- 24 Şubat 2017
- 1.293
- 1.461
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #46.041
Ben şöyle düşünüyorum yastık konusunda. Evet yastık kullanmak omurga için çok zararlı ama başın altına konulursa zararlı. Bizim kullandığımız büyük yastıklara bel kısmından itibaren koyarsak reflü yastığı görevi görür gibi geliyor. Ama düşünce tabi benimki bilimsel bir şey değil :)Bana hastanedeki ebe 2 yaşına kadar yastık kullanmayın dedi. Bu reflü yastığı normal yastık vazifesi de görüyosa kullanılmaması daha iyi olur gibime geliyo ama bilemedim şimdi. Zaten eskiden reflü yastığı mı varmış yaa
Bebekler doğduklarında sadece acıktıkları için emmek istemezler göğsünden süt gelmese bile sen ver göğsünü yüne de canım.kendilerini güvende hissetmek annenin kalbine yakın olmak içinde emmek isterler.düşünsene son aylarda sürekli parmak emiyorlar anne karnında yani bu bir refleks.kolostrumu bırak göğsünden emerek çeksin yapabiliryorsan.Nacizane tavsiyemdir.instagramda emziren anne diye bi sayfa var bebeği emzirebilmen için çok güzel tavsiyelerde ve teşvikte bulunuyor hepimize öneririm o kadının yazılarını okumayıBebeğimi ilk kontrole götürdüler babası ve anneannesi. Ben tam yuruyemedigim için engel olmamak için gitmedim. Ama aklım oğlumda kaldı ya sağ salim bı gidip gelse kendimden başkasına güvenemiyorum. @hadess @nevesta81 kızlar mama verdiğinizde kaç CC veriyorsunuz? Hala sütüm gelmedi kolostrumu elimle sagip kaşıkla iciriyorum ama dişinin kovuguna yetmiyor tabi. Mamayı 30 CC veriyorum ama doymuyor sanki internette doğru düzgün bilgi yok bebek hep içmek istiyo ne kadar versem içecek.
Maaşallah kuzuya, kilosu o zaman da iyiymiş 3 ü geçmiştir. Boyunu da artık çok sağlıklı ölçemiyolar canım, yumak gibi olduğu için bebişler, sığmadıklarından karna artık.
Baya bir yoklayacaklar artik doğurana kadar :) hele bir doğsun asıl ozlemi o zaman gör uyurken bile ozleyeceksin :))Amin canım inşallah bayram günü yokladı çok kasılmam oldu doğuruyorum sandım hastaneye gidicektim hatta ama geçti sonradan çok şükür. Ay inşallah amin ya artık harekt değil böyle bir taraflarınıda hissedince insan daha merak ediyor gelsede sevsem diyor ah nasıl bir özlem ki bu çok tuhaf
İkimiz aynı gün doğuruyormuşuz :))) evet bazen öyle bir hareket ediyorlar ki sanki kendisi çıkacak şimdi acaba sıkıldilar mi ki içerde :)Benim doğum tarihi de seninle aynı dün bende vajinamda bebek oynadıkça şiddetli batma ağrı hissettim arabayla eşimin babasına gidiyorduk o sırada ağrıdıkça ben bi ah diye irkildim filan eşimin arabayı kullanırken bana bi bakışı var dedim önğne bak kaza yapıcazartık yavrumun yeri kalmadı sanırım eli ayağı karnımdan çıkacak gibi sürtünüyo yakında yırtar kesesini tırnaklarıyla
Korkma canim allahin izniyle saglikla alirsin pasayi kucagina sende saglikli cikarsin bende internete bakma sen com sey yaziolar bende kansizliktan dolayi okudum bir suru sey icim karardi resmen artik okumuorumKızlar slm bugün kontrolüm vardı malumunuz riskli gebeyim plasenta previa totalistim...bugün doktorlar gümümü verdiler allahın izniyle perşembe günü oğlumu alıyorum kucağıma ama ameliyattan korkuyorum dualarınıza ihtiyacım var.riskli bi amelyat gerçi doktorlar ılımlı konuşuyor ama ben netten okuya okuya kafayı yedim sanırım.bana dua edin olurmu
ben hastaneden süt sagma makinası kiralamistim o yara yaptı ikinci bebeğim de lansinoh kullandım geçti makinayi kullanmayinca birdaha hiç yara olmadıHarika o zaman :) tecrübeli birinden bunu duymak güzel. Sağolasın canım içim rahatladı.
Ya şunu da al bunu da al lazım diyorlar, sonra ortalık saçma sapan kullanmayacağım şeylerle dolsun istemiyorum.
Her aldığın şey 50-60 dan başlıyor, yazık günah.. lazım olursa alırım canım sağolasın
Magnezyum normal doğumu zorlaştırıyor diye duydum ben de .bana da doktorum 36.haftada bıraktırdı.Kızlarr magnezyum doğumu geciktiriomu ilk kez duydum benm doktorum bıraktırmadı ben bıraksammı acaba perşembede kontrol var sorim ben bunu olmazsa. Geç gelmesn bebişya vakitlice gelsin :)
Canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eylesin inşallah çok okuyup korkutma kendini inşallah sağlıkla bebeğini kucagina alacaksinKızlar slm bugün kontrolüm vardı malumunuz riskli gebeyim plasenta previa totalistim...bugün doktorlar gümümü verdiler allahın izniyle perşembe günü oğlumu alıyorum kucağıma ama ameliyattan korkuyorum dualarınıza ihtiyacım var.riskli bi amelyat gerçi doktorlar ılımlı konuşuyor ama ben netten okuya okuya kafayı yedim sanırım.bana dua edin olurmu
canım sen hastanede eşini yaninda istiyordun annende evi temizler erken dogarsa bu hafta ki kontrol durumuna göre değişiklik yaparsın erken gelme durumu olursa yoksa temmuz başı iyiKizlar annem bu hafta ici evi derleyip toparlamak icin gelecekti .Ama ben temmuzun 1 i gibi gel dedim sizce gec mi olur ? Bu hafta temizlese yine elden geçirmek gerekecek.O da tamam sen dusunme .Sen hastanedeyken bile temizlerim ben dedi .Ama yanlis mi yaptim ki ?
Canim o gune kadar internetten arastirma .Bu seni yipratir.Her sey guzel ve kolay olur insallah .Strese sokma kuzunu .Doktorlar bir durum olsa zaten soylerdi .Kızlar slm bugün kontrolüm vardı malumunuz riskli gebeyim plasenta previa totalistim...bugün doktorlar gümümü verdiler allahın izniyle perşembe günü oğlumu alıyorum kucağıma ama ameliyattan korkuyorum dualarınıza ihtiyacım var.riskli bi amelyat gerçi doktorlar ılımlı konuşuyor ama ben netten okuya okuya kafayı yedim sanırım.bana dua edin olurmu
En son randevuma kadar baş gelişiydi ama bir kaç gündür hıçkırıklari yukardan hissediyorum galiba makat gelişi dönmüş , çok mantıklı canım ya ayaklarıyla vuruyor ola bilir tam da benim ağrılarıma uyuyor bu teori , o sokakta suyum gelme korkusu bende de var ya hep aklımda o var özellikle eşim olmadan dışarı çıktığımda :))RYSA canim o bahsettigin şeyleri bende dün gece yasadim. Cadde ortasında okadar güçlü bir şekilde geldiki batma ağrı dedim tamam şimdi suyum gelir rezil olurum :) kosa kosa annemleri eve bırakıp hastaneye gittik sancılar yine 50-60 civarı çıktı ama duzensiz. Alttan bakmak istedi dr kabul etmedim. bebekte yeniden yukarı cikmis o ağrıları rahim ağzıma tekme attığı için çekiyormuşum. Senin bebek ters mi baş gelişmi? Ondan ola bilir seninde. Ha bide yoğun mide bulantısı ve ishal eşlik edince tamam doğuruyorum sandim
Ya canım saçma gelebilir ama sarımsak doğal antibiyotik ya, ben bazen ufak yaralara, sivilcelere falan bir dişi ortadan kesip sürerim biraz. Fayda ettiğini düşünüyorum .Belki denemek istersinŞuna bak ben bununla nasıl başa çıkacağım karnımı sardı iyicekan idrar tahlilinde çıkar mı nedeni
Eki Görüntüle 2158201
Sağol canım. Gittim geldim bebegimin hâlâ kafasi 2 hafta önde ama budefada ayağı 1 hafta geride çıktı diğer kontrollerde böyle bişey yoktu. Doktor genetiktir bunu kafaya takma dedi. Kilosuda 3 kilo olmuşHadi güzel haberlerle gel canım hiç korkma her şey yolunda ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?