa insanin akli kalmaz mi 9 ay icinde taşıdın. Simdi evde olmayinca tuhaf hissetmen cok normal .Keske kalkip gidebilseydin .Ama her sey 4 4luk olmuyor maalesef sabir..Doktordan guzel haberlerle dönsünler insallah .

Herkese teşekkür ederim alintilayamadim. Meme ucu vardı benim içe çökük falan da değildi ama bebek tutmakta çok zorlandı mecburen silikon uc aldim wee babynin. Ama o bana küçük geldiği için yara yaptı uçları. Bebek şimdi tutabiliyor hemen o silikomlari çöpe attım. Eğer yaralar devam ederse aventin büyük uçlarından alicam. Bir de nuk cam biberon almıştım kızlar ucu hemen bozuldu. Hortum gibi akıtıyor her şeyi çöp oldu Prima pampers almıştım bebek bezini memnun kaldım. Depent de çok iyiydi ama yarısı bile bitmedi normal pede gectim. Pijama aldığıma çok pişmanım sezaryen olan bence almasın. Yaraya geliyor lastiği üst kısma ceksen gazdan ödemden karnin aciyor. Emzirme sütyeni falan da takamadim acıtıyor meme ucunu. Zaten evde her yeriniz açık dolaşıyorsunuz bebek sürekli arandığı için. Korse hala takamadim böyle iyileşmeye devam edersem yarın takmayı denicem. Yarım saatlik uykuyla duruyorum ama hiç önemli degil bebeğin gözleri açık huzurlu meraklı size baktığını görünce her şeyi unutuyorsunuz

Ahh canim yaa insanin akli kalmaz mi 9 ay icinde taşıdın. Simdi evde olmayinca tuhaf hissetmen cok normal .Keske kalkip gidebilseydin .Ama her sey 4 4luk olmuyor maalesef sabir..Doktordan guzel haberlerle dönsünler insallah .
Maalesef evim bol merdivenli yollar da sarsıyor ameliyat yeri acyor ayak bağı olacaktım bebeğin bı doğsun yüzünü seyretmekten uyurken nefes alıyor mu diye kontrol etmekten yemek yemeyi uyumayı unutuyorsun resmen. Allah hepimizinkine sağlık versin zamanı gelince en güzel şekilde tadın bu duyguyu inşallah

Oh biraz daha iyi olmama sevindim, bebeğin meme tutması da süper iyi haber, emdikçe gelicek. Zaten süt hemen boşalmıyomuş en az r 4-5 gün Kolostrum bir haftadan sonra filan bey!z süt gelmeye başlıyormuş canısı..doğru yoldaşın emzir gitsin. Bı ara lansinoh kullandım mı ona rağmen yara mı oluyor?

Bugun biraz iş yapıp yatmak istiyorum oturdukça ağlayasım geliyo yarın sabaha randevuyu aldım zaten canım duanı esirgeme

Allah şifa versin canım benim üzülme, geçici bir şeydir... yeter ki doktor görsün.

Forse sağol canım. Lansinoh sürekli sürüyorum doğumdan önce de sürdüm ama çok acıyor uçlar ya kan topladı kenarları da hafif çatlamış. Bebiş süt gelmeyince çok sinirleniyor mama damlatarak emzirmeye çalışıyorum ama gözlerinde hafif sarılık başladı çok zorlamiyorum. Meme ucunu doğru kavramasına da çok dikkat ediyorum tümden ağzına almalı ama bu yaralar kader herhalde.

Anladım canım ben de kalkan alsam mı acaba diye soruyorum çünkü her türlü yara olacaksa kalkan şart gibi of yav napsamki ev dolu mu olacak bisimkilerle onu da bilmiyorum göğüsler fora olu ca sütünü sürünce geçiyormuş yaralar. Bi de canım sarılık için pencerwn gelen gün ışığunı az da olsa görsün bebeişin iyi geliyormuş fototerapi gibi. Zaten hepsi hafif sarılık oluyormuş..

Onlar hastaneden gelene kadar uyuyabilsen enerji toplardin .Ama aklin bebiste kaldi biliyorum uyku tutmadi .Bunlar da geçecek her gun yeni bir tecrube kazanıyorsun ,bebegini taniyorsun .Ne guzel bir duygu. Insallah biz de tadacagiz yakinda.

Bel ağrım sürekli. Ama hareket edemeyeceğim kadar çok geliyor bazen. Gaz sancısı sanıp tuvalete koşuyorum sürekli. Sürekli arıyorum adamı pimpirikli gibi ne bileyim.
Arıycaksın tabi canım senin stres endişe yaşamaman lazım.

Temmuz annelerinin en çok çalışanı olarak tarihe geçeceğim herhalde. İşten çıkıp doğuma gideceğim muhtemelen. Çarşamba günü çatı muayenem var. Bakalım ne diyecek doktor. Bugüne kadar hiç zorlanmamıştım ama bugün kafam sürekli yastık arıyor ama bulamıyor :) Şu son günler bir geçeydi. Doğum yapan arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Darısı başımıza artık. İşlerim çok yoğun sürekli bakamıyorum. Ama aklım hep buralarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…