2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım ne güzel yazmışsın sanki tekrar tekrar yaşadım :) nasıl bir mucizenin icindeyiz değilmi Rabbim bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah elani bol bol kokla olurmu :)

İyi akşamlar kızlar. Bugün doktor randevum vardı , suyum azalmış biraz dedi doktorum. Bol bol yat dinlen ayaklarını yüksekte tut diyor bana. 2,5 hafta kadar dayanmalıymışım. Bebeğin kilosu 2.850 gr olmuş. Bu arada bugün tam 35+0 haftamdayım. Bebekde tam iki hafta önde gidiyor. Moralim çok bozuldu, temmuzun ilk haftasına kadar dayanırmı suyum acaba.

Daha önce spinal veya epidural anestezi alan anneler bakabilir mi bende 2 aydır geçmeyen bi öksürük var sizce bu öksürük sezeryan esnasında sıkıntı olur mu ? Ameliyat esnasında öksürme hissi gelir mi ?
doğuma kadar oksurugunu geçirmeye calissan iyi olur çünkü düz yatildigi için olabilir spinalde havada veriyorlar ama bilemedim benim oksurugum yoktu canim

canım nstde sancin kaç çıkıyor herhafta gidiyorsun demi

Resmen oyun yapıyor seninki, canı sıkılmasın diye bir oturup bir amuda kalkıyor :)) doktor kafası biraz büyük demişti benimkine çatı muayenesinden sonra belli olcakmış normal mi sezeryan mi diye inşallah Çarşamba gitcem ben de merak ediyorum nasıl olacağını

Yani umut var. İnşallah benimki de döner. Gerçi sancı esnasında bi de dönsün diye uğraşmak zor olmuştur. Vakitlice kanala girsin kuzular. Çok yormasınlar bizi

Mantıklı, olabilir aslında. Ebeye soriym ben bunu

canım hiç moralini bozma haftanda kilosuda iyi maşallah dogarsada sıkıntı yok bol bol su iç havuç suyu iç faydası olacaktir temizlik vs yapma bol bol yat ama stres yapma riskli haftalarimiz geçti çok sukur

Maaşallah barekallah.

Bu şekilde doğumun zor olması ve biraz daha uzun sürmesi ürkütücü. Dr da normalden bi 6 saat fazla sürer demişti. Az değil. İnşallah döner.

kizlar yarin sabah 8 de sezaryene alcaklar zaman geldi artk insallah dua etcem doguma giderken hepimize sizde birer ayetelkursi okursaniz sevinirim bizim icin. 3 kayipdan sonra mucizemi kucagima alayim sag salim
Tabi dua ederiz canım Rabbim bebegini saglikla kucagina almayi nasip eylesin inşallah bu gece bitmez senin için ne güzel heyecanlı anlar :)

Yani doğarken yüzü değil kafası gorunecek evet izledigimiz videolardada öyle ama hiç duymamistim peki degisirmi acaba
Söylediği egzersizi günde 3 defa yaparsan dönme ihtimali var dedi. Ama henüz döndüğünü sanmıyorum. Hissederdim herhalde. Çarşamba kontrolüm var sorcam

kizlar yarin sabah 8 de sezaryene alcaklar zaman geldi artk insallah dua etcem doguma giderken hepimize sizde birer ayetelkursi okursaniz sevinirim bizim icin. 3 kayipdan sonra mucizemi kucagima alayim sag salim
Sağ salim gir çık inşallah canım bebişini de sağlıkla kucağına al dualarımız seninle hayırlısıyla yarın bu saatlerde bebeginle olcaksin inşallah

Böyle deyince tepki aliyorum ama bende normali seviyor istiyor ve destekliyorum

Emzirme gruplari da kk da mi? Bulamadim ben canim? Nerede takip ediyorsunuz?

Evet canım paylasabiliriz emzirme gruplarındaki her şey doğru ve uygulanabilir değil kesinlikle. Mesela kolostrumu elle sagin makinede heba olmasın diye tutturmuslar. İki gün bekledim uğraştım yokkk makineyle bı sagdim kendi yaptığımın 10 katı çıktı. Mama vermeyin diye diretiyorlar ama çocuğun ağzına süt degmeyince şekeri düşüyor gerçekten ağlamaktan kıpkırmızı oluyor bunları anlatan çözüm üreten yok. Emzir gelir emzir her şey çözülür olmuyor yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…