- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #46.561
Günaydın canım Ben de heyecandan arayıp doktor orda mı diye sormayı unuttumYarın kontrol var uykum kaçtı nedenseen son gecen hafta kendi doktorum yoktu saçma bir doktora muayene olmak zorunda kalmistim moralimi bozmuştu şimdi doktorum hastanedemi degilmi emin olmadan gidicez hic hevesim yok. Işın garip yani hastane bilgi vermediği gibi kadının randevu sistemi kapalı tatildemi diye düşünüyorum. en yakın randevu 10 temmuzda e ozaman doğuma giderim direk bu saatten sonra doktor degisesimde yok bakalım yarın neyle karsilasacagiz
Guzel haberlerle gellll ♡♡♡Günaydın kızlar..
Kontrol e gidecem bakalım bebişim ne durumda doğuma hazır mı:)
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum kimseyi korkutmak tedirgin etmek amaçlı yazmıyorum
Son haftalarimiz artık her belirtiyi dikkate almalıyız
Kanama sadece Nisan veya doğum belirtisi olmayabilir allah korusun başka kötü şeylerin habercisi de olabilir o yüzden kanama durumunda vakit kaybetmeden doktorunuza gidin..
Değil günlerce dakika beklemek bile riskli olabilir
Son zamanlarımız hepimizin ağrısı sızısı var kafamız karışık Biliyorum ama içimizde bir can taşıyoruz sonuçta kolay değil
Doktorla sürekli irtibat halinde olmak her zaman daha iyi
Yorma canım bende yordum yordÇok ayakta kaldım bugün kasıklarım ve belim ağrıyo ama bence yorgunluktandır daha ancak biraz uzandım. Bilmem kaçıncı çay faslını eşime bırakıp kaçtım artık
Günaydın cnm son zmnlsr hormonlar tavan yapıyor uykusuzluk ağrılar kaygılar endisesevinc karmakarışık bir ruh halindeyiz. Bende bazen diyorum sanki evde değil başka alemde daliyorum düşüncelere. Hayal kuruyorum korkuyorum heyecan basıyor. Çok karisikgunaydin annislerr... igrenc bir geceden merhaba uyuyamadim yapacak bise bulamadim resmen catladim saattler gecmek bilmedi bu ara cok bunaliyorum ben ya sanki gunlerim gecmez oldu benim gibi olan varmi yoksa ben depresyondamiyim
Bence artık gitmelisin. 4 dakikada bire düşmüş gittikçe dahada kısalır Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinTecrübeli anneler lütfen yardımcı olun. Pazartesi sabahı kanamam ile beraber adet ağrısı var diye mesaj yazmıştım. O kanama hala azar azar devam ediyor. Ve sancı aralığı en uzak 10 dakika en kısa 4 dakikaya kadar iniyor. Acaba doktora ne zaman gitmem gerekiyor? Yani açılman var dedi bu günkü doktor. 2 günüdür sancı böyle devam ediyor. Dayanamıyorum ağrısına. Acaba doğuma daha çok mu var?
Günaydın canim. Ayniyiz valla bizde çıkacağız birazdan kahvaltı yapıp hastaneye geçecez ama nedense dr yok gibi geliyor bana. O yoksa geçen gittiğim 2. Doktorla devam edeceğim başka hastanedeGünaydın canım Ben de heyecandan arayıp doktor orda mı diye sormayı unuttum
Ben de öyle gidecem inşallah oradadır şimdi hastaneyi arasam sekreterler daha gelmemiştir biz de erken gidiyoruz hep 1 saat geç gitsek saatlerce sora bekliyoruz sabah çok tenha oluyor
Günaydın. Hepsini yaşıyorum hele son haftadır birde aşırı sınırlı ve agresiflik var uzerimdegunaydin annislerr... igrenc bir geceden merhaba uyuyamadim yapacak bise bulamadim resmen catladim saattler gecmek bilmedi bu ara cok bunaliyorum ben ya sanki gunlerim gecmez oldu benim gibi olan varmi yoksa ben depresyondamiyim
2. Sezeryanim olacak canim dikiş yerlerim bazen çok geriliyor 8 sene ara vermeme ragmenHerkese günaydın.
Bas dönmesiyle Uyandık bu günde.
İkinci yada ucunce sezeryanini olacak arkadaşlar var mi? Dikiş yerinizde ağrı gerilme varmı kızlar?
Bene aynı senin gibiyim canım çok sıkılıyo mutsuz muyum neyim anlamadım bebeğim doğsada onla ilgilensem yapcak bişe bulamıyorum bulsamda yapasım gelmiyogunaydin annislerr... igrenc bir geceden merhaba uyuyamadim yapacak bise bulamadim resmen catladim saattler gecmek bilmedi bu ara cok bunaliyorum ben ya sanki gunlerim gecmez oldu benim gibi olan varmi yoksa ben depresyondamiyim
Ya ben de dedim elektriklenme mi oluyor acaba, hani bazen birşeye dokununca çıt eder ya elimiz. Çok şaşırdım açıkçası :)bendede oluyor canım içimden geliyor resmen.derisinin üzerinde kaygan bi jel varya koltuk altı falan baloncuk yapıo sanırım hareket ederken oluo :)
bende bu kadar uğraştırıcı olacağını tahmin etmemiştim canım :)) Allahtan erkenden başlamışım anneme devir teslim ettim gözleri ve kafası dikilecek birde balonları yapışacak bu hafta biter inşallah. Getir seninkinde yapalım.Masallah canim iyi bas ettin .Ben bugun kokulari yapayim dedim 20 kadar ancak oldu .30 tane daha var .Ki buna gore hic zahmeti yok kurdele ve pleksi silikonla yapistiriyorum .Boyle bir ise girismemisim iyi ki belim agriyor hemen.
Slm kızlar moralşm bozuk biraz dün Dr gittim bebeğin suyunun fazla olduğunu söyledi sınırdaymış haftaya gel dedi ama BN endişelendim biraz burda suyu fazla olan arkadaslar vardı ne yapmak gerekir yada ne gbi sorunlar teşkil eder bu durum acaba
Günaydın güzel anneler, uyku arası kalkmalar derken erkenden kalkıyoruz yapacak bişey yok, zaten öyle yapacağız bebişlerimiz doğunca da . az kaldı rahatlıyıcaz inşallah
Şekeri kes dediyse şekeri kesmelisniz. Karbonhidrat bebek karnında su biriktiriyor...bundan mı bahsettiniz?
Bana da böyle denmişti pilav makarna meyva kestim daha iyi şimdi.
Allah'ın izniyle kaçta olacak canım ameliyatın? Hayırlısı olsun şimdiden :)Günaydın kızlar bugün çok heyecanlıyım , çünkü yarın kızımı kucagima alacağım Allah'ın izniyle, 9 aylik seruvenimizi yarin bitiriyoruz. Artik ömürlük serüvenimize başlayacağız. :)
Demek ki çok sınırda bir durum yok herhaldeki çok uyarmadıŞekerim yüksek çıkmıştı canm zaten ama Dr bişi demedi bnde çok sekerli yemiyorm dikkat ediyorum ama diyet uyguluyodm zaten ama anlamadım Dr telaş yapmıyim diye bişii demedi sanırım
Ay kızlar dün annem lavobonun borusunu tikanikken açmaya çalışırken kopardı ya.
Eşime de telefonda anlattım.. O da saglik olsun demisti. Aksam geldiginde kendi annesi yapmış snmis. Temizlik icin durduk yere niye geldi diye düşünmüyormuş hatta
Eşim anneme karşı çok on yargılı.
Bir daha habersiz gelirse eve almam. Alirsanda günahım boynuna tarzı konuştu.
Bende habersiz gelmesine sinirlendiğimi ama gece geç geldiği için sabah gelecegini haber veremedigiini söyledim.
O borusu kopan lavobonun duvara bağlantı kısmı açıkta. Ve sabaha kadar koku olmuş. Eşimi uyandirdim hadi yapalım diye.
Kim bozduysa o yapsin moduna getirdi. Baya yalvartti. Kendi annesi olsa yaptırip öyle gidermiş. Temiz eve gelmiş zaten. Niye gelmiş
Neyse evden çıkarken de 5 dk soyledim gitmwsine izin vermedim.
Yok bunun parasını annenden iste dedi.
Bende isteyemem. o kadın bir sürü şey aldı. Almasaymis dedi.O zaman çocuğun ihtiyacını sen al dedim. Neyse ben arar isterim dedi.
Böyle bir insan değil normalde ama anneme karşı böyle bir tutum sergiliyor.
Annem dün evime kaç paralık masraf yaptı.
Bu günde bebeğe biseyler alacaktı.
Ama almasını istemiyorum
Çünkü nankörlük görüyor.
Ben şimdi annemle çarşıya gitmeyeyim mi sizce.
Zaten ne alsa yaranamıyor .
Sagol kuzum 25 tane artik 2 saatte yaparim bu hafta :)bende bu kadar uğraştırıcı olacağını tahmin etmemiştim canım :)) Allahtan erkenden başlamışım anneme devir teslim ettim gözleri ve kafası dikilecek birde balonları yapışacak bu hafta biter inşallah. Getir seninkinde yapalım.
Ya senin esin de ne acayip adam .Ne olursa olsun kac yasinda kadin .Senin esini dogurmus .Saygısızlığa gerek yok ki .Niye gitmeyeceksin ki o kadının da torun hevesi var .Gitmezsen kırılır bence .Hem alacagi seyler bebegin icin kocan giymiyecek ya .Ay kızlar dün annem lavobonun borusunu tikanikken açmaya çalışırken kopardı ya.
Eşime de telefonda anlattım.. O da saglik olsun demisti. Aksam geldiginde kendi annesi yapmış snmis. Temizlik icin durduk yere niye geldi diye düşünmüyormuş hatta
Bende habersiz gelmesine sinirlendiğimi ama gece geç geldiği için sabah gelecegini haber veremedigiini söyledim.
O borusu kopan lavobonun duvara bağlantı kısmı açıkta. Ve sabaha kadar koku olmuş. Eşimi uyandirdim hadi yapalım diye.
Kim bozduysa o yapsin moduna getirdi. Baya yalvartti. Kendi annesi olsa yaptırip öyle gidermiş. Temiz eve gelmiş zaten. Niye gelmiş
Bende isteyemem. o kadın bir sürü şey aldı. Almasaymis dedi.O zaman çocuğun ihtiyacını sen al dedim. Neyse ben arar isterim dedi.
Ama almasını istemiyorum
Çünkü nankörlük görüyor.
Ayy cnm valla bende eşimle annem arasında sorunlar yaşıyorum ama bu kadar değil. Aynı sitede oturuyoruz annemle o da yemek yapınca yollar sen çalışıyosun falan diye eşimde ona bozulur biz evliyiz artk bizi bu kadar düşünmesin falan der oturur ağlarım. Ama senin yaşadıkların çok ağır artık bi taraftan kv bi taraftan eşin Allah sabır versinAy kızlar dün annem lavobonun borusunu tikanikken açmaya çalışırken kopardı ya.
Ama almasını istemiyorum
Çünkü nankörlük görüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?