- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #46.101
Al al yanlız bırakma biziBende mi perşembeye alsam kıskandım
sen yine sürmeye devam et canım dahada artmasınKarnım 2 haftadır böyle eşimde acaba sürdüğün şeyler mi alerji yaptı sürme bırak dedi bende baktık sürsemde zaten şeklim kaymış kayacağı kadar. En iyisi bırakmak dedm. Kollarımda bacağımda falanda olmaya başladı Allaha emanet gidiyorum artk
Normal doğum düşünüyorsan sor canım ihmal etme .magnezyum kasılmaları engelliyormuş doğum anında doktorum söylemiştiYa benm doktor hic bisey demediii bugun 36+4üm. Bi msj ataym en iyisi ona ben
E doğal hissetmemen cunki benim minnoş son 1 ayda 5 kez dönmüş olunca artik niyetini anlıyorum@_FenikS_ yaa ben hiç anlamıyorum ne zaman dönüyor gerçi bayadir baş gelişi duruyordu ondan önce de yeri genişti diye hissetmemişimdir :) dmi ama ben de hemen gelsin istiyorum kucagima alayım seveyim ama doğum aklima geldikçe ödüm kopuyor :)
Canım cildiyeye falan mı gitsen geç olmadan bakalım ne önerir illa ki iyi gelecek bir şeyler yazar canım yazıktır sana kaşıntı dayanilmazdırMerak ettiğim çok fena bi şekilde izi kalır mı acaba ?
Kızlar bebeğin normal doğabilmesi için baş geliş pozisyonu yeterli sanıyordum ben. Dr bebek baş geliş fakat yüzü karnına bakıyor. Sırtına bakıyor olmalıydı. Bu şekilde kanala giremez dedi. Duyan var mı bilmiyorum kutup ayısı egzersizi önerdi.
Ben de yarın gidecektim normalde sonra vazgeçtik çarşamba ya erteledik :)Al al yanlız bırakma bizinormalde salı gitcektm ama persembe çalısamaz raporuda alıcam die ogüne çağırdı doktor:)
Canim sağ salim kucağına alırsın inşallahkizlar yarin sabah 8 de sezaryene alcaklar zaman geldi artk insallah dua etcem doguma giderken hepimize sizde birer ayetelkursi okursaniz sevinirim bizim icin. 3 kayipdan sonra mucizemi kucagima alayim sag salim
Allah kolaylıklar versin inşaAllah... okudum senin için... sağlıkla kucağına al cnmkizlar yarin sabah 8 de sezaryene alcaklar zaman geldi artk insallah dua etcem doguma giderken hepimize sizde birer ayetelkursi okursaniz sevinirim bizim icin. 3 kayipdan sonra mucizemi kucagima alayim sag salim
Sordum sureci etkilemeyecektir yazdıNormal doğum düşünüyorsan sor canım ihmal etme .magnezyum kasılmaları engelliyormuş doğum anında doktorum söylemişti
Ben de yarın gidecektim normalde sonra vazgeçtik çarşamba ya erteledik :)
Güzel haberlerle döneriz inşallah canım benim ❤
Canim sağ salim kucağına alırsın inşallah
Tabi ki de okuruz dualarımız sizinle ❤
Yarın bize haber vermeyi unutma :)
Okuruz canım sağ salim kucağına al inşallahkizlar yarin sabah 8 de sezaryene alcaklar zaman geldi artk insallah dua etcem doguma giderken hepimize sizde birer ayetelkursi okursaniz sevinirim bizim icin. 3 kayipdan sonra mucizemi kucagima alayim sag salim
maşallah darısı başımıza inşallah :)Uykusuz gecelerden merhaba güzel annelerhamilelikte bol bol uyuyun diye boşuna dememişler. Gece uyumayan gündüz uyuyan bir ELA varmış artık :) 16.06.18 saat 13:01
37+2 hafta 2950gr 50cm genel anestezi sezaryenle dünyaya geldi miniğim elleri ayakları aynı ben burnu ağzı ultrasondaki gibi aynı baba göz rengi henüz şişlikten çok açamadığından belli değil gri gibi şimdilik.
Doğum öncesi hazırlıkları çok hızlı yaptılar korkutmamak için çünkü ben normal doğum isteyip sezaryene kendimi hiç alıştırmamıştım öyle bişey ki bebek streste 2 gün geç olabilir anne karnında dediğinde doktorum kesinlikle kendinizi unutup tamamen bebeğin hayatını düşünüyorsunuz ki öncesinde anne karnında bir bebek kaybımda vardı o yüzden stresli geçti hamileliğim zaten.
Takı toka herşey çıkarıldı önlük giyildi sonda takıldı beni korkuttukları kadar birşey yokmuş sadece sonda takılırken derin nefes alıp rahat bırakmalısınız güvenmelisiniz o kişiye tekerlekli sedyeye yatırılıp ameliyathaneye götürülürken eşim ödeme yapmaya gittiği için yoktu annemle vedalaştık ameliyata girmek istemiyorum önce eşimi görücem dedim ve bekledim eşim geldi kapıdan hakkını helal et dedim ve el sallayarak öpücük atarak uzaktan vedalaştık. Ameliyathane çok soğuk boğazdan aşağıyı kapatıp kollarımı sağ sola açıp hazırlıklar başladı soğuk soğuk tentürdiyot sürülürken titreme geldi Heyecan yaptım spinal olmam imkansızmış bence :) doktorum geldi eşim her saman ciddi yüz ifadeli olduğu için her muayenede babası yüzün biraz daha gülüyor bugün diye takılırdı eşime:) bana anestezi verilmeye başlandı doktor hanım kapıda eşini gördüm daha da güler yüzlüydü heycanlı dedi. O sırada sağdan anestezi verilmeye başladı daha sohbet edecekken soru soruyordu ben sıcaklığı hissettim kolum yanmaya başlamışken uyumadan sizden ricam lütfen dikişlerim güzel olsun olur mu dedim gülerek çok güzel atıcam dikişlerini merak etme sen dedi ve uyudum. Rüya gördüm sanırım hamilelikte beni üzen 2 eski arkadaşımla konuşup niye beni üzdüklerinin hesabını soruyordum şaka gibisonra uyandırmaya başladılar ameliyathane cihaz sesleri anestezicinin yanağıma dokunup uyan hilal uyan bak çok güzel bir kızın oldu demesi duyuyorken açıkcası dikiş ağrılarından sadece bağırıyordum öksürmek o an biraz daha fazla acı dediğim gibi dayanılmayacak değil sadece sabır. Gözlerimi açamıyorum ama yarım yarım konuşmaları duyuyordum. Eşim esmer olduğundan esmer kızım olacak sanıyordum ve eşim hadi kalk hayatım bak kapkara çok çirkin bir kızımız oldu kokla diyordu hayırrr benim kızım beyaz çok güzel diyordumki ayıldığımda da beyaz olduğunu gördüm :) ağrı kesiciler vuruluyor ve ağrı azaldıkça bebeğimin sesine annem yavrum ağlama diyordum ilk gün acemiliği ile anne olduğumu çok kavrayamadım aslında sütümde inmedi diye biraz kafaya çok taktım ağladım eşim sabret gelir dedi ve şimdi masajlarla ballı tereyağ ile sütümü indirmeyi az da olsa başardım. Sezaryen oldum diye nazlanmadım ayaklanmak için çabaladım elbette yürürken oturup yatıp kalkarken ağrılar oluyor eşimden annemden destek aldım bu konuda bugün sürüne sürüne de olsa kendim yatıp kalkıyorum. Gaz çıkarmak çok önemli sürekli gelip gidip soruyorlar yürüyüş yapıp odaya geri dönüp dirseklerimi eğilerek bi yere koyup kalçamı sağ sola öne arkaya yaparak kendimce bi stil geliştirdim ve daha rahat gaz çıkardım. Biraz göğüslerimi yara yaptım doktorun verdiği kremi beğenmedim lancinoh bence çok rahatlatıyor şimdi biraz mama ve kendi sütümle bebeğimi kucağıma kendim alıp besleyebiliyorum yeterki o doysun ağrılar hiiiiç gözüme görünmüyor şu an bence dünyanın en güzel bebeği benimki sizde öyle diyeceksiniz emin olun :) Allahım hepinize sağlıcakla anne olmayı o miss kokulu yavruyu kucağınıza almayı nasip etsin. (Bu arada doğum hikayemi sabah yazmaya başladım akşam bu saat oldu yeni noktayı koyuyorum)
Çok duygulandm okurken.. güle güle büyüsün prensesUykusuz gecelerden merhaba güzel annelerhamilelikte bol bol uyuyun diye boşuna dememişler. Gece uyumayan gündüz uyuyan bir ELA varmış artık :) 16.06.18 saat 13:01
37+2 hafta 2950gr 50cm genel anestezi sezaryenle dünyaya geldi miniğim elleri ayakları aynı ben burnu ağzı ultrasondaki gibi aynı baba göz rengi henüz şişlikten çok açamadığından belli değil gri gibi şimdilik.
Doğum öncesi hazırlıkları çok hızlı yaptılar korkutmamak için çünkü ben normal doğum isteyip sezaryene kendimi hiç alıştırmamıştım öyle bişey ki bebek streste 2 gün geç olabilir anne karnında dediğinde doktorum kesinlikle kendinizi unutup tamamen bebeğin hayatını düşünüyorsunuz ki öncesinde anne karnında bir bebek kaybımda vardı o yüzden stresli geçti hamileliğim zaten.
Takı toka herşey çıkarıldı önlük giyildi sonda takıldı beni korkuttukları kadar birşey yokmuş sadece sonda takılırken derin nefes alıp rahat bırakmalısınız güvenmelisiniz o kişiye tekerlekli sedyeye yatırılıp ameliyathaneye götürülürken eşim ödeme yapmaya gittiği için yoktu annemle vedalaştık ameliyata girmek istemiyorum önce eşimi görücem dedim ve bekledim eşim geldi kapıdan hakkını helal et dedim ve el sallayarak öpücük atarak uzaktan vedalaştık. Ameliyathane çok soğuk boğazdan aşağıyı kapatıp kollarımı sağ sola açıp hazırlıklar başladı soğuk soğuk tentürdiyot sürülürken titreme geldi Heyecan yaptım spinal olmam imkansızmış bence :) doktorum geldi eşim her saman ciddi yüz ifadeli olduğu için her muayenede babası yüzün biraz daha gülüyor bugün diye takılırdı eşime:) bana anestezi verilmeye başlandı doktor hanım kapıda eşini gördüm daha da güler yüzlüydü heycanlı dedi. O sırada sağdan anestezi verilmeye başladı daha sohbet edecekken soru soruyordu ben sıcaklığı hissettim kolum yanmaya başlamışken uyumadan sizden ricam lütfen dikişlerim güzel olsun olur mu dedim gülerek çok güzel atıcam dikişlerini merak etme sen dedi ve uyudum. Rüya gördüm sanırım hamilelikte beni üzen 2 eski arkadaşımla konuşup niye beni üzdüklerinin hesabını soruyordum şaka gibisonra uyandırmaya başladılar ameliyathane cihaz sesleri anestezicinin yanağıma dokunup uyan hilal uyan bak çok güzel bir kızın oldu demesi duyuyorken açıkcası dikiş ağrılarından sadece bağırıyordum öksürmek o an biraz daha fazla acı dediğim gibi dayanılmayacak değil sadece sabır. Gözlerimi açamıyorum ama yarım yarım konuşmaları duyuyordum. Eşim esmer olduğundan esmer kızım olacak sanıyordum ve eşim hadi kalk hayatım bak kapkara çok çirkin bir kızımız oldu kokla diyordu hayırrr benim kızım beyaz çok güzel diyordumki ayıldığımda da beyaz olduğunu gördüm :) ağrı kesiciler vuruluyor ve ağrı azaldıkça bebeğimin sesine annem yavrum ağlama diyordum ilk gün acemiliği ile anne olduğumu çok kavrayamadım aslında sütümde inmedi diye biraz kafaya çok taktım ağladım eşim sabret gelir dedi ve şimdi masajlarla ballı tereyağ ile sütümü indirmeyi az da olsa başardım. Sezaryen oldum diye nazlanmadım ayaklanmak için çabaladım elbette yürürken oturup yatıp kalkarken ağrılar oluyor eşimden annemden destek aldım bu konuda bugün sürüne sürüne de olsa kendim yatıp kalkıyorum. Gaz çıkarmak çok önemli sürekli gelip gidip soruyorlar yürüyüş yapıp odaya geri dönüp dirseklerimi eğilerek bi yere koyup kalçamı sağ sola öne arkaya yaparak kendimce bi stil geliştirdim ve daha rahat gaz çıkardım. Biraz göğüslerimi yara yaptım doktorun verdiği kremi beğenmedim lancinoh bence çok rahatlatıyor şimdi biraz mama ve kendi sütümle bebeğimi kucağıma kendim alıp besleyebiliyorum yeterki o doysun ağrılar hiiiiç gözüme görünmüyor şu an bence dünyanın en güzel bebeği benimki sizde öyle diyeceksiniz emin olun :) Allahım hepinize sağlıcakla anne olmayı o miss kokulu yavruyu kucağınıza almayı nasip etsin. (Bu arada doğum hikayemi sabah yazmaya başladım akşam bu saat oldu yeni noktayı koyuyorum)
Hic nst çektirdin mi sancin cikiyo muyduKızlar benim kasık ağrım sürekli oluyordu kasılmalarımda, onlara o kadar alıştım ki artık garipsemiyorum. Bugün akşama kadar karnımın alt tarafı sızladı, gerilmedendir diye düşündüm, şimdide vajinamda inanılmaz batmalar hissediyorum. İnsan bilmeyince emin olamıyor. Bi an koltuktan kalkıyorum o batma gelince. Doğurmuyorumdur dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?