- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #46.021
Çatlaklarım vardı içi kabardı işte. Kaşısamda kaşımasamda böyle kıpkırmızı geziyorum ortalıkta. Yarım atlet falan giyiyorum kıyafet değince çıldırtıyo beniEvet canım aslında kızımda da hatırlıyorum aynı şişlikler olmuştu zamanla inmişti ama insan yine bakınca kötü oluyor
Bir de gorenler aaaa sismissin demez mi hamileyiz herhalde ne bekliyorsunuz ki diyesim geliyor
Canim cok dar çok gerginim her şeye hemen sinirleniyorum sürekli baş ağrısı yaşıyorum
Gece zaten uyuyamıyorum herkes e sinirliyim sanki ya
Canim öncelikle geçmiş olsun
Kuzum bana bunlar çatlak gibi geldi bir de kasimissin sanırım ama yine de doktora göster yarın bakalım ne dicek merak ettim
Allah yardımcın olsun canım işin gerçekten çok zor Benim eşim de mali müşavir çok yoruluyor
Mükellefler de anlayışsız oluyor çoğu zaman mesai bitmiş bitmemiş dinlemiyorlar
Yarın ona da gideceğim baksınlar bakalım inşallah çok zorlamaz şuan biraz sakinleştim çok şükür inşallah delirtmez beni yineCanim sen hic vakit kaybetmeden cildiye randevusu al. Allah korusun sicaktan extra cerahatlenirse ne olacak
Yarın ona da gideceğim baksınlar bakalım inşallah çok zorlamaz şuan biraz sakinleştim çok şükür inşallah delirtmez beni yine
Vucudum daha öncede çatlamıştı 6.ayda falan karnım çatlamaya başladı ama böyle değildi bu nasıl çatlakmış beni benden aldı. İnşallah sağ salim doğururum bende güzel günlere geçerim senin adına çok sevindim yavaş yavaş sende toparlıyosun maşallah♡Canım bu çatlak değil mi? Çatlak acır yara olur kızarır böyle zaten. Görünüm çatlak yani
Okadar çok şey sürdüm ki bıkmışım artık 2 gündür sürmüyorum birşey. Nıvea yok ama arko var deneyeyim bencede sağol kuzumNormal kremin yok mu hic evde nivea arko vs. Onlar hem asiri yağlı hem yakmiyor
Geçmiş olsun canım sakın kaşıma. Buz torbası ya da soğuk su yap. Pupp olabilir ama o da doğum sonrası geçiyor sanırım doktorlar da ufak önlemler alabiliyor ancak doğuma kadar diye biliyorum. Ama sen doktoruna git ve sakın kaşıma.Şuna bak ben bununla nasıl başa çıkacağım karnımı sardı iyicekan idrar tahlilinde çıkar mı nedeni
Eki Görüntüle 2158201
Belki herkeste aynı olmuyordur ya hamileyken de çok aciyordu meme uçları bünyesel biseydir belki. Eğer evde çok kimse olmayacaksa yakan açık gezerek sütyen atlet giymeyerek açık bırakabilirsin o durumda Kalkan'a gerek yok. Silikon uc zaten her eczanede var onu da şimdiden almaya gerek yok.
canım Benim karnımın alt kısmıda komple böyle ama seninki kadar yoğun kaşınmıyor 2 gün sürmedim krem demişsin ya belki ondandır. Krem sürmeyi bırakma sakın dedi doktorum Birde bu aralar çatlak kaşıntıları çok olurmuş öyle okudum.Şuna bak ben bununla nasıl başa çıkacağım karnımı sardı iyicekan idrar tahlilinde çıkar mı nedeni
Eki Görüntüle 2158201
Okadar çok şey sürdüm ki bıkmışım artık 2 gündür sürmüyorum birşey. Nıvea yok ama arko var deneyeyim bencede sağol kuzum
Olabilir cnmozaman normal yapacaklara biraktiriyorlar
Yok canım korkma benim yara olmamıştı :)Silikon uç kardeşim hiç kullanmamış bana verdi, olmasa onu da denerim arada. Yaa korkutuyorlar insanlar yok illa ki yara oluyor diyorlar canım ben de şaşırdım. o zaman sonra alırım herşeye para yetiştirmek de zor. Bitmiyor eksikler.
Sağolasın canım öyle denerim bende o zaman, almayayım şimdilik . geldi mi kuzuşun :)
Benim doğum tarihi de seninle aynı dün bende vajinamda bebek oynadıkça şiddetli batma ağrı hissettim arabayla eşimin babasına gidiyorduk o sırada ağrıdıkça ben bi ah diye irkildim filan eşimin arabayı kullanırken bana bi bakışı var dedim önğne bak kaza yapıcazKızlar dün gece heyecanli macera yaşadım akşamdan beri karnimda anı batma gibi sancılar oluyordu ayaklarım falan sizliyordu resmen yürüyemiyordum tuhaf bir ruh halim vardı mutsuz gibi mi desem hüzünlü mü desem değişik bir ruh haliydi acaba bebek mi geliyor ki dedim ama uyuya kalmışım gece 3de bir uyandım karnımın alt bölgesinde adet ağrısı gibi ağrı ama aşırı değil WC gittim geri gelip tekrar uyudum 2 saat geçmeden daha şiddetli şekilde ağrıyla uyandım ahanda bebek geliyor dedim hemen hooop duşa girdim çıktım yaglandim parfumlendim ne giyeceğime falan karar verdim ben hazırlanırken ağrı geçti gitti bekledim yok geri gelmedi ben de uyudum biraz önce kalktım resmen hayal kırıklığı :)) hatta gece buraya yazcaktim kizlar benimki geliyor diye iyiki yazıp rezil etmemişim kendimi :)))
Yok canım korkma benim yara olmamıştı :)
Evet canım yastık kullanmak sakıncalı. Bebeğin omurilik gelişimi açısından kullanmamak gerek. Reflü yastığı normal yastık gibi değil. Yatak gibi. Zaten normalde de bebeğim başı 45derecelik açıyla yüksekte olmalı. Beslenme sonrası kusma vs açısından da boğulma riskini önlüyor çünkü ağızına denk gelen tarafında süngerde delikler var. Karın kısmına denk gelen yerdeyse kiraz çekirdekleri koyacak yer var. Bence kullanışlı umarım işe yarar.
Aynen canim aynı durum bizde de var..AdaisyLove sorma valla gece yarısı arayan mı istersin faturalarımı sen kes diyen mi ? :) az daha sıkmam lazım dişimi. Ne zaman doğum iznine gideceksin ne zaman döneceksin diyenlere işten doğuma doğumdan işe diyorum
Kuzum nemli tut karnini sürekli kurumuş herhalde o yüzden böyle yara olduÇatlaklarım vardı içi kabardı işte. Kaşısamda kaşımasamda böyle kıpkırmızı geziyorum ortalıkta. Yarım atlet falan giyiyorum kıyafet değince çıldırtıyo beni
Canım bence de doktoru aramayı gerektiren bir durum değil bunlar. Artık bebek büyüdü ve omurga dengesini değiştirdi, idrar torbasının yerini daralttı. belinin ağrıması sık idrara çıkman çok normal.Herkese merhaba. 37 hafta içindeyim belim çok ağrıyor ve sürekli tuvalete çıkıyorum. Doktorumu arasam mı? O da her şeye normal diyor ama bilemedim. Benim gibi olan var mı?
Bende inanilmaz merakliyim. Zayifladim kasilma agrilar yasadim cok yurudum cok uyudum tum bunlar ne getirecek bakalim. Herkesi heyecanla bekliyorum. Bizim ne guzel sali olacakti adamin isi mi bitiyor bi toplantı bi bilmem neama insallah az kaldi. Persembe saat 11 de gidecegiz bakalim. 2 hafta once 2700 dük bakalim kac kilo oldu boyumuz kisaydi acaba o farkı kapatti mi kafasi 86 civarıydı acaba simdi kac oldu ve normak doguma engel birsey var mi. Bi suru sorum var :)
Bana doktorum 37den sonra kullanma doğumu geciktirir dedikızlar doğuma yakın magnezyumu birakiyorduk ya ne zaman birakiyorduk bilginiz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?