2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar yarin sabah 8 de sezaryene alcaklar zaman geldi artk insallah dua etcem doguma giderken hepimize sizde birer ayetelkursi okursaniz sevinirim bizim icin. 3 kayipdan sonra mucizemi kucagima alayim sag salim
canm bnm okuruz tabi dua allahim sag saglim kucagina aldirsin kuzunu insallah guzel haberlerini bizede bildir

Hayırlı güzel haberlerle döneriz insallah. Kafa konusu benim de aklıma takılıyor hep 2 hafta önden çıkıyor burdada hep önde olanları okudum ama normalmiki büyük olmasi

Canim kendini yormazsan dayanir merak etme ... iyi dusunelim iyi olsun... havuc suyu ve balik yagi suyu artirir bildigim kadariyla... ama en onemlisi yorulmamak.... kaldiki bebisde masallah iyi durumda erken olsa bile normal dogum sayilir insallah sen strese girme bebegide uzme lütfen

Maşallah canım sana da bebeğine de, Rabbim nazarlardan korusun siz anne kızı inşallah eşinle kızınla bir ömür mus mutlu sağlıklı huzurlu güzel bir hayat yaşayın inşallah

doğru canım makinada niye heba olsunki aksine göğsü çok güzel bosaltip tekrar süt uretimine katkida bulunuyor
doğru haklısın ben mama vermemistim kizlarim sarılık oldu maşallah bak sen iyi yapmışsın vermekle

Hayırlı güzel haberlerle döneriz insallah. Kafa konusu benim de aklıma takılıyor hep 2 hafta önden çıkıyor burdada hep önde olanları okudum ama normalmiki büyük olmasi
Normal canim benimki de kafası 10 gün önden gidiyor ama gözle görünür büyüklük değil canım doğunca hiç bir büyüklük olmayacak sadece gelişimi ileride o kadar sadece halk arasında kafası büyük deniyor , Dr sadece kafası için demedi bebeğin iri olcak dedi çatı muayenesi yapalım ona göre net karar veririz dedi , inşallah hepimiz güzel haberlerle dönelim canım

canım omega aliyormusun

kizlar yarin sabah 8 de sezaryene alcaklar zaman geldi artk insallah dua etcem doguma giderken hepimize sizde birer ayetelkursi okursaniz sevinirim bizim icin. 3 kayipdan sonra mucizemi kucagima alayim sag salim
Canim Rabbim saglikla kavustursun .Abese Suresi 20.Ayeti bol bol okumani tavsiye ederim.
Ben de katılıyorum sana .Tamam emzik ve biberon konusunda ,ten tene temas konusunda cok haklilar.Ama bebek kurallari kendi belirliyor.

@crescent01 canim ne guzel yazmissin duygularini .Insallah daha cok guzel anilar biriktirirsin prensesinle.

Benimde perşembe:)

Benim de kontrolüm perşembe :)

Maşallah canım size, detaylıca ne güzel yazmışsın doğum hikayeni, Allah bize de sağlıkla nasip etsin. Bir kaç gün sonra topuk kanı için gezmeye gideceksiniz kızınla ilk dışarı çıkmanız olur herhalde:) düşündükçe ben heyecanlanıyorum.. Allah'ım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah. Ben çok istedim kendimi bildim bileli anne olmak istiyordum, Allah'ım kaç sene sonra mucize, sürpriz bir anda verdi bugünlere çok şükür

Kızlar bişi sorucam doktorlara ulaşamıyorum bu saatte benim ğerşembe sezaryenim olucak üniversite 2 doz ciğer geliştirici verdi birini az önce vurındum diğeri sabah aynı saatte vurunucam...ama daha önceki haftalardan birinde özeldeki doktorumda yazmıştı ciğer geliştirici onuda vurulmuştum şimdikilerde birilikte 3 doz fazla olmaz mı ki kafam karıştı

Anladim canim. Sağlıkla gelsin hepimizin bebeği inşallah

bedef cnm seninle haftamiz aynı ben de çok heyecanlıyım senin yerine merak etme inşallah herşey yolunda gidecek Rabbim yar ve yardımcınız olsun
Karpatya0180 cnm okudum ezanlar okunuyor Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Normal gibisi yoktur eminim... bende sana katiliyorum canim normal kismet olmadi ama cok istemistim...

Rabbim saglik sihhat hayirli omur versin yeter ki gerisi bizim elimizde degil ki canim. Gönlümüzden gecen nasip olmuyorsa vardir bi sebebi

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım. Rahat ol, içinden dualarını okuya okuya gir ameliyata..Allah'ın izniyle her şey geçmiş olacak... uygun olunca da bize de haber ver canım.

İyi akşamlar kızlar.
Benim de tarih belirlendi. 5 temmuzda minnoşum geliyor.

Hayırlısı olsun.

özeldeki doktora ulaşabilirsiniz belki onun telefonu yok mu? hayırlısı olsun bu arada Allah sağlıkla kucağınız almayı nasip etsin

Karpatya0180 canım Allah yardımcın olsun. Ameliyata girmeden Rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr diye dua et bol bol. Allahım kolaylaştır zorlaştırma, hayırla tamamla demek. Bol bol ayetel kürsi oku, Allah’a emanetsiniz canım benim. Sabırsızlıkla bekliyoruz inşallah güzel haberlerini. Bebişinin o mis kokusunu bizim için de içine çek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…