2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bunu yapıyorum canım evet o konuları çok araştırmıştım ben de epey bir sayfa takip ediyorum. Ama süt gelmediği için ikinci cekisinde basıyor çığlığı. Sürekli keyfinin yerinde olduğu dakikaları, çok ac olmadigi anlari kolluyorum boş da olsa emsin diye.

İkimiz aynı gün doğuruyormuşuz :))) evet bazen öyle bir hareket ediyorlar ki sanki kendisi çıkacak şimdi acaba sıkıldilar mi ki içerde :)
Sıkılmazlarmı darcık yerde hareket etmese bile karnıma dokununca neresi nerde hissedebiliyorum hem o rahatsız hem ben çok bekletmese bari

Bence iyi etmişsin. Ben d hiç sevmem başkalarının dokunmasını kendi annem kardeşim bile dokunmuş değil bi eş kişisine izin var. Hem ben şunu anladım bu hamilelik lohusalık sürecinde aman biri kırılmasın diye içine atarsan karşı taraf anlayışsızlığına devam ettiği gibi olan bizim sinirlerimize oluyor çare bildiğini okumak

İnşallah sorun olmaz ya bende korkuyorum ya sütüm gelmezse ya az gelirse diye.endişeler endişeler

@_FenikS_ yaa ben hiç anlamıyorum ne zaman dönüyor gerçi bayadir baş gelişi duruyordu ondan önce de yeri genişti diye hissetmemişimdir :) dmi ama ben de hemen gelsin istiyorum kucagima alayım seveyim ama doğum aklima geldikçe ödüm kopuyor :)

Sıkılmazlarmı darcık yerde hareket etmese bile karnıma dokununca neresi nerde hissedebiliyorum hem o rahatsız hem ben çok bekletmese bari
İnşallah fazla uzun sürmez gelmeleri nasılsa haftamiz da iyi inşallah sağ salim gelirler ondan sonra gelsin agucuk gugucuk

Sabah akşam hep yağlardım halbuki. Şimdi kantaron yağıyla saf zeytinyağını karıştırıp az az sürdüm yarına kadar dursun böyle. Yarında durumum netleşir sağol canım ♡

Canım bence dip köşe temizleyin, sonra üstten temizlik her türlü yapılır

Karnım 2 haftadır böyle eşimde acaba sürdüğün şeyler mi alerji yaptı sürme bırak dedi bende baktık sürsemde zaten şeklim kaymış kayacağı kadar. En iyisi bırakmak dedm. Kollarımda bacağımda falanda olmaya başladı Allaha emanet gidiyorum artk

Elimden geldiği kadar kendimi tutmaya çalışıyorum canım. Soğuk su buz vs idare edeceğim. Tek dileğim iz kalmadam geçmesi. Teşekkür ederim canım♡♡

Doguma 20 25 gun filan var (surpriz yapmazsa)O yuzden1 2 temmuz gibi dedim .Bir sebebi de temmuzda gelirse yengem de gelip yardim edecek.
Ben de bildigimi yapmaktan hic cekinmem .Insanlar uzulmesin diye niye kendimi gerecegim ki .Bu hayat esimin ,benim ve bebegimin .
Canım bence dip köşe temizleyin, sonra üstten temizlik her türlü yapılır
Aslinda sadece salon,balkonlar ve camlar var .Cunku bebek odasi geldigi zaman hem bebek odasini hem yatak odasini esim her seyiyle temizlemisti .Mutfak dolaplarını silmisti.O yuzden acele de ettirmek istemiyorum.

Kızlar bebeğin normal doğabilmesi için baş geliş pozisyonu yeterli sanıyordum ben. Dr bebek baş geliş fakat yüzü karnına bakıyor. Sırtına bakıyor olmalıydı. Bu şekilde kanala giremez dedi. Duyan var mı bilmiyorum kutup ayısı egzersizi önerdi.

Sabah akşam hep yağlardım halbuki. Şimdi kantaron yağıyla saf zeytinyağını karıştırıp az az sürdüm yarına kadar dursun böyle. Yarında durumum netleşir sağol canım ♡
Bazen oluyor hepimizde canım ya unutuyoruz ya üşeniyoruz ya o an canımız istemiyor
Seni rahatlatır yarına kadar
Gecmis olsun canım haber ver yarın mutlaka ❤❤

Yani doğarken yüzü değil kafası gorunecek evet izledigimiz videolardada öyle ama hiç duymamistim peki degisirmi acaba

Benm oglum karnima degil ama yana bakiyordu oylede olmazmis onca suni sancidan sonra dr soluna don yavas yavas ıkın dedi 2. Ikinmada kanala girdi hatta daha fazlasi dogum basladi hemen catala cikardilar 2 ıkinmada da bebegim geldi yani normal doguma engel olabilir ama dr lar kolayini biliyor olmaz diye birsey yok tam o anda bile donebiliyor bebisler bendeki gibi..

İnşallah canım sağolasın

İnşallah canım allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…