2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu hafta sanirim 3 doğum var toplam 9 kişi oluyor arada emzirme sureclerimizi paylasirsak emzirme gruplarindaki bilgileri alintilarsak burda birbirimize yardimci oluruz diye düşünüyorum hepimiz saglikla bebeklerimize kavusalim inşallah

sen yine sürmeye devam et canım dahada artmasın

E doğal hissetmemen cunki benim minnoş son 1 ayda 5 kez dönmüş olunca artik niyetini anlıyorum ama şaka biryana cidden 22. Haftada detaylıdan beri oturur pozisyondaydı takı 30. Haftaya kadar sonra tamam döndü dedik birdaha değişmez sanıyordum masallah bu 5. Dönüsü oldu. Çarşamba kontrol var bakalım yine neyle karşılasicam.Neyseki sezeryanliyim normal doğum olmayacak. Senin normal mi?

Bende internette bebeğin kanala girmesi ile ilgili şeyler okurken öğrendim öyle olması gerektiği. Ama yüzü karnına baksa bile normal doğuma engel değil sadece daha uzun sürüyormuş doğum ve biraz daha zor oluyormuş ama zaten doğum anında doktor da çevirebilirmiş bebeği öyle yazıyodu nette

@Zehra ungrms canim gecmis olsun. Resimde catlak gibi duruyor ama ihmal etme cildiyeye de gorun. Benim ilk gebelikte busbutun catladi ve malesef ne sursemde gecmedi. Ben takıntı yapmadigim için ve çok zayıf olduğum için açıkçası rahatsız edici boyutta kalmadı. Elinden geldikçe kasimamaya çalış şu toplamış gibi duruyor Allah korusun enfeksiyon falan kapmasın birde

Al al yanlız bırakma bizi normalde salı gitcektm ama persembe çalısamaz raporuda alıcam die ogüne çağırdı doktor:)
Ben de yarın gidecektim normalde sonra vazgeçtik çarşamba ya erteledik :)
Güzel haberlerle döneriz inşallah canım benim ❤
kizlar yarin sabah 8 de sezaryene alcaklar zaman geldi artk insallah dua etcem doguma giderken hepimize sizde birer ayetelkursi okursaniz sevinirim bizim icin. 3 kayipdan sonra mucizemi kucagima alayim sag salim
Canim sağ salim kucağına alırsın inşallah
Tabi ki de okuruz dualarımız sizinle ❤
Yarın bize haber vermeyi unutma :)

İnsallin
kizlar yarin sabah 8 de sezaryene alcaklar zaman geldi artk insallah dua etcem doguma giderken hepimize sizde birer ayetelkursi okursaniz sevinirim bizim icin. 3 kayipdan sonra mucizemi kucagima alayim sag salim
Allah kolaylıklar versin inşaAllah... okudum senin için... sağlıkla kucağına al cnm

Normal doğum düşünüyorsan sor canım ihmal etme .magnezyum kasılmaları engelliyormuş doğum anında doktorum söylemişti
Sordum sureci etkilemeyecektir yazdı

İnsallahhh

Uykusuz gecelerden merhaba güzel anneler hamilelikte bol bol uyuyun diye boşuna dememişler. Gece uyumayan gündüz uyuyan bir ELA varmış artık :) 16.06.18 saat 13:01
37+2 hafta 2950gr 50cm genel anestezi sezaryenle dünyaya geldi miniğim elleri ayakları aynı ben burnu ağzı ultrasondaki gibi aynı baba göz rengi henüz şişlikten çok açamadığından belli değil gri gibi şimdilik.
Doğum öncesi hazırlıkları çok hızlı yaptılar korkutmamak için çünkü ben normal doğum isteyip sezaryene kendimi hiç alıştırmamıştım öyle bişey ki bebek streste 2 gün geç olabilir anne karnında dediğinde doktorum kesinlikle kendinizi unutup tamamen bebeğin hayatını düşünüyorsunuz ki öncesinde anne karnında bir bebek kaybımda vardı o yüzden stresli geçti hamileliğim zaten.
Takı toka herşey çıkarıldı önlük giyildi sonda takıldı beni korkuttukları kadar birşey yokmuş sadece sonda takılırken derin nefes alıp rahat bırakmalısınız güvenmelisiniz o kişiye tekerlekli sedyeye yatırılıp ameliyathaneye götürülürken eşim ödeme yapmaya gittiği için yoktu annemle vedalaştık ameliyata girmek istemiyorum önce eşimi görücem dedim ve bekledim eşim geldi kapıdan hakkını helal et dedim ve el sallayarak öpücük atarak uzaktan vedalaştık. Ameliyathane çok soğuk boğazdan aşağıyı kapatıp kollarımı sağ sola açıp hazırlıklar başladı soğuk soğuk tentürdiyot sürülürken titreme geldi Heyecan yaptım spinal olmam imkansızmış bence :) doktorum geldi eşim her saman ciddi yüz ifadeli olduğu için her muayenede babası yüzün biraz daha gülüyor bugün diye takılırdı eşime:) bana anestezi verilmeye başlandı doktor hanım kapıda eşini gördüm daha da güler yüzlüydü heycanlı dedi. O sırada sağdan anestezi verilmeye başladı daha sohbet edecekken soru soruyordu ben sıcaklığı hissettim kolum yanmaya başlamışken uyumadan sizden ricam lütfen dikişlerim güzel olsun olur mu dedim gülerek çok güzel atıcam dikişlerini merak etme sen dedi ve uyudum. Rüya gördüm sanırım hamilelikte beni üzen 2 eski arkadaşımla konuşup niye beni üzdüklerinin hesabını soruyordum şaka gibi sonra uyandırmaya başladılar ameliyathane cihaz sesleri anestezicinin yanağıma dokunup uyan hilal uyan bak çok güzel bir kızın oldu demesi duyuyorken açıkcası dikiş ağrılarından sadece bağırıyordum öksürmek o an biraz daha fazla acı dediğim gibi dayanılmayacak değil sadece sabır. Gözlerimi açamıyorum ama yarım yarım konuşmaları duyuyordum. Eşim esmer olduğundan esmer kızım olacak sanıyordum ve eşim hadi kalk hayatım bak kapkara çok çirkin bir kızımız oldu kokla diyordu hayırrr benim kızım beyaz çok güzel diyordumki ayıldığımda da beyaz olduğunu gördüm :) ağrı kesiciler vuruluyor ve ağrı azaldıkça bebeğimin sesine annem yavrum ağlama diyordum ilk gün acemiliği ile anne olduğumu çok kavrayamadım aslında sütümde inmedi diye biraz kafaya çok taktım ağladım eşim sabret gelir dedi ve şimdi masajlarla ballı tereyağ ile sütümü indirmeyi az da olsa başardım. Sezaryen oldum diye nazlanmadım ayaklanmak için çabaladım elbette yürürken oturup yatıp kalkarken ağrılar oluyor eşimden annemden destek aldım bu konuda bugün sürüne sürüne de olsa kendim yatıp kalkıyorum. Gaz çıkarmak çok önemli sürekli gelip gidip soruyorlar yürüyüş yapıp odaya geri dönüp dirseklerimi eğilerek bi yere koyup kalçamı sağ sola öne arkaya yaparak kendimce bi stil geliştirdim ve daha rahat gaz çıkardım. Biraz göğüslerimi yara yaptım doktorun verdiği kremi beğenmedim lancinoh bence çok rahatlatıyor şimdi biraz mama ve kendi sütümle bebeğimi kucağıma kendim alıp besleyebiliyorum yeterki o doysun ağrılar hiiiiç gözüme görünmüyor şu an bence dünyanın en güzel bebeği benimki sizde öyle diyeceksiniz emin olun :) Allahım hepinize sağlıcakla anne olmayı o miss kokulu yavruyu kucağınıza almayı nasip etsin. (Bu arada doğum hikayemi sabah yazmaya başladım akşam bu saat oldu yeni noktayı koyuyorum)

Dogum yapanlara öncelikle hayirli ooaun diyorum Allah analı babalı büyütsün inşallah bebislerinizi :) benim ugak bi sorum olacak ama benim akintilarim cok artti sumuksu tarzda dogum belirtisi falan degildir bu degil mi

Okuruz canım sağ salim kucağına al inşallah
maşallah darısı başımıza inşallah :)

Çok duygulandm okurken.. güle güle büyüsün prenses

Daha önce spinal veya epidural anestezi alan anneler bakabilir mi bende 2 aydır geçmeyen bi öksürük var sizce bu öksürük sezeryan esnasında sıkıntı olur mu ? Ameliyat esnasında öksürme hissi gelir mi ?

Kızlar benim kasık ağrım sürekli oluyordu kasılmalarımda, onlara o kadar alıştım ki artık garipsemiyorum. Bugün akşama kadar karnımın alt tarafı sızladı, gerilmedendir diye düşündüm, şimdide vajinamda inanılmaz batmalar hissediyorum. İnsan bilmeyince emin olamıyor. Bi an koltuktan kalkıyorum o batma gelince. Doğurmuyorumdur dimi

Hic nst çektirdin mi sancin cikiyo muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…