2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bepanthen krem sürebilirsin canım tahriş olan yere.. hem yanmayı hem de tahribatı geçiriyor.

aa ben görmedim dünkü mesajı :)

bepanthen krem sürebilirsin canım tahriş olan yere.. hem yanmayı hem de tahribatı geçiriyor.

aa ben görmedim dünkü mesajı :)
Hametan vardı evde onu sürdüm canım sabaha kadar rahatlar sanırım bepanthen yoktu, bölge bölge kızarıp şişmiş. Hiç böyle olmazdı.
Ayy dün bi ara aşırı batma olunca doğuruyorum sandım da yanlış alarmmış :))

Yarın kontrol var uykum kaçtı nedense en son gecen hafta kendi doktorum yoktu saçma bir doktora muayene olmak zorunda kalmistim moralimi bozmuştu şimdi doktorum hastanedemi degilmi emin olmadan gidicez hic hevesim yok. Işın garip yani hastane bilgi vermediği gibi kadının randevu sistemi kapalı tatildemi diye düşünüyorum. en yakın randevu 10 temmuzda e ozaman doğuma giderim direk bu saatten sonra doktor degisesimde yok bakalım yarın neyle karsilasacagiz

:)) haftamız bir bende de aynı şeyler oluyor canım, insan panik oluyor... bir de geceleri daha bir hareketli gündüz bu kadar değil .. gündüz çoğu zaman uyuyor yavruşum seslenince kıpırdıyor :)

Kızlar bir kaç gündür bebek hareket ederken karnımdan çıt diye bir ses geliyor. İlk duyduğumda tekme atınca kıyafetimin yandaki etiketi oynuyor da ses ondan geliyordur diye düşünmüştüm ama etiketsiz tshort giydim baktım ki ses yine oldu. Aranızda var mı böyle olan

Tecrübeli anneler lütfen yardımcı olun. Pazartesi sabahı kanamam ile beraber adet ağrısı var diye mesaj yazmıştım. O kanama hala azar azar devam ediyor. Ve sancı aralığı en uzak 10 dakika en kısa 4 dakikaya kadar iniyor. Acaba doktora ne zaman gitmem gerekiyor? Yani açılman var dedi bu günkü doktor. 2 günüdür sancı böyle devam ediyor. Dayanamıyorum ağrısına. Acaba doğuma daha çok mu var?

dr bana duzenli sancilar 5 dakikada 1 geldiginde hastaneye gel demisti. 5 dakikada 1 defa sanci geliyorsa hastaneye gidin bence. Allah saglikla kavustursun

bendede oluyor canım içimden geliyor resmen.derisinin üzerinde kaygan bi jel varya koltuk altı falan baloncuk yapıo sanırım hareket ederken oluo :)

Kanama olduğunda muhakkak doktora gidin. Varsa özel doktorunuza durumu hemen bildirin bu beklenecek bir durum değil.

Az kaldı az. Doğuracaksın ne kaldı şurda. Allahım bana da nasip etsin psikolojim daha fazla bozulmaz inşallah

Günaydın kızlar. Sabahın köründe açıldı gözler. Gecem yine kaşınmakla geçti kalçama sıçramış bu seferde. Sanırsınız her yerimi sinek ısırmış. Öyle kabardı her yerim. Tek dileğim bu ayın hızla geçmesi ve sağ salim bebeğime kavuşmak

Sendeydi dimi suyun mu sızıyodu ne ? Düzeldi mi ? 33.haftalarındaydın şükür geldin bugunlere. Sağlıkla kavuş inşallah ♡♡♡
evet canım daha önceki hamileliklerimde olmuştu bunda çok şükür bu vakte kadar geldik Amin canım hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavusalim inşallah

Kanama olduğunda dr gitmelisin zaten, üstelik 2 gün diyorsun cok bile beklemişsin. Kanama sadıce doğum belirtisi olmaya bilir.

Bana 35+1 de 2300 gr dedi

Günaydın kızlar..
Kontrol e gidecem bakalım bebişim ne durumda doğuma hazır mı:)
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum kimseyi korkutmak tedirgin etmek amaçlı yazmıyorum
Son haftalarimiz artık her belirtiyi dikkate almalıyız
Kanama sadece Nisan veya doğum belirtisi olmayabilir allah korusun başka kötü şeylerin habercisi de olabilir o yüzden kanama durumunda vakit kaybetmeden doktorunuza gidin..
Değil günlerce dakika beklemek bile riskli olabilir
Son zamanlarımız hepimizin ağrısı sızısı var kafamız karışık Biliyorum ama içimizde bir can taşıyoruz sonuçta kolay değil
Doktorla sürekli irtibat halinde olmak her zaman daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…