2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çatlaklarım vardı içi kabardı işte. Kaşısamda kaşımasamda böyle kıpkırmızı geziyorum ortalıkta. Yarım atlet falan giyiyorum kıyafet değince çıldırtıyo beni

Canım bu çatlak değil mi? Çatlak acır yara olur kızarır böyle zaten. Görünüm çatlak yani
Vucudum daha öncede çatlamıştı 6.ayda falan karnım çatlamaya başladı ama böyle değildi bu nasıl çatlakmış beni benden aldı. İnşallah sağ salim doğururum bende güzel günlere geçerim senin adına çok sevindim yavaş yavaş sende toparlıyosun maşallah♡

Şuna bak ben bununla nasıl başa çıkacağım karnımı sardı iyice kan idrar tahlilinde çıkar mı nedeni
Eki Görüntüle 2158201
Geçmiş olsun canım sakın kaşıma. Buz torbası ya da soğuk su yap. Pupp olabilir ama o da doğum sonrası geçiyor sanırım doktorlar da ufak önlemler alabiliyor ancak doğuma kadar diye biliyorum. Ama sen doktoruna git ve sakın kaşıma.

Silikon uç kardeşim hiç kullanmamış bana verdi, olmasa onu da denerim arada. Yaa korkutuyorlar insanlar yok illa ki yara oluyor diyorlar canım ben de şaşırdım. o zaman sonra alırım herşeye para yetiştirmek de zor. Bitmiyor eksikler.

Sağolasın canım öyle denerim bende o zaman, almayayım şimdilik . geldi mi kuzuşun :)

Şuna bak ben bununla nasıl başa çıkacağım karnımı sardı iyice kan idrar tahlilinde çıkar mı nedeni
Eki Görüntüle 2158201
canım Benim karnımın alt kısmıda komple böyle ama seninki kadar yoğun kaşınmıyor 2 gün sürmedim krem demişsin ya belki ondandır. Krem sürmeyi bırakma sakın dedi doktorum Birde bu aralar çatlak kaşıntıları çok olurmuş öyle okudum.

Yok canım korkma benim yara olmamıştı :)

Benim doğum tarihi de seninle aynı dün bende vajinamda bebek oynadıkça şiddetli batma ağrı hissettim arabayla eşimin babasına gidiyorduk o sırada ağrıdıkça ben bi ah diye irkildim filan eşimin arabayı kullanırken bana bi bakışı var dedim önğne bak kaza yapıcazartık yavrumun yeri kalmadı sanırım eli ayağı karnımdan çıkacak gibi sürtünüyo yakında yırtar kesesini tırnaklarıyla

Yok canım korkma benim yara olmamıştı :)

Harika o zaman :) tecrübeli birinden bunu duymak güzel. Sağolasın canım içim rahatladı.

Ya şunu da al bunu da al lazım diyorlar, sonra ortalık saçma sapan kullanmayacağım şeylerle dolsun istemiyorum.
Her aldığın şey 50-60 dan başlıyor, yazık günah.. lazım olursa alırım canım sağolasın

@Sebnem87 canim o bahsettigin şeyleri bende dün gece yasadim. Cadde ortasında okadar güçlü bir şekilde geldiki batma ağrı dedim tamam şimdi suyum gelir rezil olurum :) kosa kosa annemleri eve bırakıp hastaneye gittik sancılar yine 50-60 civarı çıktı ama duzensiz. Alttan bakmak istedi dr kabul etmedim. bebekte yeniden yukarı cikmis o ağrıları rahim ağzıma tekme attığı için çekiyormuşum. Senin bebek ters mi baş gelişmi? Ondan ola bilir seninde. Ha bide yoğun mide bulantısı ve ishal eşlik edince tamam doğuruyorum sandim

Hımm evet çok güzelmiş, bende yastık deyince normal yastık gibi düşündümdü

Aynen canim aynı durum bizde de var..
Doğumun mali tatile denk geliyor sanırım o zaman biraz toparlarsın canım esin de yerine idare eder bir süre allah yardımcın olsun
Çatlaklarım vardı içi kabardı işte. Kaşısamda kaşımasamda böyle kıpkırmızı geziyorum ortalıkta. Yarım atlet falan giyiyorum kıyafet değince çıldırtıyo beni
Kuzum nemli tut karnini sürekli kurumuş herhalde o yüzden böyle yara oldu
Krem bebek yağı zeytin yağı surebilirisn
Acır ve kaşınır bilirim çok çok geçmiş olsun

Herkese merhaba. 37 hafta içindeyim belim çok ağrıyor ve sürekli tuvalete çıkıyorum. Doktorumu arasam mı? O da her şeye normal diyor ama bilemedim. Benim gibi olan var mı?
Canım bence de doktoru aramayı gerektiren bir durum değil bunlar. Artık bebek büyüdü ve omurga dengesini değiştirdi, idrar torbasının yerini daralttı. belinin ağrıması sık idrara çıkman çok normal.

Maaşallah kuzuya, kilosu o zaman da iyiymiş 3 ü geçmiştir. Boyunu da artık çok sağlıklı ölçemiyolar canım, yumak gibi olduğu için bebişler, sığmadıklarından karna artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…