2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben şöyle düşünüyorum yastık konusunda. Evet yastık kullanmak omurga için çok zararlı ama başın altına konulursa zararlı. Bizim kullandığımız büyük yastıklara bel kısmından itibaren koyarsak reflü yastığı görevi görür gibi geliyor. Ama düşünce tabi benimki bilimsel bir şey değil :)

Bebekler doğduklarında sadece acıktıkları için emmek istemezler göğsünden süt gelmese bile sen ver göğsünü yüne de canım.kendilerini güvende hissetmek annenin kalbine yakın olmak içinde emmek isterler.düşünsene son aylarda sürekli parmak emiyorlar anne karnında yani bu bir refleks.kolostrumu bırak göğsünden emerek çeksin yapabiliryorsan.Nacizane tavsiyemdir.instagramda emziren anne diye bi sayfa var bebeği emzirebilmen için çok güzel tavsiyelerde ve teşvikte bulunuyor hepimize öneririm o kadının yazılarını okumayı

Maaşallah kuzuya, kilosu o zaman da iyiymiş 3 ü geçmiştir. Boyunu da artık çok sağlıklı ölçemiyolar canım, yumak gibi olduğu için bebişler, sığmadıklarından karna artık.

Garibime kisa diyorlar hep 50 cm dogsa bari dedim Doktor 60 cm bile bulur dedi en son muayenede bazen daliyor doktor rüyalara alemine. Her hastaya kizi gibi bakiyor e tabi 20 dk surunce dışardaki hastalar cirkinlesiyor hadi hadi diye. Hemsirelr surekli biraz acele etseniz diye gelip gidiyor garibim doktor da 60 cm deyiverdi herhalde dili surctu hayirli saglikli dogsunlar tek temennimiz o. Bizim tosun aylardır 2 3 hafta onden gidiyordu teyzesi azicik tosunuz masallah tebarekallah

Geçenlerde bende saatte 1 kasilma yasadim. Ama resmen tas oluyordu karnim. Aha dedim geliyor. Ertesi gun magnezyum sonrasi hafifleyince evi tertemiz yaptim bi daha da gelmedi demek Allah böyle boyle yaptırıyor temizliği son aylarda. Yalnız simdi de temizlik yapmam lazim agri da yok tipis tipis yapayim ben yinede tesvik beklemeyeyim bu sefer

Kizlar annem bu hafta ici evi derleyip toparlamak icin gelecekti .Ama ben temmuzun 1 i gibi gel dedim sizce gec mi olur ? Bu hafta temizlese yine elden geçirmek gerekecek.O da tamam sen dusunme .Sen hastanedeyken bile temizlerim ben dedi .Ama yanlis mi yaptim ki ?

Baya bir yoklayacaklar artik doğurana kadar :) hele bir doğsun asıl ozlemi o zaman gör uyurken bile ozleyeceksin :))

İkimiz aynı gün doğuruyormuşuz :))) evet bazen öyle bir hareket ediyorlar ki sanki kendisi çıkacak şimdi acaba sıkıldilar mi ki içerde :)

Kızlar slm bugün kontrolüm vardı malumunuz riskli gebeyim plasenta previa totalistim...bugün doktorlar gümümü verdiler allahın izniyle perşembe günü oğlumu alıyorum kucağıma ama ameliyattan korkuyorum dualarınıza ihtiyacım var.riskli bi amelyat gerçi doktorlar ılımlı konuşuyor ama ben netten okuya okuya kafayı yedim sanırım.bana dua edin olurmu

Kızlarr magnezyum doğumu geciktiriomu ilk kez duydum benm doktorum bıraktırmadı ben bıraksammı acaba perşembede kontrol var sorim ben bunu olmazsa. Geç gelmesn bebişya vakitlice gelsin :)

Korkma canim allahin izniyle saglikla alirsin pasayi kucagina sende saglikli cikarsin bende internete bakma sen com sey yaziolar bende kansizliktan dolayi okudum bir suru sey icim karardi resmen artik okumuorum

Kızlar birkaç gündür doğum konusu kafamı kurcalıyordu. Araştırırken youtube da Op. Dr. Banu Çiftçi'nin videosunu buldum. 2saat 15 dakikalık doğum süreci üzerine çok güzel bilgiler içeriyor. Ben çok beğendim, bilmediğim birçok şeyi de öğrenmiş oldum. Sizler de izlemek isterseniz başlığı ''
Doğum, Doğuma Hazırlık ve Doğum Korkusu''

ben hastaneden süt sagma makinası kiralamistim o yara yaptı ikinci bebeğim de lansinoh kullandım geçti makinayi kullanmayinca birdaha hiç yara olmadı
Korkma evet haklısın ürünler çok pahalı

Kızlarr magnezyum doğumu geciktiriomu ilk kez duydum benm doktorum bıraktırmadı ben bıraksammı acaba perşembede kontrol var sorim ben bunu olmazsa. Geç gelmesn bebişya vakitlice gelsin :)
Magnezyum normal doğumu zorlaştırıyor diye duydum ben de .bana da doktorum 36.haftada bıraktırdı.

Canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eylesin inşallah çok okuyup korkutma kendini inşallah sağlıkla bebeğini kucagina alacaksin

canım sen hastanede eşini yaninda istiyordun annende evi temizler erken dogarsa bu hafta ki kontrol durumuna göre değişiklik yaparsın erken gelme durumu olursa yoksa temmuz başı iyi

Canim o gune kadar internetten arastirma .Bu seni yipratir.Her sey guzel ve kolay olur insallah .Strese sokma kuzunu .Doktorlar bir durum olsa zaten soylerdi .

En son randevuma kadar baş gelişiydi ama bir kaç gündür hıçkırıklari yukardan hissediyorum galiba makat gelişi dönmüş , çok mantıklı canım ya ayaklarıyla vuruyor ola bilir tam da benim ağrılarıma uyuyor bu teori , o sokakta suyum gelme korkusu bende de var ya hep aklımda o var özellikle eşim olmadan dışarı çıktığımda :))

Şuna bak ben bununla nasıl başa çıkacağım karnımı sardı iyice kan idrar tahlilinde çıkar mı nedeni
Eki Görüntüle 2158201
Ya canım saçma gelebilir ama sarımsak doğal antibiyotik ya, ben bazen ufak yaralara, sivilcelere falan bir dişi ortadan kesip sürerim biraz. Fayda ettiğini düşünüyorum .Belki denemek istersin

Hadi güzel haberlerle gel canım hiç korkma her şey yolunda ❤
Sağol canım. Gittim geldim bebegimin hâlâ kafasi 2 hafta önde ama budefada ayağı 1 hafta geride çıktı diğer kontrollerde böyle bişey yoktu. Doktor genetiktir bunu kafaya takma dedi. Kilosuda 3 kilo olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…