2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar doğuma yakın magnezyumu birakiyorduk ya ne zaman birakiyorduk bilginiz varmı

Bence de çok gibi ama sanırım riskli bi durum görmediği için iki hafta sonraya randevu verdi. Beklicez bakalım. Bikaç haftadır bende kilo almamıştım bebeğim de geri kalmış yemeğe daha çok yükleniyim bari.

En iyi kiloyu son ay alıyo zaten bebekler, ki bebeğinin kilosu riskli değil doktorunun da dediği gibi. Önemli olan sağlıklı olması, kilo sonrada alır.

Benimkinin de artık hareketleri çok sert çok canımı yakıyor bazen tam topuğunu bir yaslıyır elliyorum çekiyor hemen :) oh maşallah canım sen doldurmuşsun gününü artık gelsede korkulcak zamanı değil. Hayırlısıyla gelsin inşallah

Dr a git bi istersen canım
Yine geçti canım bakalım nolcak :)
Evi falan toparladım gücümün yettiği kadar temizlik de yaptım birden doğum başlar eve gelen giden olur en azından salon mutfak ve banyo temiz olsun hiç değilse :)

Bu arada annem geliyor kızlar bugün aradım inşallah Perşembe sabahı burda olcak ondan sonra eğer doğurmamış olursam keyif yapcam yan gelip yatcam bir de doğuma hazırlarım kendimi egzersiz falan yaparım merdiven inip çıkarım çok mutluyum

Evet canım aslında kızımda da hatırlıyorum aynı şişlikler olmuştu zamanla inmişti ama insan yine bakınca kötü oluyor
Bir de gorenler aaaa sismissin demez mi hamileyiz herhalde ne bekliyorsunuz ki diyesim geliyor
Canim cok dar çok gerginim her şeye hemen sinirleniyorum sürekli baş ağrısı yaşıyorum
Gece zaten uyuyamıyorum herkes e sinirliyim sanki ya
Bugun biraz iş yapıp yatmak istiyorum oturdukça ağlayasım geliyo yarın sabaha randevuyu aldım zaten canım duanı esirgeme
Canim öncelikle geçmiş olsun
Kuzum bana bunlar çatlak gibi geldi bir de kasimissin sanırım ama yine de doktora göster yarın bakalım ne dicek merak ettim
Allah yardımcın olsun canım işin gerçekten çok zor Benim eşim de mali müşavir çok yoruluyor
Mükellefler de anlayışsız oluyor çoğu zaman mesai bitmiş bitmemiş dinlemiyorlar

Belki herkeste aynı olmuyordur ya hamileyken de çok aciyordu meme uçları bünyesel biseydir belki. Eğer evde çok kimse olmayacaksa yakan açık gezerek sütyen atlet giymeyerek açık bırakabilirsin o durumda Kalkan'a gerek yok. Silikon uc zaten her eczanede var onu da şimdiden almaya gerek yok.

Bana hastanedeki ebe 2 yaşına kadar yastık kullanmayın dedi. Bu reflü yastığı normal yastık vazifesi de görüyosa kullanılmaması daha iyi olur gibime geliyo ama bilemedim şimdi. Zaten eskiden reflü yastığı mı varmış yaa

Evet canım 35den sonra daha sert hareketler yapmaya başliyorlar olursa korkma , evet sonlara geldim çok şükür canım darısı başına inşallah , hepimizin bebekleri en hayırlı vakitte hayırlısıyla sağ salim gelsin hepimiz mis kokularını içimize çekelim inşallah

30 cc yapıyorum ben. Öncesinde emziriyorum ama sütüm ikisine yetmiyor daha. 30 cc yetmediyse bir 30 cc daha yapıyorum. Doymayınca belli ediyorlar ztn.

kızlar doğuma yakın magnezyumu birakiyorduk ya ne zaman birakiyorduk bilginiz varmı
Benim perşembe doğum olcak ben hala kullanıyorum bırakmadım, ıcmedigim zaman şiddetli kasılmalar oluyor günde 2 tane içiyorum. Hatta kan sulandırıcı iğneyi bile bırakmadım.

En iyi kiloyu son ay alıyo zaten bebekler, ki bebeğinin kilosu riskli değil doktorunun da dediği gibi. Önemli olan sağlıklı olması, kilo sonrada alır.

Evet canım gelişim olarak bi sıkıntısı yok çok şükür sadece kilosu geri kaldı. Doğuma kadar 3 kiloyu geçer dedi doktor. İyi tarafından bakıyorum rahat doğururum inşallah

Evet canım yastık kullanmak sakıncalı. Bebeğin omurilik gelişimi açısından kullanmamak gerek. Reflü yastığı normal yastık gibi değil. Yatak gibi. Zaten normalde de bebeğim başı 45derecelik açıyla yüksekte olmalı. Beslenme sonrası kusma vs açısından da boğulma riskini önlüyor çünkü ağızına denk gelen tarafında süngerde delikler var. Karın kısmına denk gelen yerdeyse kiraz çekirdekleri koyacak yer var. Bence kullanışlı umarım işe yarar.

Eklentiler

• F601E2EA-CD35-4202-A5AF-E48E10E78BA4.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 58
AdaisyLove sorma valla gece yarısı arayan mı istersin faturalarımı sen kes diyen mi ? :) az daha sıkmam lazım dişimi. Ne zaman doğum iznine gideceksin ne zaman döneceksin diyenlere işten doğuma doğumdan işe diyorum

Amin canım inşallah bayram günü yokladı çok kasılmam oldu doğuruyorum sandım hastaneye gidicektim hatta ama geçti sonradan çok şükür. Ay inşallah amin ya artık harekt değil böyle bir taraflarınıda hissedince insan daha merak ediyor gelsede sevsem diyor ah nasıl bir özlem ki bu çok tuhaf

Ay evet ya, hepimiz aynı güne randevu almışız anlaşmış gibi . Umarım hepimizde güzel haberler veririz, sadece kendim için değil hepimiz için sabırsızlanıyorum

Bende inanilmaz merakliyim. Zayifladim kasilma agrilar yasadim cok yurudum cok uyudum tum bunlar ne getirecek bakalim. Herkesi heyecanla bekliyorum. Bizim ne guzel sali olacakti adamin isi mi bitiyor bi toplantı bi bilmem ne ama insallah az kaldi. Persembe saat 11 de gidecegiz bakalim. 2 hafta once 2700 dük bakalim kac kilo oldu boyumuz kisaydi acaba o farkı kapatti mi kafasi 86 civarıydı acaba simdi kac oldu ve normak doguma engel birsey var mi. Bi suru sorum var :)

Benim perşembe doğum olcak ben hala kullanıyorum bırakmadım, ıcmedigim zaman şiddetli kasılmalar oluyor günde 2 tane içiyorum. Hatta kan sulandırıcı iğneyi bile bırakmadım.
ozaman normal yapacaklara biraktiriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…