2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim krem formundaysa akintidir nisan bolr sac jolesinin daha kivamlisi gibi dusun hafif kanli yapida oluor nisan

Ya böyle biraz zar gibi bişeydi sanırım ama rengi tam kahverengi de değildi baya acıktı akıntı mı tam emin olamadım. Yorulunca hep fazla akıntım oluyo ama sarı oluyodu bu sefer rengi bi değişikti

Ya anne baba olunca insan bir şefkat merhamet bekliyor ama onlar macera veya tatil peşinde :) Çok enteresan gerçekten.

Maşallah canım bizimkide beni çağırıyo görümcemle eltim gelcekmiy ona bana yemek yap demek için arıyo açmadım bende eşim dedi. :)) telefonu kapadım açmadım gün boyu sonra arıyo niye gelmedin kahvaltıya dedim gelmek istemedim tee allah 9 aylık karı size hizmet edecek oldu. Bi kere yaptık diye yüz verdik astar istiyo. Yemek yapmaktan bile aciz kadın yaa. Maşallah sizin kv ye :))

Aman boşver yapmış ya sonuçta

Benim de görümce aynı ben kendim ev yemeği yemiyorum bi ev taşıdı benden yemek ummuşlar ya kırıkmı eliniz yapın bişiler yeyin.millet kafayı yemiş ya.eşim oruçluykrn yemek yaptım ablamlar geldi yurtdışından yapmışken biraz çok yaptım.eşimde ağzından kaçırmış.ebesine dermiş ki bacısına yaptı bize yapmadı onlar yoldan gelio sen evdesin yap ye işin ne beceriksiz

ne güzel kv.bizimkide eşimle birlikte yapıcaz die halılar yeni halıyıkamacı sıcak suyla yıkıo yakar.ne gerek vardı ev temiz kalabalık değilsiniz bilmemne dir msj atıo.bebek gelicek eve heryer toz yaz temizliği yapılmazmı.bi acayip kadın ya

İyi akşamlar kızlar.
Bugün hiç oturmadım desem yeridir. Arkadaşım geldi kahve içerken temizlikten konu açıldı, koltukları silmem lazım dedim hemen ordan kovaya su doldurdu deterjan attı salona geçti yapma dedim dinlemedi. O koltukları silerken bende yardım edeyim diye berjerleri sildim, halıda lekeler vardı onu sildim. Sonra arkadaşım gitti, baktım petekler tozlanmış onları sildim, kapıların tozunu üstten aldım. Sonra duş aldım, kuaföre gittim. Ağda yaptırdım. Baya canım yandı bu kadar beklemiyordum. Eve bi geldim iç çamaşırımda kan var. Çok korktum önce ağdadan mı emin olamadım, o sıra eşim gelince açtım bak kanayan bi yer var mı diye. 1-2 yer tahriş olmuş dedi rahatladım biraz ama şuan acayip yanıyor o tahriş olan yerler. Sonra yemek yap, ye derken canım çıkmış. Oturdum bi çay aldım tüm mesajları okudum baya zaman geçti konuyu okurken.
Kasıklarımda ağrı başladı, yarın tüm gün yatmayı planlıyordum ki kontrolüm aklıma geldi akşam üstü kontrolüme gidicem o bile yoruyor artık.

Bu arada dün cevap yazmadınız ama doğurmuyormuşum o sıra

Kızlar çatı muayenesinde doktor kayganlaştırıcı jel falan kullanıyor mu hani son dönem eşlerle ilişki falan pek sık olmadı da çoğumuzda nasıl desem biraz zor olur kayganlaştırıcı olmadan sanki yarın benim randevum var çatı muayenesi yapacak acayip gerginim çok ta utanıyorum eliyle yapacak diye

Ya böyle biraz zar gibi bişeydi sanırım ama rengi tam kahverengi de değildi baya acıktı akıntı mı tam emin olamadım. Yorulunca hep fazla akıntım oluyo ama sarı oluyodu bu sefer rengi bi değişikti
Canim nisan akintidan cok farkli krsinlikle anlarsin akinti tarzi bise deil cok yogun kivami var bole parca seklinde akiskn deil

Bende jel sürdü canım. Biraz acı oldu tabi ama dayanılmayacak kadar değil. Zaten 3-5saniye sürdü.

Kızlar Benim de doktor randevum cuma günü, doktor hiç çatı muayenesi falan demedi bana. Sizce yapar mı hazırlıklı mı gitmeliyim? Bir hafta daha beklersem temizlik işlemimi yaparım diye düşünüyordum, böyle olursa yarım yamalak olacak bir kısmı sonradan çıkacak falan. Habersiz yapılıyor mu bu muayene

Merhaba arkadaşlar
Bugün kontrolde bebeğimin 1 hafta geride olduğunu söyledi doktor kilo olarak 35+1 de 2.450 gr çıktı i mom isminde bir ilaç vardi takviye faydası olur diye biraz üzdü beni bu durum bu ilacı kullanıp faydasını gören var mı birde ne yeyip içiyorsunuz bebek gelişimi için duyduğunuz bildiğiniz bişeyler var mı

Habersiz yapılmaz bence canım ama yine de pek emin değilim , benim doktor bir dahaki muayenede yapcaz demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…