2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım sen hastanede eşini yaninda istiyordun annende evi temizler erken dogarsa bu hafta ki kontrol durumuna göre değişiklik yaparsın erken gelme durumu olursa yoksa temmuz başı iyi
Evet gece eşimle kalcaz .Gecen gun kv de konu acti.Esim gece birlikte kalcaz size gerek yok gündüz durursunuz biraz dedi .

Sağol canım. Gittim geldim bebegimin hâlâ kafasi 2 hafta önde ama budefada ayağı 1 hafta geride çıktı diğer kontrollerde böyle bişey yoktu. Doktor genetiktir bunu kafaya takma dedi. Kilosuda 3 kilo olmuş
Ohhh maşallah canım kilosu çok iyi
Bence de sıkma canını genetik olabilir ölçüm hatası olabilir
Doktor ters bişey olsa söylerdi zaten demek ki her şey yolunda çok şükür

Kizlar bayramda soyle bir durum oldu .Kv karnimi dinlemek istedi .Benim de en nefret ettigim sey .Esim dışında kimseyi dokundurmam .Annem bile 2 3 kez ancak elini karnima koymuştur .Eşim de yabancı el dokununca tedirgin oluyormus dedi .Benim de asla istemediğimi cok iyi bilir .Ordan görümce kisisi atladi (20 yasinda filan) Ayy tamamen uydurdunuz .O kadar sinir oldum ki.
Nazar da degiyor dedim ben de damarima bastiklari icin .Amaan ne nazari bizim ne nazarimiz olcak dediler.Sonra amniyon sivisindan konu actilar ne alakaysa.Yok bebek cis yapmazmış falan filan .Bir ahkâm kesmeler .Esim de tartıştı doğrusunu soyledi .Hayir size ne de bizim bebegin sivisindan ondan bundan ..Ben de kalkip gittim baska odaya uyudum .Sonuc olarak dokundurmadim karnima .Bebek doğunca da her seye karışacaklar ama cingar cikaririm .Merakli olan bi tane dogursun.

Bana dr 2 saatte bir 15 dakika emzirme ikinci iki saate 15 dakika emzirme artı 30cc mama demişti. sabah akşam sağıyorum ne çıkarsa sabaha kadar emziremiyorum diye sağdığım sütü veriyorum ama gündüz 2 saate olmasa bile 3 saatte bir 20 dakika kadar emzirmeye çalışıyorum bazen süt az çıkıyor o zaman 40cc veriyorum ama normalde artı 30cc mama veriyorum. Daha versem yerler ama yarın dr.a beslenme düzenini soracağım.

bedef hakkında hayırlısı olsun bol bol dua et o güne kadar ve internet e bakma.
3.gebeligim ve ben de bu sefer ameliyat tan korkar haldeyim düşündükçe stres basıyor habire dua okuyorum.Allah yardımcımız olsun inşAllah İnşirah suresinioku sakin ve stresten uzak olursun....Genel mi spinal mi yapılacak peki

Allah yardimcin olsun canim... adi ameliyat olunca evet insan tedirgin oluyor ama bisey olmaz allahin izniyle sen merak.etme.... su surecte bence internet arastirmasindan uzak dur o kadar gereksiz bilgi var ki... kendini de bebisi de strese sokma...oglusunu kucagina alacagin ani dusun yeter... herseye degecektir :)

Onlarında canı sıkıldı artık :) ah tahmin edebiliyorum hayırlısıyla görürüm inşallah o günleri canım
Evet canım yerleri daraldığı için onlar da rahatsız oluyorlardır :) inşallah hayırlısıyla zamani geldiğinde hepsini göreceksin canım

Sağolasın canım ama hiç bilmiyorum nasıl olucak genel olabilir büyük ihtimal

Canim o gune kadar internetten arastirma .Bu seni yipratir.Her sey guzel ve kolay olur insallah .Strese sokma kuzunu .Doktorlar bir durum olsa zaten soylerdi .
Riskleri söylüyorlar ama biz yinede riskli görmüyoruz diyorlar sonra sanırım söylemek zorunda oldukları için

Hakkında en hayırlısı olsun canım sağ salim bebeğini alasın kucağına inşallah lütfen internete bakma orda daha bugüne kadar hiç olumlu bir yazı görmedim elim kaşinsa internette cilt kanseri diyecek Allah korusun yani herkesin her bunyenin ameliyatı kaldırması farklı olur canım buraya kadar geldiysen demek ki her şey yolunda hem zaten tehlike oluşmasın diye erken haftada alıyorlar önlem amaçlı içini ferah tut bir kaç güne bebişin yanında uyuyacak inşallah biz de senden tüyolar alcaz soru yağmuruna tutcaz inşallah :)

Genel ağır temizlik yapılırsa sonrasında fazla dağılmıyor birde evde çocuk yok birşey olmaz bence. Normal sil supur kalır size oda zaten 2 günde bir tozlanıyor malesef
Allah sağlıkla evladına kavustursun. Haftamız aynı seninle. Ne güzel sıkıntılardan stresten kurtulacaksın bebegin gözünün önünde olacak güzel dusun güzel olsun.
Kızlarr magnezyum doğumu geciktiriomu ilk kez duydum benm doktorum bıraktırmadı ben bıraksammı acaba perşembede kontrol var sorim ben bunu olmazsa. Geç gelmesn bebişya vakitlice gelsin :)
Banada birşey denilmedi hala içiyorum ara sıra. Ama haftalik erken doğum önleyici iğnem vardı onu bıraktirdi drum.
Artık ben anlıyorum kuzumun dondugunu:) mübarek öyle can yakiyorki doktor odasının önünde eşine dedim kesin bu yine vazgeçti dogmaktan,geri döndü oturuyor diye sağlıkla gelsinler inşallah. Birde normal zamanlarda aman nolcak doğarsa doğsun diyorum o sanci girdiğinde yusuf yusuf oluyorum daha erken diyorum :)
Iyi yapmissiniz. Ne güzel eşinde bukonuda arkanda benim eşim olsa nolcak dokunsun derdi kesin nefret ederim karnima dokunulmasindan. Bazen arkadaşım görüştüğümüz zaman anlik dokunur illet oluyorum. Annem dahil dokunmayın dedim. Birtek kızıma birşey demiyorum cunki çok seviyor ve bebekte hemen ablasına tepki veriyor :)

Kızlar annemde bu gece beni görmek için şehir dışından gelcek.

Beraber biseyler yapcaz.
Uç dört gu n kalıp gitmek zorunda kalcak.

Bebeğe bir valiz eşya almıştı şimdi yine biseyler alçalmış butcesine göre.
Onla gidince bende kendime dış çekim için bir elbise alayım diyorum
Annemle bebeğin kıyafetlerini de yıkayıp asalım

bedef canım İnternette hiç kötü şeyler okuma
Her şey güzel geçecek inşallah hiç moralini bozma
Sağ salim bebişin ile birlikte çıkacaksın ordan inşallah
Paşaların seni dışarıda bekliyor olacak onlardan moral ve güç al
Biz de senin yanındayız dualarımızla her şey yolunda gidecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…