2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canım Ben de heyecandan arayıp doktor orda mı diye sormayı unuttum
Ben de öyle gidecem inşallah oradadır şimdi hastaneyi arasam sekreterler daha gelmemiştir biz de erken gidiyoruz hep 1 saat geç gitsek saatlerce sora bekliyoruz sabah çok tenha oluyor

gunaydin annislerr... igrenc bir geceden merhaba uyuyamadim yapacak bise bulamadim resmen catladim saattler gecmek bilmedi bu ara cok bunaliyorum ben ya sanki gunlerim gecmez oldu benim gibi olan varmi yoksa ben depresyondamiyim

Guzel haberlerle gellll ♡♡♡

Çok ayakta kaldım bugün kasıklarım ve belim ağrıyo ama bence yorgunluktandır daha ancak biraz uzandım. Bilmem kaçıncı çay faslını eşime bırakıp kaçtım artık
Yorma canım bende yordum yord
gunaydin annislerr... igrenc bir geceden merhaba uyuyamadim yapacak bise bulamadim resmen catladim saattler gecmek bilmedi bu ara cok bunaliyorum ben ya sanki gunlerim gecmez oldu benim gibi olan varmi yoksa ben depresyondamiyim
Günaydın cnm son zmnlsr hormonlar tavan yapıyor uykusuzluk ağrılar kaygılar endisesevinc karmakarışık bir ruh halindeyiz. Bende bazen diyorum sanki evde değil başka alemde daliyorum düşüncelere. Hayal kuruyorum korkuyorum heyecan basıyor. Çok karisik

Herkese günaydın.
Bas dönmesiyle Uyandık bu günde.
İkinci yada ucunce sezeryanini olacak arkadaşlar var mi? Dikiş yerinizde ağrı gerilme varmı kızlar?

Bence artık gitmelisin. 4 dakikada bire düşmüş gittikçe dahada kısalır Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Günaydın canim. Ayniyiz valla bizde çıkacağız birazdan kahvaltı yapıp hastaneye geçecez ama nedense dr yok gibi geliyor bana. O yoksa geçen gittiğim 2. Doktorla devam edeceğim başka hastanede güzel haberlerle dönelim inşallah
Günaydın. Hepsini yaşıyorum hele son haftadır birde aşırı sınırlı ve agresiflik var uzerimde
Herkese günaydın.
Bas dönmesiyle Uyandık bu günde.
İkinci yada ucunce sezeryanini olacak arkadaşlar var mi? Dikiş yerinizde ağrı gerilme varmı kızlar?
2. Sezeryanim olacak canim dikiş yerlerim bazen çok geriliyor 8 sene ara vermeme ragmen

Slm kızlar moralşm bozuk biraz dün Dr gittim bebeğin suyunun fazla olduğunu söyledi sınırdaymış haftaya gel dedi ama BN endişelendim biraz burda suyu fazla olan arkadaslar vardı ne yapmak gerekir yada ne gbi sorunlar teşkil eder bu durum acaba

Bene aynı senin gibiyim canım çok sıkılıyo mutsuz muyum neyim anlamadım bebeğim doğsada onla ilgilensem yapcak bişe bulamıyorum bulsamda yapasım gelmiyo

bendede oluyor canım içimden geliyor resmen.derisinin üzerinde kaygan bi jel varya koltuk altı falan baloncuk yapıo sanırım hareket ederken oluo :)
Ya ben de dedim elektriklenme mi oluyor acaba, hani bazen birşeye dokununca çıt eder ya elimiz. Çok şaşırdım açıkçası :)

Masallah canim iyi bas ettin .Ben bugun kokulari yapayim dedim 20 kadar ancak oldu .30 tane daha var .Ki buna gore hic zahmeti yok kurdele ve pleksi silikonla yapistiriyorum .Boyle bir ise girismemisim iyi ki belim agriyor hemen.
bende bu kadar uğraştırıcı olacağını tahmin etmemiştim canım :)) Allahtan erkenden başlamışım anneme devir teslim ettim gözleri ve kafası dikilecek birde balonları yapışacak bu hafta biter inşallah. Getir seninkinde yapalım.

Günaydın güzel anneler, uyku arası kalkmalar derken erkenden kalkıyoruz yapacak bişey yok, zaten öyle yapacağız bebişlerimiz doğunca da . az kaldı rahatlıyıcaz inşallah

Şekeri kes dediyse şekeri kesmelisniz. Karbonhidrat bebek karnında su biriktiriyor...bundan mı bahsettiniz?

Bana da böyle denmişti pilav makarna meyva kestim daha iyi şimdi.

Şekerim yüksek çıkmıştı canm zaten ama Dr bişi demedi bnde çok sekerli yemiyorm dikkat ediyorum ama diyet uyguluyodm zaten ama anlamadım Dr telaş yapmıyim diye bişii demedi sanırım

Ay kızlar dün annem lavobonun borusunu tikanikken açmaya çalışırken kopardı ya.

Eşime de telefonda anlattım.. O da saglik olsun demisti. Aksam geldiginde kendi annesi yapmış snmis. Temizlik icin durduk yere niye geldi diye düşünmüyormuş hatta

Eşim anneme karşı çok on yargılı.
Bir daha habersiz gelirse eve almam. Alirsanda günahım boynuna tarzı konuştu.
Bende habersiz gelmesine sinirlendiğimi ama gece geç geldiği için sabah gelecegini haber veremedigiini söyledim.

O borusu kopan lavobonun duvara bağlantı kısmı açıkta. Ve sabaha kadar koku olmuş. Eşimi uyandirdim hadi yapalım diye.
Kim bozduysa o yapsin moduna getirdi. Baya yalvartti. Kendi annesi olsa yaptırip öyle gidermiş. Temiz eve gelmiş zaten. Niye gelmiş

Neyse evden çıkarken de 5 dk soyledim gitmwsine izin vermedim.
Yok bunun parasını annenden iste dedi.
Bende isteyemem. o kadın bir sürü şey aldı. Almasaymis dedi.O zaman çocuğun ihtiyacını sen al dedim. Neyse ben arar isterim dedi.

Böyle bir insan değil normalde ama anneme karşı böyle bir tutum sergiliyor.
Annem dün evime kaç paralık masraf yaptı.
Bu günde bebeğe biseyler alacaktı.
Ama almasını istemiyorum
Çünkü nankörlük görüyor.
Ben şimdi annemle çarşıya gitmeyeyim mi sizce.
Zaten ne alsa yaranamıyor .

Allah'ın izniyle kaçta olacak canım ameliyatın? Hayırlısı olsun şimdiden :)
Şekerim yüksek çıkmıştı canm zaten ama Dr bişi demedi bnde çok sekerli yemiyorm dikkat ediyorum ama diyet uyguluyodm zaten ama anlamadım Dr telaş yapmıyim diye bişii demedi sanırım
Demek ki çok sınırda bir durum yok herhaldeki çok uyarmadı

Ya canım sen onun annesine tepkilisin diye o da sana yapıyor işte anla.
Sen daha da annesini şikayet etme bırak kendi sordum ne oldu diye...
Ayrıca annen evine gelince sana söylemesi yeterli zırt pırt gelmiyor ya öyle değil mi.
Alışverişe de çık canım o torununa yapıyor babasına değil.
Allah bilsin iyiliği boşver o da daha sonra paralar lazım olunca anlar. Her zaman anneler alacak değil ya.
Lavaboyu da evin erkeği yapar annem kopardı demeseydin keşke, azıcık politik ol bilmesin her şeyi. Nacizane tavsiyem canım...

Sagol kuzum 25 tane artik 2 saatte yaparim bu hafta :)
Ya senin esin de ne acayip adam .Ne olursa olsun kac yasinda kadin .Senin esini dogurmus .Saygısızlığa gerek yok ki .Niye gitmeyeceksin ki o kadının da torun hevesi var .Gitmezsen kırılır bence .Hem alacagi seyler bebegin icin kocan giymiyecek ya .

Ayy cnm valla bende eşimle annem arasında sorunlar yaşıyorum ama bu kadar değil. Aynı sitede oturuyoruz annemle o da yemek yapınca yollar sen çalışıyosun falan diye eşimde ona bozulur biz evliyiz artk bizi bu kadar düşünmesin falan der oturur ağlarım. Ama senin yaşadıkların çok ağır artık bi taraftan kv bi taraftan eşin Allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…